-
[quote][SIZE=3][SIZE=3]"בוקר טוב, חומד!" אתם שומעים את קולה של אימכם. "כדאי שתתארגן אם אתה רוצה לצאת למסע שלך בסינו היום!" תשמע את קולה. אתה מתארגן מהר וחושב 'עוד מסע! זה יהיה כיף!' אתה יוצא החוצה עם הציוד ורואה פוקימונים שונים ואת חבריך עם הפרופסור. אתה מזהה בינם את: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/393.png[/IMG], [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/387.png[/IMG]. הפרופסור אומר לך לבחור את אחד מאלו או כל התחלתי אחר. מה תעשה?[/SIZE][/SIZE][/quote]ערכתי לטוטודייל. ^^
~~
אני מהרהרת כמה רגעים ומביטה בכל הפוקמונים אך מתמקדת בעיקר בפוקמון הקרוקודיל, "אני בוחרת בפוקמון הזה. בטוטודייל!" אני אומרת בנחישות ובחיוך רחב.
-
[QUOTE=lipion;1035076][B]כשיהיה לי יותר זמן אני אעדכן יותר...[/B]
[B]עכשיו אני קצת לחוצה...[/B]
[B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]"אוקיי!" מנהיג המכון קורא ומוציא סינדקוויל. "גלגל להבה!" הוא קורא וסינדקוויל שואף אוויר בכל הכח ונושף אש ואז מסתובב במהירות רבה אל עבר הקיר כדי להדגים את כוחו. "רואה? זה הכח שלו. עכשיו, תוציא פוקימון ונתחיל להלחם!" הוא אומר לך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
מה מתקפות גלייד?
-------------
"צא מדקיפ תשתמש באקווה ג'יט על סינדקוויל!"אצעק תוך כדי שאני מוציא את מדקיפ החוצה כדי שהוא יפגע בסינדקוויל ואז הוסיף:"אחרי שפגעת בסינדקוויל תשתמש באקדח מים שיעלף אותו לגמרי!".
-
[quote=lipion;1035063][COLOR=green][B][U]קודק[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מתחיל ללכת לעיר קיניסורה ולפתע אתה רואה ילד בגילך. הילד אומר לך: "קודק! אני הבן של מימי, השכנה שלך! זוכר שפעם, לפני כמה שנים היינו משחקים ביחד?" הוא אומר לך ואומר לך: "גם אתה קיבלת פוקימון ראשון היום?" הוא שואל ומסתכל על בלבאזור. "אם אני מכיר אותך מספיק טוב, לקחת את סקווירטל, לכדת את טורצ'יק, ואז את בלבאזור, נכון?" הוא שואל. "עוד משהו, אני עומר." הוא אומר לך והולך איתך יחד לקיניסורה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange][U]הודעות נוספות![/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][U]השקעה:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מי שישקיע לא יצא מהמשחק! אם מישהו לא ישקיע 3 פעמים לפחות, הוא יצא מהמשחק! אם ירצה לחזור, הוא יצטרך לעשות רקע בטופס של 7 שורות לפחות![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]הגרלה:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יכולים להיות מספר מספרים זוכים![/COLOR][/B][/quote]
אומר לעומר " היי עומר ! כמה זמן לא נפגשנו ! טוב אז לפ דעתי אתה בטח לקחת טרטוויג שובב שכמותך , נכון ?
אני יודע גם למה ! ידעת שאני אקח סקווירטל נכון חח ..בכל מקרה תוציא את הפוקימון שלך ומהר בוא נעשה קרב ! "
ואז אסתכל על העיר ואחפש מקום מושלם לקרב עם עצים גבוהים .
-
[QUOTE=lipion;1035073][B][U][COLOR=magenta]
[B][U][COLOR=#ff8c00]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]צ'ימצ'אר תוקף את הפוקימון בגיצים ואז, משראה כי זה לא הזיז לו, הוא תוקף בגלגל להבה שפגע בו בחוזקה אדירה ואתה משתחרר. הפוקימון נוגע בך ואתה לא יכול לזוז, ואז צ'ימצ'אר שורט אותו ואתם בורחים. כאשר אתם מגיעים למרכז הפוקימונים, האחות ג'וי באה לקראתכם ושואלת אם אתם בסדר. אתם עייפים ולכן לא מצליחים לדבר ולענות לה ואתם הולכים לחדרכם שם. ג'וי מביאה לכם שתייה קלה וארקאוס חוזר אליכם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"תוכלי לרפא את צ'ימצ'אר וא סייטר שלי?". אני אומר לאקראוס בזעם"איפה היית?איזה יצור תקף אותי ואת צ'ימצ'אר.איכשהו הצלחנו לשרוד"
-
[B][U][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=magenta]את זכית בפוקימון אקראי![/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הפרופסור אומר לך שלטוטודייל יש ביצה קטנה שהוא מצא והוא לא עוזב אותה ולכן תקבלי איתו גם ביצה. לפתע, יש אור מהביצה והיא בוקעת ומתוכה יוצא פיג'י קטן וחמוד! פיג'י יודע: מתקפת חול, רוח. טוטודייל יודע: קרן קרח, תותח הידרו ובלימה. את שמחה שהם חזקים מאוד ואת מלטפת אותם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייד יודע:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]עלים קסומים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כח חבוי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הרעלה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]שינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בלימה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לסינדקוויל אין שום סיכוי. מדקיפ מנצח בלי למצמץ אפילו. "טורצ'יק צא ותשתמש בגיצים!" הוא קורא לטורצ'יק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]מי שרוצה החלפת צבע שיגיד לי ותשקיעו בבקשה כמו תומר ושיר![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=green]עומר מוציא טרטוויג חמוד ועומר אומר לך: "הוא התחזק מאוד, ערכתי איתו קרב אחד כבר. בוא נילחם!" הוא אומר לך ואתה רואה שבאיזור יש המון עצים גבוהים. אתה מתכונן לקרב ועומר אומר לך: בוא נתחיל להלחם! טרטוויג, זרע עלוקה!" הוא קורא ומחייך חיוך זדוני.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkorange]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=darkorange]"ארפא אותם במהירות!" האחות אומרת לך. "אני חיפשתי אותך, ואת הפוקימון!" ארקאוס אומר לך. "גילית משהו עליו?" ארקאוס שואל אותך. "אני גיליתי שיש לו צורה של טורטרה אבל דומה קצת ללפרס גם, מעניין מי זה, אולי שיבוט שלהם?" הוא אומר לך בהפתעה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=lipion;1035091][B][U][COLOR=magenta][B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]גלייד יודע:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]עלים קסומים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כח חבוי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הרעלה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]שינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בלימה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לסינדקוויל אין שום סיכוי. מדקיפ מנצח בלי למצמץ אפילו. "טורצ'יק צא ותשתמש בגיצים!" הוא קורא לטורצ'יק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]מי שרוצה החלפת צבע שיגיד לי ותשקיעו בבקשה כמו תומר ושיר![/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]"איזה פוקימונים עלובים יש לך!"אומר למנהיג מכון
ואז אומר למדקיפ:"אתה תנצח אותו!אני מאמין בך מדקיפ אז תשתמש באקווה ג'יט כדי להתחמק מהגיצים ואז תרוץ באקדח מים לעבר טורצ'יק כדי שהוא יתעלף!ואם הוא לא מתעלף תשתמש באקווה ג'יט שוב כדי שהוא יתעלף!"[/B]
-
[quote=lipion;1035091][B][U][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=magenta]את זכית בפוקימון אקראי![/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הפרופסור אומר לך שלטוטודייל יש ביצה קטנה שהוא מצא והוא לא עוזב אותה ולכן תקבלי איתו גם ביצה. לפתע, יש אור מהביצה והיא בוקעת ומתוכה יוצא פיג'י קטן וחמוד! פיג'י יודע: מתקפת חול, רוח. טוטודייל יודע: קרן קרח, תותח הידרו ובלימה. את שמחה שהם חזקים מאוד ואת מלטפת אותם.[/COLOR][/B][/quote]
"אני ממש שמחה שיש לי אתכם." אני אומרת בחיבה אל טוטודייל ואל פידג'י. אני מרימה את פידג'י ומניחה אותו על כתפי, את טוטודייל אני מחזיקה בין שתי זרועותיי. "זה הכל, פרופסור? אני יכולה להתחיל עכשיו במסע שלי?" אני שואלת אותו בחיוך.
-
[quote=lipion;1035091]
[B][U][COLOR=green][COLOR=#ff00ff][/COLOR]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=green]עומר מוציא טרטוויג חמוד ועומר אומר לך: "הוא התחזק מאוד, ערכתי איתו קרב אחד כבר. בוא נילחם!" הוא אומר לך ואתה רואה שבאיזור יש המון עצים גבוהים. אתה מתכונן לקרב ועומר אומר לך: בוא נתחיל להלחם! טרטוויג, זרע עלוקה!" הוא קורא ומחייך חיוך זדוני.[/COLOR][/B]
[/quote]
דרך אגב לא עידכנת לי עדיין את הפוקימונים ..
---
אומר לסקווירטל "מערבולת מהר ! " בתקווה שזרע העלוקה יתערבב בתוך המערבולת .
ואז אומר " תתחמק מהמרבולת ובזמן שטרטוויג יהיה שקוע בלחפש אותך במערבולת תלך מאחוריו ותדחוף אותו למערבולת ! לאחר מכן תנסה למקד את המערבולת בקרן אחת שתיצור משאבת הידרו ענקית ! "
ואקרוץ לו ואומר לפוקימונים שלי לעודד אותו .
-
[quote=lipion;1035091]
[B][COLOR=darkorange]"ארפא אותם במהירות!" האחות אומרת לך. "אני חיפשתי אותך, ואת הפוקימון!" ארקאוס אומר לך. "גילית משהו עליו?" ארקאוס שואל אותך. "אני גיליתי שיש לו צורה של טורטרה אבל דומה קצת ללפרס גם, מעניין מי זה, אולי שיבוט שלהם?" הוא אומר לך בהפתעה.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאראכוס"מענין מאוד הפוקימון הזה.אני לעומתך לא גילתי שום דבר חדש על היצור.אולני נלך החוצה לחפש את היצור ולחפשעליו מידע.בינתיים שהפוקימונים שלי מתרפאים להם במרכז לפוקימונים"
-
[quote]לוקאס
התבלבלתי, חשבתי שכתבתי למישהו אחר.
---
אתה הולך למכון האש וקיי, מנהיג המכון מוציא את סינדקוויל שלו ושואל מי רוצה קרב מולו. אתה מבקש להלחם מולו והוא אומר לך: "בשמחה!" לפתע אתה שומע קול שאומר: קיי אוהב להשתמש בשינה ולהרעיל... הזהר ממנו ותשתמש לרוב בהגנות..." הקול אומר לך וקיי אומר שהוא יתחיל. "גלגל להבה!" הוא קורא לסינדקוויל שלו.[/quote]
"צא בוויזל!" אומר לבוויזל שלי "סילון אקווה! ותסתחרר איתו ככה שתיצור טורפדו אקווה!"
-
[B][U][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=magenta]"זהו, התחילי את מסעך, ליני. הצליחי לך!" הוא קורא לך. "כן, כמה נפלא, ידעתי שמישהי תטפל בי..." את שומעת קול של מישהו אך לא רואה אף איש. את מופתעת ועוצרת. "היי! למה עצרת ליני?" את רואה את טוטודייל שואל אותך. את כמעט מתעלפת משמחה: "יש לי פוקימון מדבר! יש!" את קוראת ופיג'י אומר לך בקול חמוד: "אני אוהב אותך... גם אני מדבר... באנו ממשפחה של פוקימונים מדברים..." הוא אומר לך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מדקיפ רץ אליו אבל טורצ'יק עומד שם ומחכה ולפתע קופץ באוויר, ממש ברגע שכמעט מדקיפ פגע בו, ומוציא מאחוריו אבן אש והוא מתפתח לקומבסקין. קומבסקין משתמש בגלגל להבה ובגיצים שפוגעים במדקיפ קשה ואז קומבסקין מתקרב אליו בבעיטת אש חזקה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סקווירטל משתמש במערבולת והזרע עלוקה נשאב לתוכו וקופץ חזרה אל טרטוויג שמאבד כוחות. סקווירטל דוחף את טרטוויג למערבולת וטרטוויג מוטל מובס ארצה.[/COLOR][/B]
-
[quote=lipion;1035121]
[B][COLOR=green]סקווירטל משתמש במערבולת והזרע עלוקה נשאב לתוכו וקופץ חזרה אל טרטוויג שמאבד כוחות. סקווירטל דוחף את טרטוויג למערבולת וטרטוויג מוטל מובס ארצה.[/COLOR][/B][/quote]
" יש ניצחתי ! " אומר לעומר .
" יש לך עוד פוקימונים ? " אשאל אותו ואומר לטורצ'יק שהוא הבא בתור בלי שעומר ידע .
ואז אומר לעומר " נו ? אז יש ? "
-
[QUOTE=lipion;1035121][B][U][COLOR=magenta][B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]מדקיפ רץ אליו אבל טורצ'יק עומד שם ומחכה ולפתע קופץ באוויר, ממש ברגע שכמעט מדקיפ פגע בו, ומוציא מאחוריו אבן אש והוא מתפתח לקומבסקין. קומבסקין משתמש בגלגל להבה ובגיצים שפוגעים במדקיפ קשה ואז קומבסקין מתקרב אליו בבעיטת אש חזקה.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
טורצ'יק לא מתפתח בעזרת אבן אש לקומבאסקין!
זה לא הגיוני!
-------------------
"מדקיפ תתחמק בעזרת אקווה ג'יט ואז שתהיה מאחורי קומבאסקין תשתמש באקווה ג'יט עם אקדח מים על גבו כדי שיפול ויתעלף!"אומר למדקיפ בעידוד ובשמחה.
-
[B][COLOR=green]"טוב, יש לי!" עומר אומר לך ומוציא קווילבה. "זה קווילבה מהמסע הקודם שלי, זוכר? כשהיינו ביחד?" הוא שואל אותך ואומר: "גלגל להבה!"[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=red]הסילון אקווה פוגע בסינדקוויל שמוטל ארצה מיידית כאילו כלום לא קרה. "אוקיי, צא טורצ'יק ותשתמש בעל חושי!" קיי אומר ומדגיש את ה'על חושי' בכוונה." אתה שואל איך זה וקיי עונה לך: "זה טורצ'יק מיוחד שלמד איתי שנים איך להשתמש בעל חושי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתם יוצאים ורואים צל מרחף מעליכם. ארקאוס לא לוכד אותו אלא את מיקומו. לפי מיקומו הוא יוכל לדעת איפה הוא נמצא וכך ללכוד אותו. אתם עפים אל מיקומו ומגיעים לאותה מערה שנלכדת בה. הפעם ארקאוס הופך אתכם להולוגרמה כך שלא יוכלו לפגוע בכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אני יודעת, זה בכוונה לא הגיוני.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ככה זה, זה מ"ת לא אמיתי בכלל, זאת אומרת, לא מבוסס על איך מישהו מתפתח באמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קומבאסקין מתקרב ומדקיפ בורח מהר ופוגע בו באקווה ג'יט ונוצר פיצוץ... לפתע אתם רואים את מדקיפ מוטל ארצה וקומבאסקין מוטל ארצה. "אז... הקרב האחרון קובע..." קיי אומר לך.[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
הסילון אקווה פוגע בסינדקוויל שמוטל ארצה מיידית כאילו כלום לא קרה. "אוקיי, צא טורצ'יק ותשתמש בעל חושי!" קיי אומר ומדגיש את ה'על חושי' בכוונה." אתה שואל איך זה וקיי עונה לך: "זה טורצ'יק מיוחד שלמד איתי שנים איך להשתמש בעל חושי.[/quote]
"מה? שתיים על אחד? צא לוקאריו! כדור הילה!" אומר ללוקאריו ואז לבוויזל "סילון אקווה בוויזל!"
מה המתקפות של לוקאריו