-
[QUOTE=DarKodak;1123479][B][SIZE=2][COLOR=black]דור רשום,תגיב להתחלה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=purple][U]~התחלה לכולם~[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=purple]אתם בביתכם עדיין שוכבים במיטה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple] "XXX (השם שלכם) תקום,אתה תאחר למפגש עם הפרופ'!" אתם שומעים את קול אמכם ומיד קופצים מהמיטה ומתארגנים לקראת הבוקר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]אתם יורדים לקומה התחתונה ורואים את אימכם עסוקה,היא מכינה הרבה אוכל ומכניסה לתיק בגודל בינוני,אחרי זה היא מכניסה לשם גם אוכל לפוקימונים שנקרא "פוקפוד", ולבסוף מכניסה גם ציוד מחנאות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]"סידרתי לך את התיק למסע,קח גם את הטלפון הזה,יש שם את המספר שלי ושל הפרופ' " היא אומרת ומגישה לך טלפון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]"עכשיו תצא שלא תאחר למפגש עם הפרופ' " היא אומרת ומחייכת לכיוונכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]אתם לוקחים את התיק שלכם ומתקדמים לעבר היציאה, אמכם אומרת "אני אתגעגע" ואתם עונים לה שגם אתם וסופסוף יוצאים מהבית שלכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]אתם הולכים כמה צעדים ורואים ממולכם את המעבדה של הפרופ'.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"טוב, זה הזמן להפוך למאמן!" אני אומר בחיוך ענקי על פניי וצועד בשמחה אל תוך מעבדת הפרופסור, כשאני משאיר את כל חששותיי מאחור ויוצא אל דרך חדשה.
-
שם בפורום: oplrts
שם במשחק: ניק
שם פרטי: עידן
פוקימון התחלתי: טוגפי
הערות/הארות/בקשות: ללכוד פוקימוני דרקון ועל חושי
-
[quote=DarKodak;1123924]
[B]תמיר - תומאס בלאק[/B]
אתה מתקרב אל הדלת,ודופק בה כ-4 דפיקות, "פרופסור?" אתה מוסיף לצליליי הדפיקות.
"רק רגע!" אתה שומע קול נמוך וממהר מתוך המעבדה,ותוך מספר שניות הדלת נפתחת.
"תיכנס תומאס בלאק,חיכיתי לך" אומר הפרופ' תוך כדי שהוא פותח לך את הדלת.
"באת לקבל את ההתחלתי שלך,נכון?" הוא שואל ואתה מהנהן בראשך.
"אז הנה,קח את אלה" הוא אומר ומגיש לך 5 פוכדורים.
לאחר מכן הוא אומר "בוא איתי" ואתה בא אחריו, הוא הולך לספרייה קטנה שניצבת בסוף המעבדה.
"הנה,כאן כל המבחר של הפוקימונים ההתחלתיים שלנו,תבחר" הוא אומר.
אתה מסתכל על כולם,ומנסה לחפש פוכדור עם פוקימון התחלתי מתאים,כשלפתע אחד הפוכדורים נופל וממנו יוצא [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/eevee.png[/IMG] קטן וחמוד.
"אי-ווי!" הוא קורא ומסתכל עלייך ועל הפרופ', אתה רואה שהוא מחכך את ראשו ברגלייך ונראה שהוא מחבב אותך.[/quote]
"שלום לך" אני אומר ומתכופף אליו, מלטף את ראשו "החלטתי פרופסור, אני אקח אותו!" אני אומר בהתרגשות.
-
יש מקום?
שם בפורום:משתמש רשום
שם במשחק:מקס
שם פרטי:יונתן
פוקימון התחלתי: לארויטר
הערות/הארות/בקשות:אם אין מקום לא ידעתי..
-
[quote=DarKodak;1123552]
[B][COLOR=red]אבי - ג'ון[/COLOR][/B]
[COLOR=red]אתה מתחיל להתקדם למבדה ובדרך אומר לעצמך "יופי, אני סוף סוף מתחיל במסע שלי בעולם הפוקימונים".[/COLOR]
[COLOR=red]לאחר כמה זמן אתה מגיע למעבדה ודופק על הדלת,הפרופ' פותח את הדלת ורואה אותך.[/COLOR]
[COLOR=red]"היי פרופסור, אפשר לקבל צאת הפוקימון התחלתי שלי ולהתחיל במסע שלי סוף סוף" אתה אומר לו והוא עונה "כן,כן, בוא תיכנס" ואתה נכנס והוא אחרייך.[/COLOR]
[COLOR=red]"נשאר לנו רק פוקימון אחד במעבדה..תרצה לראותו?" הוא שואל ואתה מהנהן.[/COLOR]
[COLOR=red]הוא מוציא פוכדור מספרייה ישנה שעומדת בקצה המעבדה,ופותח את הפוכדור.[/COLOR]
[COLOR=red]מן הפוכדור יוצא זורואה קטן[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/zorua.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=red]"זורו..אה!" הוא צועק ומסתכל על שניהם במבט תמוהה.[/COLOR][/quote]
אני אומר לפרופסור: "יופי, זה הפוקימון מה שאני רציתי, אפשר לקחת אותו?" ואז אני אומר לזורא: "שלום זורא, אני יהיה בקרוב הבעלים שלך ואנחנו נהיה ביחד תמיד טוב?" ואז מחכה לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=DarKodak;1123924][B]
[B]לי[/B]
"היי ליטוויק אני המאמן של לי.אני מקווה שנסתדר ביחד" אתה אומר לליטוויק,והיא מקשיב לך וקוראת "ליט!".
אתה וליטוויק מתחילים ללכת כשלפתע אתה רואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/voltorb.png[/IMG] קטן מתגלגל לו בעיר.
.[/QUOTE]
אני אומר ליטויק " תקוף את האלקטרוד הזה במכת גחלת הזה ואז תשתמש בערפיח כדי שהוא לי יראה כלום.ואז הוא יתגלגל ויפגע בבתים וכך הוא יפגע בעצמו וסביבה הזאת.כשאתה משתמש בערפיח זזוז קצת כדי שאתה תראה "
-
[QUOTE=DarKodak;1123479][B][SIZE=2][COLOR=black]דור רשום,תגיב להתחלה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=purple][U]~התחלה לכולם~[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=purple]אתם בביתכם עדיין שוכבים במיטה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple] "XXX (השם שלכם) תקום,אתה תאחר למפגש עם הפרופ'!" אתם שומעים את קול אמכם ומיד קופצים מהמיטה ומתארגנים לקראת הבוקר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]אתם יורדים לקומה התחתונה ורואים את אימכם עסוקה,היא מכינה הרבה אוכל ומכניסה לתיק בגודל בינוני,אחרי זה היא מכניסה לשם גם אוכל לפוקימונים שנקרא "פוקפוד", ולבסוף מכניסה גם ציוד מחנאות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]"סידרתי לך את התיק למסע,קח גם את הטלפון הזה,יש שם את המספר שלי ושל הפרופ' " היא אומרת ומגישה לך טלפון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]"עכשיו תצא שלא תאחר למפגש עם הפרופ' " היא אומרת ומחייכת לכיוונכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]אתם לוקחים את התיק שלכם ומתקדמים לעבר היציאה, אמכם אומרת "אני אתגעגע" ואתם עונים לה שגם אתם וסופסוף יוצאים מהבית שלכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]אתם הולכים כמה צעדים ורואים ממולכם את המעבדה של הפרופ'.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אצעק לפרופ' "נו!! איפה הפוקימון? אני לא יכול לחכות!.
-
[B]עידן ויונתן;[/B]
מצטער,אין מקום
[B]ג'וליאן[/B]
[I]למה אתה מתחיל עם הדבורים?.. אני יהיתי מציע לך לעזוב אותן במנוחה,הרי אתה לא מספיק חזק בשביל לנצח את כל הבידריל לבדך..[/I]
[I]~~~~~~~~~~~[/I]
אתה מוציא את מריפ ומורה לה להשתמש בבלימה,מריפ מסתכלת עלייך במבט מבוייש,ואז על האדמה,כנראה שהיא מתביישת.
אתה מעודד אותה ולבסוף היא רצה ודוחפת את אחד הבידריל.
"ביד? ביד? ריל!!" מזמזמות כל הבידריל ואתה רואה שהן באות להתקיף אותך ואת מריפ.
מריפ ישר רצה לכיוונך ומתחילה לברוח מהמקום.
[B]דרייק[/B]
"לרבסטה תשלח גחלת ותוך כדי תרוץ לעבר סידוט ובדיוק שהוא תוקף אותך תשתמש בגנה!" אתה מורה ללרבסטה.
לרבסטה מקשיב לך ושולח גחלת לכיוון סידוט,באותו זמן הוא גם רץץ לכיוונו והגחלת מתחילה לפגוע גם בלרבסטה.
"לר..לר.." הוא ממלמל מעט בכאב אך ממשיך לעשות כדברייך,הוא מגביר את במהירות וצועק "לרבסטה!".
לרבסטה פוגע בסידוט ומעלף אותו,כך שהמתקפה של סידוט לא הספיקה להתסיים.
"לר בסטה!" הוא צועק ומחייך לכיוונך.
[B]ניק[/B]
אתה מורה לאלקטריק להשתמש בגל רעם והוא מהנהן בראשו.
'אם אני אמשיך עם מתקפות חשמל יהיה קרב קל, חשמל מעולה על מעופפים' אתה חושב ובינתיים אלקטריק מכוסה כולו חשמל,ושולח מזנבו גלים כחולים.
הגלים פוגעים בטיילו אך לא גורמים לו לנזק,אלא אתה רואה שטיילו מתכסה בניצוצים חשמליים והוא משתתק.
טיילו מסה לתקוף במתקפה מהירה ולא מצליח,הוא מנסה שוב ופוגע באלקטריק ומעיף אותו על אבן קטנה.
[B]איתי[/B]
"ריאולו לא!" אתה צועק ורץ לקבל במקומו את מכת הברק,אתה רץ לכיוונו ואתה רואה שאתה לא מגיע בזמן.
מכת הברק עוברת ממש ליד ריאולו,אבל לא פוגעת בו.
"רי" ריאולו אומר ומיד דוחף אותך,אתה רואה שמכת ברק נשלחה גם לכיוונך ובעצם ריאולו הציל אותך ממנה.
אתה מסתכל על המקום שממנו נשלחה מכת הברק ואתה רואה מגנמייט [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/magnemite.png[/IMG] קטן, ולידו עומד איש מוזר [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/63.png[/IMG].
"היי אתה! תביא לי את הריאלו הזה!" הוא קורא ואז מורה למגנמייט "תשתמש במכת מגנט!".
[B]סיימון[/B]
לא
[B]~~~
[/B]"שלום אלקיד,אני המאמן החדש שלך,סיימון!" אתה אומר לו,אך לא נראה שהוא כלכך מקשיב לך,הוא עולה לך על הראש ומושך לך מעט בשיער.
"אלק אלק!" הוא מצחקק לו,ואת מבין שהוא שובב יותר משחשבת.
"אני רואה שאתה נמרץ! רוצה להתאמן קצת..?" אתה שואל אותו והוא מהנהן בראשו.
הוא נעמד מולך ומחכה מספר שניות,לפתע הוא שולח הלם רעם לכיוון אחד העצים,ואתה רואה לפתע הוטהוט[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/hoothoot.png[/IMG]קטן נופל משם.
[B]עמית[/B]
"תודה רבה לך פרופסור!" אתה אומר לו ויוצא מהמעבדה תוך כדי שאתה מכניס את חמשת הפוכדורים לכיסך.
אתה ממשיך ללכת ונכנס לתוך שביל 1, תוך מספר דקות אתה רואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/rattata.png[/IMG] ניצב מולך ולא נותן לך לעבור.
[B]מייקל[/B]
"טוב, זה הזמן להפוך למאמן!" אתה קורא ומתחיל לצעוד לעבר מעבדת הפרופ'.
כעבור מספר דקות אתה מגיע אליה ומצלצל בפעמון.
"רק רגע!" קורא הפרופ' ופותח לך את הדלת, "היכנס מייקל" הוא אומר ואתה נכנס אחריו.
"טוב..אם אני לא טועה ביקשת פוקימון מסוג אדמה ושיהיה מהמחוז שלנו הואן,נכון?"הוא שואל ואתה מהנהן.
"טוב אז יש לי אחד מיוחד" הוא אומר וניגש למגירה משם הוא מוציא פוכדור ופותח אותו.
"תכיר את טרפינץ',היא תהיה הפוקימון המתחיל שלך למסע" הוא אומר ומצביע על [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/trapinch.png[/IMG].
טרפינץ' מיד קופצת לך על הראש ונושכת אותו,לא חזק מידי [לדוגמא,כמו שגיבל עשה לאש].
"חח..היא מחבבת אותך" \אומר הפרופ' ואז מביא לך עוד חמישה פוכדורים.
[B]תומאס[/B]
"שלום לך" אתה אומר ומתכופף אל איווי, איווי מסתכל עלייך ומחייך "איוי!" הוא שוב קורא.
"החלטתי פרופסור, אני אקח אותו!" אתה אומר תוך כדי שכולך מתרגש.
"בסדר,יש עוד משהו שאה צריך לדעת עליו,איווי הוא פוקימון מיוחד,הוא יכול להתפתח להמון התפתחויות שונות!, בוסף,האיווי הזה לקראת למידה של זנב ברזל,אז פעם פעמיים ביום תעבוד איתו על זה עם אתה רוצה שהוא ילמד זנב ברזל,בסדר?" הוא שואל ואתה מהנהן.
אחרי זה הוא נותן לך 5 פוכדורים ואומר "בהצלחה במסע!" ומנופף לך לשלום.
אתה ואיווי יוצאים מהמעבדה שלו וחוזרים לעיר מגורייך.
[B]ג'ון[/B]
"יופי, זה הפוקימון שאני רציתי, אפשר לקחת אותו?" והפרופ' מהנהן בראשו ומוסיף "בודאי!".
אתה מתכופף אל זורואה ואומר "שלום זורא, אני יהיה בקרוב הבעלים שלך ואנחנו נהיה ביחד תמיד טוב?".
זורואה מסתכל עלייך,ואז מסתכל בחלון,אתה גם מסתכל בחלון לראות על מה הוא מסתכל.
אחרי שאתה רואה שעל החלון נמצא סטארלי [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/starly.png[/IMG] קטן.
אתה מסתכל על זורואה ורואה שהוא הפך גם לסטארלי, "זו היכולת שלו- אשליה,הוא יכול לשנות את צורתו" מוסיף הפרופ' ובינתיים מכין 5 פוכדורים ונותן לך אותם.
זורואה חוזר לצורתו ומהנהן בראשו להסכמה לכך שתצאו למסע.
"בהצלחה במסע!" קורא הפרופ' ואתם יוצאים מהמעבדה.
[B]לי[/B]
[I]הליטוויק שלך = נקבה..[/I]
[I]~~~~~~~~[/I]
"תקוף את האלקטרוד הזה במכת גחלת הזה ואז תשתמש בערפיח כדי שהוא לי יראה כלום.ואז הוא יתגלגל ויפגע בבתים וכך הוא יפגע בעצמו וסביבה הזאת.כשאתה משתמש בערפיח זזוז קצת כדי שאתה תראה" אתה אומר לליטוויק והיא מהנהת בראשה.
ליטוויק שולחת גחלת אל וולטרוב,אך וולרטרוב מתגלגל במהירות ומתחמק בלי לשים לב,הוא שומע את הרעש ומסתכל על ליטוויק במבט מאיים.
ליטוויק שולחת ערפיח שמכסה את כל המקום,ולפתע אתה מרגיש שזרמים חשמליים עפים לכל מקום,אתה מע מתחשמל וגם ליטוויק מתחשמלת מעט.
הערפיח מתחיל לעוף מהמקום ואתה רואה שוולטרוב משתמש בגלגול על ליטוויק.
[B]ראול[/B]
[I]אתה לא ליד המעבדה,כתבתי שאתה רק רואה אותה לא לידה[/I]
[I]~~~~~~~[/I]
אתה רץ במהירות אל המעבדה ומגיע אליה מתנשף.
אתה מיד קורא "נו!! איפה הפוקימון? אני לא יכול לחכות!" ולפתע אתה נזכר שאפילו לא דפקת בדלת.
אתה דופק בדלת ושומע "רק רגע!" ולפתע הפרופ' פותח לך את הדלת.
"היכנס ראול" הוא קורא ומכניס אותך.
"אתה רוצה פוקימון התחלתי,אולי תרצה אותו?" הוא שואל ולוקח פוכדור,ממנו יוצאת סטארלי קטנה[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/starly.png[/IMG].
-
[QUOTE=DarKodak;1124746][B]עידן ויונתן;[/B]
מצטער,אין מקום
[B]ג'וליאן[/B]
[I]למה אתה מתחיל עם הדבורים?.. אני יהיתי מציע לך לעזוב אותן במנוחה,הרי אתה לא מספיק חזק בשביל לנצח את כל הבידריל לבדך..[/I]
[I]~~~~~~~~~~~[/I]
אתה מוציא את מריפ ומורה לה להשתמש בבלימה,מריפ מסתכלת עלייך במבט מבוייש,ואז על האדמה,כנראה שהיא מתביישת.
[B]דרייק[/B]
"לרבסטה תשלח גחלת ותוך כדי תרוץ לעבר סידוט ובדיוק שהוא תוקף אותך תשתמש בגנה!" אתה מורה ללרבסטה.
לרבסטה מקשיב לך ושולח גחלת לכיוון סידוט,באותו זמן הוא גם רץץ לכיוונו והגחלת מתחילה לפגוע גם בלרבסטה.
"לר..לר.." הוא ממלמל מעט בכאב אך ממשיך לעשות כדברייך,הוא מגביר את במהירות וצועק "לרבסטה!".
לרבסטה פוגע בסידוט ומעלף אותו,כך שהמתקפה של סידוט לא הספיקה להתסיים.
"לר בסטה!" הוא צועק ומחייך לכיוונך.
[B]ניק[/B]
'אם אני אמשיך עם מתקפות חשמל יהיה קרב קל, חשמל מעולה על מעופפים' אתה חושב ובינתיים אלקטריק מכוסה כולו חשמל,ושולח מזנבו גלים כחולים.
הגלים פוגעים בטיילו אך לא גורמים לו לנזק,אלא אתה רואה שטיילו מתכסה בניצוצים חשמליים והוא משתתק.
טיילו מסה לתקוף במתקפה מהירה ולא מצליח,הוא מנסה שוב ופוגע באלקטריק ומעיף אותו על אבן קטנה.
[B]איתי[/B]
"ריאולו לא!" אתה צועק ורץ לקבל במקומו את מכת הברק,אתה רץ לכיוונו ואתה רואה שאתה לא מגיע בזמן.
מכת הברק עוברת ממש ליד ריאולו,אבל לא פוגעת בו.
"רי" ריאולו אומר ומיד דוחף אותך,אתה רואה שמכת ברק נשלחה גם לכיוונך ובעצם ריאולו הציל אותך ממנה.
אתה מסתכל על המקום שממנו נשלחה מכת הברק ואתה רואה מגנמייט [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/magnemite.png[/IMG] קטן, ולידו עומד איש מוזר [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/63.png[/IMG].
"היי אתה! תביא לי את הריאלו הזה!" הוא קורא ואז מורה למגנמייט "תשתמש במכת מגנט!".
[B]סיימון[/B]
לא
[B]~~~
[/B]"שלום אלקיד,אני המאמן החדש שלך,סיימון!" אתה אומר לו,אך לא נראה שהוא כלכך מקשיב לך,הוא עולה לך על הראש ומושך לך מעט בשיער.
"אלק אלק!" הוא מצחקק לו,ואת מבין שהוא שובב יותר משחשבת.
"אני רואה שאתה נמרץ! רוצה להתאמן קצת..?" אתה שואל אותו והוא מהנהן בראשו.
הוא נעמד מולך ומחכה מספר שניות,לפתע הוא שולח הלם רעם לכיוון אחד העצים,ואתה רואה לפתע הוטהוט[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/hoothoot.png[/IMG]קטן נופל משם.
[B]עמית[/B]
"תודה רבה לך פרופסור!" אתה אומר לו ויוצא מהמעבדה תוך כדי שאתה מכניס את חמשת הפוכדורים לכיסך.
אתה ממשיך ללכת ונכנס לתוך שביל 1, תוך מספר דקות אתה רואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/rattata.png[/IMG] ניצב מולך ולא נותן לך לעבור.
[B]מייקל[/B]
"טוב, זה הזמן להפוך למאמן!" אתה קורא ומתחיל לצעוד לעבר מעבדת הפרופ'.
כעבור מספר דקות אתה מגיע אליה ומצלצל בפעמון.
"רק רגע!" קורא הפרופ' ופותח לך את הדלת, "היכנס מייקל" הוא אומר ואתה נכנס אחריו.
"טוב..אם אני לא טועה ביקשת פוקימון מסוג אדמה ושיהיה מהמחוז שלנו הואן,נכון?"הוא שואל ואתה מהנהן.
"טוב אז יש לי אחד מיוחד" הוא אומר וניגש למגירה משם הוא מוציא פוכדור ופותח אותו.
"תכיר את טרפינץ',היא תהיה הפוקימון המתחיל שלך למסע" הוא אומר ומצביע על [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/trapinch.png[/IMG].
טרפינץ' מיד קופצת לך על הראש ונושכת אותו,לא חזק מידי [לדוגמא,כמו שגיבל עשה לאש].
"חח..היא מחבבת אותך" \אומר הפרופ' ואז מביא לך עוד חמישה פוכדורים.
[B]תומאס[/B]
"שלום לך" אתה אומר ומתכופף אל איווי, איווי מסתכל עלייך ומחייך "איוי!" הוא שוב קורא.
"החלטתי פרופסור, אני אקח אותו!" אתה אומר תוך כדי שכולך מתרגש.
"בסדר,יש עוד משהו שאה צריך לדעת עליו,איווי הוא פוקימון מיוחד,הוא יכול להתפתח להמון התפתחויות שונות!, בוסף,האיווי הזה לקראת למידה של זנב ברזל,אז פעם פעמיים ביום תעבוד איתו על זה עם אתה רוצה שהוא ילמד זנב ברזל,בסדר?" הוא שואל ואתה מהנהן.
אחרי זה הוא נותן לך 5 פוכדורים ואומר "בהצלחה במסע!" ומנופף לך לשלום.
אתה ואיווי יוצאים מהמעבדה שלו וחוזרים לעיר מגורייך.
[B]ג'ון[/B]
"יופי, זה הפוקימון שאני רציתי, אפשר לקחת אותו?" והפרופ' מהנהן בראשו ומוסיף "בודאי!".
אתה מתכופף אל זורואה ואומר "שלום זורא, אני יהיה בקרוב הבעלים שלך ואנחנו נהיה ביחד תמיד טוב?".
זורואה מסתכל עלייך,ואז מסתכל בחלון,אתה גם מסתכל בחלון לראות על מה הוא מסתכל.
אחרי שאתה רואה שעל החלון נמצא סטארלי [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/starly.png[/IMG] קטן.
אתה מסתכל על זורואה ורואה שהוא הפך גם לסטארלי, "זו היכולת שלו- אשליה,הוא יכול לשנות את צורתו" מוסיף הפרופ' ובינתיים מכין 5 פוכדורים ונותן לך אותם.
זורואה חוזר לצורתו ומהנהן בראשו להסכמה לכך שתצאו למסע.
"בהצלחה במסע!" קורא הפרופ' ואתם יוצאים מהמעבדה.
[B]לי[/B]
[I]הליטוויק שלך = נקבה..[/I]
[I]~~~~~~~~[/I]
"תקוף את האלקטרוד הזה במכת גחלת הזה ואז תשתמש בערפיח כדי שהוא לי יראה כלום.ואז הוא יתגלגל ויפגע בבתים וכך הוא יפגע בעצמו וסביבה הזאת.כשאתה משתמש בערפיח זזוז קצת כדי שאתה תראה" אתה אומר לליטוויק והיא מהנהת בראשה.
ליטוויק שולחת גחלת אל וולטרוב,אך וולרטרוב מתגלגל במהירות ומתחמק בלי לשים לב,הוא שומע את הרעש ומסתכל על ליטוויק במבט מאיים.
ליטוויק שולחת ערפיח שמכסה את כל המקום,ולפתע אתה מרגיש שזרמים חשמליים עפים לכל מקום,אתה מע מתחשמל וגם ליטוויק מתחשמלת מעט.
הערפיח מתחיל לעוף מהמקום ואתה רואה שוולטרוב משתמש בגלגול על ליטוויק.
[B]ראול[/B]
[I]אתה לא ליד המעבדה,כתבתי שאתה רק רואה אותה לא לידה[/I]
[I]~~~~~~~[/I]
אתה רץ במהירות אל המעבדה ומגיע אליה מתנשף.
אתה מיד קורא "נו!! איפה הפוקימון? אני לא יכול לחכות!" ולפתע אתה נזכר שאפילו לא דפקת בדלת.
אתה דופק בדלת ושומע "רק רגע!" ולפתע הפרופ' פותח לך את הדלת.
"היכנס ראול" הוא קורא ומכניס אותך.
"אתה רוצה פוקימון התחלתי,אולי תרצה אותו?" הוא שואל ולוקח פוכדור,ממנו יוצאת סטארלי קטנה[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/starly.png[/IMG].[/QUOTE]
אגיד לו "תודה! מלא זמן חיכיתי אין לך מושג כמה אני שמח!"
ושאל אותו לאיפה אני צריך ללכת..
-
[quote]עמית
אתה ממשיך ללכת ונכנס לתוך שביל 1, תוך מספר דקות אתה רואה ניצב מולך ולא נותן לך לעבור.[/quote]
"מי זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי ואוציא את הפוקידע שלי מהכיס כדי לבדוק מידע עליו.לאחר מכן אוציא את גראוליט ואגיד לו:"גראוליט-השתמש בגחלת על הפוקימון!"
-
[b]ראול[/b]
"תודה! מלא זמן חיכיתי אין לך מושג כמה אני שמח!" אתה אומר לטו והוא מהנהן בראשו, "קח גם את אלה" הוא אומר ומגיש לך חמישה פוכדורים.
אתה שואל אותו לאן אתה צריך ללכת והוא אומר "אתה רוצה להיות מאמן? אם כן אז את צריך לנצח במכונים,אתה תראה לאן אתה צריך ללכת,תמשיך בינתיים בשביל 1 שבפתח העיר שלנו" הוא אומר ומחייך לכיוונך.
[b]עמית[/b]
[i]אין פוקדע במשחק[/i]
[i]~~~~~~~~~~~~~[/i]
רטטה מסתכל עלייך,ומשתמש בצעקה על מנת להבהיל אותך אבל אתה לא נבהל.
אתה מוציא את גראוליט והוא שולח גחלת לכיוון רטטה,שמתחמק ממנה בזריזות,גראוליט רואה שהגחלת לא עבדה והוא שולח עוד פעם גחלת שהפעם פוגעת בו ורטטה עף אחורה.
רטטה משתמש בבלימה על גראוליט ורץ לעברו.
-
[quote=DarKodak;1124746]
[B]ניק[/B]
[/quote]
"תשתמש בגל רעם כדי להעיף את האבן!" אורה לו ואקווה שיספיק לפני שייפגע בה "תתקוף את טיילו בניב רעם!"
-
[b]ניק[/b]
[i]אני מתכוון שטיילו העיף את אלקטריק [b]על [/b]האבן..[/i]
[i]~~~~~~~~~~~~[/i]
אלרטריק לא מבין ממש מה אתה רוצה וקם מהאבן.
טיילו משתמש בניקור ואלרטריק בניב רעם,שתי המתקפות מתנגשות ואתה רואה שנוצר פיצוץ קטן.
לאחר שכל העשן מתפזר אתה רואה את טיילו שוכ מעולף על הרצפה ואת אלקטריק רץ ומלקק אותך.
-
[quote]
[b]ג'וליאן[/b]
[i]למה אתה מתחיל עם הדבורים?.. אני יהיתי מציע לך לעזוב אותן במנוחה,הרי אתה לא מספיק חזק בשביל לנצח את כל הבידריל לבדך..[/i]
[i]~~~~~~~~~~~[/i]
[/quote]
"אוי לא מה עוללתי!" אקח את מריפ בידיים ואתחיל לרוץ מהמקום עד שהבידריל יעלמו.
-
[quote=DarKodak;1124775][B]ניק[/B]
[I]אני מתכוון שטיילו העיף את אלקטריק [B]על [/B]האבן..[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~[/I]
אלרטריק לא מבין ממש מה אתה רוצה וקם מהאבן.
טיילו משתמש בניקור ואלרטריק בניב רעם,שתי המתקפות מתנגשות ואתה רואה שנוצר פיצוץ קטן.
לאחר שכל העשן מתפזר אתה רואה את טיילו שוכ מעולף על הרצפה ואת אלקטריק רץ ומלקק אותך.[/quote]
יש הבדל בין רובי לספיר?
---
"צא פוקדור"! אזרוק פוקדור על טיילו "היית מעולה אלקטריק"