חזרתי!
מה נשמע?
Printable View
חזרתי!
מה נשמע?
דניס מעליך.
[quote=Born This Way;1123991]אני אוותר בתנאי אחד, כול פעם שאני מגיב, תגיב מהר כי אני לא אוהב שיש משתמשים בפורום והם לא מגיבים במ"תים...[/quote]
בסדר, אבל תזכור דבר אחד, אני עסוק לפעמים אז אני לא מגיב
אתה לא יודע שבכל משחק שאני משחק אני מגיב ברגע שאני רואה שיש תגובה? בתור שחקן שהשתתף בערך ב2~3 משחקים שלך, אתה אמור לדעת
[QUOTE=Real Spartan;1123998]בסדר, אבל תזכור דבר אחד, אני עסוק לפעמים אז אני לא מגיב
אתה לא יודע שבכל משחק שאני משחק אני מגיב ברגע שאני רואה שיש תגובה? בתור שחקן שהשתתף בערך ב2~3 משחקים שלך, אתה אמור לדעת[/QUOTE]
נכון, אני אתן לך התחלה משלך עכשיו.
בנתיים תשלח לי בה"פ טופס הרשמה בלי רקע, אוקיי?
[quote=Real Spartan;1123992]אני אוכל לנהל את שני המשחקים? לא ענית לי אתמול[/quote]
את אנימורפס ואנימלנד?
יש [B][COLOR=red]כולם[/COLOR][/B] שלחו !!!
[quote=neLipion;1123995]חזרתי!
מה נשמע?[/quote]
האוולקאם באק נל [=
אהלן נל
מצטער שאני מעכ מלפרסם את המשכים למשחק שלי
לא משנה הגיב כבר
אוקיי תומר
[quote=LordAbizi;1124003]את אנימורפס ואנימלנד?[/quote]
כן, גם אל תדאג אני מתכנן בערך בין 3 ל5 שחקנים בשניהם ככה שלא יהיה לי עמוס מדי בשחקנים [ראיתי כבר במשחק הראשון שלי שזה לא הולך עם 9 שחקנים]
היי
סיימתי ליאור, תגיב (:
[quote=Real Spartan;1124004]יש [B][COLOR=red]כולם[/COLOR][/B] שלחו !!!
האוולקאם באק נל [=[/quote]
כולם שלחו מה?
---
חזרתי מהקרב!
ואיתי כמה לוחמים!
(לוחמים חתוליים)
וכמובן המפקד דוגי XD
[quote=Real Spartan;1124010]אוקיי תומר
כן, גם אל תדאג אני מתכנן בערך בין 3 ל5 שחקנים בשניהם ככה שלא יהיה לי עמוס מדי בשחקנים [ראיתי כבר במשחק הראשון שלי שזה לא הולך עם 9 שחקנים][/quote]
אין לי בכלל דאגות בנוגע לאיך שאנשים מנהלים את המשחקים שלהם. אין לי בעיה שתנהל שני משחקים.
באופן כללי, שלושה משחקים זו בעיה, כי אם כל אחד יפתח שלושה משחקים, כמות הנושאים תהיה גדולה יותר מעמוד, והדבר יצור יותר מדי תחרות השרדותית בחת"ם.
דניס אל תבחר בפוקימון המים, יש כבר שניהם כאלה במ"ת...
מה נישמע אנשים הסטייל שלי הורג אותי Xd
[QUOTE=Born This Way;1123986]למה הכתיבה שלך גרועה כמו כתיבה של ילד בכיתה א'?[/QUOTE]
הכתיבה שלי יותר טובה ממך XD
חח... אפילו קלוט,אני עושה פסיקים ונקודות,ואתה אפילו לא עשית 3 נקודות לפני הסימן שאלה..
ככה שאם זה נשמע בעולם האמיתי,זה הייתה שאלה מהירה כזאת שלא קשורה כמעט לכלום..