-
בוקררר
[QUOTE=~Donphan~;1282338]וואו ארוון, בטח סיפרו על זה בחדשות.. לא?[/QUOTE]
לא אמרו כלום ,זה דיי מוזר לי .
-
-
ארווין, אכן עשית דאבל.
תן לעצמך אזהרה בע"פ Xd
-
-
-
[quote=Aichi Sendou;1282369]אין בעד מה[/quote]
וואו הלכתי לישון היום מאוחר... מאוד מאוחר.
קראתי ספר, ואז כשהלכתי לישון גיליתי שהשעה היא בעצם עשרה ל6, ןלא 20 ל3 כמו שהיה רשום בשעון XD
-
חח אני רק חזרתי ב4 מיציאה חח
-
[QUOTE=~Donphan~;1282372]וואו הלכתי לישון היום מאוחר... מאוד מאוחר.
קראתי ספר, ואז כשהלכתי לישון גיליתי שהשעה היא בעצם עשרה ל6, ןלא 20 ל3 כמו שהיה רשום בשעון XD[/QUOTE]
כששיחררו את גלעד שליט הייתי ער עד 7 וחצי ולא הייתי עייף, רציתי לראות את החזרה שלו, אבל זה היה משעמם ואמא שלי התעקשה שאני אשן =/
-
[quote=Ash Is A Nub;1282375]כששיחררו את גלעד שליט הייתי ער עד 7 וחצי ולא הייתי עייף, רציתי לראות את החזרה שלו, אבל זה היה משעמם ואמא שלי התעקשה שאני אשן =/[/quote]
לפני שבוע עשיתי לילה לבן של יותר מ30 שעות רצופות ללא שינה.
זה היה בצפון מטעם התנועה של המושב.
-
אני זוכר שבפעם הראשונה שישנתי אצל חבר שלי: הלכנו לישון ב10 כי סבתא שלו הייתה, אבל התעוררנו ב11 ואכלנו עוגה, היה כיף.
בפעם השנייה: הלכנו לישון ב11 בזמן שההורים שלו מנדנדים לנו לכבות ת'אורות ואת ת'טלוויזיה, והוא וכל המשפחה שלו העירה אותי ב6 בבוקר ואז אכלנו קורנפלקס, זה היה הרבה פחות כיף.
-
ביום האחרון בלונדון התעוררתי ב-7 לפי שעון אנגליה [9 לפי הארץ] והלכתי לישון ב-21 בערב יום למחרת בישראל בערך 36 שעות ללא שינה
כול מי שאוהב יוגי הו
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48097[/URL]
-
-
-
[QUOTE=Son Gokū;1282150]כמה עובדות
1 גיטאמה האנימה הכי טובה לנצח מאז שהיא נוצרה לפי מעריצי אתר מאל(מי שלא יודע מזה מאל שילך לראות בפורום אנימה מה זה)
2 אין להתווכח עם כותרות הנוד
3ילדים אל תנסו לראות את האנימה בביתxdאלה אם אתם מעל גיל 13
4מי קרא את זה ?
יאלה הלכתי לקרוא תפרק החדש של פיירי טייל.יאלה תספימו ותבינו שספאם זה לא טוב[/QUOTE]
One Piece>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gintama
וכן ראיתי את גינטאמה והוא לא כזה טוב... זה רפטיטיבי ומשעמם העלילה לא ממש מתקדמת
-
[QUOTE=Ilan;1282395]One Piece>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gintama
וכן ראיתי את גינטאמה והוא לא כזה טוב... זה רפטיטיבי ומשעמם העלילה לא ממש מתקדמת[/QUOTE]
וואן פיס גם אנימה טובה אבל אהבתי יותר גינטאמה מאשר ואן פיס