-
[QUOTE=Machine X;1190585][SIZE="3"]
[COLOR="RoyalBlue"]פלופי
"אמרתי לך כבר שאני נגד אלימות?" אתה אומר למשינאקס, אבל הוא רק מחייך ומסמן לך להתקרב. אתה מחייך בעצמך ומתקרב כדי לתת לו אגרוף בלסת, אך הוא הופך את ידו למתכת וחובט בך חזק,אבל אתה מספיק לקפוץ בזמן ואתה נוחת על גבו ומפיל אותו לרצפה. אתה מעקם לו את היד וסייקלופס קורא:"להפסיק את הקרב! קלאוון ניצח!" הוא קורא ואתה מתמלא גאווה.
[/COLOR]ת הקרב! טיימרוויל מנצח!" קורא סייקלופס.[/COLOR]
[SIZE="4"]כולם:[/SIZE]
כולכם יוצאים מהאולם,שמחים ונרגשים מהקרב הראשון שלכם,ויוצאים מהאולם דרך דלתות כפולה בקיר המזרחי. בחוץ אתם רואים את סייקלופס ורוג' שמחייכים אליכם,ולידם עומד בחור חדש ולא מוכר שנראה לחוץ."הייתם מעולים,כולכם." אומרת רוג',ואז סייקלופס אומר:"כן,היא צודקת. אגב,אני רוצה שתכירו מוטאנט חדש שיהיה בצוות שלכם,את טיגרארו." הוא אומר,והאדם הלא מוכר מצטרף אל שאר המוטאנטים הצעירים."אוקיי,הייתם מעולים וכל זה,ומגיעה לכם מנוחה. אתם מוזמנים לעשות מה שאתם רוצים עכשיו:ללכת לחדר הכושר,לעלות לחדרים,ללכת לחדר המשחקים ולבריכה,וכן יש דבר כזה פה," היא אומרת בחיוך למראה תדהמתו של טיימרוויל."אוקיי,אתם תחולקו לשני חדרים: X1 וX2." אומר סייקלופס," באקס 1 ישנו:ווילד,שרינקר,טיימרוויל,ופולהאוס. באקס 2 ישנו טיגרארו, אקוואקס, משינאקס וקלאוון. אתם מזומנים לעלות לחדרים,הם בקומה השלישית. חדר המשחקים והבריכה הם בקומת המרתף. בשמונה יש ארוחת ערב בחדר האוכל,הוא בקומה השנייה. לכו לדרככם!" הוא אומר בחיוך.
איך תגיבו? מה תעשו?[/QUOTE]
'מה השעה ' אחשוב לעצמי ואחפש שעון כלשהו.
-
[QUOTE=Machine X;1190585][SIZE="3"]שכל אחד יגיב להמשך שלו ואז לכללי.ועוד הודעה-בגלל שיש מספר גדול של משתתפים במ"ת אני אל יכול להגיב כל שעה. אני אגיב בכל יום לפחות פעמיים.[/SIZE]
[COLOR="Indigo"]גלעד
"היי,אני למדתי ג'ודו וג'יאוג'יטסו,זה ההפך מקרטה." אתה אומר לעצמך,ואז חושב:'אוקיי,אני הייתי מספיק זמן בחוג בשביל לדעת לחכות שהוא יתקוף.' אתה חושב,אבל כלום לא קורה: אתה וניית'ן פשוט עומדים בזירה לכמה דקות,עד שהוא מחליט לעשות צעד ראשון: הוא תוקף אותך בבעיטה סיבובית ואתה חוסם אותה ומעיף אותו ממך עם כדור מים שפוגע חזק.ניית'ן מתעצבן, ומשתגר לאן שהוא,אתה לא יודע לאן. לפתע,אתה מרגיש שמישהו מעקפ לך את היד ואתה נופל על הרצפה."להפסיק את הקרב! טיימרוויל מנצח!" קורא סייקלופס.[/COLOR]
[SIZE="4"]כולם:[/SIZE]
כולכם יוצאים מהאולם,שמחים ונרגשים מהקרב הראשון שלכם,ויוצאים מהאולם דרך דלתות כפולה בקיר המזרחי. בחוץ אתם רואים את סייקלופס ורוג' שמחייכים אליכם,ולידם עומד בחור חדש ולא מוכר שנראה לחוץ."הייתם מעולים,כולכם." אומרת רוג',ואז סייקלופס אומר:"כן,היא צודקת. אגב,אני רוצה שתכירו מוטאנט חדש שיהיה בצוות שלכם,את טיגרארו." הוא אומר,והאדם הלא מוכר מצטרף אל שאר המוטאנטים הצעירים."אוקיי,הייתם מעולים וכל זה,ומגיעה לכם מנוחה. אתם מוזמנים לעשות מה שאתם רוצים עכשיו:ללכת לחדר הכושר,לעלות לחדרים,ללכת לחדר המשחקים ולבריכה,וכן יש דבר כזה פה," היא אומרת בחיוך למראה תדהמתו של טיימרוויל."אוקיי,אתם תחולקו לשני חדרים: X1 וX2." אומר סייקלופס," באקס 1 ישנו:ווילד,שרינקר,טיימרוויל,ופולהאוס. באקס 2 ישנו טיגרארו, אקוואקס, משינאקס וקלאוון. אתם מזומנים לעלות לחדרים,הם בקומה השלישית. חדר המשחקים והבריכה הם בקומת המרתף. בשמונה יש ארוחת ערב בחדר האוכל,הוא בקומה השנייה. לכו לדרככם!" הוא אומר בחיוך.
"וואו, לא הספקתי להבין מה עשית. מה עשית?" אני מתפעל ולוחץ את ידו של טיימרוויל.
אני הולך לחדר להתארגן ואז אני הולך לבריכה להיתרענן טיפה.
-
[QUOTE=Machine X;1190585][SIZE="3"]
[COLOR="Navy"]עמית ואלון
"אוקיי,אם הכוחות שלי לא עוזרים אז כדאי לי להשתמש במכות רגילות!" אומר לעצמו ווילד,ורץ אל שרינקר במהירות אדירה בכוונה לחבוט בו עם אגרופו. בינתיים,שרינקר מנסה לנפח את שריריו,אבל הוא לא מצליח אך בכל זאת רץ אל ווילד שמנסה גם הוא לתת אגרוף. שני המכות מתנגשות זו בזו וזה יורצ גל הדף שמעיף את ווילד ושרינקר ל]ינות הזירה ושניהם נופלים על הרצפה."הפסק קרב! זה תיקו בין שרינקר וווילד!" קורא סייקלופ
[COLOR="DarkSlateGray"]כולם[/COLOR]
(אחרי הקרב) אני ממש את היד כדי לבדוק מה מצבה (אחרי ההתנגשות) ומציע לו ללחוץ ידיים.
אני אלך לחדר המשחקים אולי יש שם אקס בוקס או משהו מגניב...
~~~~~~~~~~~~
אני חושב שמאד יוסיף למשחק עם תעשה קטעים שכמו בסרטים (ממה שזכור לי) לפעמים לא שולטים על הכוחות
ומפעילים אותם בלי כוונה. אני הבנתי למה ווילד לא מצליח להשתנות חחח אני לא מבין איך הוא שכח...
אני יודע שיש כמה בעיות בציטוט קצת התפקשש לי...
-
[COLOR="Green"]עמית
אתה עולה לחדר אקס 1,וכשאתה בא לעלות המעלית טיימרוויל מצטרף אלייך בחיוך. אתם לוחצים על קומה 2,ואתם מגיעים למסדרון מפואר,צבוע באדום כהה. אתם נכנסים לחדר שכתוב עליו "אקס 1" ואתם רואים חדר ירוק בהיר עם מיטות מפוארות בצד האחד,ובצד השני של החדר הענק יש טלוויזיה ומין סלון קטן עם ארבעה כורסאות. בצד הדרומי יש חלון ענק שנשקף ממנו נוף של שדות ירוקים. אתם מתסכלים בקיר המערבי ורואים שיש שעון גדול על הקיר שמראה על השעה חמש.
איך תגיב?מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Navy"]לוקאס
אתה אומר לעצמך:"ברור שהוא ניצח,היה לו את יתרון הכוח." אתה אומר במרמור,ואז אתה רואה שספידי עומד מולך.הוא אומר לך:"היי. אני חושב שנלחמת נהדר. למרות שלא הצלחת לספוג שום כוח.כן,אני יודע על מה שאתה יודע לעשות." הוא אומר בחיוך למראה התדהמה על פנייך."רוצה להתאמן? אני אתן לך לספוג את הכוח שלי,כדי שנוכל להתאמן קצת." הוא אומר בחיוך
איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]טיגרארו
"איך הוא יודע את שמי?" אתה אומר לעצמך, ואז חושב:'טיגרארו? זה סוג של בדיחה?' אתה חושב בזעם,ופונה להסתכל באחרים. אתה רואה שווילד וטיימרוויל עולים לחדר שלהם,אקוואקס הולך לבריכה ושרינקר ומשינאקס מתלהבים והולכים לחדר המשחקים.אתה רואה שקלאוון מחפש משהו.,והחדש מדבר עם אחד המוטאנטים הבוגרים.
[COLOR="DarkOrange"]קלאוון
"מה השעה?" אתה אומר לעצמך ומחפש שעון.אתה רואה שתלוי על הקיר שעון גדול,שמצביע על השעה חמש.
איך תגיב? מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]אקוואקס
"לא הבנתי,מה עשית שם?" אתה אומר בחיוך ולוחץ את ידו של טיימרוויל."סתם,זה משהו שקשור לכוחות שלי.פשוט העברתי את עצמי קדימה ואז חזרתי לאותה נקודת זמן אבל במקום אחר. הבנת?" הוא אומר לך בחיוך והולך עם ווילד לעמלה.אתה מחייך לעצמך, ועולה לחדרך להתארגן. אתה עולה במדרגות ובסוף מגיע לקומה השנייה, ושם יש מסדרון ארוך בצבע אדום כהה. אתה נכנס לחדר אקס 2 ורואה חדר מפואר בצבעי כחול כהה. בצד המערבי יש ארבעה מיטות מפורארות. בצד המזרחי יש מעין סלון עם ארבעה כורסאות. בצד הדרומי יש חלון ענק שנשקף ממנו נוף של שדות.
[COLOR="Indigo"]אלון
אתה בודק את מצב היד,ורואה שהיא בסדר גמור.אתה פונה ללחוץ לו את היד,אך אתה רואה שהוא כבר הלך משם."לחדר המשחקים!" צועק משינאקס בהתלהבות, והולך למרתף. אתה מחליט להצטרף אליו ואתה מגיעים בסוף לחדר המשחקים. אתם רואים חדר נעקי עם חדר שקוף של מטווח לייזר באמצע. אתם רואים בצדדים כל מיני סוגים של מכונות משחק כמו פלייסטיישן,ובצד השני יש מכונות הדמיה כאלה של משחקי מרוצים. בקיר מולכם יש מעין חדר גדול של הדמיה של משחקי אקשן עם הולגרמות.
-
[quote]עמית
אתה עולה לחדר אקס 1,וכשאתה בא לעלות המעלית טיימרוויל מצטרף אלייך בחיוך. אתם לוחצים על קומה 2,ואתם מגיעים למסדרון מפואר,צבוע באדום כהה. אתם נכנסים לחדר שכתוב עליו "אקס 1" ואתם רואים חדר ירוק בהיר עם מיטות מפוארות בצד האחד,ובצד השני של החדר הענק יש טלוויזיה ומין סלון קטן עם ארבעה כורסאות. בצד הדרומי יש חלון ענק שנשקף ממנו נוף של שדות ירוקים. אתם מתסכלים בקיר המערבי ורואים שיש שעון גדול על הקיר שמראה על השעה חמש.
איך תגיב?מה תעשה?[/quote]
"טוב, שעתיים שינה גם יספיקו.." אומר לעצמי, אכוון את השעון המעורר שבשעון שלי לעוד שעתיים ואלך לישון.
-
[QUOTE=Machine X;1193228][[COLOR="RoyalBlue"]אקוואקס
"לא הבנתי,מה עשית שם?" אתה אומר בחיוך ולוחץ את ידו של טיימרוויל."סתם,זה משהו שקשור לכוחות שלי.פשוט העברתי את עצמי קדימה ואז חזרתי לאותה נקודת זמן אבל במקום אחר. הבנת?" הוא אומר לך בחיוך והולך עם ווילד לעמלה.אתה מחייך לעצמך, ועולה לחדרך להתארגן. אתה עולה במדרגות ובסוף מגיע לקומה השנייה, ושם יש מסדרון ארוך בצבע אדום כהה. אתה נכנס לחדר אקס 2 ורואה חדר מפואר בצבעי כחול כהה. בצד המערבי יש ארבעה מיטות מפורארות. בצד המזרחי יש מעין סלון עם ארבעה כורסאות. בצד הדרומי יש חלון ענק שנשקף ממנו נוף של שדות.
[/QUOTE]
אתה פונה אלי בתור אקוואקס כי אני בקבוצה, נכון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'יצירתי הבן אדם.' אני חושב לעצמי 'הייתי צריך להיות מוכן יותר'.
אני יורד לבריכה אחרי שאני מתלהב מהחדר ומסמן בעזרת הרטבה (עם מים להסר ספקות) את המיטה שאני רוצה לתפוס (ליד הטלוויזיה, אם אין אז את הכי נוחה, אם אין אז את ליד הדלת).
אני מגיע לבריכה ואז אני נזכר שאין לי בגד ים, אני בודק מי האנשים שמנצאים שם כדי לחשוב האם כדאי לי להיכנס עם בגדים.
-
[QUOTE=Machine X;1193228]
[COLOR="DarkOrange"]קלאוון
"מה השעה?" אתה אומר לעצמך ומחפש שעון.אתה רואה שתלוי על הקיר שעון גדול,שמצביע על השעה חמש.
איך תגיב? מה תעשה?
[/COLOR]][/QUOTE]
'אז יש לי שלוש שעות עד לארוחת ערב מקלחת והלתארגן זה חצי שעה בערך אז זה שעת אההה אני פשוט אלך להיות קצת בבריכה' אחושב לעצמי והלך לבריכה.
-
[quote=Machine X;1193228][COLOR=red]טיגרארו[/COLOR]
[COLOR=red]"איך הוא יודע את שמי?" אתה אומר לעצמך, ואז חושב:'טיגרארו? זה סוג של בדיחה?' אתה חושב בזעם,ופונה להסתכל באחרים. אתה רואה שווילד וטיימרוויל עולים לחדר שלהם,אקוואקס הולך לבריכה ושרינקר ומשינאקס מתלהבים והולכים לחדר המשחקים.אתה רואה שקלאוון מחפש משהו.,והחדש מדבר עם אחד המוטאנטים הבוגרים.[/COLOR]
[COLOR=red]איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אבחן את האחרים בעיון ואגש אל המשינאקס ואל השרינקר האלו. S=
-
[quote]לוקאס
אתה אומר לעצמך:"ברור שהוא ניצח,היה לו את יתרון הכוח." אתה אומר במרמור,ואז אתה רואה שספידי עומד מולך.הוא אומר לך:"היי. אני חושב שנלחמת נהדר. למרות שלא הצלחת לספוג שום כוח.כן,אני יודע על מה שאתה יודע לעשות." הוא אומר בחיוך למראה התדהמה על פנייך."רוצה להתאמן? אני אתן לך לספוג את הכוח שלי,כדי שנוכל להתאמן קצת." הוא אומר בחיוך
איך תגיב? מה תעשה?[/quote]
"טוב להתאמן לא יזיק" אומר לו "אבל לא בדיוק נלחמתי שם" אומר ואז אוסיף "חוץ מזה אני לא יכול לספוג כוח ליותר מ10 דקות, אבל לא משנה" אומר, אתפוס אותו ביד ואספוג את הכוח שלו "עכשיו לא כדאי לבזבז את הזמן"
-
[QUOTE=Machine X;1193228][COLOR="Green"]
[COLOR="Indigo"]אלון
אתה בודק את מצב היד,ורואה שהיא בסדר גמור.אתה פונה ללחוץ לו את היד,אך אתה רואה שהוא כבר הלך משם."לחדר המשחקים!" צועק משינאקס בהתלהבות, והולך למרתף. אתה מחליט להצטרף אליו ואתה מגיעים בסוף לחדר המשחקים. אתם רואים חדר נעקי עם חדר שקוף של מטווח לייזר באמצע. אתם רואים בצדדים כל מיני סוגים של מכונות משחק כמו פלייסטיישן,ובצד השני יש מכונות הדמיה כאלה של משחקי מרוצים. בקיר מולכם יש מעין חדר גדול של הדמיה של משחקי אקשן עם הולגרמות.
איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אלך למשחקי הדמיית האקשן ואזמין את משין אקס להצטרף אלי...
~~~~~~~~
למה קראת לי אלון ולא שרינקר ?
-
מצטער על התגובה המאוחרת,הייתי חולה.
[COLOR="DarkGreen"]עמית
"אוקיי,שעתיים זה גם מספיק זמן." אתה אומר ורוצה לכוון שעון מעורר כדי לישון,אך אתה לא רואה שעון מעורר. אתה חושב לעצמך:'מקסימום יעירו אותי אחר כך.' בחיוך,ונשכב במיטה,אתה שוכב שם איזה דקה,בוהה בתקרה,אבל אתה לא מצליח להירדם. לפתע, טיימרוויל פונה אלייך ואומר:"היי ווילד, מה השם האמיתי שלך?" בסקרנות.
[COLOR="Blue"]אקוואקס
גאון XD
אתה מתחיל להרטיב את המיטה שאתה רוצה, ואז עולה לך רעיון ואתה כותב במים:"המיטה של אקוואקס,מי שיישן עליה ימצא את עצמו רטוב לגמרי." אתה מרוצה מכושר היצירתיות שלך,יוצא מהחדר,הולך לשירותים המפוארים,מחליף לבגד ים,ויורד למטה לבריכה. אתה מגיע למסדרון קצר שבצד ימין יש דלת זכוכית שמהצד השני אתה רואה את הבריכה. אתה נכנס לחדר הזה ונדהם ממה שעיניך רואות:אתה רואה בריכה אולימפית ענקית שתופס את רוב החדר, וצדדיה יש ספסלים מרופדים ויפים בצבע כחול בז'. אתה רואה שקצה הקרוב אלייך יש מעין בר עם משקאות.
[COLOR="blue"][COLOR="Teal"]פלופי
"אוקיי,זה חצי שעה להתארגן,אז אני פשוט אלך לבריכה." אתה אומר בחיוך,ואז הולך למעלית ועולה לקומה השנייה.בסוף אתה מגיע לקומה השנייה, ושם יש מסדרון ארוך מפואר מאוד אך קצת קודר בצבע אדום כהה. אתה נכנס לחדר אקס 2 כדי לקחת את הבגד ים שלך ורואה חדר מפואר בצבעי כחול כהה. בצד המערבי יש ארבעה מיטות מפוארות שאחת רטובה ממשהו. בצד המזרחי יש מעין סלון עם ארבעה כורסאות עור נוחות. בצד הדרומי יש חלון ענק שנשקף ממנו נוף של שדות.
איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR][/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]טיגרארו ושרינקר
טיגרארו ניגש בחיוך אל משינאקס ושרינקר,אך רואה שהם כבר לא שם והוא רואה שהם ירדו אל חדר המשחקים. טיגרארו הולך אל חדר המשחקים והוא נדהם ממה שהוא רואה: חדר ענקי עם חדר שקוף של מטווח לייזר באמצע. אתם רואים בצדדים כל מיני סוגים של מכונות משחק כמו פלייסטיישן,ובצד השני יש מכונות הדמיה כאלה של משחקי מרוצים. בקיר מולכם יש מעין חדר גדול של הדמיה של משחקי אקשן עם הולגרמות. הוא שם לב ששרינקר ומשינאקס עומדים לידו."היי,איך קוראים לך?" שואל משינאקס את טיגרארו,וטיגרארו אומר לו את שמו החדש טיגרארו בחיוך. משינאקס אומר לו:"שלום לך טיגרארו. אני משינאקס." הוא אומר ואז שניהם אומרים במקביל:"יש לי הרגשה שנהיה חברים טובים." ושניהם צוחקים.לאחר מכן שרינקר אומר:"קדימה! הולכים להדמית האקשן!" בחיוך רחב.
איך תגיבו? מה תעשו?
[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][COLOR="DarkOrange"]לוקאס
"להתאמן לא יזיק." אתה אומר לו והוא מהנהן לאישור. אתה סופג את הכוח שלו והוא אומר:"אוקיי,עכשיו מתחילים לרוץ!" הוא אומר,ואז אתם יוצאים החוצה מהאחוזה.אתם מגיעים לשדות הירוקים והוא אומר:"קדימה! בוא נתחיל לרוץ!" והוא מתחיל לרוץ.
-
[QUOTE=Machine X;1197902]מצטער על התגובה המאוחרת,הייתי חולה.
[COLOR="DarkGreen"]עמית
"אוקיי,שעתיים זה גם מספיק זמן." אתה אומר ורוצה לכוון שעון מעורר כדי לישון,אך אתה לא רואה שעון מעורר. אתה חושב לעצמך:'מקסימום יעירו אותי אחר כך.' בחיוך,ונשכב במיטה,אתה שוכב שם איזה דקה,בוהה בתקרה,אבל אתה לא מצליח להירדם. לפתע, טיימרוויל פונה אלייך ואומר:"היי ווילד, מה השם האמיתי שלך?" בסקרנות.
[COLOR="Blue"]אקוואקס
גאון XD
אתה מתחיל להרטיב את המיטה שאתה רוצה, ואז עולה לך רעיון ואתה כותב במים:"המיטה של אקוואקס,מי שיישן עליה ימצא את עצמו רטוב לגמרי." אתה מרוצה מכושר היצירתיות שלך,יוצא מהחדר,הולך לשירותים המפוארים,מחליף לבגד ים,ויורד למטה לבריכה. אתה מגיע למסדרון קצר שבצד ימין יש דלת זכוכית שמהצד השני אתה רואה את הבריכה. אתה נכנס לחדר הזה ונדהם ממה שעיניך רואות:אתה רואה בריכה אולימפית ענקית שתופס את רוב החדר, וצדדיה יש ספסלים מרופדים ויפים בצבע כחול בז'. אתה רואה שקצה הקרוב אלייך יש מעין בר עם משקאות.
"אוקיי,זה חצי שעה להתארגן,אז אני פשוט אלך לבריכה." אתה אומר בחיוך,ואז הולך למעלית ועולה לקומה השנייה.בסוף אתה מגיע לקומה השנייה, ושם יש מסדרון ארוך מפואר מאוד אך קצת קודר בצבע אדום כהה. אתה נכנס לחדר אקס 2 כדי לקחת את הבגד ים שלך ורואה חדר מפואר בצבעי כחול כהה. בצד המערבי יש ארבעה מיטות מפוארות שאחת רטובה ממשהו. בצד המזרחי יש מעין סלון עם ארבעה כורסאות עור נוחות. בצד הדרומי יש חלון ענק שנשקף ממנו נוף של שדות.
[COLOR="DarkSlateGray"]טיגרארו ושרינקר
טיגרארו ניגש בחיוך אל משינאקס ושרינקר,אך רואה שהם כבר לא שם והוא רואה שהם ירדו אל חדר המשחקים. טיגרארו הולך אל חדר המשחקים והוא נדהם ממה שהוא רואה: חדר ענקי עם חדר שקוף של מטווח לייזר באמצע. אתם רואים בצדדים כל מיני סוגים של מכונות משחק כמו פלייסטיישן,ובצד השני יש מכונות הדמיה כאלה של משחקי מרוצים. בקיר מולכם יש מעין חדר גדול של הדמיה של משחקי אקשן עם הולגרמות. הוא שם לב ששרינקר ומשינאקס עומדים לידו."היי,איך קוראים לך?" שואל משינאקס את טיגרארו,וטיגרארו אומר לו את שמו החדש טיגרארו בחיוך. משינאקס אומר לו:"שלום לך טיגרארו. אני משינאקס." הוא אומר ואז שניהם אומרים במקביל:"יש לי הרגשה שנהיה חברים טובים." ושניהם צוחקים.לאחר מכן שרינקר אומר:"קדימה! הולכים להדמית האקשן!" בחיוך רחב.
איך תגיבו? מה תעשו?
[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][COLOR="DarkOrange"]לוקאס
"להתאמן לא יזיק." אתה אומר לו והוא מהנהן לאישור. אתה סופג את הכוח שלו והוא אומר:"אוקיי,עכשיו מתחילים לרוץ!" הוא אומר,ואז אתם יוצאים החוצה מהאחוזה.אתם מגיעים לשדות הירוקים והוא אומר:"קדימה! בוא נתחיל לרוץ!" והוא מתחיל לרוץ.
איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אממ לא יודע אה, אני אתחיל לרוץ אחריו!
-
[COLOR="Orange"]לוקאס
אתה מתחיל לרוץ אחריו,וההרגשה שלך היא מדהימה! אתה מרגיש כאילו אתה יכול לעבור את כל העולם,והרוח מכה בשערך,ועד מהרה אתם רצים ביחד. כעברו כמה זמן אתה מתחיל להאט קצת ואז ספידי צועק לך:"אל תוותר! תמשיך לרוץ! בכל הכוח!" הוא אומר לך,ואתה מנסה להתמיד.בסוף אחריי כמה דקות אתה רץ בקצב רגיל ואז אתם נעצרים. ספידי אומר לך:"אוקיי,אתה בדרך כלל מסוגל לספוג כוח למשך 10 דקות? אז עכשיו,הצלחת להחזיק בכוח במשך 11 דקות!" הוא אומר לך בשמחה.
-
[QUOTE=Machine X;1197910][COLOR="Orange"]לוקאס
אתה מתחיל לרוץ אחריו,וההרגשה שלך היא מדהימה! אתה מרגיש כאילו אתה יכול לעבור את כל העולם,והרוח מכה בשערך,ועד מהרה אתם רצים ביחד. כעברו כמה זמן אתה מתחיל להאט קצת ואז ספידי צועק לך:"אל תוותר! תמשיך לרוץ! בכל הכוח!" הוא אומר לך,ואתה מנסה להתמיד.בסוף אחריי כמה דקות אתה רץ בקצב רגיל ואז אתם נעצרים. ספידי אומר לך:"אוקיי,אתה בדרך כלל מסוגל לספוג כוח למשך 10 דקות? אז עכשיו,הצלחת להחזיק בכוח במשך 11 דקות!" הוא אומר לך בשמחה.
איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אתנשם בכבדות לכמה זמן היות ורצתי הרבה, אתעשת ואסתכל עליו "וואו, זה נכון.." ואסתכל איפה אנחנו 'כדאי לחזור לבסיס' אחשוב
-
[QUOTE=Machine X;1197902]מצטער על התגובה המאוחרת,הייתי חולה.
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
'מי לעזאזל משתין על המיטה של עצמו' אחשוב לעצמי מזועזע מהמעשה לאחר מכן אלך לבריכה.