ראסל
---
הוא עוד חי אבל גוסס והשני נעלם.
ג'ס
---
"נערי, אתה שואל שאלות שהתשובה ידועה לך." אומר שריגין, "האויבים היחידים הידועים לי ולך הם המורדים מאירונד, בושתו של איסומורון."
Printable View
ראסל
---
ג'ס
---
"נערי, אתה שואל שאלות שהתשובה ידועה לך." אומר שריגין, "האויבים היחידים הידועים לי ולך הם המורדים מאירונד, בושתו של איסומורון."
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 26 2008, 02:18 PM
[b] ראסל
---
[/b][/quote]
אני מהר חובש אותו
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 26 2008, 01:56 PM
[b] טורי
---
"בסדר, נסיכה," אומר הפועל בציחקוק ומביא לך דף אדמדם ועט כחול, "זהו נייר אדמה משובח, הנייר היחיד שיכול לשרוד מסע אל השמש."
[/b][/quote]
"תודה רבה לך אדוני." אני אומרת בחיבה, ולוקחת את הנייר והעט.
' עכשיו מה הוא אמר שהוא רוצה? האא כשנגיע לשמש קודם...'
אני מניחה את הנייר והעט על הרצפה, ופותחת החרב.
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 26 2008, 02:18 PM
[b] ג'ס
---
"נערי, אתה שואל שאלות שהתשובה ידועה לך." אומר שריגין, "האויבים היחידים הידועים לי ולך הם המורדים מאירונד, בושתו של איסומורון." [/b][/quote]
"אני רוצה לדאוג לביטחונך האישי וכל השאלות האלה נחוצות"אני אומר בעוקצנות
"מתי מגיעה ההסעה?"אני שואל
ראסל
---
"הוא לקח אותו! הוא לקח אותו!" צועק הפצוע ונאנק מכאבים.
טורי
---
החרב נפתחת וזוהרת באור צהוב. "גברתי," חוזר הפועל, "אבקש ממך לא להפעיל את הנשק בחללית. זה מסוכן לחללית."
"אז מה אני אעשה?" את שואלת.
"לא יודע, את יכולה לעשות תשבץ או לישון. שינה זה מה שאנחנו עושים בדרך כלל או משחקים במחשבי כיס." הוא עונה.
ג'ס
---
"נערי, התשובות ידועות לכולנו גם בלי לשאול. לדוגמא, אני יודע שהרכב שלנו הגיע עכשיו." אומר שריגין ולפתע נשמע רעש חזק ודלת השער נפתחת ואתה רואה את פנים המעבורת.
"בוא נערי, נעלה אל הרכב." אומר הזקן אבל במקום ללכת הוא נשאר בתנוחת ישיבה ומרחף באוויר אל דלת המעבורת.
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 26 2008, 02:35 PM
[b] ג'ס
---
"נערי, התשובות ידועות לכולנו גם בלי לשאול. לדוגמא, אני יודע שהרכב שלנו הגיע עכשיו." אומר שריגין ולפתע נשמע רעש חזק ודלת השער נפתחת ואתה רואה את פנים המעבורת.
"בוא נערי, נעלה אל הרכב." אומר הזקן אבל במקום ללכת הוא נשאר בתנוחת ישיבה ומרחף באוויר אל דלת המעבורת. [/b][/quote]
"כן אדוני" אני אומר ועולה יחד איתו לרכב
ג'ס
---
שניכם מתמקמים ברכב והרכב ממריא.
לאחר שלוש שעות של טיסה הגעתם אל הכוכב ארתה ונחתתם בעיר מלודיאן.
שניכם ירדים מהמעבורת ופוגשים אישה לבושה במדים שחורים המזכירים את המדים של דו-קפטן בכיר בלאק.
"שלום, אדוני שריגין." אומרת האישה וקדה קלות אל שריגין, "אני מקווה שהנסיעה עברה עלייך טוב וששומר הראש שלך היה מוצלח."
"הנסיעה עברה מצויין, השבח לאיסומורון, והנער, זהיר במידה מצויינת. שמחתי שהוא היה השומר שלי." אומר שריגין והחל לרחף משם, "אני אמסור לקיסר את טיב שירותכם, דו-קפטן בכירה וויט."
"טוראי יוריקה," אומרת האישה, "אני רואה שעשית רושם טוב על אדון שיריגן. אני היא הדו-קפטן בכירה וויט ואני המפקדת-שותפה של דו-קפטן בכיר בלאק, אז זה אומר שאני המפקדת שלך."
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 25 2008, 10:14 PM
[b] ג'ו
---
אתה עולה קומה אחת ומחפש שלט שיוביל אותך אל המשגר התוך פלנטרי. אתה מוצא את הכיוון והולך לשם.
אתה מסתכל על האנשים הממתינים בתור ורואה לפתע פנים מוכרות, אחותך ג'סי. [/b][/quote]
"ג'סי!" אני צועק ומנופף לה
אחרי זה אני רץ אלייה ושואל:"גם את לקוטב הדרומי?"
ג'ו
---
"כן ג'ו, דו-קפטן בכירה וויט נתנה לי משימה להגיש דו"ח על המטאור בקוטב, מה המשימה שלך?" היא שואלת אותך ואתם מתקדמים בתור.
[b] ראסל
---
"הוא לקח אותו! הוא לקח אותו!" צועק הפצוע ונאנק מכאבים.
[/b][/quote]
טוב אני קם ורץ לתפוס לבחור ויורה בו
ראסל
---
תכתוב ברור.
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 26 2008, 04:07 PM
[b] ג'ו
---
"כן ג'ו, דו-קפטן בכירה וויט נתנה לי משימה להגיש דו"ח על המטאור בקוטב, מה המשימה שלך?" היא שואלת אותך ואתם מתקדמים בתור. [/b][/quote]
"גם" אני אומר לה ומחייך
[b]
טורי
---
החרב נפתחת וזוהרת באור צהוב. "גברתי," חוזר הפועל, "אבקש ממך לא להפעיל את הנשק בחללית. זה מסוכן לחללית."
"אז מה אני אעשה?" את שואלת.
"לא יודע, את יכולה לעשות תשבץ או לישון. שינה זה מה שאנחנו עושים בדרך כלל או משחקים במחשבי כיס." הוא עונה. [/b][/quote]
"הדבר שמעניין אותי זה אומנויו תלחימה." אני אומר בעצבנות קלה ואסגור את החרב.
"מתי מגייעם לשמש?"
'שאני אדע להסתכל החוצהולסקר את הטיול ה#$^ הזה...'
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 26 2008, 03:17 PM
[b] ג'ס
---
שניכם מתמקמים ברכב והרכב ממריא.
לאחר שלוש שעות של טיסה הגעתם אל הכוכב ארתה ונחתתם בעיר מלודיאן.
שניכם ירדים מהמעבורת ופוגשים אישה לבושה במדים שחורים המזכירים את המדים של דו-קפטן בכיר בלאק.
"שלום, אדוני שריגין." אומרת האישה וקדה קלות אל שריגין, "אני מקווה שהנסיעה עברה עלייך טוב וששומר הראש שלך היה מוצלח."
"הנסיעה עברה מצויין, השבח לאיסומורון, והנער, זהיר במידה מצויינת. שמחתי שהוא היה השומר שלי." אומר שריגין והחל לרחף משם, "אני אמסור לקיסר את טיב שירותכם, דו-קפטן בכירה וויט."
"טוראי יוריקה," אומרת האישה, "אני רואה שעשית רושם טוב על אדון שיריגן. אני היא הדו-קפטן בכירה וויט ואני המפקדת-שותפה של דו-קפטן בכיר בלאק, אז זה אומר שאני המפקדת שלך." [/b][/quote]
"כן גבירתי"אני אומר ומצדיע
"מבקש לדבר בחופשיות גברתי"אני אומר
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 26 2008, 04:14 PM
[b] ראסל
---
תכתוב ברור. [/b][/quote]
קם, וירוה בבחור מהר ליפני שיעשה עוד רצח