-
[COLOR=RoyalBlue][U][B]קודק:[/B][/U][spoiler]כשהוא בת אני כותב שהוא בת.. עם לא כתבתי בלשון נקבה סימן שהוא לא :) רוצה מוטים אה? אני אוהב את שאתה לא מחפש לך פוקימונים ותופס מה שיש!
ואחי אל תגיד לו דברים כמו נעשה מה שאתה רוצה, הוא הפוקימון שלך ולא ההפך.. אתה צריך ללמוד להתחבר אליו כדי שיעזור לך. פשוט תמשיך לתמוך בוא ולהראות לו שאתה חבר[/spoiler]~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מביט בשתי הפוקימונים ומחליט שאתה הולך על בורמי, אתה מבקש מפיפלאפ שישתמש בבועות אך נראה שהוא מסתייג.
"אתה ממשיך לנסות לשכנע אותו ואומר לו, קדימה פיפלאפ בוא נתאמן, נראה להם כמה אתה חזק אני יודע שאתה חזק אני חבר שלך ואני מאמין בך!"
הוא מביט בך ועומד שם.. בורמי מביט בוא ושולח והוא מבין שאתה עומדים לתקוף הוא מתנדנד על הענף כדי לקחת תנופה ואז נופל מהעץ על מתקפת דחפיה (tackle)
אך הוא מחמיץ.. הוא קם בזריזות ופיפלאפ נראה חושש.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=Black]סם:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Black]
"יפה מאוד סקורופי! תנוח!" אתה אומר לו גאה בוא, הוא מחייך עליך ואומר בקולו הצייצני "סקורפי סקור!" ואתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.
אתה קורא לגיבל להמשיך להילחם, הוא רועד מעט אך קם על רגליו, לפתע נראה ניצוץ בעיניו (עכשיו תראה איך מאפיין אצלו הטבע)
אתה פוקד עליו להתמש זעם דרקונים, הוא טוען את זה ואילו סקווריטל מנצל את המצב ותוקף גיבל למרות הטעינה קופץ מעל זנבו ומתחמק ומטווח אפס משחרר פרץ אדיר להביור סגול-שחור! חזק הרבה יותר ממוקדם!
סקויירטל לא עומד בזה ומתעלף גיבל שכועב עליו תפוס אותו על לעיסה, הוא מסתובב במקום ומסחרר את סקווירלט ואת משליח אותו על הקרקע!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]וואלאס:[/B][/U]
אתה מחכה בשקט וחושב.. 'אלה בטח בדריל' פותח את הפוקדע לייתרר בטחון ומנמיך את הווליום שלו אתה מצליח לשמוע ממנו:
[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=499741.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/499741.png[/IMG][/URL][/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue]בידריל, פוקימון הצרעה, בידריל הוא פוקימון מאוד נקמני ואף פעם לא מסתובב לבד יש לו שתי חרבות קוצים חדות בידיו והן מלאות ברעל!
ואילו על הזחל נאמר:
[/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=499741.png"][COLOR=DeepSkyBlue][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=79238023.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/79238023.png[/IMG][/URL][/COLOR][/URL][COLOR=DeepSkyBlue]וורמפל, פוקימון הזחל הוורוד, וורמפל הוא פוקימון נחמד וחברותי הוא ניזון מפירוט, בעצה גופו יש שני עוצים רעילים שמשמשים לו נשק!
אתה ממשיך להביט ולהתחבות ליתר בטחון. ושם אתה מבחין לפתע בנערה שיושבת בוכה ונראת משותקת!
[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/fmmjgmqmymxz.png[/IMG][/URL]שערה חום, לבושה מהודר, ונראת בת גילך...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
"כל הכבוד לכם!הייתם נפלאים!" אתה מריע לכולם בגאווה. הוא קוראים כל אחד ונראים שמחים ועם זאת תשושים.
לאחר מכן אתה מסתכל על הפוקימונים, קליידול, בלטויי ונוזפאס.
נוזפאס המעולף מעניין אותך ואתה בהתלבטות קלה מחליט להוציא פוקדור לתפוס אותו..
הפוקדור שואב אותו פנימה, נסגר עליו ומתנדנד: פעם 1...פעם 2... פעם 3.. נתפס!
לפתע טוד מגיע עם הדונפן שלו ושואל מה קרה, שמעתי פיצוצים צעקות מה קרה כאן? אתה מסביר לו שערכת קרב והוא צוחק ואומר "אההה...אוקיי חזור לעבודה קדימה סיים פה ותקבל פרס מאין כמוהו!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1076480][COLOR=RoyalBlue][U][B]קודק:[/B][/U][SPOILER
[U][B]
[COLOR=Black]סם:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Black]
"יפה מאוד סקורופי! תנוח!" אתה אומר לו גאה בוא, הוא מחייך עליך ואומר בקולו הצייצני "סקורפי סקור!" ואתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.
אתה קורא לגיבל להמשיך להילחם, הוא רועד מעט אך קם על רגליו, לפתע נראה ניצוץ בעיניו (עכשיו תראה איך מאפיין אצלו הטבע)
אתה פוקד עליו להתמש זעם דרקונים, הוא טוען את זה ואילו סקווריטל מנצל את המצב ותוקף גיבל למרות הטעינה קופץ מעל זנבו ומתחמק ומטווח אפס משחרר פרץ אדיר להביור סגול-שחור! חזק הרבה יותר ממוקדם!
סקויירטל לא עומד בזה ומתעלף גיבל שכועב עליו תפוס אותו על לעיסה, הוא מסתובב במקום ומסחרר את סקווירלט ואת משליח אותו על הקרקע!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יפה גיבל אבל זה מספיק!" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור.
"בחירה מאוד קשה.." אמלמל.
אשלוף פוכדור ריק מכיסי, "טוב.. אני אתפוס.. אותך!" אומר ואזרוק את הפוכדור על סטאריו המעולף.
אחר כך אסתכל על סקווירטל המעולף, "אני לא יכול להשאיר אותו ככה.." אמלמל ואזרוק עליו פוכדור גם!.
אחכה לראות אם ייתפסו ובינתיים אסתובב לראות איפה ספייק.
-
[QUOTE=NivX10;1076480][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]וואלאס:[/B][/U]
אתה מחכה בשקט וחושב.. 'אלה בטח בדריל' פותח את הפוקדע לייתרר בטחון ומנמיך את הווליום שלו אתה מצליח לשמוע ממנו:
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=79238023.png][img]http://www.up2me.co.il/images/79238023.png[/img][/url]בידריל, פוקימון הצרעה, בידריל הוא פוקימון מאוד נקמני ואף פעם לא מסתובב לבד יש לו שתי חרבות קוצים חדות בידיו והן מלאות ברעל!
ואילו על הזחל נאמר:
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=499741.png][img]http://www.up2me.co.il/images/499741.png[/img][/url]וורמפל, פוקימון הזחל הוורוד, וורמפל הוא פוקימון נחמד וחברותי הוא ניזון מפירוט, בעצה גופו יש שני עוצים רעילים שמשמשים לו נשק!
אתה ממשיך להביט ולהתחבות ליתר בטחון. ושם אתה מבחין לפתע בנערה שיושבת בוכה ונראת משותקת!
[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/fmmjgmqmymxz.png[/IMG][/URL]שערה חום, לבושה מהודר, ונראת בת גילך...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אנסה להתקרב לנערה בשקט ובזהירות מבלי שהבידריל או וורמפל יבחינו בי, ואשאל בדממה מוחלטת מה קרה.
-
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
יש לך דיי הרבה פוקימונים ואתה אפילו עוד לא סיימת את המכון השני... רק אחד יתפס :/
~~~~~~~~~~~~~
"יפה גיבל אבל זה יספיק.." אתה מחייך עליו ומחזיר אותו לפוכדור.
לאחר מכן מביט בשתי הפוקימונים המעולפים ומחליט לזרוק את הפוקדורים על שניהם במחשבה של "מי שיתפס יתפס"
לאחר מכן אתה מבחין לפתע שסקווירטל יוצא החוצה מן הפוקדור!
הוא נראה תשוש אך מצליח לעמוד מתנשף ובוהה בך מבלי לעשות דבר..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue][B][U]וואלאס:[/U][/B]
עם תרצה יש באנשים שפגשתם בדרך כתוב עליה כמה דברים.
~~~~~~~~~~~~
לאחר שתאה מבחין בבחורה אתה מחליט לעזור אומץ וללכת ולעזור אתה מתגנב מהאחריי הבידרלים בלי שאף אחד יבחין בך אפילו לא היא.
אתה מסמן לה והיא מבחינה ושותקת, אתה מתקרב עליה ומושך אותה אחורה יותר אל תוך אחד השיחים ושואל "מה קרה כאן תגידי?"
היא נראת מעט המומה בוכה ומגמגמת.. נרגעת קצת ואומרת: "אני פוחדת מפוקימוני חרק פשוט פוחדת.. הוורמפל הקטן הבהיל אותי ואז הדברילים שמעו זאת ובאו! אבל עכשיו המסכן הקטן בצרות, אני רוצה לעזור אך לא מסוגלת פשוט לא!"
אתה חושב מה לעשות ואז מביט במאדקיפ, אך רואה שהוא איננו אתה מציץ מבעד לשיחים והוא מנסה לשחק עם הבידרילים ואז שותף אותם עם אקדח מים!!!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1076573][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
יש לך דיי הרבה פוקימונים ואתה אפילו עוד לא סיימת את המכון השני... רק אחד יתפס :/
~~~~~~~~~~~~~
"יפה גיבל אבל זה יספיק.." אתה מחייך עליו ומחזיר אותו לפוכדור.
לאחר מכן מביט בשתי הפוקימונים המעולפים ומחליט לזרוק את הפוקדורים על שניהם במחשבה של "מי שיתפס יתפס"
לאחר מכן אתה מבחין לפתע שסקווירטל יוצא החוצה מן הפוקדור!
הוא נראה תשוש אך מצליח לעמוד מתנשף ובוהה בך מבלי לעשות דבר..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
למה? אחרי המכון השני אני שולח לפרופסור 3 פוקימונים! אבל איך שאתה רוצה..
אני אקח את הפוכדור שממנו יצא סקווירטל ובאותה הזדמנות את הפוכדור של סטאריו ואכניס אותו לתיק שלי.
"סקווירטל.. אתה לא רוצה להצטרף אליי?" אשאל אותו
-
[quote]אביב:
"כל הכבוד לכם!הייתם נפלאים!" אתה מריע לכולם בגאווה. הוא קוראים כל אחד ונראים שמחים ועם זאת תשושים.
לאחר מכן אתה מסתכל על הפוקימונים, קליידול, בלטויי ונוזפאס.
נוזפאס המעולף מעניין אותך ואתה בהתלבטות קלה מחליט להוציא פוקדור לתפוס אותו..
הפוקדור שואב אותו פנימה, נסגר עליו ומתנדנד: פעם 1...פעם 2... פעם 3.. נתפס!
לפתע טוד מגיע עם הדונפן שלו ושואל מה קרה, שמעתי פיצוצים צעקות מה קרה כאן? אתה מסביר לו שערכת קרב והוא צוחק ואומר "אההה...אוקיי חזור לעבודה קדימה סיים פה ותקבל פרס מאין כמוהו!"
מה תעשה?[/quote]רק שכחתי מה אני צריך לעשות..
-------------------
-
[QUOTE=NivX10;1076573][COLOR=DeepSkyBlue][B][U]וואלאס:[/U][/B]
עם תרצה יש באנשים שפגשתם בדרך כתוב עליה כמה דברים.
~~~~~~~~~~~~
לאחר שתאה מבחין בבחורה אתה מחליט לעזור אומץ וללכת ולעזור אתה מתגנב מהאחריי הבידרלים בלי שאף אחד יבחין בך אפילו לא היא.
אתה מסמן לה והיא מבחינה ושותקת, אתה מתקרב עליה ומושך אותה אחורה יותר אל תוך אחד השיחים ושואל "מה קרה כאן תגידי?"
היא נראת מעט המומה בוכה ומגמגמת.. נרגעת קצת ואומרת: "אני פוחדת מפוקימוני חרק פשוט פוחדת.. הוורמפל הקטן הבהיל אותי ואז הדברילים שמעו זאת ובאו! אבל עכשיו המסכן הקטן בצרות, אני רוצה לעזור אך לא מסוגלת פשוט לא!"
אתה חושב מה לעשות ואז מביט במאדקיפ, אך רואה שהוא איננו אתה מציץ מבעד לשיחים והוא מנסה לשחק עם הבידרילים ואז שותף אותם עם אקדח מים!!!
'מה נראה לו?!' אני חושב בבהלה, ואז חושב במהירות. לאחר מספר שניות אני אומר, "מאדקיפ, אקדח מים על שניהם, בלי להפסיק!" אני אומר, מקווה שהאישיות העליזה שלו לא תהרוס לי את התוכנית, ואז אני רץ במהירות אל עבר הוורמפל ומרים אותו בידיי.
-
[quote=NivX10;1076480][COLOR=royalblue][U][B]קודק:[/B][/U][spoiler]כשהוא בת אני כותב שהוא בת.. עם לא כתבתי בלשון נקבה סימן שהוא לא :) רוצה מוטים אה? אני אוהב את שאתה לא מחפש לך פוקימונים ותופס מה שיש! [/spoiler][/COLOR][spoiler]
[COLOR=royalblue]ואחי אל תגיד לו דברים כמו נעשה מה שאתה רוצה, הוא הפוקימון שלך ולא ההפך.. אתה צריך ללמוד להתחבר אליו כדי שיעזור לך. פשוט תמשיך לתמוך בוא ולהראות לו שאתה חבר[/COLOR][/spoiler][COLOR=royalblue]~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אתה מביט בשתי הפוקימונים ומחליט שאתה הולך על בורמי, אתה מבקש מפיפלאפ שישתמש בבועות אך נראה שהוא מסתייג.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]"אתה ממשיך לנסות לשכנע אותו ואומר לו, קדימה פיפלאפ בוא נתאמן, נראה להם כמה אתה חזק אני יודע שאתה חזק אני חבר שלך ואני מאמין בך!"[/COLOR]
[COLOR=royalblue]הוא מביט בך ועומד שם.. בורמי מביט בוא ושולח והוא מבין שאתה עומדים לתקוף הוא מתנדנד על הענף כדי לקחת תנופה ואז נופל מהעץ על מתקפת דחפיה (tackle)[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אך הוא מחמיץ.. הוא קם בזריזות ופיפלאפ נראה חושש.[/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
[SPOILER]הבנתי..[/SPOILER]
"אוקי! פיפלאפ זו ההדמנות! תתקוף אותו בבועות! ואז תיכנס בתוך הבועות עם ניקור,הניקור יהיה מכוסה במים ואז תפגע בבורמי עם הניקור-מים הזה!" אומר לו בהתרגשות מהקרב הראשון שלנו.
-
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
להזכירך: אתה נפלת באמצע דרך 002 בחלקה השני לתהום ארוכה מסוכנת למקום לא יודעה.. הרגל שלך נפצעה.
שם פגשת אדם שמו טוד, הוא ארכיאולוג שמחפש אחר שרידים לפוקימונים עתיקים. הוא טיפל לך ברגל ואמר שעם תעזור לו יגלה לך בתמורה איך לצאת מהמקום עליו נפלת וגם יתן לך הפתעה בסוף.
אתה אמור לעזור לטוד למצוא איזה משהוא מוזר או מעניין שיעזור לו בחיפושים, מקום סודי בתוך המערה, איזה שריד לפוקימון אגדי שהיה פה פעם.. אנערף כל דבר מעניין![/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][U][B]קודק:[/B][/U]
לא הבנתי איך זה אמור להועיל שהמקור הוא רטוב אבל בסדר, זה כמו לתקוף בניקור כשיורד גשם XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי! פיפלאפ זו ההדמנות, תקוף בבועות!" אתה קורה לו והוא מביט בך, הוא מחליט לבסוף להקשיב, הוא צועק "פפייייפלללאאאאפפ.." ומוציא ממקורו הקטן בועות רבות שעפות אל בורמי ופוגעות בוא.
אתה מוסיף מיד "כל הכבוד עכשיו התמש בניקור דרך הבועות, המקור נרטב מעט והוא מנקר את ברומי שנדקר ונצוות ממקורו של פיפלאפ, לפתע הוא משתמש "בהתקשחות" (harden)
ונראה שהניקור כמעט ולא מזיז לו, ואז הוא דוחף את פיפלאפ עם מתקפת דחיפה.
ושוב משתמש בהתקשחות והופך לקשה עוד יותר![B]
מה תעשה?[/B][/COLOR]
תשמע לי, עם תאמן אותה קבוצה הרבה הם התפתחו מהר, טריקו עומד להתפתח כל רגע ואני דיי בטוח שליפני שתלך מן העיר הזאת תקנה אבן מים לסטארמי!
חוץ מזה אתה עומד מעט מגיע לדרך 003-004!!! אלו דרכים מלאווותתתת בפוקימונים טובים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שמח על תפיסת סטארמי, תופס את הפוקדור שלו ומכניס לחגורה.
אתה מביט אל סקווירטל ושואל אותו "סקווירטל.. אתה לא רוצה להצ.." ואז אתה נקתע, ספייק צועק שתבוא במהירות.. אתה נבהל מעט ואומר לסקווירטל "השאר כאן, עוד מעט אשוב!"
ואתה רץ בעקבות קולותיהם של ספייק וטורקול. כשאתה מגיע אתה רואה אותם צופים בטריקו שנלחם בפוקימון גדול וכחול, דמוי כרנף אבל מזכיר קצת עכבר.
אתה בודק בפוקידע והוא משיב:[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=69167713.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/69167713.png[/IMG][/URL]נידורינה, כרנף הכחול והצורה המפותחת של נידורן מסוג נקבה.לנידורינה יש הרבה כוח ומרץ והיא מסוכנת מעוד.
אתה עדיין לא מבין ממש מה קורה ורואה פתאום כמה טריקוים קטנים ועוד המון שמסתכלים עליכם ועל הקרב מענפי העצים!
לבסוף לבסוף טירקו מבריח את אותה וכל הטריקואים מריעים לו, הוא בצניעותו רק מחייך ולא אומר דבר.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][U][B]וואלאס:[/B][/U]
איזה תוכניות?! אני מקווה שאתה לא הולך לעשות לילדה הזאת משהוא שישאיר לה הלם נפשי לכל החיים XDD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מה לעזז..???" אתה מלמל בבהלה ואז חושב לעצמך 'מה נראה לו?' אתה מיד פורץ מן השיח ואומר "מאדקיפ מהר, אקדח מים חזק וארוך על שניהם מבלי להספיק!"
"מאד מאד!" הוא אומר בחיוך ומיד עושה זאת עם עפים לאחור אך אז חוזרים ומנסים להילחם בזה..
בנתיים אתה רץ במהירות ומוציא את וורמפל מטווח סכנה!
אתה מבחין באותה ילדה שמביטה בכם הפסיקה לבכות ורק כמה דמעות מעניה נשארו, ומסתכלת על מאדקיפ ומצחקקת.
מאדקיפ מתחיל להתעייף והם לאט לאט מתגברים על אקדח המים עם מתקפות עוקץ רעל.
אך לפתע וורמפל מזנק מידך ומשתמש באומץ בתווי חוטים שקושר אותם...
מאדקיפ מסיים את זה בסטירת בוץ שמעיפה אותו הרחק!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1076825][COLOR=DarkGreen][U][B]
תשמע לי, עם תאמן אותה קבוצה הרבה הם התפתחו מהר, טריקו עומד להתפתח כל רגע ואני דיי בטוח שליפני שתלך מן העיר הזאת תקנה אבן מים לסטארמי!
חוץ מזה אתה עומד מעט מגיע לדרך 003-004!!! אלו דרכים מלאווותתתת בפוקימונים טובים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שמח על תפיסת סטארמי, תופס את הפוקדור שלו ומכניס לחגורה.
אתה מביט אל סקווירטל ושואל אותו "סקווירטל.. אתה לא רוצה להצ.." ואז אתה נקתע, ספייק צועק שתבוא במהירות.. אתה נבהל מעט ואומר לסקווירטל "השאר כאן, עוד מעט אשוב!"
ואתה רץ בעקבות קולותיהם של ספייק וטורקול. כשאתה מגיע אתה רואה אותם צופים בטריקו שנלחם בפוקימון גדול וכחול, דמוי כרנף אבל מזכיר קצת עכבר.
אתה בודק בפוקידע והוא משיב:[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=69167713.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/69167713.png[/IMG][/URL]נידורינה, כרנף הכחול והצורה המפותחת של נידורן מסוג נקבה.לנידורינה יש הרבה כוח ומרץ והיא מסוכנת מעוד.
אתה עדיין לא מבין ממש מה קורה ורואה פתאום כמה טריקוים קטנים ועוד המון שמסתכלים עליכם ועל הקרב מענפי העצים!
לבסוף לבסוף טירקו מבריח את אותה וכל הטריקואים מריעים לו, הוא בצניעותו רק מחייך ולא אומר דבר.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
יש לי כבר אבן מים..
"טריקו איזה גיבור כל הכבוד!" אומר לו בחיוך.
"תחכו לי פה כולם!" אומר להם וארוץ מהר לסקווירטל, "תשמע אתה רוצה להישאר פה נכון? אז אני לא אמנע ממך,אולי ניפגש בעתיד" אומר ואקרוץ לו ואלחץ את ידו ואשוב לספייק.
"טוב חברים,אני רוצה שנמשיך באימונים של טורקול ועכשיו נתחיל לאמן את סקורופי" אומר להם.
"צא!" אומר ואוציא אותו מהפוכדור.
אשוב עם כולם למקום בו היינו ואדבר לטורקול, "אוקיי תתאמן שוב על הקרן הסולארית! בדיוק כמו שהסברנו!" אומר לו ובינתיים אקרא בספר שקניתי לסקורופי איך אלמד אותו את מתקפת שיסוע לילה.
ותוך כדי אביט סביב ואחפש אימון לטריקו.
-
[quote=NivX10;1076825]
[COLOR=royalblue][U][B]קודק:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=royalblue]לא הבנתי איך זה אמור להועיל שהמקור הוא רטוב אבל בסדר, זה כמו לתקוף בניקור כשיורד גשם XD[/COLOR]
[COLOR=royalblue]~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=royalblue]"אוקי! פיפלאפ זו ההדמנות, תקוף בבועות!" אתה קורה לו והוא מביט בך, הוא מחליט לבסוף להקשיב, הוא צועק "פפייייפלללאאאאפפ.." ומוציא ממקורו הקטן בועות רבות שעפות אל בורמי ופוגעות בוא.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אתה מוסיף מיד "כל הכבוד עכשיו התמש בניקור דרך הבועות, המקור נרטב מעט והוא מנקר את ברומי שנדקר ונצוות ממקורו של פיפלאפ, לפתע הוא משתמש "בהתקשחות" (harden)[/COLOR]
[COLOR=royalblue]ונראה שהניקור כמעט ולא מזיז לו, ואז הוא דוחף את פיפלאפ עם מתקפת דחיפה.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]ושוב משתמש בהתקשחות והופך לקשה עוד יותר![/COLOR]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"פיפלאפ תשלח קרן בועות כדי לעוות את ראייתו ל בורמי ולפגוע בו! לאחר מכן תקוף בניקור!" אורה לו ואז אנסה לחשוב על אסטרטגיה.
-
[QUOTE=NivX10;1076825][COLOR=MediumTurquoise][U][B]וואלאס:[/B][/U]
איזה תוכניות?! אני מקווה שאתה לא הולך לעשות לילדה הזאת משהוא שישאיר לה הלם נפשי לכל החיים XDD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מה לעזז..???" אתה מלמל בבהלה ואז חושב לעצמך 'מה נראה לו?' אתה מיד פורץ מן השיח ואומר "מאדקיפ מהר, אקדח מים חזק וארוך על שניהם מבלי להספיק!"
"מאד מאד!" הוא אומר בחיוך ומיד עושה זאת עם עפים לאחור אך אז חוזרים ומנסים להילחם בזה..
בנתיים אתה רץ במהירות ומוציא את וורמפל מטווח סכנה!
אתה מבחין באותה ילדה שמביטה בכם הפסיקה לבכות ורק כמה דמעות מעניה נשארו, ומסתכלת על מאדקיפ ומצחקקת.
מאדקיפ מתחיל להתעייף והם לאט לאט מתגברים על אקדח המים עם מתקפות עוקץ רעל.
אך לפתע וורמפל מזנק מידך ומשתמש באומץ בתווי חוטים שקושר אותם...
מאדקיפ מסיים את זה בסטירת בוץ שמעיפה אותו הרחק!
[I]:גבותגבות:[/I]
~~~
"אין כמוך, מאדקיפ!" אני אומר בחיוך ומחבק את מאדקיפ לאחר שאני מניח את וורמפל על הקרקע בעדינות. "גם אתה היית גדול, וורמפל!" אני אומר לפוקימון הורדרד.
"את בסדר?" אשאל את הילדה.
-
[QUOTE=NivX10;1075252][COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
לעודד את יאנמה לא יעזור, הוא משותק וצריך להגן עליו, לכמה דקות שיתאושש..
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה וטרטוייג מעודדים את יאנמה אך זה לא עוזר.. פיצ'ו ומאדקיפ מחייכים זה לזה ונראים יותר בטוחים בעצמם.
הם רצים יחד לעבר יאנמה שסרוע במרכז הזירה, טרטוייג אם מהירותו האדירה רץ ועומד מליפני יאנמה בכדי להגן עליו לזמן מה...
הוא משגר מהענף בקצה ראשו שני זרעים פיצ'ו נפגע אך מאדקיפ מתחמק, הוא משתמש בפצצת בוץ וטרטוייג מגיב בעלי תער.
המתקפות מתנגשות זו בזו ויוצרות פיצוץ קטן במרכז הזירה!
אך אז מאדקיפ מקדים את טרטוייג וסוטר בחזקה בפניו עם בלימה!
"טרטוייג אתה חייב להגן עוד על יאנמה, תשתמש בצעקה כדי להוריד מההתקפה של מאדקיפ ותכוון עלי תער לכיוון הרגליים של מאדקיפ שיפול, קדימה תעכב אותם קצת, כרגע אתה היחידי, אל תאכזב אותי" אגיד לטרטוייג
-
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]וואלאס:[/B][/U]
אתה מביט במאדקיפ בחיוך ואומר לו "אין כמוך, מאדקיפ!"
אתה מחבק את מאדקיפ לאחר שאני מניח את וורמפל על הקרקע בעדינות.. "גם אתה היית גדול, וורמפל!" אתה מבסר בקריצה לזחל הורדרד.
אחר-כך אתה פונה אל הילדה ושואל "את בסדר?" היא מחייכת ואומרת "עכשיו הרבה יותר טוב.." ואז נראה כאילו נזכרה במשהו מיד מוסיפה "דרך אגב, שמי ליסה, נעים להכיר!"
לאחר כמה דקות אתם יושבים ליד עץ ומדסקסים על הא ודה.. מספרים קצת על עצמכם "אז וואלאס.. מה אתה עושה כאן ביער? תרצה לערוך כאן קרב? כבר צהריים ואני צריכה לזוז.."
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][U][B]קודאק:[/B][/U]
יש בועות לא קרן בועות!
~~~~~~~~~~
"פיפלאפ תשתמש בבועות!" אתה פוקד עליו. פיפלאפ מהנהן בראשו ומפיץ בועות רבות הבועות מקיפות את בורמי ופוגעות בוא מעט, הוא נראה מבובל בגלל הבועות שמכסות לו את טווח הראיה.
אך אז פיפלאפ מנזק מתוך הבועות ותוקף בניקור, בורמי לפתע עוצם את עיניו מתרכז ומלא עיגולים קטנים ולבנים ומקיפים אותו ומסתחררים סביבו...
פיפלאפ מעט מבוהל מכך ואז בורמי צועק "בבוווורמיייי!" ואת כדורים משתחררים ופוגעים בפיפלפ (כוח חבוי | secret power)
פיפלאפ אף לאחור, אך הוא מביט בך ורוצה להוכיח שהוא ינצח, הוא מזנק שוב על בורמי וחובט בוא בעצמה עם כנפו!
בורמי מתגלגל לאחור עד שפוגע בגזע עץ ומתעלף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
יודע מה.. החלטתי כן לאפשר לך לתפוס אותו, זה המשחק שלך.. עם תרצה, אני יצור תפנית בעלילה ואתה תפגוש אותו שוב.
קנית לסקורפי שיסוע לילה? שלח לי בפרטי את זה!
~~~~~~~~~~~~~
"טריקו איזה גיבור כל הכבוד!" טריקו הוא רק משפשף את אפו ומסמיק, לפתע ניגש טריקו קצת כפוף אל הטריקו שלך.. הם משוחחים.. אתה סקרן מאוד ומפעיל בפוקדע אפשרות תרגום.
נראה שהטריקו המבוגר הוא ראש השבט שלהם והוא מבקש מהטירקו שלך להישאר להגן עליהם!
טריקו חושב מעט אך מסרב לבסוף להצעה, הוא מחליט להישאר איתך.
אתה נרגש וכמעט ששוכח מסקויירטל אתה ניגש עליו בחזרה בריצה ואומר לו "אתה רוצה להישאר פה נכון? אז אני לא אמנע ממך, אולי ניפגש בעתיד.." והוא מחייך וחוזר לאגם מנופף לך לשלום.
אתה קורא לכולם ומחליט להמשיך ולהתאמן,"אוקיי תתאמן שוב על הקרן הסולארית! בדיוק כמו שהסברנו!" טורקול שוב מנסה אך שוב פעם היא מתפרקת לו באמצע..
בנתיים אתה מוציא את סקורפי וחושב מה לעשות איתו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
מאדקיפ כבר פגע בך..
~~~~~
אתה מאוד מתוח ומתחיל ללחוץ על טרטוייג, "טרטוייג אתה חייב להגן עוד על יאנמה" אתה מבציר בוא ופוקד עליו להתמש בנהמה.
הנמה מוציאה את מאדקיפ מריכוז ואז טרטוייג משגר מתח עלי תער שפוצע את מאדקיפ קשות (חזק עליו פי 4)
לפתע יאנמה מתעורר הוא מנסה לעזור לטרטוייג ותוקף בבום על-קולי!
מאדקיפ נראה ממש תשוש וכל מכה תסיים אותו.
פיצ'ו שוב משתמש בגל הלם ומנסה לשתק את יאנמה אך יאנמה עולה גובה לאוויר ומתחמק.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1077343][COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
מאדקיפ כבר פגע בך..
~~~~~
אתה מאוד מתוח ומתחיל ללחוץ על טרטוייג, "טרטוייג אתה חייב להגן עוד על יאנמה" אתה מבציר בוא ופוקד עליו להתמש בנהמה.
הנמה מוציאה את מאדקיפ מריכוז ואז טרטוייג משגר מתח עלי תער שפוצע את מאדקיפ קשות (חזק עליו פי 4)
לפתע יאנמה מתעורר הוא מנסה לעזור לטרטוייג ותוקף בבום על-קולי!
מאדקיפ נראה ממש תשוש וכל מכה תסיים אותו.
פיצ'ו שוב משתמש בגל הלם ומנסה לשתק את יאנמה אך יאנמה עולה גובה לאוויר ומתחמק.
אופס לא ידעתי מצטער
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"טרטוייג יאנמה מעולה תמשיכו ככה אתם נפלאים, טרטוייג תסיים את מאדקיפ בנשיכה וכשאתה תופס אותו בפה שלך תעיף אותו על פיצ'ו שיפגע קצת, ואז תשלך עלי תער לגובהה, יאנמה הגיע הזמן לכיסוחים בוא תראה לפיצ'ו כמה אתה חזק, תשתמש ברוח כסופה על העלי תער ותעיף אותם ביחד עם הרוח הכסופה על שניהם ותגמור את ההתמודדות הזאת, קדימה תעשה את זה" אגיד לשניהם בעידוד ובחיזוק