-
[quote=sandslash;1271041]scizor-x
"שם?" שואל אלבי המבולבל, "אבל שם נמצאות ההריסות של... אוי לא" הוא אומר ונעצר. "מה זה??" אתה שואל אותו בלחץ, "מה קרה שם?". "המקום הזה הפך לאתר ארכיאולוגיה, מכיוון שהוא נהרס לפני שנים רבות, עוד בתקופה שהרוח השחורה ניסתה להשתלט על העולם שלנו". הוא נראה חושש, יכול להיות שגורלה של חברתך נקבע יחד עם גורלו של המקום בו היא נמצאה.
[/quote]
"אתה לא מכיר את סיסיליה, היא שרדה" אגיד בעקשנות יחסית ואז אוסיף "אני מקווה".
-
scizor-x
"אני לא שולל כלום," אומר אלבי, "אבל לא היה סימן לאלפים עוד מאז ניסיון ההשתלטות של הרוח השחורה... אני חושב שאין לך הרבה סיכויים למצוא אותה...". אלבי מראה לך במפה מקום שנקרא 'בנטילוס', "כדאי שזה יהיה היעד הבא שלך," הוא אומר, "הרי אתה צריך לחפש את החברה הקטנה שלך, לא?". הוא מוביל אותך לשדה פתוח מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים, ומצביע על בקתן עץ קטן. "שם תוכל להשיג מעבורת שתשיט אותך לבנטילוס". "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד!".
Seviper
אתה מנשנש את הבייגלעך של הזקן, והוא מתעצבן ורודף אחריך עם מקל הליכה. לבסוף אתה מתחמק ממנו והולך לישון תוך שאתה מתגלגל מצחוק. אתה מסדיר את נשימתך, ונרדם מיד כשאתה מניח את ראשך על הכר. 'יום מעניין...' אתה חושב לעצמך, לפני שאתה עוצם את עיניך.
~"עזור לי!! עזור לי, בבקשה!!! אני לא יכולה לשרוד ככה!! אני חייבת עזרה!! הצילוו!!!~
אתה מתעורר בבהלה מהחלום שפקד אותך. עדיין חושך בחוץ. החלום חוזר למחשבותיך שוב ושוב, ואינך מצליח להירדם. אולי כדאי לצאת החוצה ולשאוף קצת אוויר לפני שתחזור לישון.
PizzaBlaster
תרגיש טוב.
~~~~~~~
"חה!" קורא אלבי בפרץ של צחוק, ולאחר שניה עושה פרצוף רציני, מה שגורם לך להתפרץ בצחוק. "הדרקונים הינם יצורים חזקים פי מאה ממך!" אומר אלבי, "אתה תצטרך להתאמן חודשים לפני שבכלל תוכל להניע עפעף לידך בלי שתישקף סכנה לחייך, וגם אז הם יוכלו לגבור עליך". הוא מראה לך במפה מקום מסויים, "בנטילוס," הוא אומר, "זה המקום שאתה צריך להגיע אליו בשלב נמוך כמו שלך". הוא מוביל אותך לשדה פתוח מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים, ומצביע על בקתן עץ קטן. "שם תוכל להשיג מעבורת שתשיט אותך לבנטילוס". "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד! ודרך אגב, אני ממש לא עומד לבוא איתך, יש לי משפחה וילדים לטפל בהם!".
Rin Kagamine
"אני יענה על הכל!! רק אל תענו אותי!! אני לא מוכן לסבול עינויים! אני אנשוך אותכם!!" הזקן קורא בפחד. לפתע, הוא קקם על רגליו בקלות ומסתכל עלייך. "אין לך זקן..." הוא אומר, "את בטח בחורה!". הוא מסתכל עלייך, מסתובב סביבך. "מאוד יפה, אני חייב לציין" הוא אומר במבט שנשמע בוחן, ולא נמשך. "את רוצה טרמפ על המעבורת, אה?" הוא שואל במבטא קנדי כבד, "אני יכול לספק לך את זה, בתשלום כמובן". הוא לוקח את מקל ההליכה שלו ונוגע איתו בכיס מכנסך, "כמובן שזה יעלה לך מאה דולר, כמו תמיד אצלנו בשירות, וכמובן שאוכל לנגן לך בצ'לו שלי!". הוא מושיט את ידו ומצפה לתשלום.
ttrrtte
"אני חושב שהרוח השחורה ידע מה הוא עושה," אומר אלבי, "הרי מקיפאון תוכלי לברוח בקלות בתור אלפית, הרי את אמורה להיות זריזה מאוד ויכולה לקפוץ לגובה רב, אבל עצם העובדה שנשיקת פתע גורמת לך בהתחלה להלם, הקיפאון משפיע הרבה יותר". הוא שותק לרגע וחושב, "כמובן שהוא כבר מת, אז את לא יכולה לקבל את נקמתך".
-
[QUOTE=sandslash;1271781]scizor-x
"אני לא שולל כלום," אומר אלבי, "אבל לא היה סימן לאלפים עוד מאז ניסיון ההשתלטות של הרוח השחורה... אני חושב שאין לך הרבה סיכויים למצוא אותה...". אלבי מראה לך במפה מקום שנקרא 'בנטילוס', "כדאי שזה יהיה היעד הבא שלך," הוא אומר, "הרי אתה צריך לחפש את החברה הקטנה שלך, לא?". הוא מוביל אותך לשדה פתוח מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים, ומצביע על בקתן עץ קטן. "שם תוכל להשיג מעבורת שתשיט אותך לבנטילוס". "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד!".
.[/QUOTE]
"תודה זבוב, על הכל!" אגיד וארוץ עם המפה לבקתה. כשאגיע פשוט אפתח את הדלת בלי לדפוק ואומר "אלבי שלח אותי. אני רוצה לחץ מעבורת לבנטילוס"
-
[QUOTE=sandslash;1271781]
Seviper
אתה מנשנש את הבייגלעך של הזקן, והוא מתעצבן ורודף אחריך עם מקל הליכה. לבסוף אתה מתחמק ממנו והולך לישון תוך שאתה מתגלגל מצחוק. אתה מסדיר את נשימתך, ונרדם מיד כשאתה מניח את ראשך על הכר. 'יום מעניין...' אתה חושב לעצמך, לפני שאתה עוצם את עיניך.
~"עזור לי!! עזור לי, בבקשה!!! אני לא יכולה לשרוד ככה!! אני חייבת עזרה!! הצילוו!!!~
אתה מתעורר בבהלה מהחלום שפקד אותך. עדיין חושך בחוץ. החלום חוזר למחשבותיך שוב ושוב, ואינך מצליח להירדם. אולי כדאי לצאת החוצה ולשאוף קצת אוויר לפני שתחזור לישון.
[/QUOTE]
אני חושב על החלום ומנסה לגלות של מי היה הקול הזה שצעק. אולי הנסיכה? בינתיים כדי להתאוורר ולהרגע מהחלום אני עולה לסיפון של המעבורת בתקווה למצוא את הזקן לעצבן אותו קצת, ע"י לקיחת המקל שלו או משהו דומה.
-
ttrrtte
"אני חושב שהרוח השחורה ידע מה הוא עושה," אומר אלבי, "הרי מקיפאון תוכלי לברוח בקלות בתור אלפית, הרי את אמורה להיות זריזה מאוד ויכולה לקפוץ לגובה רב, אבל עצם העובדה שנשיקת פתע גורמת לך בהתחלה להלם, הקיפאון משפיע הרבה יותר". הוא שותק לרגע וחושב, "כמובן שהוא כבר מת, אז את לא יכולה לקבל את נקמתך".[/QUOTE]
''מת?, אתה בטוח אלבי?'' אשאל אותו ליתר ביטחון בתקווה לתשובה שלילית, ''למה רק עכשיו ורק אני התעוררתי מן הקיפאון?'', ''או אלבי אני מקווה שאתה יודע כי אני מרגישה כל כך אבודה מה אלפית יכולה לעשות בעולם כזה?!W' ואחכה בתקווה לתשובות
-
[b]"אני יענה על הכל!! רק אל תענו אותי!! אני לא מוכן לסבול עינויים! אני אנשוך אותכם!!" הזקן קורא בפחד. לפתע, הוא קקם על רגליו בקלות ומסתכל עלייך. "אין לך זקן..." הוא אומר, "את בטח בחורה!". הוא מסתכל עלייך, מסתובב סביבך. "מאוד יפה, אני חייב לציין" הוא אומר במבט שנשמע בוחן, ולא נמשך. "את רוצה טרמפ על המעבורת, אה?" הוא שואל במבטא קנדי כבד, "אני יכול לספק לך את זה, בתשלום כמובן". הוא לוקח את מקל ההליכה שלו ונוגע איתו בכיס מכנסך, "כמובן שזה יעלה לך מאה דולר, כמו תמיד אצלנו בשירות, וכמובן שאוכל לנגן לך בצ'לו שלי!". הוא מושיט את ידו ומצפה לתשלום.
[/b]
" ל-לא, אין לי זקן ^^'' " אומר לו במבוכה. "מי אתה?" אשאל אותו ואתרחק ממנו מעט.
" ו.. כן, אני צריכה לטוס במעבורת. אבל.. האמת, שאין לי פה כסף. >< " אומר לו.
" אתה תוכל.. לעשות לי הנחה או לרשום לי, שבפעם אחרת אחזיר לך? או שאני יעשה בשבילך משהו כדי לוותר על התשלום? כל דבר שתרצה, " אומר לו.
-
[QUOTE=sandslash;1271041]
alonsiro
אתה רץ לכיוון היער הקרוב ביותר אליך, אבל לא מוצא שם דובים. אתה ממשיך לחפש, ולפתע רואה חבורה של שפנים, הכוללת חמישה פרטים, שמקפצים לידך, מה שדי מעצבן אותך. אתה מסתכל שוב במפה, ורואה שאין בכלל דובים באליפיה. המקומות היחידים שכוללים דובים הם בקראסיה ובקורנטילוס, מה שלא כל כך קרוב למקום בו אתה נמצא. השפנים הקטנים מצייצים לידך ומקפצים, ולפתע אתה מרגיש משהו כדורי וחם שנוגע בנעליך. אתה מסתכל למטה ורואה את מה שהיית מעדיף שלא לראות; צרכי שפנים. אתה מרגיש דחף לשפד אותם עם כמה חיצים מהקשת שלך.
[/QUOTE]
סליחה על האיחור, אין לי ממש תירוץ פשוט לא היה לי ממש זמן להתחבר XD
~~~~~~~~~~~~~~~
אני לגמרי מסכים עם תחושות הבטן שלי, יש לי פלשבק מקרבות הבוץ מהילדות. 'כן, אני הולך לעשות את זה!'
"מוכנים או לא הנה זה בא !!!" אני מורח צרכי ארנבים על הקשת מנסה לא להריח ויורה את החץ המרוח, משפד את הארנב שאני הכי חושד בו.
~~~~~~~~~~~~~
אני אוהב את המשחק הזה... XD
-
alonsiro
גם אני אוהב אותך
~~~~~~~
אתה משסף את הארנב ביריה אחת, מהירה וחדה, שמותירה את המוח שלו בצידו השני של גופו, יחד עם... אתה יודע מה. "וואו! מרשים ביותר!" קרא אלבי, "נראה שכישוריך מעידים על דבר אחד בלבד... האם זה הגיוני שאתה אולי... רק רגע" הוא אמר והפסיק בדיבוריו, "אני רוצה למדוד אותך". הוא מוציא מכיסו סרגל מדידה ארוך, ומתקרב אליך באיטיות. "אפשר?" הוא שואל בנימה נחמדה.
Rin Kagamine
"הממ..." אומר הזקן המטורלל תוך שהוא מגרד את זקנו בעיקשות, "אולי את יכולה לעשות משהו מסוים...". הוא מצביע לעבר היער, "אם תשיגי לי כנפיים של פגאסוס לבן," הוא אומר, "אני אתן לך נסיעה בחינם!". הוא מתחיל לרקוד סטפס ומחייך, "נו, למה את מחכה? זוזי כבר!".
ttrrtte
"כן, אני בטוח במאה אחוז שהוא מת," אומר אלבי, "הרי הגיבורים של יבשת אוסטרליה הצליחו בעצמם לחסל אותו". הוא מקשיב לדבריך, ולבסוף אומר "מה אלפית יכולה לעשות? הרי הזכרת שהאלפים האחרים גם הם בקיפאון, נכון?". הוא חושב קצת, "אז אולי כדאי שתעוררי אותם".
Seviper
לאחר כמה דקות ארוכות של מחשבה, אתה יוצא החוצה לשאוף אוויר צח. אתה שומע צעדים מאחוריך, ומסתובב במהירות כאינסטינקט. אתה רואה את הזקן עומד לפניך, הוא נראה שליו מתמיד. "רואה את היצורים שם?" הוא שואל ומצביע לעבר הים. אתה מתבונן, ומבחין בחבורת דולפינים, עם כנפיים עליהם. הזקן מסביר לך על הדולפינים(לפי התיאור בדף הפתיחה). "לי פעם היה דולפין מחמד," אומר הזקן. "ומה קרה?" אתה שואל אותו. "הוא נאכל" הזקן אומר ומלטף את הבטן שלו. קופצת מחשבה לראשך, אולי הזקן יודע משהו על הנסיכה.
scizor-x
אתה מבחין באדם חסון, עם שריון קרב גדול עליו, שמחזיק חרב ארוכה וחדה. הוא מסתכל עליך דרך קסדתו הזהובה, וחרבו נעוצה ב.... כרית. "אתה באת לפה בשביל מעבורת אה?" הוא אומר בקול זקן, ומוריד את השריון. אתה מגלה שבעצם הוא אדם זקן ומסכן. "אז אני אתן לך אחת... בתשלום של מאה דולר!" הוא מכריז בקול.
-
PizzaBlaster
תרגיש טוב.
~~~~~~~
"חה!" קורא אלבי בפרץ של צחוק, ולאחר שניה עושה פרצוף רציני, מה שגורם לך להתפרץ בצחוק. "הדרקונים הינם יצורים חזקים פי מאה ממך!" אומר אלבי, "אתה תצטרך להתאמן חודשים לפני שבכלל תוכל להניע עפעף לידך בלי שתישקף סכנה לחייך, וגם אז הם יוכלו לגבור עליך". הוא מראה לך במפה מקום מסויים, "בנטילוס," הוא אומר, "זה המקום שאתה צריך להגיע אליו בשלב נמוך כמו שלך". הוא מוביל אותך לשדה פתוח מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים, ומצביע על בקתן עץ קטן. "שם תוכל להשיג מעבורת שתשיט אותך לבנטילוס". "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד! ודרך אגב, אני ממש לא עומד לבוא איתך, יש לי משפחה וילדים לטפל בהם!".
[/QUOTE]
"טוב, תודה אלבי!" אני אומר לו. אני הולך לבקתה ודופק על הדלת.
-
[QUOTE=sandslash;1273057]
Rin Kagamine
"הממ..." אומר הזקן המטורלל תוך שהוא מגרד את זקנו בעיקשות, "אולי את יכולה לעשות משהו מסוים...". הוא מצביע לעבר היער, "אם תשיגי לי כנפיים של פגאסוס לבן," הוא אומר, "אני אתן לך נסיעה בחינם!". הוא מתחיל לרקוד סטפס ומחייך, "נו, למה את מחכה? זוזי כבר!".
[/QUOTE]
" א-אתה מתכוון כאילו, להרוג אחד ולתלוש לו את הכנפיים?! " אומר בלחץ ובהלה לזקן המוזר.
" זה מגעיל, " אומר לו. " אולי אני פשוט יביא לך את הסוס בריא ושלם, ואתה תעשה איתו מה שאתה רוצה?"
אשאל אותו. " או שיש לך משימה אחרת בשבילי? ^^''' " אומר לו ואנסה להעביר את נושא הסוס.
-
Rin Kagamine
"את לא חייבת להסכים לעסקה," אומר הזקן, "אבל או כנפיים בריאות ושלמות של פגאסוס, או שאין כרטיס נסיעה". הוא מסתכל עלייך בחרדה, "ממש לא, אני ממש לא אתן שיכניסו חיה כמו פגאסוס לבית היפה והנקי שלי!". תוך כדי שהוא מדבר את מבחינה בעכביש קטן שיורד מקור העכביש שלו לעבר פרצופו של הזקן, בתוך הבית ה'נקי' לכאורה שלו.
PizzaBlaster
אתה הולך לעבר הבקתה, אך לפתע אתה שומע קול נחירה מבהיל. אתה קופץ במקום מבהלה ומסתובב לעבר הקול, ורואה חזיר בר עצבני, שמראה בסימני הפרסות כשהוא דורך על האדמה, שזו הטריטוריה שלו. הוא רץ לעברך, ומכוון את הניבים שיוצאים לו מהשפה לכיוונך.
-
Seviper
PizzaBlaster
תרגיש טוב.
~~~~~~~
Rin Kagamine
"אני יענה על הכל!! רק אל תענו אותי!! אני לא מוכן לסבול עינויים! אני אנשוך אותכם!!" הזקן קורא בפחד. לפתע, הוא קקם על רגליו בקלות ומסתכל עלייך. "אין לך זקן..." הוא אומר, "את בטח בחורה!". הוא מסתכל עלייך, מסתובב סביבך. "מאוד יפה, אני חייב לציין" הוא אומר במבט שנשמע בוחן, ולא נמשך. "את רוצה טרמפ על המעבורת, אה?" הוא שואל במבטא קנדי כבד, "אני יכול לספק לך את זה, בתשלום כמובן". הוא לוקח את מקל ההליכה שלו ונוגע איתו בכיס מכנסך, "כמובן שזה יעלה לך מאה דולר, כמו תמיד אצלנו בשירות, וכמובן שאוכל לנגן לך בצ'לו שלי!". הוא מושיט את ידו ומצפה לתשלום.
ttrrtte
"אני חושב שהרוח השחורה ידע מה הוא עושה," אומר אלבי, "הרי מקיפאון תוכלי לברוח בקלות בתור אלפית, הרי את אמורה להיות זריזה מאוד ויכולה לקפוץ לגובה רב, אבל עצם העובדה שנשיקת פתע גורמת לך בהתחלה להלם, הקיפאון משפיע הרבה יותר". הוא שותק לרגע וחושב, "כמובן שהוא כבר מת, אז את לא יכולה לקבל את נקמתך".[/QUOTE]
"מאה דולר?" אומר "כי אני מכיר מעבכורת נסתרת באיזור שמוכנה להסיע אותי ב80 דולר, אז אני חושב שאני פשוט אלך אליו... אלא אם כן תסכים להוריד את המחיר ל80 אפילו 85 אני מוכן"
-
[QUOTE=sandslash;1273061]Rin Kagamine
"את לא חייבת להסכים לעסקה," אומר הזקן, "אבל או כנפיים בריאות ושלמות של פגאסוס, או שאין כרטיס נסיעה". הוא מסתכל עלייך בחרדה, "ממש לא, אני ממש לא אתן שיכניסו חיה כמו פגאסוס לבית היפה והנקי שלי!". תוך כדי שהוא מדבר את מבחינה בעכביש קטן שיורד מקור העכביש שלו לעבר פרצופו של הזקן, בתוך הבית ה'נקי' לכאורה שלו.
[/QUOTE]
" איכס. עכבישים. " אני אומר, ואתרחק מהזקן. " זה דיי מגעיל, הקטע עם הכנפיים. אבל זאת הדרך היחידה.. אבל זה מגעיל. המ.. תגיד, יש כאן אנשים באי הזה, חוץ ממני? " אשאל אותו ואסתכל ימין
ושמאל.
-
[QUOTE=sandslash;1273061]
PizzaBlaster
אתה הולך לעבר הבקתה, אך לפתע אתה שומע קול נחירה מבהיל. אתה קופץ במקום מבהלה ומסתובב לעבר הקול, ורואה חזיר בר עצבני, שמראה בסימני הפרסות כשהוא דורך על האדמה, שזו הטריטוריה שלו. הוא רץ לעברך, ומכוון את הניבים שיוצאים לו מהשפה לכיוונך.[/QUOTE]
אני שולף את הקשת מהר ככל האפשר, מקבע בה חץ ומחכה שחזיר הבר יהיה קרוב אליי. כשהוא ממש קרוב אליי, אני מסתובב כדי שהוא ימשיך לרוץ ולא ייתקע בי ואז אני יורה כמה חצים במהירות.
-
[QUOTE=sandslash;1273057]alonsiro
גם אני אוהב אותך
~~~~~~~
אתה משסף את הארנב ביריה אחת, מהירה וחדה, שמותירה את המוח שלו בצידו השני של גופו, יחד עם... אתה יודע מה. "וואו! מרשים ביותר!" קרא אלבי, "נראה שכישוריך מעידים על דבר אחד בלבד... האם זה הגיוני שאתה אולי... רק רגע" הוא אמר והפסיק בדיבוריו, "אני רוצה למדוד אותך". הוא מוציא מכיסו סרגל מדידה ארוך, ומתקרב אליך באיטיות. "אפשר?" הוא שואל בנימה נחמדה.
[/QUOTE]
"בסדר ?" 'מה הבעיה של הפיי הזה ? ואיך אומרים פיה כזכר ?!' אני מוריד את הנעליים וכשהוא יסיים לבדוק אני אנקה אותם.
~~~~~~~~~
XD