-
[QUOTE=Lanvin;1261404][U]אין כינוי[/U]
חח זה סבבה, אתה לא חייב. אם כי אני חייב לציין שאני סופר את כל הקרבות שלך, ואני מתחשב בהם (זה ייתן לך כל מיני דברים בהמשך. ומדובר פה בשני פוקימונים, ככה שזה ניצחון כפול, למרות שאני מבין את חוסר ההתעניינות.)
-----
שני הליידיבה שאית אינם מעניינים אותך, ואתה ממשיך בהליכה על השביל. ההליעה המייגעת נמשכת שעה שלמה בנסיון לחפש פוקימון נוסף. לפתע, אתה רואה פוקימון שתופס את תצומת ליבך. גופו של הפוקימון היה לבן לגמרי, ועל ראשו הייתה מאין קסדה ירוקה שקרן אדמדמה ביצבצה ממנה. התחלה לא זיהית את הפוקימון, אך מיד הבנת - מדובר בראלטס.
[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/280.png[/IMG][/QUOTE]
'או זה פוקימון ששוה תפיסה' אחשוב ואחייך "דיטו,תהפוך לראטלס תשתמש בעל חושי ותזרוק אותו\ה על עץ"
-
[u]אין כינוי[/u]
דיטו ציית מייד לפקודותך, ותוך שניות גופו הורדרד השתנה והפך להעתק מדוייק של הראלסט שמולך. דיטו, שגופו כעת היה שונה, נראה מתאמץ במיוחד, ויצר מגופו הדף על חושי חזק שפגע בראלסט שמולך, והטיח אותו על הרצפה בעוצמה אדיה.
הראלסט נראה מופתע ביותר. הוא קם על שני גרליו המגושמות, ולפתע, גופו החל להתפצל - הוא השתמש במתקפת צוות כפול. יותר מעשרה ראלסטים הופיעו על האדמה מולך, ולך לא היה שום מושג מי מהם הוא האמיתי.
-
שם+שם משפחה: דרייק סמית'
מראה: דרייק הוא ילד נמוך יחסית לגילו, בעל שיער אדום וקוצני, נמשים בקו רציף מתחת לעיניים ועל האף ועיניים תכולות חודרות. הוא בד"כ מסתובב עם אותם בגדים שאותם הוא קיבל במדבר: אפודה אדומה ומכנסי שרוואל שחורים. (בערך כמו של אלדין, רק בצבעים אחרים)
רקע: דריק נולד במדבר הגדול של קנטו. אביו ברח מאימו כשגילה שהיא נכנסה להריון, מפני שהוא לא היה בנוי עדיין לילד. מכיוון שדרייק ואימו, סלנה חיו במדבר, אימו הכינה לו צעצועים מעץ מגולף ועצמות שהיא מצאה. הצעצוע שדרייק הכי אהב היה רוגטקה מעץ ועצמות, שבה הוא ירה למרחקים אבנים שהוא מצא. הייתה לו גם כף עצם לחפירה. יום אחד, כשדרייק חפר באמה הוא ראה שלוש עלים מבצבצים מהאדמה. הוא ניסה למשוך אותם במטרה לאכול את הצמח שמתחת, אך כשניסה, גילה התנגדות מצד הצמח. הוא משך בכל כוחו, והוא ראה פוקימון שיוצא מהאדמה. זה היה אודיש. יותר נכון, זאת [b]הייתה[/b] אודיש. הוא לקח אותה לביתו, שם טיפל בה עד שגדל.הוא אימן אותה טוב, אבל היא לא התפתחה, מפני שאהבה את צורתה עכשיו. דרייק רצה שהיא תתפתח לבלוסום יפהפיה, אבל אודיש לא הסכימה להתפתח לגלום. הוא יצא איתה למסעות ברחבי קנטו, שם חיפש ממצעים ארכיאולוגים ופוקימונים נדירים. כל פוקימון שהוא מצא, הוא שלח לצורת האיחסון החדשה שהוא וחברו הטוב ביל המציאו: לשלוח פוקימונים למחשב. הוא הראשון שגילה את קאבוטו, והוא הפוקימון היחיד שטייל איתו ברחבי קנטו מלבד אודיש. הוא התפרסם מאוד, אפ על פי שלא רצה להתפרסם, כאשר הוא, אודיש וקאבוטו הצילו חבורה של ילדים שייצאו לטיול שנתי ונתקלו בעדר של רייהורנים וסטיליקסים בהרים. בעזרת התנגשות ג'יגה אחת מצד קאבוטו, שהתפתח לקבוטוקס באמצע המתקפה, וקרן סולארית מצד אודיש, הם ניצחו את הפוקימונים הפראיים ועזרו לילדים לחזור בבטחה לבית הספר. כשגדל קצת, הוא התקבל להיות מדריך קרב של פוקימונים בביה"ס. הוא עזר לפוקימונים ולילדים ללמוד מתקפות חדשות, אסטרטגיות חדשות ועוד.
חפצים: מפה, חמישה פוקדורים.
פוקימון התחלתי: אודיש נקבה
הערות: אם אפשר שאיך שהוא במהלך המשחק יישלחו את קאבוטופס אליי, אני אשמח :)
-
[QUOTE=Lanvin;1261407][u]אין כינוי[/u]
דיטו ציית מייד לפקודותך, ותוך שניות גופו הורדרד השתנה והפך להעתק מדוייק של הראלסט שמולך. דיטו, שגופו כעת היה שונה, נראה מתאמץ במיוחד, ויצר מגופו הדף על חושי חזק שפגע בראלסט שמולך, והטיח אותו על הרצפה בעוצמה אדיה.
הראלסט נראה מופתע ביותר. הוא קם על שני גרליו המגושמות, ולפתע, גופו החל להתפצל - הוא השתמש במתקפת צוות כפול. יותר מעשרה ראלסטים הופיעו על האדמה מולך, ולך לא היה שום מושג מי מהם הוא האמיתי.[/QUOTE]
"שנים יכולים לשחק במשחק הזה" אומר "אוקי דיטו צוות כפול גם אתה!" "ראטלסים תקפו בעל חושי את הראטלסים האחרים!" "עכשיו דיטו תקוף את הראטלס היחיד שלא נעלם בעל חושי ותגיח אותו על עץ" (אמורים עכשיו להיעלם כל הדיטוים (הראטלסים שלי) וכל הראטלסים)
-
[U]PizzaBlaster[/U]
התקבלת (:
(מהסיבה שהרקע שלך היה הכי טוב עד עכשיו)
אני עוד מעט אעדכן לך את הטופס בדף הראשי ואתן לך את ההודעה הראשונה.
[U]אין כינוי[/U]
הדיטו שלך התפצל גם הוא, ועשרה דיטוים מזוייפים עמדו מול עשרה ראלטסים מזוייפים. הדיטויים שלך החלו לתקוף את הראלטסים השונים במתקפה על חושית, ואחד אחרי השני הם החלו להעלם. תוך מספר שניות, נותרו מול הדיטויים שלך שלושה ראלטסים בלבד, שנראו מופתעים ונחרדים. הם ניסו לתקוף גם הם במתקפה על חושית את הדיטוים שלך במטרה לפגוע בדיטו האמיתי, אך בכל פעם שניסו פספסו ופגעו בדיטו מזוייף שנעלם מיד.
הדיטויים שלך המשיכו לתקוף, וראלטס בודד נותר עומד על הרצפה, מולו כשישה דיטויים שצורתם השתנתה לראלסט גם כן.
"עכשיו דיטו תקוף את הראטלס היחיד שלא נעלם בעל חושי ותגיח אותו על עץ!" קראת, וכל חמשת הדיטויים המזוייפים נעלמו. זוהר סגלגל הופיע סביב הדיטו שלך, והדף חזק יצא מכיוונו אל הראלסט שמולך.
ההדף פגע בראלסט, והוא התרסק על הרצפה שוב, הפעם מעולף לגמרי.
-
[QUOTE=Lanvin;1261413]
[U]אין כינוי[/U]
הדיטו שלך התפצל גם הוא, ועשרה דיטוים מזוייפים עמדו מול עשרה ראלטסים מזוייפים. הדיטויים שלך החלו לתקוף את הראלטסים השונים במתקפה על חושית, ואחד אחרי השני הם החלו להעלם. תוך מספר שניות, נותרו מול הדיטויים שלך שלושה ראלטסים בלבד, שנראו מופתעים ונחרדים. הם ניסו לתקוף גם הם במתקפה על חושית את הדיטוים שלך במטרה לפגוע בדיטו האמיתי, אך בכל פעם שניסו פספסו ופגעו בדיטו מזוייף שנעלם מיד.
הדיטויים שלך המשיכו לתקוף, וראלטס בודד נותר עומד על הרצפה, מולו כשישה דיטויים שצורתם השתנתה לראלסט גם כן.
"עכשיו דיטו תקוף את הראטלס היחיד שלא נעלם בעל חושי ותגיח אותו על עץ!" קראת, וכל חמשת הדיטויים המזוייפים נעלמו. זוהר סגלגל הופיע סביב הדיטו שלך, והדף חזק יצא מכיוונו אל הראלסט שמולך.
ההדף פגע בראלסט, והוא התרסק על הרצפה שוב, הפעם מעולף לגמרי.[/QUOTE]
"יש!" אצעק ואזרוק את הפוקדור מיד על רטלס בתקווה שהוא ילכד.
-
[U]PizzaBlaster[/U]
הספינה הענקית שטה בים, מיטלטלת בין הגלים העדינים וממתינה לעגינה הקרובה. הרוח הקרירה התבדרה בשיערותיך האדומות הפרועות. קרני השמש שהתנגשו במים הצלולים סינוורו את עיניך הכחולות, אבל איכשהו נהנית מזה. זה היה מאין רגע של נחת מבחינתך, שקט שלפני הסערה. עמדת על הסיפון רחב הידיים לבד לגמרי, והבטת לאופק. ממולך כבר יכולת לראות את הנמל בו עוד מספר דקות תאגנו, ופעימות לבך הואצו בהתרגשות. מנקודת המבט הזאת, האי נראה הרבה יותר קטן ממה שדמיינת שהוא יהיה.
אודיש ישב על כתפך בנחת, נהנה מקרני השמש ומהאור הנעים של הבוקר. היא אהבה את השמש, ידעת זאת היטב מההיכרות רבת השנים איתה. עמדתם כך במשך מספר דקות, אך לפתע, שמעת צרחה. האודיש שעל כתפך נבהלה. היא סובבה את ראשה, וכך גם אתה. ניסית לזהות מאיכן מגיע הקול, אך לא הצלחת.
[U]אין כינוי[/U]
שלפת פוקדור ריק מהתיק שעל גבך, וזרקת אותו על הראלס ששכב על הרצפה. הפוקדור פגע בפוקימון הקטן והכניס אותו לתוכו. הכדור התנדנד מספר שניות, ואז עצר. הראלסט היה שלך.
הנחת הקלה השתחררה מפיך. זה היה הפוקימון הראשון שתפסת במשחק, ותוך מספר שעות בלבד מתחילת התחרות. זה היה הישג מרשים. גם דיטו נראה מרוצה, וחזר חזרה לצורתו המקורית.
"זה היה קרב יפה. הדיטו שלך בהחלט מיומן ביותר." שמעת לפתע איש אומר מצידך. האיש היה גבוהה מאוד, אחד האנשים הגבוהים שפגשת אי פעם, ועל חגורתו היה פוקדור שהבנת כי מכיל פוקימון. פניו היו צרות, וגופו רזה. שיערו השחור והארוך היה אסוף. הוא לא נראה מאיים, והביט בדיטו שלך בסקרנות.
-
[quote]אין כינוי
שלפת פוקדור ריק מהתיק שעל גבך, וזרקת אותו על הראלס ששכב על הרצפה. הפוקדור פגע בפוקימון הקטן והכניס אותו לתוכו. הכדור התנדנד מספר שניות, ואז עצר. הראלסט היה שלך.
הנחת הקלה השתחררה מפיך. זה היה הפוקימון הראשון שתפסת במשחק, ותוך מספר שעות בלבד מתחילת התחרות. זה היה הישג מרשים. גם דיטו נראה מרוצה, וחזר חזרה לצורתו המקורית.
"זה היה קרב יפה. הדיטו שלך בהחלט מיומן ביותר." שמעת לפתע איש אומר מצידך. האיש היה גבוהה מאוד, אחד האנשים הגבוהים שפגשת אי פעם, ועל חגורתו היה פוקדור שהבנת כי מכיל פוקימון. פניו היו צרות, וגופו רזה. שיערו השחור והארוך היה אסוף. הוא לא נראה מאיים, והביט בדיטו שלך בסקרנות.[/quote]
תוסיף לי את ראטלס לפוקימונים..
-------
"טוב אדוני,מה אתה רוצה?" אשאל אותו בתמיהה ואנחש שגם הוא רוצה להצטרף אלי כמו הקודם
-
[QUOTE=Lanvin;1261415][U]PizzaBlaster[/U]
הספינה הענקית שטה בים, מיטלטלת בין הגלים העדינים וממתינה לעגינה הקרובה. הרוח הקרירה התבדרה בשיערותיך האדומות הפרועות. קרני השמש שהתנגשו במים הצלולים סינוורו את עיניך הכחולות, אבל איכשהו נהנית מזה. זה היה מאין רגע של נחת מבחינתך, שקט שלפני הסערה. עמדת על הסיפון רחב הידיים לבד לגמרי, והבטת לאופק. ממולך כבר יכולת לראות את הנמל בו עוד מספר דקות תאגנו, ופעימות לבך הואצו בהתרגשות. מנקודת המבט הזאת, האי נראה הרבה יותר קטן ממה שדמיינת שהוא יהיה.
אודיש ישב על כתפך בנחת, נהנה מקרני השמש ומהאור הנעים של הבוקר. היא אהבה את השמש, ידעת זאת היטב מההיכרות רבת השנים איתה. עמדתם כך במשך מספר דקות, אך לפתע, שמעת צרחה. האודיש שעל כתפך נבהלה. היא סובבה את ראשה, וכך גם אתה. ניסית לזהות מאיכן מגיע הקול, אך לא הצלחת.
[/QUOTE]
"אודיש, תשתמשי בניחוח מתוק, וכשיגיעו לפה פוקימונים תשאלי אותם אם הם יודעים את הכיוון הכללי של הצעקה. אם הם לא ידעו, תבקשי מהם להסתובב בכל הספינה ולחפש את מי שצעק. כשהם יימצאו שיבואו אליינו, וידריכו אותנו." אני אומר תוך כדי הורדת אודיש מכתפי. 'אני מקווה שמה שזה לא יהיה, שזה לא מחמיר ככל שעובר זמן...' חשבתי בדאגה תוך כדי שאני רואה את אודיש משתמשת בניחוח מתוק.
~~~~~~~~~~~~~
יש סיכוי לפגוש גם את המשתתפים האחרים של המ"ת אם הם רוצים? אני רוצה להיות (לפחות בחלק) במסע ביחד עם אחד מהם, מי שיירצה.
-
[U]אין כינוי[/U]
אל תדאג אני תמיד מעדכן את זה. זה עניין שלוקח כמה שניות
------
"הפוקימון הזה שלך... הוא מדהים. אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל אני ממש רוצה להילחם איתך. אני מפתח טאקטיקות קרב במקצועי, ואני מעולם לא נתקלתי בדיטו כפוקימון מלחמה. בדרך כלל משתמשים בו לרבייה בלבד." הוא הסביר לך. "המיינפו שלי מאוד אוהב קרבות מעניינים כאלה, אז מה אתה אומר?" הוא פתח את הפוקדור שעל חגרתו, ועל האדמה נחת פוקימון שועלי וקטן שעמד על האדמה ונראה מיומן ביותר."
[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/619.png[/IMG]
[U]PizzaBlaster[/U]
אבקה ורדרדה החלה לצאת מהעלים שעל ראשו של אודיש. האבקה התפזרה יותר ויותר, והתפוגגה באוויר. המתנת בציפייה לתוצאות.
תוך דקה בודדת הופיע פוקימון אחד ויחיד. הפוקימון היה סגלגל, ושיניו הקדמיות בלטו מפיו. זה היה רטטה, פוקימון העכבר, והוא נראה עצבני.
"תהרוג אותו! מהר!" צרחה נערה. "זה כל כך מגעיל, הוא נגע בי!" היא קראה.
שיערה של הנערה היה חום, והוא הגיע עד כתפיה. על פניה היו משקפיים, והיא לבשה חליפה מוקפדת שבדרך כלל גברים לובשים. זיהית את הצרחה של הנערה, כצרחה שאותה שמעת. הבטת בנערה באטימות, מתקשה להאמין למראה עיניך.
-----
אני לא בטוח לגבי המפגש עם השחקנים האחרים... זה קצת יכול לתקוע את המשחק. זה יהיה פשוט מאוד מאוד לא זורם מבחינת הקצב. בכל אופן נראה איך זה יתקדם בהמשך.
-
[QUOTE=Lanvin;1261439]
[U]PizzaBlaster[/U]
אבקה ורדרדה החלה לצאת מהעלים שעל ראשו של אודיש. האבקה התפזרה יותר ויותר, והתפוגגה באוויר. המתנת בציפייה לתוצאות.
תוך דקה בודדת הופיע פוקימון אחד ויחיד. הפוקימון היה סגלגל, ושיניו הקדמיות בלטו מפיו. זה היה רטטה, פוקימון העכבר, והוא נראה עצבני.
"תהרוג אותו! מהר!" צרחה נערה. "זה כל כך מגעיל, הוא נגע בי!" היא קראה.
שיערה של הנערה היה חום, והוא הגיע עד כתפיה. על פניה היו משקפיים, והיא לבשה חליפה מוקפדת שבדרך כלל גברים לובשים. זיהית את הצרחה של הנערה, כצרחה שאותה שמעת. הבטת בנערה באטימות, מתקשה להאמין למראה עיניך.[/QUOTE]
"באמת, מה כל כך מגעיל ברטטה קטן וחמוד?" אני אומר ומתכופף כדי ללטף אותו. "אני לא הורג פוקימונים, חוץ ממקרים מסוימים של הגנה עצמית או על אחרים, מובן?" אני אומר לה בטון עצבני במקצת.
"בוא נמצא את המאמן שלך רטטה" אני אומר לו ומרים אותו לכתפי השניה, זאת שאודיש לא ישבה עליה.
~~~~~~~~~~~~~~~;
אני רוצה לתקן אותך, הרבה פעמים אתה מתייחס לאודיש כזכר, לדוגמא כתבת על ראשו של אודיש, וזה אמור להיות על ראשה של אודיש.
-
[QUOTE=Lanvin;1261439][U]אין כינוי[/U]
אל תדאג אני תמיד מעדכן את זה. זה עניין שלוקח כמה שניות
------
"הפוקימון הזה שלך... הוא מדהים. אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל אני ממש רוצה להילחם איתך. אני מפתח טאקטיקות קרב במקצועי, ואני מעולם לא נתקלתי בדיטו כפוקימון מלחמה. בדרך כלל משתמשים בו לרבייה בלבד." הוא הסביר לך. "המיינפו שלי מאוד אוהב קרבות מעניינים כאלה, אז מה אתה אומר?" הוא פתח את הפוקדור שעל חגרתו, ועל האדמה נחת פוקימון שועלי וקטן שעמד על האדמה ונראה מיומן ביותר."
[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/619.png[/IMG]
[/QUOTE]
"הייתי מאוד רוצה להילחם איתך אבל אסור לנו להילחם זה בזה עד מחר"
אומר לו
"אך אני מקים מחנה בשקיעה אם אתה רוצה אתה יכול להצטרף אלי למחנה ואז בבוקר נילחם" אור לבחור הגבוה
-
[U]PizzaBlaster[/U]
"מה מגעיל ברטט?" שואלת הנערה תוך שהיא מביטה בגועל איך הרטטה עולה על כתפך ומתיישב בנוחות. "אתה פשוט דוחה." היא אומרת לך חזרה בתקיפות. "וכדאי שתשים לב טוב טוב איך אתה מדבר לבת של נשיא המדינה." היא פוקדת עליך, מסתובבת, והולכת בהפגנתיות.
אתה מביט סביבך, מנסה לבדוק מאיכן יכול הרטטה להגיע. אתה בודק את הסביבה, ומחפש אנשים שמנסים למצוא משהו. לפתע, אתה רואה מרחוק נער, בערך בגילך יושב ובוכה שפנים מוסתרות תחת ידי. תיארת לעצמך שזה אכן הנער שאבד לו הרטטה.
[U]אין כינוי[/U]
"אוי לעזאזל עם החוקים המטופשים... אני בטוח שלא אכפת להם אם נלחם אחד בשני." הוא אומר לך. "אגב, אני קורט הורייר. אני מסכים עם העניין של להלחם מחר, אבל אני לא ממש מעוניין להקים מחנה עם אף אחד. אני טוב יותר כשאני פועל לבדי." הוא אמר לך בפשוטות. "אם תרצה, אני אמצא אותך מחר, ואז נילחם. דאי לך מאוד לדאוג לפוקימונים שלך ולתת להם לנוח, אני מבטיח לך שהקרב מולי לא יהיה קל מחר."
הוא מסתובב, והולך ממך בלי לומר מילה נוספת.
החשכה החלה לרדת, והאוויר נעשה קר ולא נעים.
-
[QUOTE=Lanvin;1261445][U]PizzaBlaster[/U]
"מה מגעיל ברטט?" שואלת הנערה תוך שהיא מביטה בגועל איך הרטטה עולה על כתפך ומתיישב בנוחות. "אתה פשוט דוחה." היא אומרת לך חזרה בתקיפות. "וכדאי שתשים לב טוב טוב איך אתה מדבר לבת של נשיא המדינה." היא פוקדת עליך, מסתובבת, והולכת בהפגנתיות.
אתה מביט סביבך, מנסה לבדוק מאיכן יכול הרטטה להגיע. אתה בודק את הסביבה, ומחפש אנשים שמנסים למצוא משהו. לפתע, אתה רואה מרחוק נער, בערך בגילך יושב ובוכה שפנים מוסתרות תחת ידי. תיארת לעצמך שזה אכן הנער שאבד לו הרטטה.
[/QUOTE]
"מה את חושבת אודיש, יהיה כיף למצוא אותה ולהראות לה שככה לא מדברים אל פוקימונים? אבל לפני כן, תזכרי מה אחת המטרות החשובות ביותר שלנו פה, באנו בשביל ללמד אותך את המתקפה צמח משתולל ולפתח אותך, נכון?" אני אומר לאודיש ומלטף את ראשה.
כשאני שם לב לנער, אני מרים את הרטטה ורץ אליו. "היי, איבדת במקרה רטטה?" אני שואל אותו ומושיט את רטטה שראיתי לידיו של הנער. "אם הוא לא שלך, רוצה לעזור לי למצוא למי הוא שייך?" אני מוסיף.
-
[quote]אין כינוי
"אוי לעזאזל עם החוקים המטופשים... אני בטוח שלא אכפת להם אם נלחם אחד בשני." הוא אומר לך. "אגב, אני קורט הורייר. אני מסכים עם העניין של להלחם מחר, אבל אני לא ממש מעוניין להקים מחנה עם אף אחד. אני טוב יותר כשאני פועל לבדי." הוא אמר לך בפשוטות. "אם תרצה, אני אמצא אותך מחר, ואז נילחם. דאי לך מאוד לדאוג לפוקימונים שלך ולתת להם לנוח, אני מבטיח לך שהקרב מולי לא יהיה קל מחר."
הוא מסתובב, והולך ממך בלי לומר מילה נוספת.
החשכה החלה לרדת, והאוויר נעשה קר ולא נעים.[/quote]
"טוב אנחנו צריכים להכין מחנה" אומר לדיטו ולראטלס "דיטו תהפוך לראטלס דיטו וראטלס צוות כפול!" אומר "עכשיו יש לנו 20 פוקימונים שיעזרו לנו,אומנם במתקפה אחת הם נעלמים אבל עדין" "כל אחד מהדיטוים תמצאו איזה פוקימון כמו מצ'ופ פוליווג בלאספורט ועוד ותהפכו אליו עכשיו קחו עצים,מים ואוכל " "ראטלסים שתמשו בשיגור למקומות שונים באי וקחו מישם עצים מים ואוכל." "מי שהביא הרבה עצים שיתחיל לבנות בקתה!" אפקוד על כולם ואשאר שם עד שהם יגיעו ואז אתחיל לבנות