-
[quote=SasoriRedSands;1287573][B]אנטוני[/B]
אתה הולך לאזור התחרויות,אתה רואה ם שלו דוכנים,תחרות למתחילם,תחרות למתקדמים ותחרות למקצוענים, בכל אחד טופס הרשמה:
שם:
הפוקימון שיתתף בתחרות:
נא להגיש עשרה דולרים כדי להרשם.
אתה מחפש את סידצלין,אבל לא מוצא,פתאום אתה רואה משהו זז ממכונות השתיה,סידצלין נכנסה למכונה ולקחה לימונדה טעימה בשבילה ובשבילך.
[/quote]
"תודה רבה סידצלין" אגיד לה ואתחיל לשתות מהר "הנה הטופס לתחרות של המתחילים" אגיד לסידצלין.
שם:אנטוני
הפוקימון שיתתף בתחרות:סידצלין
"בואי נראה להם מה זה יכולת של פוקימון ומאמן!" אגיד לסידצלין בזמן שאש הקרב בוערת בעיניי
'אנחנו הולכים לנצח פה את כולם!' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=SasoriRedSands;1287583][b]רועי[/b]
ברק
פייראל מהנהנן בהסכם,לפתע אתה רואה חייל מצוות אפסילון מתקרב ושואל אותך "הי! אתה לוכד לנו פוקימונם חדשים,טוב מאוד!" אמור החייל,שחושב שגם אתה בצוות אפסילון.
.[/QUOTE]
"זוז אני היתי כאן קודם" אומר לו בזעף "לך למקום אחר אני רוצה להלחם בשניהם אני אתפוס את הטוב יותר ואתה אם תישאר תוכל לקבל את הפחות טוב" אומר עדיין בזעף
-------------
אני אמור לדעת שקיים צוות אפסילון ושהוא חיל בצוות?
-
[CENTER][B]כינוי בפורום : [/B]Rin kagamine, משתנה ל May-chan
[I]שם במשחק:[/I] רין קאגאמינה.
[B]תמונה\תיאור:[/B] בעלת שער צהוב וקצר עם ארבעה סיכות, עיינים בצבע טורקיז-כחול יפהפה, נוהגת ללבוש
גופיה לבנה עם פפיון צהוב, ומכנסיים שחורות קצרות, ונעליים רגילות עם חותלות בצבע שחור עם 2 פסים צהובים. נוהגת לשים קשת עם אוזני חתול שחורות.
תמונות~ [url]http://epsillica.com/wp-content/uploads/2011/03/rin.jpg[/url]
[url]http://www.foroswebgratis.com/imagenes_foros/0/9/5/3/1/967900RinKagamine.jpg[/url]
[B]אופי:[/B] היפראקטיבית, נחמדה, לא ממש חכמה, צינית, חמודה, חברותית, פחדנית, עקשנית, חסרת אחריות, שאפתנית.
[B]ציוד:[/B] פוקידע,פוקיגיר,פוק'ץ,מפה של המחוז, ערכת עזרה ראשונה, אוהל.
[B]רקע:[/B] אין לי רעיונות כרגע ._. בהמשך אולי אוסיף.
[B]פוקימון התחלתי: [/B]פאמוולף 3:
[B]שותף:[/B] בעל שער בלונדיני יפהפה, עיינים ירוקות, גבוה; בערך מטר 80, לובש חולצת טריקו קצרה לבנה מכופתרת עם עניבה שחורה, מכנסיי ג'ינס ארוכות, ונעלי ספורט לבנות עם סמל של 'נייק' שחור.
[B]השם שלו: [/B]אוסאי טאקאומי. (אלא מי? Xdd)
הפוקימון ההתחלתי של השותף יבחר באופן אקראי.
[B]הערות\הארות\בקשות: [/B]אייס קפהה! ♥[/CENTER]
-
[b]אנטוני[/b]
"תודה רבה,הטורניר יתחיל בעוד 5 דקות" אומר לך האיש ואתה מתלבט מה לעשות,פתאום נשמעת צעקה "מי רוצה את הפוקימון שלי?" אתה מביט לעבר האדם ורואה לידו פוקימון ענקי מצד שני,אתה רואה שמהמרים על אנשים בטורניר המקצוענים,המהמרים נכונה זוכים בחפצים טובים.
[b]רועי[/b]
כן אתה יודע הוא לבוש במדים של צוות אפסילון
"אוקי,אוקי" הוא אומר בבהלה "באיזה דרגה אתה" מתענין,השאלה שמפילה אותך.
[B]מאי[/B]
רשומה,תגיבי בהתחלה
-
[QUOTE][center][b]התחלה:[/b]
אתם קמים מהמיטה בבוקר כאילו זה יום רגיל,אינכם מבינים למה השעון המעורר צילצל כל כך מוקדם אתם הולכים לסלון ביתכם ושם אתם רוטאים את אימכם ששואלת "אתה לא ממהר?"
"הכנתי אוכל על השולחן"
אינכם מבינים את השאלה אך פתאום אתם נזכרים באתמול,ושהיום אתם יוצאים למסע!
אתם אוכלים את הכל מהר מאוד,בתקווה שהפוקימון שאתם רוצים לא ילקח על ידיד מישהו אחר,ופותחים את הדלת שעוד לא סימתם ללעוס את האוכל יוצאים החוצה ורצים כאילו מישהו רודף אחריכם למעבדה אתם מגיעים לדלת המעבדה וצתחילים להתרגש.
מה תעשו? [/center][/QUOTE]
"אה נכון! " אצעק בהתלהבות, ואתלבש בבגדי הרגילים; גופיה עם פפיון צהוב, ומכנסים קצרות ושחורות,
אסתרק, וארד במהירות למטה. " ביי אמא! אני הולכת לפרופסור!!" אצעק לה, ואקח את האוכל מהשולחן.
לאחר מכן, אלך לביתו של הידיד שלי אוסאי, שגר לידי, ואחכה שהוא יצא, ולאחר מכן ארוץ למעבדה.
"הגעתי!! " אומר לו, בתקווה שלפחות הפוקימון שרציתי נשאר ועדיין לא נלקח.
-
[QUOTE=SasoriRedSands;1286788]התחלה:
אתם קמים מהמיטה בבוקר כאילו זה יום רגיל,אינכם מבינים למה השעון המעורר צילצל כל כך מוקדם אתם הולכים לסלון ביתכם ושם אתם רוטאים את אימכם ששואלת "אתה לא ממהר?"
"הכנתי אוכל על השולחן"
אינכם מבינים את השאלה אך פתאום אתם נזכרים באתמול,ושהיום אתם יוצאים למסע!
אתם אוכלים את הכל מהר מאוד,בתקווה שהפוקימון שאתם רוצים לא ילקח על ידיד מישהו אחר,ופותחים את הדלת שעוד לא סימתם ללעוס את האוכל יוצאים החוצה ורצים כאילו מישהו רודף אחריכם למעבדה אתם מגיעים לדלת המעבדה וצתחילים להתרגש.
מה תעשו?[/QUOTE]
אפתח את הדלת בחשש קל אבל לבסוף אומר "על החיים ועל המוות" ואפתח את הדלת ואשאל אם יש שם מישהו.
-
[quote=SasoriRedSands;1287597][B]אנטוני[/B]
"תודה רבה,הטורניר יתחיל בעוד 5 דקות" אומר לך האיש ואתה מתלבט מה לעשות,פתאום נשמעת צעקה "מי רוצה את הפוקימון שלי?" אתה מביט לעבר האדם ורואה לידו פוקימון ענקי מצד שני,אתה רואה שמהמרים על אנשים בטורניר המקצוענים,המהמרים נכונה זוכים בחפצים טובים.
[/quote]
אני אגש לאדם ששאל מי רוצה את הפוקימון שלו ואשאל אותו "איזה פוקימון זה בדיוק?" ובלבי אחשוב 'אם הוא יהיה טוב אולי כדי לי לקחת אותו'
-
[QUOTE=SasoriRedSands;1287597][b][b]רועי[/b]
כן אתה יודע הוא לבוש במדים של צוות אפסילון
"אוקי,אוקי" הוא אומר בבהלה "באיזה דרגה אתה" מתענין,השאלה שמפילה אותך.
[/QUOTE]
"יותר גדולה משלך זה בטוח" אומר עדיין בהתנשאות "אני לא צריך ללבוש מדים לעומתך עכשיו עוף מכאן" אומר בכעס ובהתנשאות "או שאני מדווח עליך למפקד שלך והוא כבר יעניש אותך"
-
[b]רין[/b]
"שלום לך רין" אומר פרופסור דן בשמחה,שכבר מכיר אותך,
"אז באת לקחת את הפוקימון שלך?" הוא שואל ואת ואוסאי מתלבטים מי לבחור.
[b]אייס[/b]
אתה פותח את הדלת,אבל לפני זה-אתה רואה צל של אדם,רץ לעברך זה קורה ממש מהר,הוא מצמיד אותך לקיר
"תצטרף אלינו" אומר לך בקול גבוה ומבהיל,אתה ממש לא יודע למה הוא מתכוון אך לא רוצה לעורר את כעסו.
[b]אנטוני[/b]
"אני לא מעונין בהצעות של חובבנים",אומר הבחור-דבר שמביש אותך לגמרי,אתה רואה שהטורניר מתחיל ושהקרב הראשוון מסתים והקרב שלך כמעט מתחיל.
[b]רועי[/b]
"תראה לי את התג זהות שלך" אומר הוא ומוציא מהכיס שלך את התעודת מאמן,אתה צריך לעצור אותו לפני שיקרא את התעודה,אחרת יתחיל להלחם איתך.
-
[QUOTE=SasoriRedSands;1287781][b][b]רועי[/b]
"תראה לי את התג זהות שלך" אומר הוא ומוציא מהכיס שלך את התעודת מאמן,אתה צריך לעצור אותו לפני שיקרא את התעודה,אחרת יתחיל להלחם איתך.[/QUOTE]
"תקשיב על תעצבן אותי לא כדי לך" אומר לו בחריקת שיניים ובזעם כבוש בניסיון להפחיד אותו "לך מפה ועל תחזור ואולי אבקש מהמפקד שלך לרחם עליך קצת" אומר עדיין בזעם כבוש
-
[quote=SasoriRedSands;1287781]
[B]אנטוני[/B]
"אני לא מעונין בהצעות של חובבנים",אומר הבחור-דבר שמביש אותך לגמרי,אתה רואה שהטורניר מתחיל ושהקרב הראשוון מסתים והקרב שלך כמעט מתחיל.
[/quote]
"אנחנו עוד נראה מי החובבן!" אגיד לאדם ואתקדם לעבר הזירה "סידצלין תתכונני לעלות לקרב!" אגיד לה ואחשוב לעצמי 'אני עומד להראות לבן אדם שם שאני לא חובבן ולנצח בתחרות!'
-
[QUOTE=SasoriRedSands;1287781][b]רין[/b]
[b]אייס[/b]
אתה פותח את הדלת,אבל לפני זה-אתה רואה צל של אדם,רץ לעברך זה קורה ממש מהר,הוא מצמיד אותך לקיר
"תצטרף אלינו" אומר לך בקול גבוה ומבהיל,אתה ממש לא יודע למה הוא מתכוון אך לא רוצה לעורר את כעסו.
[b]אנטוני[/b]
[b]רועי[/b]
"תראה לי את התג זהות שלך" אומר הוא ומוציא מהכיס שלך את התעודת מאמן,אתה צריך לעצור אותו לפני שיקרא את התעודה,אחרת יתחיל להלחם איתך.[/QUOTE]
אענה לו בפחד קל "אממ.. בסדר אבל מי זה אלינו? ואני אקבל פוקימון נכון?".
-
[QUOTE=SasoriRedSands;1287781][b]רין[/b]
[/QUOTE]
" כמובן! " אומר לפרופסור. "אממ.. אוף. כולם נורא חמודים ;-; " אני אומר ואסתכל על שלושתם.
" אבל.. אני חושבת שאקח את.. " אומר, ואסתכל על פוקימון האש. " אותו!" אומר ואצביע עליו בהתלהבות.
" מה אתה תיקח, אוסאי?"
---
אני משחקת את אוסאי, או אתה? D:
-
אייס
תצטט את שלך בלבד בבקשה
_________
"לצוות אפסילון" אומר האיש המוזר "אם לא תצטרף,גורלך כבר קבוע,יהיה הוא מר ואכזר." אומר האדם,דבר המערורר לך צמרמורת "אתה תקבל גם פוקימונים מיוחדים " מוסיף האיש ומתכוננןן שתבוא כבר.
[B]אנטוני[/B]
"והמנצח בקרב הזה הוא מקס!" אומר הקופאי ומחזיר קבלה למפסיד בסיבוב,"עכשיו סידצלין ואנטוני נגד ג'וני ופרן!" אומר הקופאי,מופי מולך פוקימון דמוי אייל,עם קרנים צהובות קטנות[IMG]http://www.monsterranch.com/images/monsterbig/dpmfa173.png[/IMG] "קדימה פרן תשתמש באגרוף חשמל" הוא אומר,חשמל מקיף את אגרופו והוא טס ומשסע את סידצלין באגרוף,דבר הגורם לה לכאב.
[B]רועי[/B]
"אוקי אוקי" אומר בתמימות "אגב אם איבדת את המדים ולא חושבים שאתה בצוות,קח את אלה" הוא אומר לך ומשליך לעברך מדים [B]קיבלת מדים של צוות אפסילון להסתננות בסיסים[/B] הנער הולך ואתה ממשיך להתרכז בקרב
[B]מאי[/B]
אני אתן לך לשחק אותו,אבל מדי פעם גם אני אשחק
תצטט את שלך בלבד בבקשה
_________
"לצוות אפסילון" אומר האיש המוזר "אם לא תצטרף,גורלך כבר קבוע,יהיה הוא מר ואכזר." אומר האדם,דבר המערורר לך צמרמורת "אתה תקבל גם פוקימונים מיוחדים " מוסיף האיש ומתכוננןן שתבוא כבר.
שתפתור את בעיותו הרבות (גם באופן שכליXD)[/QUOTE]
אומר לו "הסכמתי כבר קודם אבל רציתי למה אז איפה צוות אפסילון?".