-
[QUOTE=LordAbizi;1097915]דור
אתם הולכים בכישופייה החשוכה המוארת רק באמצעות לפידים על הקירות. לבסוף, אתם מגיעים לכיסא הנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. עליו יושב איש, שגם הוא לבוש בגלימות ירוקות רבות.
"רב המכשפים אלבוס, האיש הזה רוצה פוקימון" אומר המכשף שהוביל אותך.
"אה, זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל אותך[/QUOTE]
"בוקר טוב, הוד כישופיותך(?!)," אני אומר בחיוך וקד קידה קטנה בנימוס. "תהיתי אם אוכל לקבל את הפוקימון מגבי, אדוני." אני עונה.
-
תומר
אתה [b]חייב[/b] להיות יותר מדויק בהוראות שלך. אתה לא תגיע לשום מקום אם תמשיך לאמר דברים אפופי מסתורין כמו אלו. עליך להגדיר במפורש [b]איפה [/b]אתה מחפש פוקימונים.
מייק
אתה חוזר על צעדיך חזרה לכיכר המרכזית של העיר. אתה מוצא את השלט של "יציאה מהעיר" המבוטא באמצעות קוי מתאר של בית, ועל קוי מתאר אלו יש איקס. אתה עוקב אחרי השלט וכעבור זמן מה יוצא מגבולות העיר פלאטיום.
דור
כן, תואר הפנייה הזה סביר.
--
"אין עם כך שום בעיה." אומר אלבוס, ומושיט קדימה את ידו. מאחד הקירות מתחילה לעוף לעברך פוקרשת, והיא נכנסת למסלול מעגלי סביבך. אלבוס מרים את ידו השנייה וחמש פוקרשתות נוספות עפות לעברך ומצטרפות למעגל. "הנה הפוקרשת של מגבי, ועוד חמישה פוקרשתות ריקות. קח אותן ועשה בהן שימוש טוב" הוא מוסיף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1098514]דור
כן, תואר הפנייה הזה סביר.
--
"אין עם כך שום בעיה." אומר אלבוס, ומושיט קדימה את ידו. מאחד הקירות מתחילה לעוף לעברך פוקרשת, והיא נכנסת למסלול מעגלי סביבך. אלבוס מרים את ידו השנייה וחמש פוקרשתות נוספות עפות לעברך ומצטרפות למעגל. "הנה הפוקרשת של מגבי, ועוד חמישה פוקרשתות ריקות. קח אותן ועשה בהן שימוש טוב" הוא מוסיף.[/QUOTE]
"הו... תודה רבה, אדוני." אני אומר וקד קידה נוספת. אני אקח בידיי את הפוקרשתות הריקות, ואנסה להכניס אותן לתיקי אם יש לי כזה ואם בכלל יש בו מקום, ובמקביל אני אקח את הפוקרשת של מגבי. "להתראות, אדוני." אני אומר, קד קידה אחרונה ויוצא מהכישופייה. כשאהיה בחוץ, אני אפתח את הוו של הפוקרשת ואאפשר למגבי לצאת החוצה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1098514]תומר
אתה [b]חייב[/b] להיות יותר מדויק בהוראות שלך. אתה לא תגיע לשום מקום אם תמשיך לאמר דברים אפופי מסתורין כמו אלו. עליך להגדיר במפורש [b]איפה [/b]אתה מחפש פוקימונים.
[/QUOTE]
אני אחפש פוקימונים בשיחים או על העצים כדי לאמן את דרטיני שלי...
-
דור
יש לך תיק, ולצורך העניין יש בו מקום אינסופי לכל צורך מעשי.
--
אתה יוצא מהכישופייה, ומוציא מהפוקרשת את מגבי.
תומר
בעיר יש קצת עצים ושיחים, ואתה לא מוצא בהם פוקימונים. ככל הנראה, התנאים כאן לא מספיק טובים למחייה שלהם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1098813]תומר
בעיר יש קצת עצים ושיחים, ואתה לא מוצא בהם פוקימונים. ככל הנראה, התנאים כאן לא מספיק טובים למחייה שלהם.[/QUOTE]
אני אצא מהעיר עם דרטיני ואחפש מחוץ לעיר בתוך השיחים\עצים הנמצאים בדרך פוקימונים לאימון דרטיני ואפילו לתפיסם!
-
[QUOTE=LordAbizi;1098813]דור
יש לך תיק, ולצורך העניין יש בו מקום אינסופי לכל צורך מעשי.
--
אתה יוצא מהכישופייה, ומוציא מהפוקרשת את מגבי.[/QUOTE]
[I]יאי D:[/I]
~~~
"נעים מאוד, מגבי." אני אומר לו בחיוך ומנסה ללחוץ את ידו, בתקווה ללמד אותו נימוסים מהם. "אני וואלאס הייסטינגס," אני מציג את עצמי. "אני המאמן שלך עכשיו." אני מוסיף, ולאחר היכרות קצרה אלך עם מגבי לעבר יעדי הבא, העיר צ'רולגם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1098514]
מייק
אתה חוזר על צעדיך חזרה לכיכר המרכזית של העיר. אתה מוצא את השלט של "יציאה מהעיר" המבוטא באמצעות קוי מתאר של בית, ועל קוי מתאר אלו יש איקס. אתה עוקב אחרי השלט וכעבור זמן מה יוצא מגבולות העיר פלאטיום.
.[/QUOTE]
"אוקיי, בוא נחפש פוקימונים טובים לצוות שלי!" אני אומר בחיוך גדול על פניי ומתחיל ללכת צפונה בכוונה למצוא פוקימונים טובים לצוות שאני אוכל לתפוס
-
תומר
אתה הולך מהכישופייה לכיכר המרכזית של העיר, ושמה אתה מוצא שלט שבו יש קוי מתאר של עיר וקו אלכוסני עובר מעליהם.אתה יודע שזהו הסמל של יציאה מהעיר. אתה עוקב אחרי הסמל, ואתה מוצא את עצמך מחוץ לפלאטיום. אתה מסתובב שם זמן מה ופוגש פיג'י.
דור
אתה עורך הכרות עם מגבי, ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר. אתה חוזר לכיכר המרכזית כדי למצוא את הכיוון ליציאה, אך בזמן שאתה בכיכר המרכזית אתה שומע קול:
"היי וואלאס!" אתה מתסובב (סלח לי על הפעולה, אך זה רפלקס), ורואה את הולי שם. "המגבי הזה... אני מבינה שכבר היית בכישופייה?"
מייק
ואיך אתה יודע מה זה צפונה? האם יש לך כלי ניווט בתיק? יש דרכים לקבוע מה זה צפון גם ללא כלי ניווט, אך אתה בעיר, ואני הרי כבר הדגמתי איך מתמצאים בעיר.
-
[quote]תומר
אתה הולך מהכישופייה לכיכר המרכזית של העיר, ושמה אתה מוצא שלט שבו יש קוי מתאר של עיר וקו אלכוסני עובר מעליהם.אתה יודע שזהו הסמל של יציאה מהעיר. אתה עוקב אחרי הסמל, ואתה מוצא את עצמך מחוץ לפלאטיום. אתה מסתובב שם זמן מה ופוגש פיג'י.[/quote]
"זה יהיה אימון טוב... דרטיני חניקה על פיג'י!" אפקוד על דרטיני כדי שיתקוף את פיג'י.
-
מי החביא את השחקנים שלי..?
תומר
דרטיני זוחל לכיוון פיג'י, ואז מתעטף סביבו בהפתעה ומתחיל למחוץ אותו. פיג'י אינו מספיק להתגונן מכך בשל ההפתעה. כשהוא מתעשט, הוא מתחיל לנקר את חלק הגוף של דרטיני הקרוב לראשו, עד שדרטיני עוזב אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1100017]תומר
דרטיני זוחל לכיוון פיג'י, ואז מתעטף סביבו בהפתעה ומתחיל למחוץ אותו. פיג'י אינו מספיק להתגונן מכך בשל ההפתעה. כשהוא מתעשט, הוא מתחיל לנקר את חלק הגוף של דרטיני הקרוב לראשו, עד שדרטיני עוזב אותו.[/QUOTE]
"דרטיני תנסה להשתמש בזנב ברזל ואז שוב בחניקה!" אפקוד על דרטיני.
-
[QUOTE=LordAbizi;1099414]דור
אתה עורך הכרות עם מגבי, ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר. אתה חוזר לכיכר המרכזית כדי למצוא את הכיוון ליציאה, אך בזמן שאתה בכיכר המרכזית אתה שומע קול:
"היי וואלאס!" אתה מתסובב (סלח לי על הפעולה, אך זה רפלקס), ורואה את הולי שם. "המגבי הזה... אני מבינה שכבר היית בכישופייה?"[/QUOTE]
"כן, היילי." אני עונה בחיוך. "מה לגבייך?"
-
תומר
דרטיני מכה עם זנבו בפיג'י. פיג'י מתרחק מדרטיני, אז טס למעלה, מסתובב וחוזר להכות עם כנפיו את דרטיני. דרטיני לאחר מכן נכרך שוב סביב פיג'י. פיג'י נאבק עם רגליו, ומקורו, ומצליח לגרום לדרטיני לשחרר אותו.
דור
"אני בדיוק הייתי שם וקיבלתי סמוצ'אם. מעניין איך לא נפגשנו קודם. אני כל כך רוצה לבדוק את סמוצ'אם, אבל אסור לערוך קרבות פוקימונים בעיר מחוץ למתחם מיוחד הנקבע לכך. ועכשיו אני בדקתי בקפדנות וגיליתי שאין כאן אחד כזה..." היא אומרת. "אולי נצא לדרך בארק -צ'רלוגאם כדי לבדוק את הפוקימונים שלנו?"
-
[quote]תומר
דרטיני מכה עם זנבו בפיג'י. פיג'י מתרחק מדרטיני, אז טס למעלה, מסתובב וחוזר להכות עם כנפיו את דרטיני. דרטיני לאחר מכן נכרך שוב סביב פיג'י. פיג'י נאבק עם רגליו, ומקורו, ומצליח לגרום לדרטיני לשחרר אותו.[/quote]
"תדחוף אותו דרטיני!" אפקוד על דרטיני "ואז תשתמש בחניקה ואז תעיף אותו ממך על העץ הקרוב!"