-
[QUOTE=bluemoonight;1197244]היטסוגאיה
אתה לוקח את הסכין והורג אותה אם כמה שפחות דם במקום הנכון, אתה לוקח אותה מפיו של הזאב לאחר שהוא מרפה את זה ומשחרר תארנבת טיפה בכעס והולך לפינה, אתה מנקה את הפרווה ואת העור בנהר (אתה גורר את הפגר לשם ) ושם בתיק רחוק מנקנקית הדם, אתה נותן שתי רגליים למגן השבט במקרה זה, זאב, וכמובן את הבשר הטוב אתה לוקח ואת הגידים לחבלים ושומן להשחזת הקשת, הזאב מביט אליך בעוד שהוא אוכל את הרגלים ומוריד בעזרת כפתו את הפרווה כדי להגיע לבשר ומביט אליך ואל שאר הרגליים בעיניו הזהובות, אתה מסיים את המאלכה לאחר שאתה לוקח כמה חלקים שאי אפשר להכניס לתיק (לב חלק מהכבד אולי מגעיל אבל שימושי) ומסיים את המאלכה[/QUOTE]
"איי איי איי!" אומר לו "אל תהיה חמדן זאב!" אומר שנית ואלטף אותו בראש "צריך להמשיך במסע! אבל אני גם רוצה לאכול משהו קודם" אומר ואבעיר אש עם עץ הבעירה, אקח את בשר הארנבת ואתקע אותו במקל, אסובב מעל האש שיצרתי 'עדיף לאכול את הארנבת כמה שיותר מהר, שלא תתקלקל' אחשוב, אתן ביס לארנבת כשהיא תהיה מוכנה ואשים את זאב לידי...
-
היטסוגאיה
אתה לוקח חתיכה מהבשר ארנבת ולוקח כמה עצים ועץ בערה אחד, אתה מצליח להבעיר מדורה בעזרת כמה אבנים שמצאת וצולה חלק מהבשר.
זאב מביט אליך ואתה מבין שאם לא תיתן לו הוא יקח לבד , וגם שזה הציד שלו אחרי הכל, אבל גם אתה מרגיש טיפה זעם שהוא חמדן, בכל מקרה אתה לקחת תארנבת מזאב אז זה כנראה הציד שלך, אבל לא היית בטוח לחלוטין כי הוא מצא וצד את הארנבת, במחשבות שלך ניקטעו שראית שבשר הארנבת כבר די מבושל
-
[QUOTE=bluemoonight;1197258]היטסוגאיה
אתה לוקח חתיכה מהבשר ארנבת ולוקח כמה עצים ועץ בערה אחד, אתה מצליח להבעיר מדורה בעזרת כמה אבנים שמצאת וצולה חלק מהבשר.
זאב מביט אליך ואתה מבין שאם לא תיתן לו הוא יקח לבד , וגם שזה הציד שלו אחרי הכל, אבל גם אתה מרגיש טיפה זעם שהוא חמדן, בכל מקרה אתה לקחת תארנבת מזאב אז זה כנראה הציד שלך, אבל לא היית בטוח לחלוטין כי הוא מצא וצד את הארנבת, במחשבות שלך ניקטעו שראית שבשר הארנבת כבר די מבושל[/QUOTE]
"טוב אני אתן לך עוד רגל" אומר לזאב "אבל את האחרונה אני שומר לך לאחר כך!" אומר ואזרוק לו עוד רגל "אבל זה רק כי אתה צייד מוכשר!" אומר ואוכל את הארנבת בתאבון, אארוז, אקח את העצמות מהרגליים (אם הוא השאיר) כי אפשר להכין מהם ציר בשר מצויין ואמשיך בדרכי ועבר הלא נודע
-
היטסוגאיה
זאב לא מבין מה אתה רוצה אבל אוכל בשקיקה את הרגל, אתה אוכל את הכבד אל הארנבת (שים לב אתה לא תוכל לאכול ארנבת שלמה! ודרך אגב, הוא זאב לא כלב מחמד ) אתה לוקח את שאר החתיכות ושם אותם אל עצמות מהארנבת ורואה את זאב מפצח את העצמות בשקיקה, זאב קם מתנער אתה שם את הכל בתיק ומתארגן ומסיים לארוז הכל בעוד שזאב מפצח את העצם השלישית שלו בקלות, אתה נדהם וטיפה מפוחד איך שהוא מפצח בכל כך קלות עצמות רגל, שהם בחלקן עבות קצת.
-
[quote]מקס
אתה לא ציטט וגם אתה לא בשבט הנהר מאי בשבט הנהר אתה בשבט השונר!
~~~~
טימי הסתכל אליך בגועל טיפה אבל מיד התעשט,
"הנהר במרחק 100 צעדי הליכה לפחות, אני אומר שנתפוס לנו ארנבת, ככה גם נוכל להשתמש בפרוותה" הציע טימי והביט אליך. [/quote]
אני כתבתי שבט כלב הנהר..
לפחות היתי מידעת אותי שזה תפוס
חוץ מזה,ערכתי לפניה.
11111
-----------
"הפרווה של הארנבת קטנה מאוד,לא נוכל להשתמש בה."
"אני מציע שנמצא איזה פרה או כבשה,הבשר שלהם טעים מאוד ונוכל להפיק מהם הספקת שתיה\צמר"
-
[QUOTE=bluemoonight;1197265]היטסוגאיה
זאב לא מבין מה אתה רוצה אבל אוכל בשקיקה את הרגל, אתה אוכל את הכבד אל הארנבת (שים לב אתה לא תוכל לאכול ארנבת שלמה! ודרך אגב, הוא זאב לא כלב מחמד ) אתה לוקח את שאר החתיכות ושם אותם אל עצמות מהארנבת ורואה את זאב מפצח את העצמות בשקיקה, זאב קם מתנער אתה שם את הכל בתיק ומתארגן ומסיים לארוז הכל בעוד שזאב מפצח את העצם השלישית שלו בקלות, אתה נדהם וטיפה מפוחד איך שהוא מפצח בכל כך קלות עצמות רגל, שהם בחלקן עבות קצת.[/QUOTE]
הוא גור...
~~~~~~~~~
"וואו" אומר בעודי מסתכל על זאב מפצח את העצמות "אני מקווה שלא תפצח אותי... צריך לאלף אותך ובגלל שאתה גור אני חושב שזה יהיה קל, אבל אחר כך, בוא נצא לדרך" אומר לו ואתחיל ללכת...
-
היטסוגאיה
כמה דברים
א. אם תאלף אותו הוא לא היה חברך ללהקה, זאב זה לא כלב
ג. הוא לא גור אבל הוא לא בוגר, זאבים לעומת בני אדם יכולים פשוט לאכול הרבה פעם אחת ולא להיות רעבים למשך הרבה מאוד זמן, וזה בעצם נותן להם בתקופות של שלגים לא לרוץ לחפש כל הזמן ארנבות ואיילים
~~~
זאב מביט אליך כשהוא לועס את השלישית, ומתחיל ללכת, אתם מתחילים ללכת לכיוון דרום מערב ונתקלים שוב בנהר הזה, ורואים שהוא די גואש, זאב מביט אליך והולך לאחור בזחילה שהוא מביט על הנהר , מיבב בפחד
-
[QUOTE=bluemoonight;1197494]היטסוגאיה
כמה דברים
א. אם תאלף אותו הוא לא היה חברך ללהקה, זאב זה לא כלב
ג. הוא לא גור אבל הוא לא בוגר, זאבים לעומת בני אדם יכולים פשוט לאכול הרבה פעם אחת ולא להיות רעבים למשך הרבה מאוד זמן, וזה בעצם נותן להם בתקופות של שלגים לא לרוץ לחפש כל הזמן ארנבות ואיילים
~~~
זאב מביט אליך כשהוא לועס את השלישית, ומתחיל ללכת, אתם מתחילים ללכת לכיוון דרום מערב ונתקלים שוב בנהר הזה, ורואים שהוא די גואש, זאב מביט אליך והולך לאחור בזחילה שהוא מביט על הנהר , מיבב בפחד[/QUOTE]
מה זאת אומרת לא חברי ללהקה?
~~~~~~~~~~~~~~~~
"צריך לחצות את הנהר איכשהו זאב!" אומר לו.. "בו נחפש עץ קרוב לנהר ונשתמש בו כגשר.." אומר ואלטף את ראשו "אבל ייקח לי הרבה זמן לכרות אותו רק עם סכין..." אומר לעצמי ואחפש דברים שיוכלו לעזור לנו לחצות את הנהר הגואש..
-
היטסוגאיה
אתה מחפש משהו שיעזור לך לעבור לצד השני של הנהר, אתה רואה שיש שם כמה אבנים בגודל בינוני ואפורות שאפשר לקפוץ מאליהם לעבר הקצה השני,
אתה נחרד מהמחשבה שתיקפוץ יחד עם זאב על האבנים החלקלקות האלה, ויותר מזה, לשחות למים.
אתה מנסה לראות דרך אחרת להגיע לשם אבל העצים הכי קטנים הם באובי שלך ויותר מזה, ובגובה כמו אתה פעמים, או שלוש.
-
[QUOTE=bluemoonight;1197496]היטסוגאיה
אתה מחפש משהו שיעזור לך לעבור לצד השני של הנהר, אתה רואה שיש שם כמה אבנים בגודל בינוני ואפורות שאפשר לקפוץ מאליהם לעבר הקצה השני,
אתה נחרד מהמחשבה שתיקפוץ יחד עם זאב על האבנים החלקלקות האלה, ויותר מזה, לשחות למים.
אתה מנסה לראות דרך אחרת להגיע לשם אבל העצים הכי קטנים הם באובי שלך ויותר מזה, ובגובה כמו אתה פעמים, או שלוש.[/QUOTE]
"זאב נהיה חייבים לעשות את זה" אומר לו ואסתכל על האבנים "אין ברירה" וארים אותו, אתחיל לצעוד על האבנים בזהירות רבה
-
היטסוגאיה
אתה מתחיל ללכת על האבנים בזהירות ונאחז גם במה שבא ליד ובמקרה זה- בענף עץ קטן,
אתה מתחיל ללכת ומגיע לאבן הראשונה מתוך 10, אתה ממשיך עוד קצת ומגיע בסוף לאבן השלישית, אתה קורא לזאב והוא מביט אליך באימה ומטפס בזהירות אל האבן הראשונה, אתה מגיע לאבן הרביעית והוא באבן מאחוריך, פתאום אתה מחליק ונופל לעבר המים הקרים! אתה מצליח להציל את התיק ללמעלה שלא ירטב אבל אתה לא מצליח לעלות! הענף שאתה מרזיק נשבר ואתה מרגיש שאתה נסחף.
אבל פתאום אתה רואה שאתה נשאר במקומך! אתה מביט לעבר האבנים ורואה את זאב שמרזיק את המעיל, שלך, אבל הוא גם מחליק!
-
[QUOTE=bluemoonight;1197505]היטסוגאיה
אתה מתחיל ללכת על האבנים בזהירות ונאחז גם במה שבא ליד ובמקרה זה- בענף עץ קטן,
אתה מתחיל ללכת ומגיע לאבן הראשונה מתוך 10, אתה ממשיך עוד קצת ומגיע בסוף לאבן השלישית, אתה קורא לזאב והוא מביט אליך באימה ומטפס בזהירות אל האבן הראשונה, אתה מגיע לאבן הרביעית והוא באבן מאחוריך, פתאום אתה מחליק ונופל לעבר המים הקרים! אתה מצליח להציל את התיק ללמעלה שלא ירטב אבל אתה לא מצליח לעלות! הענף שאתה מרזיק נשבר ואתה מרגיש שאתה נסחף.
אבל פתאום אתה רואה שאתה נשאר במקומך! אתה מביט לעבר האבנים ורואה את זאב שמרזיק את המעיל, שלך, אבל הוא גם מחליק![/QUOTE]
"זאב תחזור ליבשה, תעזוב אותי, אני אצליח להגיע ליבשה" אומר, אצביע על היבשה ואחבק את אחת האבנים, "לך!" אומר ואנסה לטפס על האבן
-
היטסוגאיה
זאב לא מבין מה אתה אומר אבל ממשיך להחזיק אותך, הוא מחליק עוד ומתחיל ללכת אחורנית, אתה רואה שהוא מחליק עם הבטן לצד השני, כשאתה עולה למעלה, אתה מצליח להגיע לענף אבל התיק שלך נסחף בזרם, אתה מצליח למשוך את עצמך לאבן החמישית בעוד שזאב מנסה לעלות למעלה, רטוב ומפוחד כולו.
-
[QUOTE=bluemoonight;1197511]היטסוגאיה
זאב לא מבין מה אתה אומר אבל ממשיך להחזיק אותך, הוא מחליק עוד ומתחיל ללכת אחורנית, אתה רואה שהוא מחליק עם הבטן לצד השני, כשאתה עולה למעלה, אתה מצליח להגיע לענף אבל התיק שלך נסחף בזרם, אתה מצליח למשוך את עצמך לאבן החמישית בעוד שזאב מנסה לעלות למעלה, רטוב ומפוחד כולו.[/QUOTE]
"יופי עכשיו אין לנו כלום" אומר לעצמי ואמשוך את זאב למעלה, אקווה שהסכין בכיס שלי לפחות שנוכל לצוד ואמשיך ללכת באבנים, יותר זהיר ממקודם
-
היטסוגאיה
אתה ממשיך באבנים ומצליח להגיע לקצה השני, אתה מעוצבן אל זה שהכל הלך לך (הסכין לא בכס הוא במעיל) אבל שמח מעבודתו הרבה של זאב, אתם ממשיכים ללכת לאורך הנהר ופתאום זאב מתחיל לרוץ קדימה תוך כדי ריחרוחים.