[quote=Druddigon man;1105666]כולם,שאלה קטנה...
מי יותר עדיף-
אמבריאון או אספאון?[/quote]
אני בעד אספיון אבל בקרבות יותר טוב אומבראון
Printable View
[quote=Druddigon man;1105666]כולם,שאלה קטנה...
מי יותר עדיף-
אמבריאון או אספאון?[/quote]
אני בעד אספיון אבל בקרבות יותר טוב אומבראון
אה,תודה...
פרק חדש בעולם אחר
[quote=InFecTeD ErWiN;1105693]פרק חדש בעולם אחר[/quote]
יש לי חלום עסיסי ומעניין בשבילך. אשמח אם תוכל למצוא בו פשר.
כן גם לי
[quote=Druddigon man;1105699]כן גם לי[/quote]
אבל אצלי דמות בהארי פוטר מנסה להחליף את הכיתה שלי ברובוטים שיצייתו לה!
[QUOTE=LordAbizi;1105700]אבל אצלי דמות בהארי פוטר מנסה להחליף את הכיתה שלי ברובוטים שיצייתו לה![/QUOTE]
ואצלי ספיידרמן רואה דינוזאור בתוך מערה אדומה!
של שנינו מוזרים :)
[quote=Druddigon man;1105703]ואצלי ספיידרמן רואה דינוזאור בתוך מערה אדומה!
של שנינו מוזרים :)[/quote]
רק שלי יש מאגר של 44 חלומות מתועדים במחברת, ויש לי כמה חלומות מוזרים יותר מזה... (ולחבר שלי בכלל יש חלומות כל כך מורכבים שזה מדהים)
[QUOTE=LordAbizi;1105704]רק שלי יש מאגר של 44 חלומות מתועדים במחברת, ויש לי כמה חלומות מוזרים יותר מזה... (ולחבר שלי בכלל יש חלומות כל כך מורכבים שזה מדהים)[/QUOTE]
לי היה חלום שזברה מכינה פסטיבל אוכל כיתתי!
יש לי גם הרבה חלומות..
אגב,פעם היה לי חלום מורכב רצח!! התחלפתי בגוף שלי עם ילדה מהכיתה שלי ואנחנו מנסים לשרוד בתור אחד בשני (דבר קשה מאוד!) ואז,הייתה אבן שיכלה להחזיר את הכל לקדמותו אבל היא הייתה בגג של הבית ספר וניסינו להתגנב ולהתחמק והכל..
[quote=Druddigon man;1105705]לי היה חלום שזברה מכינה פסטיבל אוכל כיתתי!
יש לי גם הרבה חלומות..
אגב,פעם היה לי חלום מורכב רצח!! התחלפתי בגוף שלי עם ילדה מהכיתה שלי ואנחנו מנסים לשרוד בתור אחד בשני (דבר קשה מאוד!) ואז,הייתה אבן שיכלה להחזיר את הכל לקדמותו אבל היא הייתה בגג של הבית ספר וניסינו להתגנב ולהתחמק והכל..[/quote]
היה לי חלום שאני לא בטוח בו אם אני מת או חי ואני מנסה לבדוק את זה בדרכים שונות במשך החלום...
[QUOTE=Druddigon man;1105705]לי היה חלום שזברה מכינה פסטיבל אוכל כיתתי!
יש לי גם הרבה חלומות..
אגב,פעם היה לי חלום מורכב רצח!! התחלפתי בגוף שלי עם ילדה מהכיתה שלי ואנחנו מנסים לשרוד בתור אחד בשני (דבר קשה מאוד!) ואז,הייתה אבן שיכלה להחזיר את הכל לקדמותו אבל היא הייתה בגג של הבית ספר וניסינו להתגנב ולהתחמק והכל..[/QUOTE]
החלום שלך נשמע לי כמו הפרק בשמש ששמש ואתי התלחפו בגופם על ידי אבן
[quote=גאנחשנ''ד;1105709]החלום שלך נשמע לי כמו הפרק בשמש ששמש ואתי התלחפו בגופם על ידי אבן[/quote]
אני יודע...
זה מוזר...
פעם היה לי חלום שאני עושה ארוחה משפחתית בבית של מכשפה שפחדתי ממנה,בסוף היא הייתה נחמדה והביאה לי טוסט! (מוזר אה :) )
נערך עקב שימוש במילים גסות בשפה האנגלית
Xd
אביזי אתה חולם חלומות מעוותים.
האמת שיש לי פירוש לחלום...
אתה חושב יותר מידי על בית ספר (ועל הבגרות בפיזיקה...) וראית יום לפני זה את הסרט אני רובוט.
[quote=SexStyle;1105722]אביזי אתה חולם חלומות מעוותים.
האמת שיש לי פירוש לחלום...
אתה חושב יותר מידי על בית ספר (ועל הבגרות בפיזיקה...) וראית יום לפני זה את הסרט אני רובוט.[/quote]
השנה אני לא עושה בגרות בפיזיקה וראיתי את אני רובוט לפני די הרבה זמן ולא אתמול.