הכוונה כנראה האם Swords Dance משפיעה רק על המשתמש או גם על השותפים.
והיא משפיעה רק על המשתמש.
Printable View
הכוונה כנראה האם Swords Dance משפיעה רק על המשתמש או גם על השותפים.
והיא משפיעה רק על המשתמש.
[quote=The Little Elbaz;1087672]זה קיצור של ריקוד חרבות..ולא הבנתי את השאלה..[/quote]
תודה.
[quote=stm;1088022]הכוונה כנראה האם Swords Dance משפיעה רק על המשתמש או גם על השותפים.
והיא משפיעה רק על המשתמש.[/quote]
אז פוקימון איטי ביחס לאוייב שלו לא יכול לעשות פלינצ' אלא אם כן זו מכה שעושה פלינצ' מאה אחוז?
פוקימון שלומד התקפה דרך מלמדי המתקפות, יוכל ללמוד אותה ע"י רבייה? לגבי TMים כבר למדתי שזה תופס - שפוקימון שלומד התקפה דרך TM יוכל לקבל אותה גם דרך רבייה, אבל מה לגבי התקפות שהפוקימון לומד אך ורק ע"י מלמדי המתקפות?
במקרה שלי: אני רוצה להרבות מג'יקרפ [B](נקבה כמובן)[/B] עם מישהו שיודע BOUNCE, למשל WAILMER. האם התינוק ילמד את ההתקפה?
[quote=נדודי שינה;1089928]תודה.
אז פוקימון איטי ביחס לאוייב שלו לא יכול לעשות פלינצ' אלא אם כן זו מכה שעושה פלינצ' מאה אחוז?
פוקימון שלומד התקפה דרך מלמדי המתקפות, יוכל ללמוד אותה ע"י רבייה? לגבי TMים כבר למדתי שזה תופס - שפוקימון שלומד התקפה דרך TM יוכל לקבל אותה גם דרך רבייה, אבל מה לגבי התקפות שהפוקימון לומד אך ורק ע"י מלמדי המתקפות?
במקרה שלי: אני רוצה להרבות מג'יקרפ [B](נקבה כמובן)[/B] עם מישהו שיודע BOUNCE, למשל WAILMER. האם התינוק ילמד את ההתקפה?[/quote]
מתקפה יכולה לעשות פלינץ רק אם היא תוקפת ראשונה בתור, אחרת זה לא יקרה.
זה יעבוד רק אם המתקפה מוגדרת כמתקפה שעוברת ברבייה והם באותה קבוצה.
גם אם האבא למד אותה דרך מלמד מתקפות.
[URL]http://serebii.net/pokedex-dp/129.shtml[/URL]
במקרה הזה זה אפשרי
אבל גרידוס לומד בעצמו ע"י מלמד המתקפות את המתקפה הזו אז זה נראה לי מיותר
אני לא מצליח להבין את ההסבר שלך על הפלינצ'. איך שסיכמתי את זה זה נכון?
ההתקפה מוגדרת כהתקפה שעוברת ברבייה מבחינת הצאצא? כי כל מתקפה יכולה לעבור ברבייה אם הפוקימון יכול ללמוד אותה בדרך כלשהיא, אלא אם כן היא מיוחדת ואז היא מופיעה ב Egg Moves...
מבחינתי זה לא מיותר, כי זה לא מחיר בשמיים, אבל בכל זאת - אם אפשר לחסוך בbp אז למה לא.
[quote=נדודי שינה;1090156]אני לא מצליח להבין את ההסבר שלך על הפלינצ'. איך שסיכמתי את זה זה נכון?
ההתקפה מוגדרת כהתקפה שעוברת ברבייה מבחינת הצאצא? כי כל מתקפה יכולה לעבור ברבייה אם הפוקימון יכול ללמוד אותה בדרך כלשהיא, אלא אם כן היא מיוחדת ואז היא מופיעה ב Egg Moves...
מבחינתי זה לא מיותר, כי זה לא מחיר בשמיים, אבל בכל זאת - אם אפשר לחסוך בbp אז למה לא.[/quote]
[COLOR=dimgray]ל-Fake Out יש 100% סיכוי לגרום לפלינץ.[/COLOR]
[COLOR=#696969]והיא גם מתקפה שתוקפת ראשונה.[/COLOR]
[COLOR=#696969]אבל אם היריב משתמש במתקפה שתוקפת ראשונה, אז מי שיתקוף ראשון הוא זה עם סטטוס המהירות הגבוה יותר.[/COLOR]
[COLOR=#696969]במקרה שהיריב יותר מהיר, Fake Out לא תגרום לפלינץ'.[/COLOR]
[COLOR=#696969]כלומר גם במקרה של 100%, זה אפשרי רק לאותו התור מה שאומר שהמתקפה חייבת לתקוף ראשונה.[/COLOR]
[COLOR=#696969]תסתכל פה:[/COLOR]
[URL]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bounce_(move[/URL])
לפי זה מג'יקארפ יכול ללמוד את המתקפה רק דרך מלמד המתקפות או דרך הפוקווקר.
[quote=stm;1090220][COLOR=dimgray]ל-Fake Out יש 100% סיכוי לגרום לפלינץ.[/COLOR]
[COLOR=#696969]והיא גם מתקפה שתוקפת ראשונה.[/COLOR]
[COLOR=#696969]אבל אם היריב משתמש במתקפה שתוקפת ראשונה, אז מי שיתקוף ראשון הוא זה עם סטטוס המהירות הגבוה יותר.[/COLOR]
[COLOR=#696969]במקרה שהיריב יותר מהיר, Fake Out לא תגרום לפלינץ'.[/COLOR]
[COLOR=#696969]כלומר גם במקרה של 100%, זה אפשרי רק לאותו התור מה שאומר שהמתקפה חייבת לתקוף ראשונה.[/COLOR]
[COLOR=#696969]תסתכל פה:[/COLOR]
[URL]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bounce_(move[/URL])
לפי זה מג'יקארפ יכול ללמוד את המתקפה רק דרך מלמד המתקפות או דרך הפוקווקר.[/quote]
במקרה של FAKE OUT הקטע איתה שהיא עובדת [B]רק [/B]בתור הראשון כשהנושא אותה נכנס למשחק, אבל אני חושב שהבנתי את העיקרון והצלחתי ליישם אותו עם מי שהתחלתי בגללו בכלל את הדיון הזה.
אני מתלבט אם כדאי לי להתחיל לאמן [B]JUMPLUFF, [/B]כיהוא עשוי להתאים לקונספט של הצוות שבניתי לBATTLE TOWER ועכשיו אני מנסה לשפר אותו במטרה שאצליח לנצח יותר משלוש פעמים ברציפות את כל סבב המאמנים. הבעיה שלי היא שהוא ממש חלש בהתקפות אם הוא בטבע שניטרלי כלפיהן, והוא בולט בשל זריזותו הגבוהה. מה אתה חושב - אם לנסות לשחק אותו, כדאי לי לבנות אותו אנוייר עם התקפות כמו: LEECH SEED, SLEEP POWDER וכו' ואולי רק עם התקפת סטאב אחד שתתאים לו כמו GIGA DRAIN, או שפשוט לעזוב אותו ולחפש מישהו אחר?
[quote=נדודי שינה;1092219]במקרה של FAKE OUT הקטע איתה שהיא עובדת [B]רק [/B]בתור הראשון כשהנושא אותה נכנס למשחק, אבל אני חושב שהבנתי את העיקרון והצלחתי ליישם אותו עם מי שהתחלתי בגללו בכלל את הדיון הזה.
אני מתלבט אם כדאי לי להתחיל לאמן [B]JUMPLUFF, [/B]כיהוא עשוי להתאים לקונספט של הצוות שבניתי לBATTLE TOWER ועכשיו אני מנסה לשפר אותו במטרה שאצליח לנצח יותר משלוש פעמים ברציפות את כל סבב המאמנים. הבעיה שלי היא שהוא ממש חלש בהתקפות אם הוא בטבע שניטרלי כלפיהן, והוא בולט בשל זריזותו הגבוהה. מה אתה חושב - אם לנסות לשחק אותו, כדאי לי לבנות אותו אנוייר עם התקפות כמו: LEECH SEED, SLEEP POWDER וכו' ואולי רק עם התקפת סטאב אחד שתתאים לו כמו GIGA DRAIN, או שפשוט לעזוב אותו ולחפש מישהו אחר?[/quote]
ברגע שאתה מתחיל להסתבך יותר מדי עם פוקימון כבר עדיף להחליף אותו
בטח אם יש לו 4 חולשות+עוד חולשה כפולה לקרח
וסה"כ הסטטוסים שלו 450, יש יותר טובים.
בכל מקרה אם אתה כן רוצה אותו, גם התקפת סטאב לא תעזור לסטטוסים המאוד, מאוד נמוכים שלו בהתקפה.
אז תלך על מתקפות "מעצבנות". הוא מהיר אז רוב הסיכויים שיתקוף רשום וירדים את היריב (או כל מתקפה דומה)
ותבדוק את הפוקימונים של מוח מגדל הקרב, כי אלה הפוקימונים היחידים שאתה יודע בוודאות שתתקל בהם.
אז את הפוקימונים שאתה בוחר תתאים גם לכמה שיותר יריבים וגם לפוקימונים של המוח.
לגביי פייק אווט..זה תמיד תוקף ראשון..אבל אם ליריד יש מתקפה כמו: התקפה מהירה או Built Punch זה מה שיתקוף קודם..
לגביי ג'אמפאף..הסטטוסים שלו יחסית נמוכים..עדיף כבר למצוא מחליף יותר טוב...
[quote=stm;1092232]ברגע שאתה מתחיל להסתבך יותר מדי עם פוקימון כבר עדיף להחליף אותו
בטח אם יש לו 4 חולשות+עוד חולשה כפולה לקרח
וסה"כ הסטטוסים שלו 450, יש יותר טובים.
בכל מקרה אם אתה כן רוצה אותו, גם התקפת סטאב לא תעזור לסטטוסים המאוד, מאוד נמוכים שלו בהתקפה.
אז תלך על מתקפות "מעצבנות". הוא מהיר אז רוב הסיכויים שיתקוף רשום וירדים את היריב (או כל מתקפה דומה)
ותבדוק את הפוקימונים של מוח מגדל הקרב, כי אלה הפוקימונים היחידים שאתה יודע בוודאות שתתקל בהם.
אז את הפוקימונים שאתה בוחר תתאים גם לכמה שיותר יריבים וגם לפוקימונים של המוח.[/quote]
[quote=The Little Elbaz;1092243]לגביי פייק אווט..זה תמיד תוקף ראשון..אבל אם ליריד יש מתקפה כמו: התקפה מהירה או Built Punch זה מה שיתקוף קודם..
לגביי ג'אמפאף..הסטטוסים שלו יחסית נמוכים..עדיף כבר למצוא מחליף יותר טוב...[/quote]
סבבה, אני אחשוב שוב אם כדאי לי להתחיל להשקיע באחד. רציתי פוקימון שהוא עשב-מעופף, והאפשרויות שלי הן מאוד מצומצמות - רק ג'אמפלאף, טרופיוס (שלא בא לי, ושבעיני הוא לא בהכרח יותר טוב), ושאיימין שמיים (שגם אין לי, וגם בטח אי אפשר להכניס אותו לבאטל טאוור, לא?).
אם אני מפזר LEECH SEED, והפוקימון שפיזר מת. ה-LEECH SEED ימשיך לפעול? [במידה וזה קרב זוגות ויש מישהו שיכול לקבל HP מההתקפה]
טרופיוס עדיף..אבל גם הוא לא משהו..
אם אתה רוצה עשב טוב קח את לודיקולו או שיפטרי..הם נחמדים..
[quote=נדודי שינה;1092254]סבבה, אני אחשוב שוב אם כדאי לי להתחיל להשקיע באחד. רציתי פוקימון שהוא עשב-מעופף, והאפשרויות שלי הן מאוד מצומצמות - רק ג'אמפלאף, טרופיוס (שלא בא לי, ושבעיני הוא לא בהכרח יותר טוב), ושאיימין שמיים (שגם אין לי, וגם בטח אי אפשר להכניס אותו לבאטל טאוור, לא?).
אם אני מפזר LEECH SEED, והפוקימון שפיזר מת. ה-LEECH SEED ימשיך לפעול? [במידה וזה קרב זוגות ויש מישהו שיכול לקבל HP מההתקפה][/quote]
למה עשב/מעופף?
וכן, ימשיך לפעול גם אחרי שהמשתמש מתעלף ועד שהיריב שמושפע מהמתקפה מתעלף.
גם במקרה של החלפה ההשפעה תמשך.
מה שכן, במקרה מאוד ספציפי בקרב כפול, אם נשארו לשחקן רק 2 פוקימונים וזה שקיבל עד עכשיו חיים מהיריב מתעלף, ההשפעה לו תעבור לפוקימון האחרון של השחקן.
[quote=The Little Elbaz;1092260]טרופיוס עדיף..אבל גם הוא לא משהו..
אם אתה רוצה עשב טוב קח את לודיקולו או שיפטרי..הם נחמדים..[/quote]
לא, הם פחות מתאימים לי לצוות... תודה!
[quote=stm;1092666]למה עשב/מעופף?
וכן, ימשיך לפעול גם אחרי שהמשתמש מתעלף ועד שהיריב שמושפע מהמתקפה מתעלף.
גם במקרה של החלפה ההשפעה תמשך.
מה שכן, במקרה מאוד ספציפי בקרב כפול, אם נשארו לשחקן רק 2 פוקימונים וזה שקיבל עד עכשיו חיים מהיריב מתעלף, ההשפעה לו תעבור לפוקימון האחרון של השחקן.[/quote]
אמרתי - זה חלק מהרעיון של הצוות.
תודה, הבנתי את ההסבר.
כמה שאלות:
האם עכשיו, אחרי שדגרתי באימונים של הופיפ היום כדי שילמד MEMENTO לפני רמה 50 ומשהו כשג'אמפלאף לומד, האם כשארבה אותו [הוא זכר כמובן], כל הסט שלו יעבור לצאצא [שהוא גם הופיפ]? אני מקווה שלא התאמצתי לחינם...
FLASH FIRE בקרב זוגות פועל כמו LIGHTNINGROD, WATER ABSORB וכו'?
בכמה אחוזים [B]במדוייק[/B] מעלים [B]WIDE LENS[/B] את הדיוק של הפוקימון? האם זה לכל ההתקפות?
[quote=נדודי שינה;1092893]לא, הם פחות מתאימים לי לצוות... תודה!
אמרתי - זה חלק מהרעיון של הצוות.
תודה, הבנתי את ההסבר.
כמה שאלות:
האם עכשיו, אחרי שדגרתי באימונים של הופיפ היום כדי שילמד MEMENTO לפני רמה 50 ומשהו כשג'אמפלאף לומד, האם כשארבה אותו [הוא זכר כמובן], כל הסט שלו יעבור לצאצא [שהוא גם הופיפ]? אני מקווה שלא התאמצתי לחינם...
FLASH FIRE בקרב זוגות פועל כמו LIGHTNINGROD, WATER ABSORB וכו'?
בכמה אחוזים [B]במדוייק[/B] מעלים [B]WIDE LENS[/B] את הדיוק של הפוקימון? האם זה לכל ההתקפות?[/quote]
לפי מה שרשום ב-bulbagarden, המתקפה היחידה שהופיפ לומד ברבייה וגם בעליית רמה זו Worry Seed.
אז לא, לא כל הסט יעבור
לא הבנתי את השאלה. היכולות האלה הן אותו דבר בקרב רגיל ובקרב כפול.
מעלה ב-10% את כל ההתקפות של אותו הפוקימון
[quote=stm;1092946]לפי מה שרשום ב-bulbagarden, המתקפה היחידה שהופיפ לומד ברבייה וגם בעליית רמה זו Worry Seed.
אז לא, לא כל הסט יעבור
לא הבנתי את השאלה. היכולות האלה הן אותו דבר בקרב רגיל ובקרב כפול.
מעלה ב-10% את כל ההתקפות של אותו הפוקימון[/quote]
אני חושב שההתקפות שכתובות תחת הקטגוריה "EGG MOVES" הן התקפות שהן מיוחדות לאותו פוקימון, שהוא לא יכול ללמוד אותן ע"י עליית רמה\TMים, ולכן הן לא כתובות שם... אני מקווה לפחות.
השאלה שלי היא אם האפקט FLASH FIRE מגן על בן הברית של נושא היכולת בקרב זוגות - כמו שיכולות כמו LIGHTNINGROD ו-WATER ABSORB עושות.
[quote=נדודי שינה;1092964]אני חושב שההתקפות שכתובות תחת הקטגוריה "EGG MOVES" הן התקפות שהן מיוחדות לאותו פוקימון, שהוא לא יכול ללמוד אותן ע"י עליית רמה\TMים, ולכן הן לא כתובות שם... אני מקווה לפחות.
השאלה שלי היא אם האפקט FLASH FIRE מגן על בן הברית של נושא היכולת בקרב זוגות - כמו שיכולות כמו LIGHTNINGROD ו-WATER ABSORB עושות.[/quote]
יש לא מעט פוקימונים שיכולים ללמוד את אותן המתקפות ברבייה, TM, עליית רמה וכדומה.
מתקפות מרבייה הן לא בהכרח מתקפות יחודיות לרבייה, אבל ברוב המקרים כן.
LIGHTNINGROD מושכת מתקפות חשמל לפוקימון עם היכולת הזו, אבל Water Absorb ו-Flash Fire לא.