[QUOTE=Chopper;1103926]דור
אתה יוצא החוצה אל העיר ומתחיל לטייל, אתה רואה פארק ירוק ויפה באמצע העיר.
[/QUOTE]
אשב לי על ספסל בפארק, אשב רגל על ברגל, אשכיב את גבי אחורה וארגע קצת.
Printable View
[QUOTE=Chopper;1103926]דור
אתה יוצא החוצה אל העיר ומתחיל לטייל, אתה רואה פארק ירוק ויפה באמצע העיר.
[/QUOTE]
אשב לי על ספסל בפארק, אשב רגל על ברגל, אשכיב את גבי אחורה וארגע קצת.
[quote=Chopper;1103970]
מלפיאן
"אוקיי, היית צריך לומר את זה קודם" הוא אומר וצוחק, הוא עומד, מזדקף, ומגרד את ראשו מבושה. לפי מה שכתוב בעיתון, עליך פשוט לעוף מזרחה זמן מה ואתה תגיע לשם, אתה יחסית קרוב לשם. "אל תשכח שזה לא העמוד היחידי בעיתון" אומר המוכר "יש עוד דברים שכדאי שתדע אם אתה לא מעודכן. למען האמת, אני כבר הרבה זמן רוצה לצאת מהעיירה הזאת, יש סיכוי כלשהו שאני אוכל לבוא איתך לאי? או שאולי אפילו תלמד אותי איך להיות כלכך חזק?" שואל המוכר בבושה, אתה מסתכל עליו ואתה רואה שהוא מזיע. "אל תצחק עלי בבקשה, זה היה החלום שלי, להיות חזק" הוא ממשיך. אתה בוחן אותו יותר טוב, אתה רואה שיש לו שיער קצת קוצני שחור, חולצה אדומה, מכנסיים חומים ונעליים שחורות, הוא לא נראה שרירי במיוחד אך הוא גם לא רק עצמות. הוא נראה בערך בשנות ה20 לחייו.
אצטרך שכולכם, חוץ מניר ומור, תגידו לי איך אתם נראים ומה הלבוש שלכם.[/quote]
לנאמקים יש איזה סטנדרט ללבוש, לא? טוב בכל מקרה: מכנסיים לבנים עם רצועה סגולה כזו (בערך חגורה), וגופיה כחולה (בערך כמו מה שיש לגוקו מתחת לדבר הכתום)
--
אעקל את פניי כמחניק צחוק.
"הדרך ללמוד את אומנויות הלחימה אינה קלה ומלאת תלאות! האם אתה חושב, שיש בך את הנחישות, כח הרצון, כח הסיבולת ,וההתמדה הדרושה כדי ללמוד אומנויות לחימה באמת?!" אשאל אותו, ובזמן הזה ארפרף בעיתון ואקרא את הכותרות שיש שם, ולפי זה להחליט מה יהיה כדאי לי לקרוא.
אדם
השופט מורה להתחלת הקרב והקרב מתחיל.
ג'ין שועט אליך כמו חיה במהירות אך בביטחון, תוך רגע הוא מגיע אליך ואתה מופתע מהמהירות שלו. ג'ין שולח אליך בעיטה שמכוונת ישר לראשך, אך מתוך אינסטינקט אתה מתכופף. אתה מסתכל על פניו ורואה שהוא מחייך טיפה, מיד לאחר מכן הוא מנחיט על גבך את הרגל שלו ומפיל אותך על הזירה. הוא חוזר למקום שלי בסלטות. "1... 2... 3..." מתחיל לספור השופט.
דור - אני צריך מראה.
אתה מתיישב על ספסל בפארק ונרגע מהחיים. האם יש עוד משהו שתרצה לעשות? משהו שהוא לא תוקע?
מלפיאן - אני צריך גם מראה, כאילו אם הוא גבוה, נמוך וכל מיני כאלה.
"כן אני יכול!" הוא צועק ומזדקף לעמידת דום, מנסה להרשים אותך.
הכותרות בעיתון:
"רעידת אדמה הורסה עיירה בצפון כדור הארץ, אין שורדים"
"הרי געש מתפרצים באזורים פתוחים בצפון מזרח כדור הארץ, אין נפגעים"
"פיגועים לא מזוהים נגרמים בכל כדור הארץ, בכל מקומות הפיגוע אין שורדים"
"כיצד לשמור על המשקל בדרכים מקוריות"
"נמצאה חללית חייזרים בצד הצפון מערב של כדור הארץ, החללית נטושה לגמרי"
"התחרות הגדולה עומדת להתחיל עוד פעם, מי יהיה המנצח הפעם? מתמודדים מתאימים"
[quote=Chopper;1104110]
מלפיאן - אני צריך גם מראה, כאילו אם הוא גבוה, נמוך וכל מיני כאלה.
"כן אני יכול!" הוא צועק ומזדקף לעמידת דום, מנסה להרשים אותך.
הכותרות בעיתון:
"רעידת אדמה הורסה עיירה בצפון כדור הארץ, אין שורדים"
"הרי געש מתפרצים באזורים פתוחים בצפון מזרח כדור הארץ, אין נפגעים"
"פיגועים לא מזוהים נגרמים בכל כדור הארץ, בכל מקומות הפיגוע אין שורדים"
"כיצד לשמור על המשקל בדרכים מקוריות"
"נמצאה חללית חייזרים בצד הצפון מערב של כדור הארץ, החללית נטושה לגמרי"
"התחרות הגדולה עומדת להתחיל עוד פעם, מי יהיה המנצח הפעם? מתמודדים מתאימים"[/quote]
גררר... מה לעזאזל זה משנה? בכל מקרה: גובה הוא מטר שבעים ושש, אני לא יודע מה זה גבוה נמוך.
--
"אוקיי, אם כך אני מסכים לאמן אותך. אבל לא כאן, אני רוצה להגיע לאזור התחרות העולמית. מהתגובות שלכם אני מניח שזה נדיר לראות יצורים עפים. אז... רגע, איך בכלל קוראים לך?" אשאל, ובינתיים אפתח על הפיגועים. עדיין לא אתחיל לקרוא.
מלפיאן
"קוראים לי קאזויה הישימה אדוני! (מקורי)" הוא אומר בהתלהבות "איך קוראים לך?" הוא שואל אותך בהתעניינות.
[quote=Chopper;1104203]מלפיאן
"קוראים לי קאזויה הישימה אדוני! (מקורי)" הוא אומר בהתלהבות "איך קוראים לך?" הוא שואל אותך בהתעניינות.[/quote]
"חשבתי שאמרתי זאת בבהירות ממקודם. אני הוא מליפאן אביזי. ובכן, האם אתה מוכן כעת לצאת לכיוון התחרות העולמית?" אומר לו.
מלפיאן
"רגע! לא כדאי שקודם תבריא מהמחלה שלך? אתה ממש לא נראה טוב!" אומר קאזויה כאילו פתאום היכה בו משהו.
[quote=Chopper;1104281]מלפיאן
"רגע! לא כדאי שקודם תבריא מהמחלה שלך? אתה ממש לא נראה טוב!" אומר קאזויה כאילו פתאום היכה בו משהו.[/quote]
אגחך.
"איני חולה. אני אספר לך הכל בדרך. אז שנצא?" אומר לו.
[QUOTE=LordAbizi;1104288]אגחך.
"איני חולה. אני אספר לך הכל בדרך. אז שנצא?"[/QUOTE]
"איך אתה עומד לקחת אותי גם? יש לך איזו מכונית מעופפת או משהו?" הוא שואל וצוחק. "אז, ברצינות, איך נגיע לשם? הרי זה עדיין במרחק של 40 קילומטרים מפה" הוא שואל אותך.
[quote=Chopper;1104297]"איך אתה עומד לקחת אותי גם? יש לך איזו מכונית מעופפת או משהו?" הוא שואל וצוחק. "אז, ברצינות, איך נגיע לשם? הרי זה עדיין במרחק של 40 קילומטרים מפה" הוא שואל אותך.[/quote]
"אני אעוף מפה, ואני אשתדל גם איכשהו לסחוב אותך. אני מקווה שזה יצליח. אל תדאג, חשבתי על זה." אסביר לו.
שיער חום וחלק.
עיניים אדומות ועור לבן.
חולצת פסים אדומה- לבנה ומכנס אדום.
גובה: מטר שמונים
משקל: 70 קילו
בחור שרירי אך לא מנופח, בעל כפפות לבנות ונעליים אדומות.
שיער חום וחלק.
עיניים אדומות ועור לבן.
חולצת פסים אדומה- לבנה ומכנס אדום.
גובה: מטר שמונים
משקל: 70 קילו
בחור שרירי אך לא מנופח, בעל כפפות לבנות ונעליים אדומות.
[QUOTE=Chopper;1104110]דור - אני צריך מראה.
אתה מתיישב על ספסל בפארק ונרגע מהחיים. האם יש עוד משהו שתרצה לעשות? משהו שהוא לא תוקע?
"[/QUOTE]
אלך לאזור מסולע ואתחיל להתאמן
[QUOTE]ניסים
"עכשיו ילחמו ניסים בלוני וג'ון הימה..." אומר הכרוז, כבר לא מתלהב כמו מקודם. אתה עולה לזירה ומולך עומד איש קטן ונמוך קומה, אך אתה יודע שהוא חייב להיות יותר חזק ממה שהוא נראה. הוא לובש חולצה חומה עם הכיתוב "DAMNNN" ומכנסיים מבד טריקו עליהם כתוב "Surfing". האיש נראה לא מפוחד כלל והוא זורק כמה אגרופים ובעיטות לאוויר. לאחר הכרזת השופט להתחיל את הקרב, האיש הקטן רץ אליך במהירות, קופץ עם הרגל קדימה ופוגע בבטן שלך, מה שגורם לך להתקפל מרוב כאב. לאחר מכן הוא קופץ ובועט בפנים שלך, אתה עף גבוה למעלה. אך האיש ללא פחד קופץ לאותו גובה ומתחיל להרביץ לך, זה האיש הכי חזק שאי פעם נלחמת נגדו. אתה שם לב למשהו, אתם לא צוללים למטה, האיש הזה יודע לעף בדיוק כמוך! כל אגרוף שאתה סופג בגוף שלך זו מכה מהגהנום, אך לא קרוב למה שקרה לך לפני שעה[/QUOTE]
אני מנסה להתחמק מהמכות שלו ונותן לו בעיטה כדי שיתרסק. ארה עליו כמה כדורי אנרגיה ואטען קרן, שהוא יתקרב אגיד לו : "מה ברור בלא להתקרב אלי ?!" ואשגר אליו את הקרן. במקרה שהוא מתקיף אותוי, אני מסתובב כדי שהוא יפגע בקוצים ולא יעשה לי נזק .
[quote=Chopper;1104110]אדם
השופט מורה להתחלת הקרב והקרב מתחיל.
ג'ין שועט אליך כמו חיה במהירות אך בביטחון, תוך רגע הוא מגיע אליך ואתה מופתע מהמהירות שלו. ג'ין שולח אליך בעיטה שמכוונת ישר לראשך, אך מתוך אינסטינקט אתה מתכופף. אתה מסתכל על פניו ורואה שהוא מחייך טיפה, מיד לאחר מכן הוא מנחיט על גבך את הרגל שלו ומפיל אותך על הזירה. הוא חוזר למקום שלי בסלטות. "1... 2... 3..." מתחיל לספור השופט.
[/quote]
אחי חשבת לשנות את הצבע של כל בנאדם?
ככה זה יהיה לך יותר יפה ויותר אסטטי
--------------------
'וואו זה היה חזק' אגיד בזמן שאקום ואספוג את הכאבים
"אתה ממש חזק אה?! אז אני חושב שאני יצטרך לעלות איפה את הרמה שלי בשבילך" אגיד בחיוך
"בוא נתחיל!" אצעק ואעוף על ג'ין ולפני ושאגיע אליו אנסה להכות אותו חזק ובמידה וזה לא יצליח
אני יעוף אחורה וישתמש בכדורי אנרגיה ובמידה וזה גם לא אצליח אנסה לעוף במהירות מאחוריו ולהתשמש מקרן אנרגיה
מלפיאן
"אז סבבה, שנצא עכשיו?" הוא שואל אותך מהתרגשות והוא מתחיל לקפץ מרגל לרגל מרוב התרגשות.
דור
איך אתה תתאמן54?@P#$"P#!@)_#@?%?!#! גאד
ניסים
אתה זז אחורה ומתחמק מהאגרופים שלו, לאחר מכן עושה סלטה ופוגע בראשו ומעיף אותו עד לתחתית הזירה, יש המון אבק ואתה לא מצליח להסתכל. אתה מחליט 'לסכן את זה (risk it)' ולירות מספר כדורי אנרגיה אל הזירה, שמגדילי את האבק. לאחר מכן אתה טוען קרן אנרגיה ומחכה שהוא יחזור אליך. לפתע הוא יוצא במהירות מהאבק ובתגובה אתה צועק לו ויורה עליו קרן אנרגיה, אך הוא פשוט עף מסביב לקרן בסיבובים עד שהוא מגיע אליך, הוא מגיע אליך ומנסה לתקוף אותך אך אתה מסתובב והמגן קוצים שלך עודף את המכה. אתה מרגיש קצת כאב אך לא משהו שיפיל אותך. לפתע אתה מרגיש חום על הגב שלך ואתה חש אנרגיה גבוהה מתקבצת בו, הוא טוען קרן אנרגיה!
אדם - נעעע XD
אתה מתאושש מהמכה ומודיע לו על החוזק שלו. "כן? אבל אתה לא נראה כלכך חזק" הוא מתגרה בך וצוחק, אך אתה בתגובה שועט אליו ובועט לו בבטן ללא רחמים. הוא מאבד שיווי משקל אך מתאזן במהירות. "זה היה... מפתיע..." הוא אומר וחוזר לעמדת לחימה.