בת'אכלס כן, הריבוע קצת מפריע לי אבל בסדר חח. עכשיו תיצור שכבה חדשה על Screen ואם אתה יודע להצליל תעשה עם מברשת רכה כמה נקודות לבנות של בהירות.
Printable View
בת'אכלס כן, הריבוע קצת מפריע לי אבל בסדר חח. עכשיו תיצור שכבה חדשה על Screen ואם אתה יודע להצליל תעשה עם מברשת רכה כמה נקודות לבנות של בהירות.
[QUOTE=Element;1274691]אוקיי גיא, בגלל שאמרתה שיש לך ידע בסיסי אני מניח שתצליח את זה בלי תמונות. שיעור ריאשון אחרי השלבים הבסיסיים זה בעצם שתיקח טקסט שיצרתה, תצבע אותו בסתם צבע, בלי אפקטים ופשוט תיקח את כלי ההזזה של החץ, תלחץ Alt והצד שאתה רוצה שיהיה אליו התלת מימד,ואז אחרי שתשכפל כמה פעמים תשאיר את השכבה הריאשונה, שהכי למעלה. תמזג את כל השאר חוץ מהכי למעלה ואז את השכבה הממוזגת תעשה יותר כהה. ככה השכבה שהכי למעלה תיהיה בהירה ויצא 3D.. אני מבין שלא הבנתה ממש נכון? חח[/QUOTE]
סבבה,הבנתי :)
אני אעשה עוד מעט ;)
אם אתה רוצה....
אתה יכול לראות את הרמה שלי פה:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=47628[/url]
אני מבקש להגיש את העבודות עד מחר ב4.. כל אלה שיש להם קשיים שיפנו אליי בפרטי שאני ידע.
[QUOTE=חמין זה נאדים;1274630]עומר אני מצטער, עד מחר~מחרתיים אני לא אהיה מהמחשב שלי אז אני לא אוכל לעשות "שיעורי בית"[/QUOTE]
[QUOTE=Element;1275020]אני מבקש להגיש את העבודות עד מחר ב4.. כל אלה שיש להם קשיים שיפנו אליי בפרטי שאני ידע.[/QUOTE]
אני מניח שזה קושי מסוים...
[quote=חמין זה נאדים;1275043]אני מניח שזה קושי מסוים...[/quote]
בסדר אך מתי תחזור?
[QUOTE=Element;1275044]בסדר אך מתי תחזור?[/QUOTE]
בערך מחר בסביבות 3... כמה זמן לוקח לעשות את ה"שיעורים"?
זה ממש פשוט, מקסימום 5 דקות אני מתאר לעצמי. בכ"מ אם יש לך עוד משהו שאתה צריך להגיד לי תכתוב בפרטי, זה סתם מאספים.
שלחתי לך בה"פ...
מקווה שאתה מקבל את זה...
אני לא מצליך לכתוב!!
הנה:
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/4524800.png[/IMG]
מצטער על האיחור....
יש לי בעיה בפוטושפ אני לא מצליך להפעיל אותו טוב יש לך תוכנה אחרת??
עומר, איך עושים 700x600 ולכתוב עם פונט?
חזרתי, מצטער חליתי. כל מי שצריך עזרה שירשום לי עכשיו שאני ידע אם זה עדכני.
עומר, איך עושים 700x600 ולכתוב עם פונט?
תלחץ קובץ ואז חדש, ואז יש לך שם מידות . טקסט עם כלי של סימן טקסט