-
[COLOR="Sienna"]טום רידל[/COLOR]
"שמי בדוי, האבן שיכולה לעשות את זה ! " הוא אומר זאת ונעלם .
לאחר מבט אתה מרגיש שמשהו מכוון על הראש שלך, משהו מברזל- רובה .
"מי אתה, איזה אבנים יש לך, מי שלח, אותך, אתה מעוניין לחיות ? " אתה שומע את אותו קול מאחוריך אומר ואז הוא נותן לך מכה ומפיל את האקדח שלך לרצפה .
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[QUOTE=Alfasi;1109413][COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
אני נותן לך הזדמנות נוספת, אתה פשוט יכול לירות בו עם הרובה צלפים הרי זה מכוון לראש שלו .
--
אתה מעיף את המיטות והמזרקים נגד האחיות כך שהם נפצעות ולא יכולות לזוז, השיר 'בייבי ' צורב בראשך ואתה מנסה לצאת (למרות שאתה פשוט יכול להעיף אותה ולנפץ אותה ) אבל אז הזקן אומר : "הייתי פעם ארכיאולוג, יש לך מזל . ההופעה נגמרה וג'סטין נסע, אבל אל תדאג . " הוא תופס אותך ומפעיל אבן חזרה בזמן, כך שהכל חזר למה שקרה בסוף התגובה הקודמת .
אתה לוקח את השעון ומגלה שהוא לא סתם שעון, אלא שעון מיוחד- גם שעון, גם רדאר לזיהוי מטוסי אויב, גם רדאר שיוכלו לדעת איפה אתה, גם GPS וגם מכשיר הקלטה .
אתה לוחץ על כפתור המעלית והיא נפתחת לאחר חצי דקה, במקום לעלות לקומה 0 היא עולה לקומה 6 ושם רכבת של קרון אחד, אבל עוד 15 רכבות מאחוריה . 3 הרכבות האחרונות תפוסות והשעון מכוון לך ללכת לקרון הראשון .
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]
אני אצה מהר מהחדר ו"אתחפש" למעריץ של ביבר,
כשאגיע אליו אני ירה בו.
-
פרס עמוד 5 בוטל עקב החלטה שלי .
הפרס ישתנה למשהו שסודי שהחלטתי .
[COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
אתה לא מבין ?! בחדר יש רובה צלפים שמכוון לראש של ג'סטין ביבר שעכשיו בהופעה- אתה לא צריך לצאת מהחדר, אלא אתה צריך ללחוץ על ההדק ולהרוג אותו !
--
אתה מנסה לצאת מהחדר אך אחת האחיות קופצת עליך, למרות שאתה מתגבר עליה הדלת נעולה, הזקן קופץ על מיטת החולים והאחות מנתקת לך את האימפוזיה ככה שאתה מרגיש ממש רע . הזקן קופץ עליך ומפעיל שוב את האבן . שוב, הכל חוזר אחורה והאחיות מתקדמות לעברכם .
"תעיף עליהם את המיטה ואת המזרקים ! " אומר הזקן . "ואז תהרוג את ביבר !"
-
[QUOTE=Alfasi;1109611]פרס עמוד 5 בוטל עקב החלטה שלי .
הפרס ישתנה למשהו שסודי שהחלטתי .
אתה לא מבין ?! בחדר יש רובה צלפים שמכוון לראש של ג'סטין ביבר שעכשיו בהופעה- אתה לא צריך לצאת מהחדר, אלא אתה צריך ללחוץ על ההדק ולהרוג אותו !
--
אתה מנסה לצאת מהחדר אך אחת האחיות קופצת עליך, למרות שאתה מתגבר עליה הדלת נעולה, הזקן קופץ על מיטת החולים והאחות מנתקת לך את האימפוזיה ככה שאתה מרגיש ממש רע . הזקן קופץ עליך ומפעיל שוב את האבן . שוב, הכל חוזר אחורה והאחיות מתקדמות לעברכם .
"תעיף עליהם את המיטה ואת המזרקים ! " אומר הזקן . "ואז תהרוג את ביבר !"
אזרוק עליהם את המיטה ואת המזרקים כמו שהזקן אמר,
ואז במהירות שיא אלחץ על ההדק ואהרוג אותו.
-
שם משתמש: [URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=4422"][COLOR=#191970]Ronaldo7[/COLOR][/URL]
שם במשחק: אבי
גיל במשחק : 28
גיל אמיתי: 14, עוד פחות מחודשיים 15.
ציוד: מזון, אוהל, משקפת,מים,תיק גב.
אבן: [COLOR=#c0c0c0]בלתי נראות[/COLOR]
הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?: אין.
[QUOTE]עובר שבוע בעוד אתם מתארגנים, משכירים את הבית הישן ונפרדים מאנשים מהרחוב, שהדבר הכי קריטי שהם אומרים זה
"אז מי ינקה לנו עכשיו את הרחוב ?!" ככה שאתם מתעלמים מהם . האנשים החדשים אמורים לבוא בעוד שעה- שכר הדירה שלהם הוא 100$ לחודש (נצלו את זה ! )
אתם לוקחים את החפצים שאתם לא לוקחים במזוודה (החפצים מהבית ) ומעמיסים אותם על משאית שבאה, בעוד שאתם באים לקחת את הספה 4 אנשים באים- 2 מקדימה ו2 מאחורה, וכל אחד מהם מחזיק באבן .
"באנו לאסוף אותך למפקדה ולתת לך אבן" אומר הזוג הראשון
"אבל אנחנו באנו לאסוף אותך למפקדה ולתת לך אבן !" אומר זוג האנשים השני .
אתם מסתכלים ורואים שלכל 4 האנשים יש אקדח, דבר שיכול להיות קריטי .
[/QUOTE]
אני אומר לארבעה האנשים: "מי שלח אותכם אליי?, יש לי תחושה שאחד מהצמד כאן מרמה אותי ולא באמת בה לקחת אותי למפקדה".
-
אתה שוב זורק את המיטה על האחיות אבל הפעם נראה שהם כבר למדו טריק, שתיים מהם מתקפפות מהמיטה אבל עוד שלושה נפגעות ומשופדות ע"י המזרקים . שני האחיות האחרות נלחמות עם הזקן בעוד שהוא עם מקל עץ והם עם הקליר . אתה הולך לרובה ומכוון לג'סטין על הראש, צעקה נשמעת מהקל .
אתה לוחץ על ההדק ורואה את הייריה טסה, אבל אז מעריצה קופצת על הבמה וסופגת את הירייה ונהרגת במקום . ג'סטין נפעל ועולה מהר על האופנוע ומתחיל לנסוע .
בנתיים הזקן מנצח את שתי האחיות ואומר לך : "תפוצץ את הדלת ותרדוף אחריו, מהר לפני שהוא מספיק לברוח עד שלא נראה אותו ! " הוא אומר .
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ? [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אבי[/COLOR]
"אבי" שניהם עונים פה אחד, אתה רואה שהאחד שמקדימה לך (ליד הספה) מחייך חיוך לא רגיל .
"יש לי את אבן הבלתי נראות, זה שמחייך זה רק אשלייה שלי . קח את האקדח שלי ותירה ב2 שמקדימה, מהר לפני שהם מתעצבנים הוא אומר ואתה מרגיש אקדח חזק מברזל שמפליטת יריות אבן מגנה עליו . האיש חוזר להיות נראה ורץ אל האשליה, אתה זה שהופך להיות בלתי נראה ומרגיש מעט צמרמורת . האקדח נתפס על ידרך .
-
[QUOTE=Alfasi;1109655][COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
אתה שוב זורק את המיטה על האחיות אבל הפעם נראה שהם כבר למדו טריק, שתיים מהם מתקפפות מהמיטה אבל עוד שלושה נפגעות ומשופדות ע"י המזרקים . שני האחיות האחרות נלחמות עם הזקן בעוד שהוא עם מקל עץ והם עם הקליר . אתה הולך לרובה ומכוון לג'סטין על הראש, צעקה נשמעת מהקל .
אתה לוחץ על ההדק ורואה את הייריה טסה, אבל אז מעריצה קופצת על הבמה וסופגת את הירייה ונהרגת במקום . ג'סטין נפעל ועולה מהר על האופנוע ומתחיל לנסוע .
בנתיים הזקן מנצח את שתי האחיות ואומר לך : "תפוצץ את הדלת ותרדוף אחריו, מהר לפני שהוא מספיק לברוח עד שלא נראה אותו ! " הוא אומר .
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ? [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אבי[/COLOR]
"אבי" שניהם עונים פה אחד, אתה רואה שהאחד שמקדימה לך (ליד הספה) מחייך חיוך לא רגיל .
"יש לי את אבן הבלתי נראות, זה שמחייך זה רק אשלייה שלי . קח את האקדח שלי ותירה ב2 שמקדימה, מהר לפני שהם מתעצבנים הוא אומר ואתה מרגיש אקדח חזק מברזל שמפליטת יריות אבן מגנה עליו . האיש חוזר להיות נראה ורץ אל האשליה, אתה זה שהופך להיות בלתי נראה ומרגיש מעט צמרמורת . האקדח נתפס על ידרך .
אפוצץ את הדלת ואתחיל לרוץ!
אעצור מישהו עם אוטו ובעזרת האבן אנער את האותו עד שיעוף משם!
אקח את הרכב ואסע הכי מהר אל ביבר.
-
אתה מעיף הדלת בעודך רץ, אתה קופץ במדרגות ותוך 20 שניות אתה מחוץ לבית החולים . אתה רואה איש על אופנוע שנראה טוב ביותר ובאמצע הכביש אתה מעיף אותו והוא נדרס !, אתה עולה לו על האופנוע ולמזלך בתא האחסון שלו יש אקדח שריף מהיר . אתה נוסע אבל יש פקקים רבים של מעריצות רבות שחוזרות לבית אחרי קולות הירי ומוות מעריצה, אך זה לא עוצר אותך מלנסוע במהירות ולעקוף מכוניות, עד שמתישהו אתה רואה רמפה שעליה אתה עף מעל כל המכוניות, אתה שומע את קול המעריצות וזה מכוון אותך לעבר ג'סטין . במהירות הבזק אתה טס לעברו אך מתישהו אתה מאבד איפה הוא .
-
[quote=Alfasi;1109524][COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
"שמי בדוי, האבן שיכולה לעשות את זה ! " הוא אומר זאת ונעלם .
לאחר מבט אתה מרגיש שמשהו מכוון על הראש שלך, משהו מברזל- רובה .
"מי אתה, איזה אבנים יש לך, מי שלח, אותך, אתה מעוניין לחיות ? " אתה שומע את אותו קול מאחוריך אומר ואז הוא נותן לך מכה ומפיל את האקדח שלך לרצפה .
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]"שמי ג'ימי דוסוקוי,האבן שלי נגנבה ממני ואני מחפש את הגנב ואני מאוד מעוניין לחיות!" אתחיל לספר סיפורי שקר לאיש שהזה.[/COLOR][/SIZE]
-
אתה משקר לי, לא הגיוני שראית אותי בלי האבן שלך .
אתה רואה את האיש פתאום מופיע ולא רק רובה נצמד לך לראש, אלא אתה רואה ששאר האנשים נעלמו .
"כמה זמן אתה רוצה לחיות ? " שואלים שאר האנשים בחנות את השודד
"יש לי אסיר !, אני ארה בו ! " הוא משיב ומכה בכוח את ראשך, שזה מחזה לא נעים .
-
[QUOTE=Alfasi;1109707][COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
אתה מעיף הדלת בעודך רץ, אתה קופץ במדרגות ותוך 20 שניות אתה מחוץ לבית החולים . אתה רואה איש על אופנוע שנראה טוב ביותר ובאמצע הכביש אתה מעיף אותו והוא נדרס !, אתה עולה לו על האופנוע ולמזלך בתא האחסון שלו יש אקדח שריף מהיר . אתה נוסע אבל יש פקקים רבים של מעריצות רבות שחוזרות לבית אחרי קולות הירי ומוות מעריצה, אך זה לא עוצר אותך מלנסוע במהירות ולעקוף מכוניות, עד שמתישהו אתה רואה רמפה שעליה אתה עף מעל כל המכוניות, אתה שומע את קול המעריצות וזה מכוון אותך לעבר ג'סטין . במהירות הבזק אתה טס לעברו אך מתישהו אתה מאבד איפה הוא .
אתחיל לשאול אם משהו ראה אותו או שמע אותו.
-
אתה תקוע בפקק תנועה ככה שאתה שואל אנשים איפה ג'סטין .
אתה שואל ילדה אחת והיא אומרת "הוא ברח אחרי שרצחו מעריצה "
אתה שואל ילדה אחרת והיא גם עונה : "ג'סטין כפרהעליו ברח כי רצחו מעריצה, אבל אל תדאג כי אני עוד אתחתן איתו "
אתה שואל קבוצת ילודת והן בכלל עסקוות במי תתחתן איתו, ככה שאתה לא יכול לשאול איש ותצטרך לעשות כמיטב יכולתך כדי להשיג אותו .
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ? [/COLOR]
-
[QUOTE=Alfasi;1109793][COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
אתה תקוע בפקק תנועה ככה שאתה שואל אנשים איפה ג'סטין .
אתה שואל ילדה אחת והיא אומרת "הוא ברח אחרי שרצחו מעריצה "
אתה שואל ילדה אחרת והיא גם עונה : "ג'סטין כפרהעליו ברח כי רצחו מעריצה, אבל אל תדאג כי אני עוד אתחתן איתו "
אתה שואל קבוצת ילודת והן בכלל עסקוות במי תתחתן איתו, ככה שאתה לא יכול לשאול איש ותצטרך לעשות כמיטב יכולתך כדי להשיג אותו .
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ? [/COLOR][/QUOTE]
בעזרת האבן ארים את האופנוע כאשר אני עליו,
ואתחיל לחפש את גסטין ביבר.
-
את האבן שמת בתוך הנעל מכיוון שאתה נוהג באופנוע, וכאשר יש לך מגע עם האבן אתה יכול להפעיל אותה .
--
האופנוע מתחיל לעוף והאנשים חוטפים שוק- "אופנוע מרחף ! " אתה שומע קול סירנה של משטרה : "האופנוע המרחף, נא לרדת לחקירה או שנירה בך נהג . " אבל אתה מתעלם ודופק מהירות, לאחר שאתה עובר את הפקק אתה כבר מאוד מותש משימוש רב באבן, ולכן אתה יורד ומתחיל לנסוע במהירות לא חוקית . שוב ניידת משטרה רואה אותך, אך אתה עולה על רמפה ועוקף את כל המחסומים , וגם בדרך המספר של האופנוע עף לנחל . לאחר מהירות מטורפת אתה רואה במרחק ענק אופנוע שהיה נראה כמו האופנוע של ג'סטין (אתה לא בטוח, כי זה מאוד מרחוק ) ושוב יש מחסום משטרה .
--
אתה לא יכול להפעיל במשך 5 תגובות את האבן בגלל שימוש רב בה שאתה זקוק לאנרגיה .
-
[QUOTE=Alfasi;1109798][COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
את האבן שמת בתוך הנעל מכיוון שאתה נוהג באופנוע, וכאשר יש לך מגע עם האבן אתה יכול להפעיל אותה .
--
האופנוע מתחיל לעוף והאנשים חוטפים שוק- "אופנוע מרחף ! " אתה שומע קול סירנה של משטרה : "האופנוע המרחף, נא לרדת לחקירה או שנירה בך נהג . " אבל אתה מתעלם ודופק מהירות, לאחר שאתה עובר את הפקק אתה כבר מאוד מותש משימוש רב באבן, ולכן אתה יורד ומתחיל לנסוע במהירות לא חוקית . שוב ניידת משטרה רואה אותך, אך אתה עולה על רמפה ועוקף את כל המחסומים , וגם בדרך המספר של האופנוע עף לנחל . לאחר מהירות מטורפת אתה רואה במרחק ענק אופנוע שהיה נראה כמו האופנוע של ג'סטין (אתה לא בטוח, כי זה מאוד מרחוק ) ושוב יש מחסום משטרה .
--
אתה לא יכול להפעיל במשך 5 תגובות את האבן בגלל שימוש רב בה שאתה זקוק לאנרגיה .[/QUOTE]
אלך קצת אחורה ואחפש סמטאות צרות להיכנס בהן.