-
[QUOTE=sandslash;1267306]אני חייב להעיר על משהו, משהו שמאוד נגע בי בזמנים האחרונים.
חשבתי לעצמי, לנשים אין תאווה?
זה שמשנים פרסומת עם נשים וגברים אולי מבטח את הגברים, אבל מה עם הנשים? אין להם תאווה? הם לא נמשכים לאותם גברים שמופיעים בפרסומת?
הבעיה העיקרית היא שבאמת חושבים שזה שחור או לבן. לא, יש גם אפור. חייבים לגוון. אם התאווה תהיה שייכת רק לצד אחד, ותהיה פגיעה בצד אחד בלבד, יהיו תלונות בדיוק כמו שיש בימים האלה. אם ישלבו בין המינים, יתנו בפרסומות לגברים ונשים זה לצד זה(כאלו שמותר להם לגעת אחד בשניה, כמו משפחה או נשואים), הבעיה לא תהיה אצל אף אחד. יהיה שוויון בין המינים. חבל לראות חשפניות בפרסומות של ערוץ 2, יש לי אח בן 8 שמאוד אוהב את המירוץ למיליון.[/QUOTE]
לנשים יש תאווה, אבל היא מתבטאת באופן שונה מאוד מאשר אצל גברים. חוץ מזה שלפעמים גם הנשים לא כל כך יוצאות מהבית. וזה לא משנה אם זאת משפחה או משהו כזה.
[QUOTE=Ace Ventura;1267331]ההוצאות של המדינה לחרדים הם ממש לא זניחות..אם הם היו כל כך זניחות לא היו מתיחסים לזה כל כך. זה באמת סכומים עצומים מתקציב המדינה, סכומים אלו יכלו ללכת לדברים חשובים מאוד. המדינה לא צריכה לממן אותם, אני יודע שזה בעייה בגלל אמונתם, אבל הם לא יכולים לחיות על חשבון המדינה.
זה אחד מהסיבות ל"שנאה" כלפיהם, כי הם [B]כמו[/B] טפילים.
אני יודע שהם עובדים, אבל לא כולם, וזה בעייתי שהם צורכים כל כך הרבה כספים מהמדינה.[/QUOTE]
ואתה מתבסס על מה? בעבר שיטת ההתישבות הקיבוצית נקלעה למשברים ולחובות. לקיבוצים היו חובות של 7,000,000 שקלים והרבה לא ידעו מה יהיה לגבי זה. מה המדינה עשתה? בשנייה היא כיסתה להם את כל החובות, בלי שום בעייה. הרעיון שהם טפילים שלוקחים לך את הכסף לא נכון פשוט.
[QUOTE=Ilan;1267357]אלי ישי שר הפנים... זה מסביר הכל
זה הכל אינטרסים פולייטים... עובדה כשאתה מדבר עם חרדי על זה.. הם מתעצבנים עליך (אם לא כולם אז רובם) מה הם כבר עושים לומדים תורה? בן גוריון אמר שלא יהיו יותר מדי אנשים שלומדים תורה ופה זה 60% מכל החרדים...
אסור לכפות דברים על אנשים אחרים... זכותם של כל הנשים החילוניות לעשות מה שבא להן ואם בא להן לשיר אז שישירו שהחרדים יקחו אטמי אוזניים או שפסיקו להיות סוטים...[/QUOTE]
בקושי הצלחתי למצוא משהו שהוא לא דעות קדומות או השמצות שאני יכול להתייחס אליו.
[QUOTE]בן גוריון אמר שלא יהיו יותר מדי אנשים שלומדים תורה ופה זה 60% מכל החרדים...[/QUOTE]
אז מה אם בן גוריון אמר? הוא קדוש או משהו? וגם 60% מכל החרדים זה לא כל כך הרבה אנשים במדינה (גם אם אנחנו מדברים לא רק על הגברים אלא גם על הנשים והילדים).
אמרו לנשים לא לשיר? צוערים יצאו החוצה מהאולם, פשוט כי זה לא היה להם נעים, לא כפו על אף אחת שלא לשיר.
אם מדברים על הדרת נשים, אולי זה בכלל היה הדרת גברים? הם עזבו את האולם, לא הנשים.
-
בכלל מה כל היציאה הזאת שהחרדים ממוטטים את הכלכלה. מי אמר לך את זה... אבאלה?
חרדים מאז ומעולם היו גם עובדים. חסידים למשל תמיד עבדו...
ישנן חצרות רבות של חסידים שעובדים ומשלמים מיסים!
אני לא מצדיק את כל החרדים, אבל צורת ההסתה מסכנת את החרדים! אנשים נוקטים באלימות!
חבר סיפר לי שדחפו אותו בתחנה המרכזית! זה כבר לא נעים!