-
[QUOTE=Yami;1205533][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה מרכז כמות אנרגיה גדולה בכפפות שלך ושולח את כמות האנרגיה שאתה מרכז אל דיאוקסיס.כמות האנרגיה פוגעת די קשה אך לא הורגת אותו. דיאוקסיס נעלם.סאלי אומרת לך" אתה לא צריך חליפת חלל. אתה רק צריך מסיכת גז שתוכל איתה לנשום במאדים.במאדים יש מלא גזים רעילים". סאלי מביאה לך את מסכת הגז שאתה צריך.אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואז יוצא מהחללית.אתה מרגיש שאתה יכול לנשום.אתה רואה מלא גזים בצבע אדום.מולך אתה רואה שממה אחת גדולה.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקי,לפי מה שאני זוכר אני יכול להוציא פה רק את אלקטוויר,מגמורטאר ודראפיון,כי תושבי מאדים אוהבים לאכול את כל הסוגים חוץ מהסוגים האלה." אני אומר בטון רציני ומתחיל ללכת בכוכב,מחפש את גינת הפרחים של שימיין.
-
[B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה מתחיל ללכת בכוכב מאדים ותוך כדי אתה מחפש את גינת הפרחים שבה אמור להיות שיימן.אתה הולך כבר 10 דקות בכוכב מאדיים ולא רואה שום דבר אתה גם לא פוגש באף קניפוקי שגר בכוכב.לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה.רעידת האדמה יוצרת סדק ענק0אתה מנסה שלא ליפול אל הסדק אך אתה לא מצליח בזה ונופל לתוך הסדק.למזלך אתה נוחת בטחה על האדמה.מולך אתה רואה אגם גדול שוחה בו משהו שאתה לא מכיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קייל
אליס אומרת לך" כוכב מאדים זה כוכב מלא גזים רעילים. אם תרצה להסתובב שם תצטרך מסכת גז שתוכל לקחת ממני.בכוכב גרים שבטח חיזרי שנקרא קניפוקי.השבט הזה אוכל פוקימונים אז תזהר מהם.בכוכב חלק מהפוקימונים עברו תהליך מוטציה.שיימן נמצא בגינת הפרחים שאני לא יודעת איפה זה בכוכב.
בקשר לזירת האימונים-אתה פשוט הולך קדימה ומגיע לחדר האחרון בספינה.שם תכנס לחדר ותבחר נגד איזה פוקימון תרצה להילחם ובאיזה סביבה ואז תופיע לך הולגרמת פוקימון ותוכל להתאמן על לרצוח אותו"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yami;1205566][B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה מתחיל ללכת בכוכב מאדים ותוך כדי אתה מחפש את גינת הפרחים שבה אמור להיות שיימן.אתה הולך כבר 10 דקות בכוכב מאדיים ולא רואה שום דבר אתה גם לא פוגש באף קניפוקי שגר בכוכב.לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה.רעידת האדמה יוצרת סדק ענק0אתה מנסה שלא ליפול אל הסדק אך אתה לא מצליח בזה ונופל לתוך הסדק.למזלך אתה נוחת בטחה על האדמה.מולך אתה רואה אגם גדול שוחה בו משהו שאתה לא מכיר.[/COLOR][/B]
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה זה הדבר הזה?" אני שואל בטון חשדני ובסקרנות וליתר ביטחון מכין כדור אנרגיה בכפפה שלי,כדי שאני אוכל לזרוק עליו אותו. לאחר מכן אני מתקרב לאגם בשקט ובזהירות.
-
[quote]קייל
אליס אומרת לך" כוכב מאדים זה כוכב מלא גזים רעילים. אם תרצה להסתובב שם תצטרך מסכת גז שתוכל לקחת ממני.בכוכב גרים שבטח חיזרי שנקרא קניפוקי.השבט הזה אוכל פוקימונים אז תזהר מהם.בכוכב חלק מהפוקימונים עברו תהליך מוטציה.שיימן נמצא בגינת הפרחים שאני לא יודעת איפה זה בכוכב.
בקשר לזירת האימונים-אתה פשוט הולך קדימה ומגיע לחדר האחרון בספינה.שם תכנס לחדר ותבחר נגד איזה פוקימון תרצה להילחם ובאיזה סביבה ואז תופיע לך הולגרמת פוקימון ותוכל להתאמן על לרצוח אותו"[/quote]
"תודה אליס." אומר לאליס ואלך אל חדר האימונים.
-
[QUOTE=Yami;1205533][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="DarkOrange"]יונתן
איזה צבע תרצה שהיה לך בהמשכים שלך?
------------------------------------------
אתה בא להיכנס לדלת מס' 1אך היא לא נפתחת.אתה פונה אל דלת מס' 4 והיא נפתחת לה אוטמאטית. לי אומר לך" בהצלחה לך יונתן ". אתה נכנס דרך דלת 4 ואתה ממשיך ללכת ישר עד שתגיע לאנשהו.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר שבמרכזו עומדת חללית ענקית בצורת איינריימפ ענקי.בדי החללית יש תותחי ליזר.על החללית מובט המס' 4 באדום כהה.החללית נפתחת וממנה יוצאות מדרגות שתוכל לעלות לחללית.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רוצה צבע [COLOR="Blue"]כזה[/COLOR]
נראה לי שיש מישהו עם הצבע אבל לא נורא
-------------------
אתה נכנס בשמחה רבה אל בטן החללית שקיבלת.אתה נכנס אליה וישר הולך לחדר הבקרה של החללית.בחדר הבקרה של החללית אתה רואה מלא כפתורים בצבעים שונים שאין לך מושג מה הם עושים בכלל.לפתע מולך מופיעה דמות ממוחשבת [IMG]http://img708.imageshack.us/img708/192/tek4e4f9dddcfafd4373589.png[/IMG]. האישה אומרת לך" שמי אליס ואני שולטת בכול החללית שלך. תוכנתתי כדי לעזור לך להגיע לכוכבים השונים ולהסביר לך כול מיני דברים שתרצה לדעת.אז יונתן מה הפקודה הראשונה שלך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קייל
אתה מודה לאליס ופונה ישר אל חדר האימונים.אתה מתהלך בספינה ומחפש את חדר האימונים.אתה מגיע לחדר המבטיה של החללית ולידו חדר האימונים נמצא.אתה נכנס לחדר האימונים ומגיע לחדר ענק מאוד שבמרכזו מופיע מחשב קטן.על המחשב כתוב"אנה בחר פוקימון שתרצה להילחם בו.בחר את הזירה שתרצה להילחם בה.זירה כלומר סביבת קרב.ואם תרצה בחר את מס' הפוקימונים שתילחם בהם.ואז תלחץ על כפתור הפעל".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה מכין כדור אנרגיה עם הכפפות שלך לביטחון נגד מי שזה לא היה.אתה מתקרב לאגם בזהירות רבה ובחשש רב מפני היצור.אתה מגיע לשפת האגם.היצור שנמצא באגם יוצא ואתה מבחין מי זה.מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/130.gif[/IMG] גארידוס מוטציה.לגארידוס יש זוג ידים ענקיות. להבות יצאות מכול לקי גופו.גארידוס שואג לעברך בקול חזק מאוד.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yami;1205690][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה מכין כדור אנרגיה עם הכפפות שלך לביטחון נגד מי שזה לא היה.אתה מתקרב לאגם בזהירות רבה ובחשש רב מפני היצור.אתה מגיע לשפת האגם.היצור שנמצא באגם יוצא ואתה מבחין מי זה.מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/130.gif[/IMG] גארידוס מוטציה.לגארידוס יש זוג ידים ענקיות. להבות יצאות מכול לקי גופו.גארידוס שואג לעברך בקול חזק מאוד.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זה מעניין,כנראה שבגלל שתושבי הכוכב לא אוכלים פוקימוני אש הוא התפתח לגארידוס מסוג אש.." אני אורמ בחיוך ושמלח בו את כדור האנרגיה,מקווה שהוא ייפגע חזק.
-
[B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה מכין כדורי אנרגיה עם הכפפות שלך ואז שולח אותם לעבר גרידוס מוטציה.גורידוס מוטציה לא מפחד מן כדורי האנרגיה שאתה שולח לעברו.בעזרת הזנב שלו הוא מכה בכדורי האנרגיה שלך ומחזיר אותם אליך.אתה קופץ בזריזות ומצליח להתחמק מהם.כדורי האנרגיה פוגעים בתקרה ומפילים עליך אבנים.אתה זז במהירות ומתחמק מהם חוץ מאבן אחת שורטת אותך קול.מאחורי גארידוס אבנים עפות לעברו.מאחריו מופיע [IMG]http://img14.imageshack.us/img14/6038/tek4e4fa5911d5b56489552.png[/IMG] קניפוקי.הקניפוקי אומר" אוכל " ומזיל ריר.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yami;1205702][B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה מכין כדורי אנרגיה עם הכפפות שלך ואז שולח אותם לעבר גרידוס מוטציה.גורידוס מוטציה לא מפחד מן כדורי האנרגיה שאתה שולח לעברו.בעזרת הזנב שלו הוא מכה בכדורי האנרגיה שלך ומחזיר אותם אליך.אתה קופץ בזריזות ומצליח להתחמק מהם.כדורי האנרגיה פוגעים בתקרה ומפילים עליך אבנים.אתה זז במהירות ומתחמק מהם חוץ מאבן אחת שורטת אותך קול.מאחורי גארידוס אבנים עפות לעברו.מאחריו מופיע [IMG]http://img14.imageshack.us/img14/6038/tek4e4fa5911d5b56489552.png[/IMG] קניפוקי.הקניפוקי אומר" אוכל " ומזיל ריר.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי,נראה לי שהוא חושב שאני אוכל." אני אורמ בפחד,ואם הוא ניגש אליי אני משלח בו קרן אנרגיה,מקווה שהיא תפגע חזק.
-
[quote]קייל
אתה מודה לאליס ופונה ישר אל חדר האימונים.אתה מתהלך בספינה ומחפש את חדר האימונים.אתה מגיע לחדר המבטיה של החללית ולידו חדר האימונים נמצא.אתה נכנס לחדר האימונים ומגיע לחדר ענק מאוד שבמרכזו מופיע מחשב קטן.על המחשב כתוב"אנה בחר פוקימון שתרצה להילחם בו.בחר את הזירה שתרצה להילחם בה.זירה כלומר סביבת קרב.ואם תרצה בחר את מס' הפוקימונים שתילחם בהם.ואז תלחץ על כפתור הפעל".[/quote]
"אוקיי." אומר לעצמי ואבחר את שיימין בכוכב מאדים.
-
כינוי:ttrrtte
שם:טל
גיל אמיתי:13
גיל במשחק:.16
אופי:.טל היא ילדה שקטה מאוד אבל חכמה ובעלת מזג חם היא תגן על כל מי שהיא אוהבת.
מראה:.טל ילדה בגובה 1.68 ובעלת שיער בלונדיני גולש ועיינים כחולות היא בדרך כלל לובשת שמלת פסים תכלת-לבן
רקע: .כשטל הייתה כבת 6 היא לקחה את אחיה הקטן לטול בפארק אבל אז הופיעו מתוך השיחים ליפיאון וטוגפי היא ניסתה להגן על אחיה אבל ליפיאון תפס אותה והיא נאנקה בחוסר אונים בזמן שראתה את טוגפי הורג את אחיה הקטן היא הצליחה להימלט ומאז תמיד שנאה את סוגי הפוקימונים האלה,היא החליטה להצתרף שתגדל לארגון ''השמדה''
פוקימונים: .ראיצ'ו,אלטריה,לוקאריו,אלאקאזם,היטמוצ'אן,טאירניטר
נשק: .חרב קטנה אבל חדה ביותר עשוייה מזהב טהור תהרוג כל אחד במכה,ובלחיצת כפתור משנה צורה למראה עט זהב קטן.
הערות/בקשות: אין....
-
[QUOTE=Yami;1205690][B][COLOR="Blue"]יונתן
נראה לי שיש מישהו עם הצבע אבל לא נורא
-------------------
אתה נכנס בשמחה רבה אל בטן החללית שקיבלת.אתה נכנס אליה וישר הולך לחדר הבקרה של החללית.בחדר הבקרה של החללית אתה רואה מלא כפתורים בצבעים שונים שאין לך מושג מה הם עושים בכלל.לפתע מולך מופיעה דמות ממוחשבת [IMG]http://img708.imageshack.us/img708/192/tek4e4f9dddcfafd4373589.png[/IMG]. האישה אומרת לך" שמי אליס ואני שולטת בכול החללית שלך. תוכנתתי כדי לעזור לך להגיע לכוכבים השונים ולהסביר לך כול מיני דברים שתרצה לדעת.אז יונתן מה הפקודה הראשונה שלך?"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אומר לה "להתחלה, איפה אפשר לשבת ולהירגע? אחרי שתעני לי אשמח לצאת לדרך" תוך כדי התפעלות מבטן החללית.
-
[B][COLOR="Blue"]יונתן
אתה שואל אותה איפה תוכל לשבת בחללית.אליס אומרת לך" מאחריך יש כיסא אתה יכול לשבת עליו בשמחה ". אתה מסתכל ורואה שבאמת מאחוריך יש כסא.אתה יושב עליו ואז אליס ממשיכה לדבר" טוב אנחנו נתחיל לטוס לכוכב מאדים.שם תצטרך להרוג את שיימן". החללית מתניעה מנועים ומתחילה לעוף.לאחר 5 דקות אתם עוברים את האסטרומפירה של כדור הארץ. אליס אומרת לך" עוד שעה נגיע למאדים. עד אז תוכל להתאמן בחדר האימונים שלנו שנמצא ליד חדר המקלחת בסוף החללית"[/COLOR][/B]
ttrrtte -אין מקום
[B][COLOR="Green"]קייל
במחשב מולך אתה בוחר לעצמך את שיימן צורה רגילה ושתילחמו בכוכב מאדים.לפתע בחדר מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/492.gif[/IMG] שיימן צורה רגילה. לאחר כמה שניות סביבת החדר משתנה לסביבת כוכב מאדים.מלא גזים מתחילים להופיע ואתה לא ממש מרגיש טוב.אליס אומרת לך" כך קייל זה מסכת גז.איתה תוכל לנשום בטחה בכוכב מאדים.בלעדיה אתה תמות ". אליס מגישה לך מסכת חמצן ואתה לובש אתה.אתה מרגיש שאתה יכול לנשום שוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'וני
הקניפוקי הרעב מתחיל להתקדם לעברך קצת באיטיות.אתה שולח לו רן אנרגיה חזקה כדי שתגמור אותו.קניפוקי לא מבחין בקרן האנרגיה שלך.קרן האנרגיה שלך םוגעת בו והודפת אותו אל הקיר.הקניפוקי נפגע די חזק והוא מתחיל לכעוס עליך על זה שירת בו קרן אנרגיה.הוא אומר לך " הי לה יריתה בי?.אני לא אוכל בני אנוש.אני רוצה לאכול את הגארידוס הזה אז אל תפריע לי "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yami;1206135][B][COLOR="Blue"]יונתן
אתה שואל אותה איפה תוכל לשבת בחללית.אליס אומרת לך" מאחריך יש כיסא אתה יכול לשבת עליו בשמחה ". אתה מסתכל ורואה שבאמת מאחוריך יש כסא.אתה יושב עליו ואז אליס ממשיכה לדבר" טוב אנחנו נתחיל לטוס לכוכב מאדים.שם תצטרך להרוג את שיימן". החללית מתניעה מנועים ומתחילה לעוף.לאחר 5 דקות אתם עוברים את האסטרומפירה של כדור הארץ. אליס אומרת לך" עוד שעה נגיע למאדים. עד אז תוכל להתאמן בחדר האימונים שלנו שנמצא ליד חדר המקלחת בסוף החללית"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אומר לאליס "אוקיי, אני אשמח אם תוכלי להראות לי את הדרך" ומחכה בציפייה להגיע לחדר האימונים.
-
[quote]קייל
במחשב מולך אתה בוחר לעצמך את שיימן צורה רגילה ושתילחמו בכוכב מאדים.לפתע בחדר מופיע שיימן צורה רגילה. לאחר כמה שניות סביבת החדר משתנה לסביבת כוכב מאדים.מלא גזים מתחילים להופיע ואתה לא ממש מרגיש טוב.אליס אומרת לך" כך קייל זה מסכת גז.איתה תוכל לנשום בטחה בכוכב מאדים.בלעדיה אתה תמות ". אליס מגישה לך מסכת חמצן ואתה לובש אתה.אתה מרגיש שאתה יכול לנשום שוב.[/quote]
"תודה אליס!" אומר לאליס ואוציא את אלאקאזם מהפוכדור שלו.לאחר מכן אגיד לאלקאזם:"השתמש בעל חושי והרם את שיימין באוויר כדי שלא יזוז.תחסום לו גם את קני הנשימה!" ואחרי כן ארה בשיימין שלושה כדורים בראש.