-
התפרסמו ההגרלות לסיבוב הראשון!!!
לכו לבדוק בדף הראשי מול מי אתם נלחמים.
כמה הנחיות:
במהלך הראשון שלכם, שלחו רק את המידע על איזה פוקימון אתם מוציאים.
אתם רשאים להחליף פוקימון בכל שלב בקרב (כמובן, כל עוד לא עברתם את המכסה של הפוקימונים שמותר להשתמש בהם), לכל היותר פעם אחת בתגובה.
כאלו שיש להם זורוארק: כשאתם מוציאים אותו תכתבו משהו דוגמת: ' "צא פיקאצ'ו!" אני אגיד ואוציא את זורוארק'. כשאני אכתוב את זה לשחקן השני בתיאור התוצאה של המהלך, אני אכתוב ' "צא פיקאצ'ו" יוליוס קיסר אומר ומוציא פיקאצ'ו מפוכדור.' זורוארק משנה צורה, אבל לא מתקפות. זה יכול לעזור לכם לזהות אחד!
אל תכתבו יותר מדי מהלכים בקרב, נגיד לא יותר מ-4 (3 או פחות).
והכי חשוב, השתמשו בראש שלכם, ותשמרו על החוקים.
(אגב, יונתןG זה Gaara ויונתןS זה scizor-x).
אתם מוזמנים להתחיל!!!!
-
-
[quote=LordAbizi;1157710]התפרסמו ההגרלות לסיבוב הראשון!!!
לכו לבדוק בדף הראשי מול מי אתם נלחמים.
כמה הנחיות:
במהלך הראשון שלכם, שלחו רק את המידע על איזה פוקימון אתם מוציאים.
אתם רשאים להחליף פוקימון בכל שלב בקרב (כמובן, כל עוד לא עברתם את המכסה של הפוקימונים שמותר להשתמש בהם), לכל היותר פעם אחת בתגובה.
כאלו שיש להם זורוארק: כשאתם מוציאים אותו תכתבו משהו דוגמת: ' "צא פיקאצ'ו!" אני אגיד ואוציא את זורוארק'. כשאני אכתוב את זה לשחקן השני בתיאור התוצאה של המהלך, אני אכתוב ' "צא פיקאצ'ו" יוליוס קיסר אומר ומוציא פיקאצ'ו מפוכדור.' זורוארק משנה צורה, אבל לא מתקפות. זה יכול לעזור לכם לזהות אחד!
אל תכתבו יותר מדי מהלכים בקרב, נגיד לא יותר מ-4 (3 או פחות).
והכי חשוב, השתמשו בראש שלכם, ותשמרו על החוקים.
(אגב, יונתןG זה Gaara ויונתןS זה scizor-x).
אתם מוזמנים להתחיל!!!![/quote]
מה אתם מוזמנים להתחיל? ככה כמו שכונה?!?!
פתח אשכול ותרכז בוא את הסיבוב הראשון.. תכין צבע VS לכל קבוצה ותרשום שם עדכונים של מהלך הקרב!
ככה כאן זה יהיה סתם מסורבל ומעצבן!
-
[QUOTE=NivX10;1157922]מה אתם מוזמנים להתחיל? ככה כמו שכונה?!?!
פתח אשכול ותרכז בוא את הסיבוב הראשון.. תכין צבע VS לכל קבוצה ותרשום שם עדכונים של מהלך הקרב!
ככה כאן זה יהיה סתם מסורבל ומעצבן![/QUOTE]
צודק . צריך זמנים והכל O:
-
[quote=Kekkaishi;1157919]רגע ומתי הקרבות מתחילים?[/quote]
הם כבר התחילו באופן תיאורטי. ברגע ששני הצדדים של הקרב שולחים את הפוקימון שהם מוציאים החוצה, הקרב מתחיל.
[quote=NivX10;1157922]מה אתם מוזמנים להתחיל? ככה כמו שכונה?!?!
הקרבות הם במילא בה"פ. גם התשובות למהלכים יהיו בה"פ. שום זכר לקרב לא יהיה בנושא הזה...
ככה כאן זה יהיה סתם מסורבל ומעצבן![/quote]
@may-chan?
אלו זמנים?! בכלל קראתם איך הקרבות יערכו? כל אחד שולח את המהלך שלו, ברגע ששני הצדדים שולחים מהלך, אני שולח תוצאה, וכך הלאה! אין לזה סדר, ולא לוח זמנים או כל מיני דברים מוזרים כאלה.
-
ד"א, לא אמרת כמה כל כמה כל קרב יהיה?
-
[quote=LordAbizi;1157929]הם כבר התחילו באופן תיאורטי. ברגע ששני הצדדים של הקרב שולחים את הפוקימון שהם מוציאים החוצה, הקרב מתחיל.[/quote]
אבל אתה לא יכול לחכות ככה עד שכולם יעשו תתחילו עם אלה שכבר שלחו ותנהלו את הקרב.. זה לא דבר שמסתיים בשניה! (לפחות כך אני מקווה)
תראה לדוגמא את האשכול הזה:
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=25840[/url]
[I][SIZE=2][B]זה מלפני שנתיים אם אינני טועה, תראה איזה סדר ופשטות.[/B][/SIZE][/I]
-
[quote=Real Pizza;1157935]ד"א, לא אמרת כמה כל כמה כל קרב יהיה?[/quote]
הכל כתוב בדף הפתיחה! מכיוון שזהו הסיבוב הראשון, לפי מה שכתוב ב"מבנה הטורניר", זה יהיה קרב 3 על 3. את הפוקימונים עצמם בוחרים במהלך הקרב, ואין צורך להגביל את עצמך מראש לפוקימונים שבהם תשתמש.
-
הינה וגם עכשיו אתה לא תעשה דאבל פוסט בשביל לענות גם לי.. אתה תלך לפרטי, או שתחכה עד שמישהו יגיב כדי לצטט את שנינו...
אתה מתנהג כמו רובוט שהולך לפי כל פיפס, כל מה שכתוב תגיד אמן, לשה"ם (אתה ומגניום במקרה הזה) יש הזכות לעשות דאבל פוסט עם ירצה..
תענה אני רוצה להבין, קראתי את המשחק כבר פעמיים, לדעתי לא הגיוני והכי מובן שיכול להיות.. אני רוצה הסבר אחר ממך עם אפשר [u]בבקשה[/u]!
-
[quote=NivX10;1157936]אבל אתה לא יכול לחכות ככה עד שכולם יעשו תתחילו עם אלה שכבר שלחו ותנהלו את הקרב.. זה לא דבר שמסתיים בשניה! (לפחות כך אני מקווה)
תראה לדוגמא את האשכול הזה:
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=25840[/URL]
[I][SIZE=2][B]זה מלפני שנתיים אם אינני טועה, תראה איזה סדר ופשטות.[/B][/SIZE][/I][/quote]
[quote=NivX10;1157942]הינה וגם עכשיו אתה לא תעשה דאבל פוסט בשביל לענות גם לי.. אתה תלך לפרטי, או שתחכה עד שמישהו יגיב כדי לצטט את שנינו...
אתה מתנהג כמו רובוט שהולך לפי כל פיפס, כל מה שכתוב תגיד אמן, לשה"ם (אתה ומגניום במקרה הזה) יש הזכות לעשות דאבל פוסט עם ירצה..
תענה אני רוצה להבין, קראתי את המשחק כבר פעמיים, לדעתי לא הגיוני והכי מובן שיכול להיות.. אני רוצה הסבר אחר ממך עם אפשר [U]בבקשה[/U]![/quote]
אני עשיתי הרבה דאבלים, כאן לא עשיתי כי פשוט לא ראיתי את התגובה...
נו אוקיי, אבל בינתיים אני לא קיבלתי אף זוג ששלח את הפוקימון הראשון שהוא מוציא! בינתיים מתוך חמש הקרבות שלי ארבעה משתתפים שלחו הודעה עם הפוקימון הראשון, אבל הם לא יוצרים זוג, ככה שאני עדיין לא יכול להתחיל. ברגע שיהיה לי זוג שמוכן, אני אתחיל.
-
[quote=LordAbizi;1157945]אני עשיתי הרבה דאבלים, כאן לא עשיתי כי פשוט לא ראיתי את התגובה...
נו אוקיי, אבל בינתיים אני לא קיבלתי אף זוג ששלח את הפוקימון הראשון שהוא מוציא! בינתיים מתוך חמש הקרבות שלי ארבעה משתתפים שלחו הודעה עם הפוקימון הראשון, אבל הם לא יוצרים זוג, ככה שאני עדיין לא יכול להתחיל. ברגע שיהיה לי זוג שמוכן, אני אתחיל.[/quote]
חחחחחחחחח אז למה אתה לא מסביר את עצמך אומר לי בהתחלה, אין צורך שאני יחקור אותך ואתרגז.. שתבין שחשבתי שאתם מנסה לחמם אותי ולהתחכם!
פעם הבאה תגיד מראש למה כי כיוונתי בשאלה הראשונה.
מצטער עם פגעתי בך קצת. תודה בכל מקרה
ושאני כותב את מי אני מוציא לרשום מהלך להתחלה?!
-
[quote=NivX10;1157947]חחחחחחחחח אז למה אתה לא מסביר את עצמך אומר לי בהתחלה, אין צורך שאני יחקור אותך ואתרגז.. שתבין שחשבתי שאתם מנסה לחמם אותי ולהתחכם!
פעם הבאה תגיד מראש למה כי כיוונתי בשאלה הראשונה.
מצטער עם פגעתי בך קצת. תודה בכל מקרה
ושאני כותב את מי אני מוציא לרשום מהלך להתחלה?![/quote]
תראה, אני כותב לפי העקרון של "כל מילה חשובה". לכן אם קוראים את [B]כללל[/B] מה שאני כותב בדף הראשון, אמורים להבין הכל. אני די בטוח שהסברתי שהקרבות יהיו [B]לגמרי[/B] [B]בה"פ[/B] כבר אז. אם לא, טעות שלי.
בכל מקרה, עדיין לא שלחת לי את הפוקימון הראשון שאתה מוציא. לא, תרשום רק את הפקוימון. אתה עוד לא יודע מול מי אתה תלחם, מה הטעם בלגבש מהלך עכשיו?
-
מתחילים מיד לאחר שכל זוג שולח פוקימון?
-
[QUOTE=ZiGzAg;1157978]מתחילים מיד לאחר שכל זוג שולח פוקימון?[/QUOTE]
כשכל זוג שולח פוקימון המנהל רושם מן פתיחה קצרה של הקרב ואז שולח לכם אותה,מכאן אתם מתחילים לתקוף
-
[quote=ZiGzAg;1157978]מתחילים מיד לאחר שכל זוג שולח פוקימון?[/quote]
כן. מותר לך עכשיו לבצע מהלכים. ברגע שגם ניב9 ישלח מהלכים, אני אכתוב לשניכם את התוצאה, ותוכלו לשלוח מהלכים חדשים.