-
מרקוס- אוואשט מהנהן בזעם וכעס על ארוחתו שנעלמה.
אתה מוציא את פרס, פרס מביט במאנצ'קלאס ומאנצ'קלאס מחזיר לו מבט חזרה.
הוא נעמד על רגליו מול פרס ונראה כי מתכונן לתקוף, פרס בעמדת תקיפה מחכה להוראות תקיפה ממך.
אוואשט נעמד בצד והתיז מילים בשפת הפוקימונים שנשמעו במידה חשודה לקללות, אבל לבסוף החל לעודד את פרס.
-
[QUOTE=ttrrtte;1266761]מרקוס- אוואשט מהנהן בזעם וכעס על ארוחתו שנעלמה.
אתה מוציא את פרס, פרס מביט במאנצ'קלאס ומאנצ'קלאס מחזיר לו מבט חזרה.
הוא נעמד על רגליו מול פרס ונראה כי מתכונן לתקוף, פרס בעמדת תקיפה מחכה להוראות תקיפה ממך.
אוואשט נעמד בצד והתיז מילים בשפת הפוקימונים שנשמעו במידה חשודה לקללות, אבל לבסוף החל לעודד את פרס.[/QUOTE]
"אז אני תופס אותו טוב פרס תתחיל עם כדור אנרגיה ותסווה אותו בצבתות שלך עד שתהיה מספיק קרוב אל מאנצ'לקס ותשחרר אותו אם זה לא עובד יום שמשי אז אבקת רעל ואםזה לא עובד אבקת רעל וכדור אנרגיה ביחד (מתקפה חדשה: כדור רעל)".
-
מרקוס-פרס טוען כדור אנרגיה שמוסתר בין הצבתות שלו, מאנצ'קלאס בדיוק מתקרב בדחיפה, אך בדיוק ברגע שעמד להתנגש בפרס, פרס שיחרר את כדור האנרגיה שהעיף את מאנצ'לאקס לאחור, מאצ'קלאס התאושש מהר וקם על רגליו, פרס לא הבין מדוע אתה רוצה להשתמש ביום שמשי אך הוא בכל זאת עשה זאת, ואז הוא יצר עוד כדור אנרגיה ופיזר מעליו רעל, כדור האנרגיה פגע במאנצ'קלאס והרעיל אותו בוא זמנית, אך הוא לא נכנע, מאנצ'קלאס קם עם רגליו והחל להזיז את קצות אצבעותיו מצד לצד שהחלו אט אט לזהור באור כסןף
-
[QUOTE=ttrrtte;1266782]מרקוס-פרס טוען כדור אנרגיה שמוסתר בין הצבתות שלו, מאנצ'קלאס בדיוק מתקרב בדחיפה, אך בדיוק ברגע שעמד להתנגש בפרס, פרס שיחרר את כדור האנרגיה שהעיף את מאנצ'לאקס לאחור, מאצ'קלאס התאושש מהר וקם על רגליו, פרס לא הבין מדוע אתה רוצה להשתמש ביום שמשי אך הוא בכל זאת עשה זאת, ואז הוא יצר עוד כדור אנרגיה ופיזר מעליו רעל, כדור האנרגיה פגע במאנצ'קלאס והרעיל אותו בוא זמנית, אך הוא לא נכנע, מאנצ'קלאס קם עם רגליו והחל להזיז את קצות אצבעותיו מצד לצד שהחלו אט אט לזהור באור כסןף[/QUOTE]
"אוי לא זה מטרונום פרס תרעיל אותו בכל הכוח אם זה לא עובד אני אזרוק לו אוכל ובזמן שהוא יאכל ואז יום שמשי לסינוור בזמן שתירה עוד כדור אנרגיה אל הלב שלו".
-
מרקוס- פרס משתמש באבקת רעל אח מאנצ'לאקס חומק הצידה.
מאנצלאקס מסיים את המטרונום שלו, ואתה מחכה בקוצא רוח לראות איזו מתקפה תצה.
אין לך מזל, המתקפה היא להביור, מתקפה מסוג אש, פרס מנסה להתחמק אך אינו מצליח ומתעלף
-
[
[B]התחלה:
[/B]אתם קמים בבוקר מתלבשים ושמחים שהגיע יום הולדתכם העשירי אתם יורדים למטה ורואים את אימכם אביכם ואחותכם מחזיקים עוגה מתנה ומכתב.אחותכם שהחזיקה את המכתב נותנת לכם אותו ואתם קוראים אות
"לכבוד ______ היקר מזל טוב ליום הולדתך העשירי"
היום אתה מתחיל את מסע הפוקימונים שלך.
היום תוכל לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלך
ניפגש בשעה שלוש וחצי במעבדה שלי
בברכה פרופסור אופק"
בשעה 3:30 אתם נכנסים למעבדה ובוחרים את הפוקימון הראשון שלכם
פתאום נשמעת דפיקה בדלת
"אני מחפשת את ______ אתה אני צריכה לדבר אתך תבחר את הפוקימון הראשון שלך ובוא"
פרופסור אופק: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr132.png[/IMG]
"אני אבחר בצ'ימצ'אר" אני אומר ויוצא החוצה
-
[QUOTE=ttrrtte;1266557]ג'ק-אתה מחפש בתיקך את הפוקדע ולבסוף מוצא אותו, אתה מעביר את הפוקדע על הפוקימון, מיד על הצג מופפיע תמונת הפוקימון ובצג השני המידע תוך כדי שהפוקדע קורא את המידע בקול מתכתי ''הרקרוס, פוקימון מסוג חרק ולחימה, שיריונם הקשה של ההרקרוסים הוא אחת ההגות החזקות ביותר שלהם, והם מאוד פופולארים בקרב מאמנים צעירים'', ההרקרוס מביט בך במבט ומשתאה וסקרני, הוא נראה די צעיר וכנראה מעולם לא ראה בן-אדם לפני כן.
[/QUOTE]
"שלום לך" אומר ל'הרקרוס' הצעיר. "אתה יודע מה זה 'להילחם' נכון?" אשאל את ההרקרוס החמוד.
-
תומאס-אישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, תומאס קרטר, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שצ'מצ'אר קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.
ג'ק- הרקרוס מהנהן, ומבין שאתה רוצה להילחם נגדו, לפתע קרנו מבזיקה באור קסוף ,
''מתקפת קרן'' מזמזם הפוקדע, ההרקרוס מתקדם במהירות אלייך מה עתשה?
-
תומאס-אישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, תומאס קרטר, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שצ'מצ'אר קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.
"אני מסכים" אני אומר בעודי מוציא מכיסי את הפוקימון צ'ימצ'אר
-
[QUOTE=ttrrtte;1266815]מרקוס- פרס משתמש באבקת רעל אח מאנצ'לאקס חומק הצידה.
מאנצלאקס מסיים את המטרונום שלו, ואתה מחכה בקוצא רוח לראות איזו מתקפה תצה.
אין לך מזל, המתקפה היא להביור, מתקפה מסוג אש, פרס מנסה להתחמק אך אינו מצליח ומתעלף[/QUOTE]
"ניסית וזה כל מה שחשוב חזור(לפוקדור) אוושואט תנקום במנצ'לאקס על הארוחה, על פרס ותכסח אותו במתקפות בדיוק כמו מה שעשית כשנלחמנו על פרס רק תשתמש בצדף שלך לשריטה ולדחיפה!!".
-
[QUOTE=ttrrtte;1266822]
ג'ק- הרקרוס מהנהן, ומבין שאתה רוצה להילחם נגדו, לפתע קרנו מבזיקה באור קסוף ,
''מתקפת קרן'' מזמזם הפוקדע, ההרקרוס מתקדם במהירות אלייך מה עתשה?[/QUOTE]
"טריקו תעשה להרקרוס את אותו הטריק שעשינו לפיג'י הזה!" אומר לטריקו בעידוד
-
מרקוס-אוואשט מהנהן ומרים את הצדף שלו מהבטן, הוא זורק את הצדף ומאנצ'לאקס נהדף לאחור, הצדף חוזר לאואשט כמו בומירנג.
אוואשט רץ עם הצדף בידו ושורט בעזרתו כמה פעמים את מאנצ'לאקס שנופל לאחור מעולף, וממלמל ''מאנ...מאנ..צ'קלאס'' ואוואשט מחייך חיוך מאושר
תומאס-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה עליו ואמר ''לצ'מצ'אר גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
גי'ק-טריקו קופץ על הקרן של הרקרוס ודוחף אותו לרצפה,
הרקרוס נראה מעט עצוב ומפני שהוא רק תינוק
הוא פורץ בבכי ולא זז ממקומו
-
תומאס-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה עליו ואמר ''לצ'מצ'אר גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
"אוקיי ביי" אומר בעודי הולך לדרכי החוצה וממשיך ללכת.
-
[B]למען המשך המ''ת מ1-10 איך אני מנהלת את המ''ת עד עכשיו? עם יש לכם תלונות תאמרו בכדי שאוכל להשתפר תודה מראש, טל מנהלת המ''ת
[/B]
תומאס- אתה הולך עם הפוקדור של צרמצד'אר בידך אל כיוון דרך אחת, כאשר אתה עומד בפתח הדרך אתה מבין שהיא עוברת דרך יער, אתה נושם נשימה עמוקה ואומר ''והמסע מתחיל'' וצועד אל תוך היער.
לא עוברות כמה דקות ואתה שומע רחשים, אתה מסתובב אל מקור הרחשים ורואה פוקימון קטן-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/133.png[/IMG]
מסתכל בך, מה תעשה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1266849][B]למען המשך המ''ת מ1-10 איך אני מנהלת את המ''ת עד עכשיו? עם יש לכם תלונות תאמרו בכדי שאוכל להשתפר תודה מראש, טל מנהלת המ''ת
[/B]
תומאס- אתה הולך עם הפוקדור של צרמצד'אר בידך אל כיוון דרך אחת, כאשר אתה עומד בפתח הדרך אתה מבין שהיא עוברת דרך יער, אתה נושם נשימה עמוקה ואומר ''והמסע מתחיל'' וצועד אל תוך היער.
לא עוברות כמה דקות ואתה שומע רחשים, אתה מסתובב אל מקור הרחשים ורואה פוקימון קטן-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/133.png[/IMG]
מסתכל בך, מה תעשה?[/QUOTE]
זה שילוב של צ'רמנדר וצ'ימצ'אר
----------------
"אוקיי מה זה" אומר בעודי בודק בפוקידע