-
[quote=Ritsuka Kun;1030931][COLOR=DarkOrange][SIZE=1][COLOR=Black][COLOR=DimGray][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]רצוי שלא אבל שיהיה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחרפן ומתחיל להרים צדפות ואבנים ומשליך אותם לעבר סלופוק אשר מבחין בך ומישתמש בהגנה protect והאבנים פשוט נהדפות אחורה.
אתה עוזב את שאר האבנים הקטנות מידיך וצורח את נשמתך החוה- מה שמעיר את מאצ'ופ בסופו של דבר.
סלופוק מיסתובב לעברו ושולח שוב אקדח מים.
מה תעשה?[COLOR=RoyalBlue][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]
'ישש!' אחשוב והבטחון יתחיל לחזור אליי.
"מאצ'וק קדימה, השתטח על הרצפה עכשיו.. הישאר רגוע ואל תזוז, תן לזה לעבור מעליך!" אפקוד עליו ואחייך עליו במבט רציני, אנסה לשדר עליו בטחון, שיסמוך עליי במאת האחוזים!
לאחר מכן אצעק אל מצ'וק ביהירות ואומר "עכשיו מצ'וק רוץ עליו, שאתה קרוב העף עם ידך חול לעיניו ואז מכת קראטה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030931[COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה מחפש בין האוניות אחר סירה לאי מנדרינה ומוצא ספינה ענקית ומפוארת המובילה לאי ואליה תור ארוך של אנשים.
אתה נעמד בתור וכעבור זמן מה אתה מגיע לפקידה היושבת שם ונראית מושעממת מהים.
"המחיר הוא 700$" היא אומרת בקול משועמם ובעזרת פצירה מתחילה לשייף את ציפורניה.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"טוב הינה הכסף!"אומר לאישה,אגיש לה את הכסף ואכנס לתוך הספינה כדי להגיע לאי מנדרינה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030872][COLOR=DimGray][SIZE=1][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black]
[COLOR=DarkOrchid]שיר
[COLOR=Black]את מתחילה לסרוק את הספינה ומבחינה בקולות המון מהסיפון העליון. את עולה במהירות לראות מה קרה ורואה שם עשרות אנשים מתאגדים ביחד.
את מפלחת את דרכך ביניהם ורואה קרב בין שני מאמנים. נער צעיר והבחורה שחיכתה מאחורייך בטור.
הבחורה מישתמשת בג'יאדוד ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/90/Spr_5b_074.png[/IMG]) ואילו הנער משתמש בסלוגמה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/29/Spr_5b_218.png[/IMG]) הקרב לא נמשך הרבה זמן ובמהרה את רואה את ג'יאדוד קובר לחלוטין את סלוגמה בסלעים ומביס לחלוטין את סלוגמה.
"עכשיו, מישהו פה רוצה לנסות להביס אותי?" הבחורה שואלת בקול צורמני.
מה תעשי?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]
אני שולחת מבט אל פוליוואג ומהנהנת, מורה לו שאנחנו הולכים להלחם נגדה ואף לנצח, כאילו אנחנו מדברים בעזרת העיניים.
אני מתקדמת מעט שהנערה תבחין בי, "אני, אני רוצה!" אני קוראת ובלי לחכות לתשובתה אני נעמדת במקום שלי בזירה המאולתרת.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030931][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][SIZE=1][COLOR=darkorange][COLOR=royalblue]טל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=1][COLOR=darkorange][COLOR=black]"ככה צריך נערי!" הוא אומר בתחושת סיפוק "הרם את המפרס אנחנו יוצאים לדרך!" הוא קורא בקול ומתניע את הסירה. אתם יוצאים מהנמל ועד מהרה אתם בים הפתוח.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]"אז ספר לי ילד מה שמך? ובשביל מה אתה רוצה להגיע לאי הזה?" החור שואל אותך "אני דרך אגב הוא ג'ון" הוא אומר בחיוך לבבי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]אתה יכול לכתוב בכתב 2 ולא 1 אני לא רואה כלום...[/B]
[B]---------------------------------------------[/B]
[B]"שמעתי שיש שם הרבה פוקימונים נדירים ששוה לתפוס" אומר לבחור,[/B]
[B]" שמי הוא טל, נעים להכיר" אגיד לבחור ואושיט לו את ידי בשביל ללחוץ ידיים.[/B]
-
[SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[COLOR=Black]מגבי מסתכל עליך ושולח גחלת המחממת את האבן וגורמת לה להיתפוצץ בעוצמה אדירה.
מתוכה נופל קרבי מעולף.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'ופ משטתח על החול והאקדח מים פשוט עובר מעליו ויוצר שלולית בוץ ענקית מאחוריו.
אתה מכריז לו מה לעשות והוא רץ במהירות רבה לעבר סלופוק ועם חול בידיו הוא מעוור את סלופוק ומחטיף לו בעוצמה אדירה מכת קארטה בראשו.
סלופוק מועף לתוך החול ומתעלף.
מה תעשה?
[COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה מגיש לאישה את הכסף ועולה לספינה.
הספינה בעלת שלושה סיפונים, שכרגע אתה נמצא בתחתון ביותר והגדול ביותר.
שם אתה רואה בריכה ענקית ועשרות אנשים יושבים ומשתזפים. ומעליך נמצאים עוד שני סיפונים- ששם אתה לא רואה מה קורה.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrchid]שיר-
[COLOR=Black]"נהדר!" הבחורה קוראת "זה יהיה קרב אחד על אחד. מוכנה?" היא שואלת ומעלה חיוך מזלזל על פניה.
"ג'יאדוד תיהיה מוכן!" היא אומרת והג'יאדוד שלה נעמד מולה מוכן לקרב "ג'יאדוד התחל עם כיפוף הגנה ואז החלקת אבן!" קוראת המאמנת והג'יאדוד שלה מתכפל בעצמו ומתחיל להיסתובב במקום וגורם לעורו הסלעי להתחלק מעט.
"נראה אותך צו'ציקית" היא אומרת בגאוותנות.
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black][SIZE=2]"אכן כן" הבחור אומר "שמעתי על זה גם בעצמי, טרם מצאתי פוקימון שאהבתי שם בעצמי" הוא אומר בכבדות ומדליק לעצמו מקטורת.
"אם תרצה יש לך פה כמה חכות ישנות תוכל לנסות לדוג לעצמך אולי משהו מעניין" הוא אומר בחיוך וקורץ.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1031243][SIZE=1][COLOR=Green][COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה מגיש לאישה את הכסף ועולה לספינה.
הספינה בעלת שלושה סיפונים, שכרגע אתה נמצא בתחתון ביותר והגדול ביותר.
שם אתה רואה בריכה ענקית ועשרות אנשים יושבים ומשתזפים. ומעליך נמצאים עוד שני סיפונים- ששם אתה לא רואה מה קורה.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אלך לחפש לי יריב שיהיה נגד ראלטס בלתי מנוצח שלי ותוך כדי ההליכה אוציא את ראלטס, ואכיר אותו הייטב.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1031243][SIZE=1][COLOR=Green]
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black][SIZE=2]"אכן כן" הבחור אומר "שמעתי על זה גם בעצמי, טרם מצאתי פוקימון שאהבתי שם בעצמי" הוא אומר בכבדות ומדליק לעצמו מקטורת.
"אם תרצה יש לך פה כמה חכות ישנות תוכל לנסות לדוג לעצמך אולי משהו מעניין" הוא אומר בחיוך וקורץ.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
תודה...
-----------------------
"בכיף אדוני, למה לא." אומר בשימחה לאיש ואקח את החכה,
" מקסימום נמצא קצת מה לאכול לארוחת צהריים" אגיד ואתיישב עם החכה על דופן הסירה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1031243][SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[COLOR=Black]מגבי מסתכל עליך ושולח גחלת המחממת את האבן וגורמת לה להיתפוצץ בעוצמה אדירה.
מתוכה נופל קרבי מעולף.
מה תעשה?
/QUOTE]
אני אומר למגבי"כול הככבוד ניצחת פוקימון מים.עכשיו בוא נחפש לך עוד קרב". אני הולך עם מגבי לחפש בישבילו עוד קרב
-
[quote=Ritsuka Kun;1031243][SIZE=1][COLOR=Green][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'ופ משטתח על החול והאקדח מים פשוט עובר מעליו ויוצר שלולית בוץ ענקית מאחוריו.
אתה מכריז לו מה לעשות והוא רץ במהירות רבה לעבר סלופוק ועם חול בידיו הוא מעוור את סלופוק ומחטיף לו בעוצמה אדירה מכת קארטה בראשו.
סלופוק מועף לתוך החול ומתעלף.
מה תעשה?[COLOR=DimGray][COLOR=Black][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
שמע הכתיבה שלך וזה שאתה מתקיל ומקשה כבר בהתחלה זה מעולה, ממש מקווה שהמשחק יהיה עד סופו!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
"מעולה מצ'וק, בדיוק כמו שציפיתי ממך!" אריע לו שמח וצוהל על הנצחון!
ארוץ אל מצ'וק, אתכופף מעט ואטפח קלות על גבו, לאחר מכן אקום ואקח את החכה בחזרה אמשיך להסתכל סביב.
בתקווה לראות עם אולי יהיה כאן עוד משהוא מעניין ומסקרן...
-
[quote=Ritsuka Kun;1030931][COLOR=darkorange][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=darkorange][COLOR=black]אלקיד שולח מכת ברק אימתנית ומחשמל את טנקול. טנקול בתגובה מעיף לתוך החול את אלקיד.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]אלקיד שעדיין מסוחרר מנסה להישתמש בבעיטה נמוכה אבל פוגע בעצמו ונופל אחורנית.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]טנקול מהצד השני שולח אקדח מים רציני לעבר אלקיד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
'לא טוב..' אני חייב לעצמי. לפתע, עולה בראשי רעיון "אלקיד, תן לאקדח המים לפגוע בך בראשך, ככה זה יוציא אותך מהסיחרור!" אני קורא "לאחר מכן, מכת ברק!" אני מצווה עליו.
-
[SIZE=2][U][B][COLOR=Olive]התחלה:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Olive][SIZE=1]אחרי קבלת הפוקימון מהפרופסור ואחרי השיט הזוועתי ממחוז הקודם שלכם אתם יורדים מהספינה באי לאמין במחוז האיים.
הירידה מהס]ינה עושה לכם טוב, שהייה מרובה בים לא עושה לאף אחד הכי טוב.
עד עכשיו כבר הספקתם להכיר את הפוקימון שלכם והתחברתם איתו ממש טוב בשיט שארך שלושה ימים.
כשאתם יוצאים מהנמל אתם מגיעים לשוק דייגים, המסריח מריחות הים והדגים.
אתם מסתכלים סביב ורואים בעיקר בתים ומספר חנויות של מזון. מרחוק אתם רואים גם חוף ים עם מים צלולים.
לפני שאתם מחליטים ללכת לאן שהו אתם נזכרים שבשביל לצאת מהאי אתם צריכים ספינה אחרת.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
' איכס איזה ריח מסריח .. ' אגיד לעצמי .
' אממ .. אולי נלך לחוף ששם וננסה לתפוס פוקימון ! '
" פיצ'ו , מה דעתך ללכת לחוף לתפוס חבר חדש ? " שואלת בנחמדות
-
כינוי בפורום: killerbee
שם: לוקאס
רקע: לוקאס הוא נער חביב בן 15, תמיד היה אוהב ללמוד על הפוקימונים ולהסתובב בחברתם.
אביו ואמו של לוקאס היו חוקרי פוקימוני ביצה והוא בא איתם הרבה לאזור עבודתם. באחד הימים שבא איתם ברח לוקאס והסתובב בביצה המגעילה והבוצית הוא לא שם לב והתחיל לשקוע בחול. הוא צעק לעזרה אבל אף אחד לא שמע אותו.
לפתע לוטד אחד ראה אותו וקרא להורים שלו להציל אותו, באותו המקרה לוקאס החליט שהגיע הזמן להפסיק ללמוד ולצאת ליישם את הכל.
הוא החליט בנוסף שייקח את אותו הלוטד איתו למסעו ובאופן מפתיע לוטד לא התנגד (אחרי כמה חבטות עם אבנים אני מתכוון כמובן חחח סתם)
התחלתי:לוטד
העדפות לסוגים: אש מתכת אורסרינג קרח ואופל ייתקבלו בברכה
תגים: לא לגעת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, AK-47 עם יריה אין סופית, אופניים וציוד מחנאות
הערות: אני מקווה שעוד יש מקום ואני אוהב AK-47 ואם לא זה אז גם M4 יהיה נחמד
-
[quote=Ritsuka Kun;1031243][SIZE=1][COLOR=Green][COLOR=Black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black][COLOR=DimGray][COLOR=Black]
[COLOR=DarkOrchid]שיר-
[COLOR=Black]"נהדר!" הבחורה קוראת "זה יהיה קרב אחד על אחד. מוכנה?" היא שואלת ומעלה חיוך מזלזל על פניה.
"ג'יאדוד תיהיה מוכן!" היא אומרת והג'יאדוד שלה נעמד מולה מוכן לקרב "ג'יאדוד התחל עם כיפוף הגנה ואז החלקת אבן!" קוראת המאמנת והג'יאדוד שלה מתכפל בעצמו ומתחיל להיסתובב במקום וגורם לעורו הסלעי להתחלק מעט.
"נראה אותך צו'ציקית" היא אומרת בגאוותנות[COLOR=Blue][COLOR=Black][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני סופגת את כל העלבונות שלה, 'אני עוד אראה לה.' אני אומרת בליבי ומפנה את מבטי אל פוליוואג. "פולי, השתמש קודם כל באקדח מים על ג'יודוד ומיד אחר כך קפוץ אליו ותחבוט בו בעזרת הזנב שלך מספר פעמים!" אני פוקדת עליו.
-
[SIZE=3][COLOR=magenta]מצטער שלא הייתי אתמול~ היה לי מבחן ועבודה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff00ff]ואז האינטרנט שלי נדפק מעט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff00ff]קיצור הנה התגובה (:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff00ff]ואנשים קחו בחשבון אם אתם מחפשים פוקימונים חרושים כאלה- נדיר שתמצאו אותם. פתחו את הראש ותנסו לגוון פוקימונים שלכם! D:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=dimgray][/COLOR]
[COLOR=dimgray][/COLOR]
[COLOR=dimgray]תומר-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה וראלטס מחפשים בחרבי הסיפון התחתון אחר קרב ראוי.[/COLOR]
[COLOR=black]אבל כל מה שאתם רואים שם זה עשרות אנשים בבגדי ים משתזפים לצד הבריכה.[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נשאן על דופן הספינה ומשליח את החכה פנימה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]בינתיים הקפטן החביב ניגש אליך עם ספל תה חם ושניכם יושבים ומדברים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הזמן עובר ועובר ולבסוף משיכה חדה מהחכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"משהו נתפס!" קורא הקפטן ושניכם מושכים את החכה בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]לתוך הספינה נמשה דג קטן ומוזר עם שפם קטן "או זה דג מוזר בהחלט" קובע הקפטן ובעזרת הפוקדע הנאמנה שלך אתה מגלה שהדג הוא ברובאך ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9c/Spr_5b_339.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=#000000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=green]לי[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ומגבי ממשיכים ללכת לכיוון חוף הים בעקבות פוקימון מעניין- שלפתע גל ענק נשבר על החוף ומתוכו נשטף דג קטן ועגול ויחסית שמן.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מזהה שזהו קוולפיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/Spr_5b_211.png[/IMG]) דג הבלון. מבט שני עליו אתה רואה שהוא יחסית קטן ומבוהל מאוד.[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרייק-[/COLOR]
[COLOR=black]תודה! D:[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני ממש אשתדל! ^_^[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה ומאצו'פ מתחילים להיסתובב על החוף אבל שום פוקימון לא נגלה לעיניכם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אחרי חצי שעה של הליכה מאצ'ופ מציע לך להיכנס למים לחפש שם.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=black]אלקיד עומן איתן כנגד האקדח מים ואכן בזכות המים הקרים הוא מתאפס על עצמו ובעזרת המים- שידועים בתוך מוליך מעולה. הוא שולח מכת ברק אימתנית לעבר טנטקול ופוגע בו בעוצמה רבה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]טנטקול מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#000000]מאי צ'אן- את לא רשומה Oם[/COLOR]
[COLOR=#000000]קילרבי- מצטער אין מקום.[/COLOR]
[COLOR=purple]שיר-[/COLOR]
[COLOR=black]פולי שולח מבעד פיו הקטן אקדח מים ענקי הפוגע בג'יאדוד בעוצמה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]שבריר השנייה המאושר שלך מתנפץ למראה של הבחורה מולך עומדת ומחייכת.[/COLOR]
[COLOR=#000000]פוליוואג לא מוותר לרגע וקופץ לעבר ג'יאדוד ומכה בו מספר פעמים בעוצמה גדולה בזנבו בפניו של ג'יאדוד המועף לאחור.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"נהדר תודה רבה חמודה!" הבחורה קוראת "עכשיו ג'יאדוד שחרר את ההתמדה!" היא קוראת וג'יאדוד זוהר באדום בוהק ומשחרר עוצמה אדירה מידיו הפוגעת בפוליוואג ומעיפה אותו אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"תמיד תחשבי קדימה" אומרת לך הבחורה בשחצנות[/COLOR]
[COLOR=#000000]מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1032386][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נשאן על דופן הספינה ומשליח את החכה פנימה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]בינתיים הקפטן החביב ניגש אליך עם ספל תה חם ושניכם יושבים ומדברים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הזמן עובר ועובר ולבסוף משיכה חדה מהחכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"משהו נתפס!" קורא הקפטן ושניכם מושכים את החכה בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]לתוך הספינה נמשה דג קטן ומוזר עם שפם קטן "או זה דג מוזר בהחלט" קובע הקפטן ובעזרת הפוקדע הנאמנה שלך אתה מגלה שהדג הוא ברובאך ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9c/Spr_5b_339.png[/IMG])[/COLOR]
[/quote]
[B]"באמת מעניין.." אני אגיד לקפטן,[/B]
[B]" תרצה לתפוס אותו? או שנאכל אותו ביחד?" אשאל את הקפטן בתמימות[/B]