-
נו, אתה ממש לו הבנת אותי. קודם כל, עזוב את שיימן, לכל הדעות (לפחות שלי) הוא דוגמא בעייתית בגלל שהוא נמצא בעונה שבה התחילו כל המיחזורים. חלק מהדיון הוא על לוקאריו, זוכר? לגביו יש אותה בעייה בדיוק.
וסוויקון יכול לעקוב אחרי אש בקלות, גם בלי שנדע את זה. לדוגמא, הוא מצא אותו בלי בעיות ליד המגדל של הוואוו בדיוק ברגע המתאים כדי שיאמינו לאש.
וכנראה שהוא עוקב אחריו בגלל שיש בינהם קשר.
ובעונות הראשונות אש היה היחיד עם פוקידקס שם והוא עדיין לא פתח אותו.
-
[quote=גלעד2111;1141922]נו, אתה ממש לו הבנת אותי. קודם כל, עזוב את שיימן, לכל הדעות (לפחות שלי) הוא דוגמא בעייתית בגלל שהוא נמצא בעונה שבה התחילו כל המיחזורים. חלק מהדיון הוא על לוקאריו, זוכר? לגביו יש אותה בעייה בדיוק.
וסוויקון יכול לעקוב אחרי אש בקלות, גם בלי שנדע את זה. לדוגמא, הוא מצא אותו בלי בעיות ליד המגדל של הוואוו בדיוק ברגע המתאים כדי שיאמינו לאש.
וכנראה שהוא עוקב אחריו בגלל שיש בינהם קשר.
ובעונות הראשונות אש היה היחיד עם פוקידקס שם והוא עדיין לא פתח אותו.[/quote]
למה לעזוב את שיימן? והיתחילו למחזר עוד בדור 3!
-
מה? בדור שלוש? אתה מדבר על הוואן? טוב, לא מדוייק. כן טיפה. אבל לא רציני. בסינו יש כל כך הרבה מיחזורים שחבל על הזמן.
וגם לא לגמרי דיקתי, (אם הייתם נכנסים לנושא שפתחתי הייתם יודעים, אין לי כוח לחזור על זה שוב ושוב) המיחזור התחיל מעונה 9, לדוגמא: סלבי ממוחזר. אבל לפני זה זו הצורה הישנה של פוקימון.
-
לגבי של עניין המחזור, לפי דעתי זה ממש לא נכון.
לגבי מה שאמרת, על סוויקון, אין קשר לדעתי וגם לא ללוקאריו.
כי אם אני לא טועה, לכל בני האדם יש הילה.
זה שסוויקון הגיע ברגע האחרון זה כדי לצרף אותו לעלילה ולא להגיד שהוא עוקב אחרי אש.
אולי הוא היה משהו קצת מיוחד בשביל אש בג'וטו, אבל מאז לא שמענו מסוויקון ולכן אין סיבה שמה שאמרת הגיוני.
-
בגלל זהמשיכו הלאה מעונה 9.(כאילו דה... לא הקשבת לשום מילה ממה שאמרתי,נכון?)
-
אני לא יודע אם אמרו את זה פה...אבל מישהו זוכר את כדור הgs?
עד היום לא יודעים מה נסגר איתו.
-
[QUOTE=SexStyle;1141963]אני לא יודע אם אמרו את זה פה...אבל מישהו זוכר את כדור הgs?
עד היום לא יודעים מה נסגר איתו.[/QUOTE]
הוא נשאר פשוט אצל זאתי מאיי תפוז, שכחתי ת'שם. אני די בטוח שנראה אותו שוב.
-
כתבתי קודם:
[QUOTE]בגלל זהמשיכו הלאה מעונה 9.(כאילו דה... לא הקשבת לשום מילה ממה שאמרתי,נכון?)[/QUOTE]
תיקון טעות, "בגלל [B]ש[/B]המשיכו הלאה..."
[QUOTE=cladino;1141965]הוא נשאר פשוט אצל זאתי מאיי תפוז, שכחתי ת'שם. אני די בטוח שנראה אותו שוב.[/QUOTE]
לא, הוא נשאר אצל הממוחה ההוא לפוקדורים. וכנראה שהסיכוי שלנו לפגוש אותו שוב זה לזה שאש יחזור כדי לקחת את הפידג'וט שלו מהחלק של יער וירידיאן שנמצא במרחק שתי דקות הליכה (הגזמה) מהבית שלו, ולמרות זאת (ולמרות שהוא הבטיח את זה להוא ממכון התעופה בג'וטו) הוא לא חזר אליו אפילו לביקור.
לדעתי זה מעיד על עיוות בסדרה שיצרו כדי להשאיר אותה "על המסכים" כדי שתמשיך להביא להם כסף.
-
[quote=גלעד2111;1142176]כתבתי קודם:
תיקון טעות, "בגלל [b]ש[/b]המשיכו הלאה..."
לא, הוא נשאר אצל הממוחה ההוא לפוקדורים. וכנראה שהסיכוי שלנו לפגוש אותו שוב זה לזה שאש יחזור כדי לקחת את הפידג'וט שלו מהחלק של יער וירידיאן שנמצא במרחק שתי דקות הליכה (הגזמה) מהבית שלו, ולמרות זאת (ולמרות שהוא הבטיח את זה להוא ממכון התעופה בג'וטו) הוא לא חזר אליו אפילו לביקור.
לדעתי זה מעיד על עיוות בסדרה שיצרו כדי להשאיר אותה "על המסכים" כדי שתמשיך להביא להם כסף.[/quote]
זה שזאת סדרה מעוותת זה ידוע!, ובו נדבר
,] על כדור הgs למה לעזאזל אש אמור לראות אותו שוב?
-
אין שום סיבה שהוא יראה אותו שוב. מצד שני גם לא הייתה סיבה שיראו לנו אותו, לכן אם הראו לנו אותו כנראה שהייתה לזה משמכות שהייתה אמורה להופיע בהמשך, ובגלל שלא הראו כזאת זה מוזר.
-
הכדור Gs זה פשוט כדור מיסטורי... וזהו!
-
אז למה הם שמו אותו? זה לא מעניין אותך?
הם גם היו יכולים סתם לעשות משהו ש(זה רק דוגמא, שיהיה ברור, אל תקח את זה כמו שזה)צוות רוקט ימציאו ובמקרה מישהו יגיע לאיי תפוז וכולם יבואו בשבילו ואז אש יתלהב מהליגה וישאר. למה לשים שם חפץ, ועוד לעשות אותו כך כך מיסטורי, יכלו גם אולי לעשות סתם חפץ אחר שהוא לא פוקדור ואז ממילא יצטרכו שליחים כדי לקחת את החפץ, ולא חייבים שזה יהיה פוקדור שלא נשלח במעביר הפוקדורים.
-
מה עיוות בזה?
הם רצו להשאיר את זה בעלילה לכל מיני סיבות ותאמין לי, הם לא עושים את זה בגלל הכסף (זו הפרנסה שלהם, אבל אתה טועה בקשר לזה).
הוא לא בא לבקר אותו, אולי הוא יחזור מתישהו? לך תידע.
-
לא בסאגה הזאת.... זה מה שבטוח!
-
שום דבר לא בטוח.
בסדרה הזו יש לא מעט הפתעות ואני בקושי יכול לחשוב מה הם יביאו לנו בפרק הבא, כי זו עונה ממש טובה.