-
[quote=מאסטר ליאון;1284850]*לפעמים כן לפעמים לא
אנדרו- זה לא עובד וגיבל נחלש(תקרא למתקפה בשמה וזה עובד רק אם שניים ) דרטיני וגיבל תוקפים שוב בנשמת צ'י דרקונית(זה השם) ואז רורק אומר:"אתה יודע שילובים? יפה טוב אז חבטה מרסקת" רורק מוציא ג'יאודוד עוד פעם וג'יאודוד מתקשח ועולה על הזנב של אוניקס שחובט בפוקימונים שלך עם זנבו כשג'יאודוד מפעיל גם ריסוק אבנים.[/quote]
אגיד לגיבל ולדרטיני "תחמקו מהר" בדאגה קלה ואז: "כדימה ביחד מתקפת צ'י דרקונית בכל הכוח!!!" אצעק בעידוד ובביטחון לעברם
-
[QUOTE=r03e;1284863]אגיד לגיבל ולדרטיני "תחמקו מהר" בדאגה קלה ואז: "כדימה ביחד מתקפת צ'י דרקונית בכל הכוח!!!" אצעק בעידוד ובביטחון לעברם[/QUOTE]
הם תוקפים ומצליחים להביס את רורק!!!! ג'יאודוד ואניקס כועסים וחוזרים לפוקדור רורק אומר לך:"תודה על קרב מצוין בנוסף לתג אני אתן לך אבן מיוחדת" ומגיש לך תג בצורת אבן ואבן שזוהרת בכחול, סגול וורוד(זה לפי אתר) ומוסיף:"יש אבנים שמחזקות פוקימונים ואם אתה רוצה שדרטיני יהפוך לדרגונייאר לך אל מרכז הפוקימונים יש שם מכונת פיתוח".
-
[quote=מאסטר ליאון;1284873]הם תוקפים ומצליחים להביס את רורק!!!! ג'יאודוד ואניקס כועסים וחוזרים לפוקדור רורק אומר לך:"תודה על קרב מצוין בנוסף לתג אני אתן לך אבן מיוחדת" ומגיש לך תג בצורת אבן ואבן שזוהרת בכחול, סגול וורוד(זה לפי אתר) ומוסיף:"יש אבנים שמחזקות פוקימונים ואם אתה רוצה שדרטיני יהפוך לדרגונייאר לך אל מרכז הפוקימונים יש שם מכונת פיתוח".[/quote]
"מה?! יש מכונת פיתוח במרכז הפוקימונים?! איך זה שלא ידעתי את זה קודם?!" אגיד לו "תודה אני אלך לשם עכשיו!" אומר לרורק ואלך למרכז הפוקימונים כדי לפתח את דרטיני
-
[QUOTE=r03e;1284881]"מה?! יש מכונת פיתוח במרכז הפוקימונים?! איך זה שלא ידעתי את זה קודם?!" אגיד לו "תודה אני אלך לשם עכשיו!" אומר לרורק ואלך למרכז הפוקימונים כדי לפתח את דרטיני[/QUOTE]
אתה הולך למרכז הפוקימונים ורואה מכונה שמעבירה פוקדורים אתה רואה את האחות ג'וי שמסבירה לך שמימין מכניסים לפיתוח ומשמאל מכניסים להחזיר לצורה קודמת או ראשונה ומדגימה: היא שמה פוקדור עם גרידוס בתוך המכונה ואתה רואה שם מג'יקראפ היא מכניסה אותו שוב ויוצא גרידוס.
-
[quote=מאסטר ליאון;1284885]אתה הולך למרכז הפוקימונים ורואה מכונה שמעבירה פוקדורים אתה רואה את האחות ג'וי שמסבירה לך שמימין מכניסים לפיתוח ומשמאל מכניסים להחזיר לצורה קודמת או ראשונה ומדגימה: היא שמה פוקדור עם גרידוס בתוך המכונה ואתה רואה שם מג'יקראפ היא מכניסה אותו שוב ויוצא גרידוס.[/quote]
"גדול!!" אגיד בהפתעה ואז אחשוב לעצמי 'את דרטיני אני אפתח אבל את גיבל ואת מורקרו אני רוצה לפתח לבד בעצמי, בל עזרת מכונה' ואז אכניס את דרטיני מימין
-
[QUOTE=r03e;1284895]"גדול!!" אגיד בהפתעה ואז אחשוב לעצמי 'את דרטיני אני אפתח אבל את גיבל ואת מורקרו אני רוצה לפתח לבד בעצמי, בל עזרת מכונה' ואז אכניס את דרטיני מימין[/QUOTE]
אתה מכניס את דרטיני ועובר עם דרטיני(רק עם דרטיני) לתוך מחשב ושם לא רק שאתם פיציים אלא יש שם מטאגרוס או הצורה הסופית שלו שאומר בקול בן אדם:"יש וירוס מוזר בצורת פוקימון ואם תצא כשהוא כאן תחזור בגודל בדיוק כזה ועוד כמה".
-
[quote=מאסטר ליאון;1284898]אתה מכניס את דרטיני ועובר עם דרטיני(רק עם דרטיני) לתוך מחשב ושם לא רק שאתם פיציים אלא יש שם מטאגרוס או הצורה הסופית שלו שאומר בקול בן אדם:"יש וירוס מוזר בצורת פוקימון ואם תצא כשהוא כאן תחזור בגודל בדיוק כזה ועוד כמה".[/quote]
לא הבנתי מה זה עוד כמה
--------------------
"אוקי" אגיד בקול רם "אז מה לעשות" אשאל
-
[QUOTE=r03e;1284903]לא הבנתי מה זה עוד כמה
--------------------
"אוקי" אגיד בקול רם "אז מה לעשות" אשאל[/QUOTE]
*עוד כמה דברים
המטאנק או מטאגרוס אומר לך:"קודם כל תתפוס אחד משורות המידע" ומצביע על נקודת אור שזזה במהירות במעגל ועוזבת עוד דקה
-
[quote=מאסטר ליאון;1284905]*עוד כמה דברים
המטאנק או מטאגרוס אומר לך:"קודם כל תתפוס אחד משורות המידע" ומצביע על נקודת אור שזזה במהירות במעגל ועוזבת עוד דקה[/quote]
כן אבל איזה?
-------
"אוקקקיייי, בסדר" אומר ואתפוס את הנקודה הזוהרת
-
[QUOTE=r03e;1284910]כן אבל איזה?
-------
"אוקקקיייי, בסדר" אומר ואתפוס את הנקודה הזוהרת[/QUOTE]
*אחשוב עוד מעט
אתה עולה על הנקודה ופתאום רואה אברה עצום.
-
[quote=מאסטר ליאון;1285011]*אחשוב עוד מעט
אתה עולה על הנקודה ופתאום רואה אברה עצום.[/quote]
"וואו" אגיד ואחכה לראות עם הוא תוקף אותי
-
[QUOTE=r03e;1285095]"וואו" אגיד ואחכה לראות עם הוא תוקף אותי[/QUOTE]
האברה לא שם לב שאתה שם והופך לקדברה ולאלקאזם ואז מההתחלה עוד פעם ועוד פעם עד שהוא פוקח את עיניו ואומר בשפת בני האדם:"אני התגלמות ההתפתחות" והופך לפוריגון שהופך לאברה.
-
[quote=מאסטר ליאון;1285154]האברה לא שם לב שאתה שם והופך לקדברה ולאלקאזם ואז מההתחלה עוד פעם ועוד פעם עד שהוא פוקח את עיניו ואומר בשפת בני האדם:"אני התגלמות ההתפתחות" והופך לפוריגון שהופך לאברה.[/quote]
אשאל אותו "אתה יכול לפתח לי את הדרטיני שלי?"
-
[QUOTE=r03e;1285210]אשאל אותו "אתה יכול לפתח לי את הדרטיני שלי?"[/QUOTE]
האברה אומר לך:"כן הושט לי אותו".
-
[quote=מאסטר ליאון;1285234]האברה אומר לך:"כן הושט לי אותו".[/quote]
אביא לו את הפוקדור של דרטיני בחשש ואומר "בבקשה"