-
[QUOTE=r03e;1292128][COLOR="Blue"]אייס-
אתה מחליט ללכת למעבדה. בדרך אתה מוציא את המחברת שלך לחקר פוקימונים ורואה שמושרנה הוא הפוקימון המנמנם ואתה רואה איך הוא נראה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/gnmw2gnqmzjn.gif[/IMG][/URL]). אתה נכנס למעבדה ופוגש את המדען ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/kyldzzzxafnd.png[/IMG][/URL]) שאמר לך שלום מה אתה רוצה לעזור לי או רק ללמוד על הפוקימון מושרנה, זה פוקימון מדהים אה יודע?.
מה תעשה?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
אומר לו בנימוס "ועוד איך אני רוצה גם לעזור לך וגם ללמוד עליו אני כתבתי מחברת על פוקימונים בעזרת אבי המדען המפורסם אדמונד סטארנייט" עם קצת שחצנות ואוציא את הפוקימונים שלי כדי שילמדו וכדי שיעזרו כמוני.
-
[QUOTE=r03e;1291882][COLOR="Magenta"]איקו-
את מוציאה פוכדור מכיסך וזורקת את הפוכדור על הפוקימון
-נידנוד-
-נידנוד-
-נידנוד-
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
לאחר שתפסת את הפוקימון סנייבי הולכת להביא אולו עדיין בצעד גאה, את מוציאה את הפוקימון מהפוכדור ומכוונת אליו את הפוקדע. לפתע קול מכני בוקע מיתוך המכשיר ואומר "דירלינג פוקימון העונה. דירלינג הוא פוקימון מיוחד עם ארבע צורות, אחת לכל עונה- אביב, קיץ, סתיו וחורף. בכל עונה דירלינג מחליף את הצבע שלו לצבעי העונה- ורוד, ירוק כתום וחום (בהתאמה לעונות) דירלינג אוהב מאוד צומת לב ומעדיף תמיד להמנע מקרב המתקפות של דירלינג הם: דחיפה, נהמה ומתקפת חול" והקול משתתק
מה תעשי?
[U][I]מזל טוב תפסת דירלינג[/I][/U][/COLOR]
''יש!'' אומר בחיוך, אחזיר את דירלינג וליף לפוקדור ואמשיך בדרכי, באמצע אני יעצור, אני יוציא את הפוקימונים ואומר ''ליף, תנסי להשתמש בעלי תער על העץ הזה, תנסי עד שתלמדי את ההתקפה, דירלינג אותו דבר כמו סנייבי!''
-
[quote=r03e;1292128][COLOR=Blue][/COLOR]
[COLOR=Red]אנטוני-
אתה מוציא את אושווט. והילדה צוחקת ואומרת "הא, ווצ'ונג שלי ינצח אותו בלי להתאמץ". אתה מבקש מאושווט, כמעט בתחינה, להשתמש באקדח מים על ווצ'ונג. אושווט מסתכל עליך ואז על ווצ'ונג ונאנח כאילו הוא אומר "טווווב, בסדר". ומשתמש במהירות באקדח מים לעבר ווצ'ונג שלא ראה את זה בא וחוטף את זרם המים בראשו. הילדה אומרת בזריזות "ווצ'ונג תשתמש בנשיכה, מהר" וווצ'ונג מתקדם לעבר אושווט במהירות שיא ותופס אותו בין שיניו, אושווט זועק מכאב
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אוקיי אושווט תשתמש בדחיפה על האדמה כדי לגרום לפוקימון של הילדה להפגע ולשחרר אותך ומיד אחר כך תשתמש פעם נוספת באקדח מים!" אגיד לאושווט בהתלהבות 'אני מקווה שהוא יצליח לנצח את זה ושהוא סוף סוף יתחיל להקשיב לי' אחשוב לעצמי בחשש רב
-
[COLOR="Blue"]אייס-
אתה אומר שאתה רוצה גם לעזור וגם ללמוד והמדען מחייך, אתה מוסיף את עיניין אבא שלך אבל נראה שהמדען לא מתרשם במיוחד. לאחר שתיקה מביכה המדען אומר "טוב, עם אתה רוצה לעזור אז אני צריך קצת אבק חלומות להמשך המחקר שלי ודיוק ניגמר לי אז עם לא אכפת לך לך לאזור החלומות שמיחוץ לעיר ותשיג קצת" אתה מתעניין ושואל איך אתה יכול להשיג אבק חלומות והמדען אומר "עם תביס מנה תוכל להוריד קצת אבק חלומות מגופה ולהביא לכאן". המדען מסביר לך איך להגיע ואתה יוצא מהמעבדה והולך לאזור לא מוכר. אתה רואה דשא גבוה כמה שיחים וכמה עצים ומתלבט איפה להתחיל לחפש
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]איקו-
את ממשיכה ללכת מעט עד שאת רואה עץ חזק וקשיח ולפתע עולה לך רעיון. את מוציאה את ליף ודירלינג ומבקשת מהם לנסות להשתמש בעלי תער. ליף ודירלינג מקשיבים לך אבל לא נראה שהם יודעים מה לעשו. ליף מנסה להשתמש בקליע זרעים על העץ ולפתע צונח ממנו פוקימון ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/ntz2zimwvdhm.gif[/IMG][/URL]) הוא נראה מבולבל ולפתע מבחין בך ובפוקימונים שלך ונרתע, הוא מתעופף לעבר ראש העץ ועוצר על ענף גבוה
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
אתה מבקש מאושווט לבצע דחיפה לעבר האדמה ואושווט מבין מה אתה רוצה לעשות ומשתמש בדחיפה כלפי הקרקע ומצליח להשתחרר לומרות שווצ'ונג לא נפגע כל כך קשה. אתה מבקש מאושווט להשתמש באקדח מים והוא מקשיב לך ואקדח המים פוגע בווצ'ונג שנפגע קשות. אתה רואה שאושווט מלא ביטחון עצמי. הילדה אומרת לווצ'ונג להשתמש בפזילה וההגנה של אושווט יורדת, אושווט משתמש שוב באקדח מים לומרות שאתה לו אומר לו ואתה מבין שעדיין צריך לעבוד על היחסים בינכם, לפתע הילדה אומרת "ווצ'ונג בוא ניגמור את זה תשתמש בסופר ניב". אתה רואה את ווצ'ונג שמסתער לעבר אושווט עם פה פתוח ושאחד הניבים שלו זוהר וגדול מהשאר
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1292528][COLOR="Blue"]אייס-
אתה אומר שאתה רוצה גם לעזור וגם ללמוד והמדען מחייך, אתה מוסיף את עיניין אבא שלך אבל נראה שהמדען לא מתרשם במיוחד. לאחר שתיקה מביכה המדען אומר "טוב, עם אתה רוצה לעזור אז אני צריך קצת אבק חלומות להמשך המחקר שלי ודיוק ניגמר לי אז עם לא אכפת לך לך לאזור החלומות שמיחוץ לעיר ותשיג קצת" אתה מתעניין ושואל איך אתה יכול להשיג אבק חלומות והמדען אומר "עם תביס מנה תוכל להוריד קצת אבק חלומות מגופה ולהביא לכאן". המדען מסביר לך איך להגיע ואתה יוצא מהמעבדה והולך לאזור לא מוכר. אתה רואה דשא גבוה כמה שיחים וכמה עצים ומתלבט איפה להתחיל לחפש
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]איקו-
את ממשיכה ללכת מעט עד שאת רואה עץ חזק וקשיח ולפתע עולה לך רעיון. את מוציאה את ליף ודירלינג ומבקשת מהם לנסות להשתמש בעלי תער. ליף ודירלינג מקשיבים לך אבל לא נראה שהם יודעים מה לעשו. ליף מנסה להשתמש בקליע זרעים על העץ ולפתע צונח ממנו פוקימון ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/ntz2zimwvdhm.gif[/IMG][/URL]) הוא נראה מבולבל ולפתע מבחין בך ובפוקימונים שלך ונרתע, הוא מתעופף לעבר ראש העץ ועוצר על ענף גבוה
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
אתה מבקש מאושווט לבצע דחיפה לעבר האדמה ואושווט מבין מה אתה רוצה לעשות ומשתמש בדחיפה כלפי הקרקע ומצליח להשתחרר לומרות שווצ'ונג לא נפגע כל כך קשה. אתה מבקש מאושווט להשתמש באקדח מים והוא מקשיב לך ואקדח המים פוגע בווצ'ונג שנפגע קשות. אתה רואה שאושווט מלא ביטחון עצמי. הילדה אומרת לווצ'ונג להשתמש בפזילה וההגנה של אושווט יורדת, אושווט משתמש שוב באקדח מים לומרות שאתה לו אומר לו ואתה מבין שעדיין צריך לעבוד על היחסים בינכם, לפתע הילדה אומרת "ווצ'ונג בוא ניגמור את זה תשתמש בסופר ניב". אתה רואה את ווצ'ונג שמסתער לעבר אושווט עם פה פתוח ושאחד הניבים שלו זוהר וגדול מהשאר
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אבדוק במחברתי ואזכר שביערות ובכל מקום עם דבש יש מונה והם בדרך כלל בקבוצות. אוציא מתיקי קצת דבש ואומר להיטוורם להתיך אותו לגמרי ואז להפוך אותו לצמיגי ושוב ושוב עד שאומר לו לאחר מכן אומר לפטראט לקפץ על העצים שאראה כשאלך ביער ולהתחבא לאחר מכן אמתין במחבוא.
*פרסמתי את הפרק הראשון בסיפור על פוקימון תקרא
-
[quote=r03e;1292528][COLOR=Blue][/COLOR]
[COLOR=Red]אנטוני-
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אוקיי אושווט תקשיב לי טוב עכשיו!" אגיד לאושווט בלחץ "תתחמק מזה ותשתמש באקדח מים כדי לסיים את מה שהתחלנו!" אגיד לאושווט "אתה חייב להקשיב לי ולסמוך עליי כמו שאני סומך עלייך!" אגיד לאושווט ואחשוב לעצמי בלחץ 'אני מווקה שהוא יקשיב לי כמו שצריך פעם אחת'
-
[COLOR="Blue"]אייס-
אין לך דבש
-----------------
אתה מסתתר באחד השיחים ומבקש מפטראט לסייר על העצים. לאחר זמן מה אתה מרגיש שמשהו נתקע בך מאחורה ואתה שומע "מונה, מונה" בקול מבולבל. אתה מסתובב ורואה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mmdmq0yd3mqj.gif[/IMG][/URL]). היא נראת מבולבלת ומסתכלת עליך בבילבול הולך וגובר ובחרדה הולכת וגוברת.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
אתה אומר לאושווט להתחמק ואושווט זז ברגע האחרון ומצליח להתחמק. אבל לפתע אתה רואה שהוא נפגע ברגלו מהניב הגדול. ווצ'ונג מסתובב ומשתמש שוב בסופר ניב ואתה אומר לאושווט להשתמש באקדח מים. אושווט עושה את מה שביקשת ואקדח המים פוגע בדיוק בתוך פיו שלווצ'ונג ומפסיק את המתקפה. ואתה רואה שווצ'ונג נפגע קשות. הילדה אומרת לווצ'ונג "תהשתמש בדחיפה" ברוגז מסוים וווצ'ונג מתחיל לרוץ לעבר אושווט. לפתע אושווטמתרכז וההתקפה שלו עולה ולאחר מכן הוא לוקח את צדף שעל ביטנו והופך אותו לחרב קטנה ותוקף את ווצ'ונג בחוזקה
-ווצ'ונג מעולף-
מה תעשה?
[I][U]מזל טוב, אושווט למד פיקוס אנרגיה וחרב צדף(או אך שלא קוראים לזה)!!![/U][/I][/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1292573][COLOR="Blue"]אייס-
אין לך דבש
-----------------
אתה מסתתר באחד השיחים ומבקש מפטראט לסייר על העצים. לאחר זמן מה אתה מרגיש שמשהו נתקע בך מאחורה ואתה שומע "מונה, מונה" בקול מבולבל. אתה מסתובב ורואה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mmdmq0yd3mqj.gif[/IMG][/URL]). היא נראת מבולבלת ומסתכלת עליך בבילבול הולך וגובר ובחרדה הולכת וגוברת.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
אתה אומר לאושווט להתחמק ואושווט זז ברגע האחרון ומצליח להתחמק. אבל לפתע אתה רואה שהוא נפגע ברגלו מהניב הגדול. ווצ'ונג מסתובב ומשתמש שוב בסופר ניב ואתה אומר לאושווט להשתמש באקדח מים. אושווט עושה את מה שביקשת ואקדח המים פוגע בדיוק בתוך פיו שלווצ'ונג ומפסיק את המתקפה. ואתה רואה שווצ'ונג נפגע קשות. הילדה אומרת לווצ'ונג "תהשתמש בדחיפה" ברוגז מסוים וווצ'ונג מתחיל לרוץ לעבר אושווט. לפתע אושווטמתרכז וההתקפה שלו עולה ולאחר מכן הוא לוקח את צדף שעל ביטנו והופך אותו לחרב קטנה ותוקף את ווצ'ונג בחוזקה
-ווצ'ונג מעולף-
מה תעשה?
[I][U]מזל טוב, אושווט למד פיקוס אנרגיה וחרב צדף(או אך שלא קוראים לזה)!!![/U][/I][/COLOR][/QUOTE]
*שיניתי קצת מהפרק והוספתי במדריך דמויות בסיפור
אומר למונה "שלום את רוצה להצטרף אליי?" ואומר להיטוורם להשתמש בטעינת להבה אל ועל מונה ולפטראט בפזילה דחיפה ונשיכה ולאחר מכן אוסיף להיטוורם להשתמש על מונה בגחלת ונהימה ואהיה מוכן לקחת אבק חלום ולתפוס אותה.
-
[quote=r03e;1292573][COLOR=Blue][/COLOR]
[COLOR=Red]אנטוני-
-ווצ'ונג מעולף-
מה תעשה?
[I][U]מזל טוב, אושווט למד פיקוס אנרגיה וחרב צדף(או אך שלא קוראים לזה)!!![/U][/I][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד אושווט אתה הכי טוב שיש!" אגיד לאושווט וארים אותו באוויר בשמחה "אוקיי ילדה את רואה שלא ניצחת אותי אז שלא תעזי לזלזל בשום מאמן אחר אף פעם!" אגיד לילדה ואחזור לאושווט "כל הכבוד לך שלמדת גם פיקוס אנרגיה וגם חרב צדף!" אגיד לאושווט בשמחה 'אני כל כך שמח שהוא מתחיל להקשיב לי' אחשוב בלבי בשמחה רבה
-
[COLOR="Blue"]אייס-
אתה צריך לקרוא את התגובות שלך בדיוק כמו את הפרקים שלך, מה שכתבת לא ממש ברור
-----------------
מונה נראת מבוהלת מאוד ואתה מנסה להרגיע אותה אך היא מתרחקת ממך בחשש. אתה אומר להיטוורם להשתמש בטעינת להבה והיטוורם פוגע במונה המפוחדת (פטראט עדיין על העץ והוא לא שומע אותך). מונה מתחילה לטעון לעבר היטוורם קרן על חושית והיטוורם מחכה להוראות ממך
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
אתה משבח את אושווט ודואה שהוא קצת נבוך וכשאתה מרים אותו ומחבק אותו הוא מנסה להשתחרר ואתה מאפשר לו לרדת. לאחר שירד אושווט נראה עדיין נבוך וגם קצת כועס בגלל שחיבקת אותו ואתה מחייך בהנאה למראה הפוקימון החמוד שצועק לעברך "אושה!!!, אושווט!!!". לאחר מיכן אתה הולך אל הילדה שלא רוצה לדבר איתך ולבסוף אתה יוצא מבית הספר לפוקימונים ונזכר במעבדה לחקר מושרנה ובמכון, או שאולי תעדיף ללכת למרכז הפוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[COLOR="Magenta"]איקו-
מה תעשי?[/COLOR]
אני אוציא את הפוקדע שלי מהתיק ואכוון אל הפוקימון המוזר, לאחר מכן אחשוב לעצמי שהוא יכול להיות תוספת נחמדה לצוות, ''ליף, תשתמשי בקליע זרעים על הענף בכדי שהפוקימון ייפול, ואז תשתמשי על הפוקימון בקליע זרעים ושריטה'' אומר לליף בביטחון
-
[quote=r03e;1292706][COLOR=Blue][/COLOR]
[COLOR=Red]אנטוני-
אתה משבח את אושווט ודואה שהוא קצת נבוך וכשאתה מרים אותו ומחבק אותו הוא מנסה להשתחרר ואתה מאפשר לו לרדת. לאחר שירד אושווט נראה עדיין נבוך וגם קצת כועס בגלל שחיבקת אותו ואתה מחייך בהנאה למראה הפוקימון החמוד שצועק לעברך "אושה!!!, אושווט!!!". לאחר מיכן אתה הולך אל הילדה שלא רוצה לדבר איתך ולבסוף אתה יוצא מבית הספר לפוקימונים ונזכר במעבדה לחקר מושרנה ובמכון, או שאולי תעדיף ללכת למרכז הפוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
'טוב עברנו עכשיו קרב קשה אז נלך אל מרכז הפוקימונים!' עכשיו לעצמי ואתחיל לרוץ למרכז בתחושת ניצחון מתוקה וברגע שאכנס לתוך המרכז אגיש את פורליון ואושווט שלי לטיפול יסודי אצל האחות ג'וי
-
[QUOTE=r03e;1292706][COLOR="Blue"]אייס-
אתה צריך לקרוא את התגובות שלך בדיוק כמו את הפרקים שלך, מה שכתבת לא ממש ברור
-----------------
מונה נראת מבוהלת מאוד ואתה מנסה להרגיע אותה אך היא מתרחקת ממך בחשש. אתה אומר להיטוורם להשתמש בטעינת להבה והיטוורם פוגע במונה המפוחדת (פטראט עדיין על העץ והוא לא שומע אותך). מונה מתחילה לטעון לעבר היטוורם קרן על חושית והיטוורם מחכה להוראות ממך
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אקרא לפטראט מהר וחזק כשליבי רוטט,"פטראט פזילה דחיפה ואז נשיכה!" ואומר להיטוורם באותו לחץ עם אומץ ועם לב פועם בחוזקה "טעינת להבה יחד עם גחלת ואז נהמה ודחיפה!!" ואז אזרוק פוקדור על מונה.
*רק שתדע האבק חלוםצריך להילכד יחד איתה בפוקדור במידה והיא תילכד
-
[COLOR="Magenta"]איקו-
את מוציאה את הפוקדע ומכוונת לעבר הפוקימון ואת שומעת קול מכני שאומר "פידוב, פוקימון היונה הזעירה, פידוב חי בקבוצות קטנות ליד בתים או בחורשה של כמה עצים גבוהים, פידוב היוא פוקימון זהיר מאוד אבל כשהו כועס הוא יעמוד על שלו וילחם". לאחר שהפוקדע סיים את אומרת לליף להשתמש בקליע זרעים לכיוון הענף שפידוב יושב עליו, ליף משתמשת בקליע זרעים ופוגעת בדיוק מושלם בענף שעליו ישב פידוב ושוברת אות,פידוב שראה את המתקפה באה התעופף לענף אחר ולא נפגע. ליף משתמשת שוב מהר בקליע זרעים הפעם לעבר הפוקימון ופוגעת בו. לפתע את רואה שפידוב טס בשיא המהירות לעבר ליף ופוגע בה ישירות. ליף נפגעה קשה אך לפתע את רואה שליף מתאוששת ופידוב נחלש. פידוב עדיין לא הובס והוא שוב טס לעבר ליף כשהמקור שלו מכוון אליה
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים וכאשר אתה נכנס אתה נותן את הפוקימונים שלך לאחות ג'וי. כעבור כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים שלך ואומרת "אושווטו פרוליין של מים בריאים ומכנים להמשך המסע שלך" אתה מודה לה ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה נזכר במעבדה לחקר מושרנה ובמכון ומתלבט לאן ללכת
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]אייס-
אתה צריך לקחת את אבק החלומות מגופה של מונה לפני שאתה תופס אותה או אחרי זה לא משנה
--------------------------------
אתה קורא לפטראט מהעץ ומבקש מימנו להשתמש בדחיפה, פטראט מתקרב במהירות אל מונה ופוגע בה. באותו זמן אתה מבקש מהיטוורם להשתמש בטעינת להבה, נראה כאילו היטוורם בוער והוא רץ לעבר מונה ופוגע בה גם הוא.
-מונה מעולפת-
אתה שוקל לזרוק את הפוכדור שלך
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1293279][COLOR="Magenta"]איקו-
את מוציאה את הפוקדע ומכוונת לעבר הפוקימון ואת שומעת קול מכני שאומר "פידוב, פוקימון היונה הזעירה, פידוב חי בקבוצות קטנות ליד בתים או בחורשה של כמה עצים גבוהים, פידוב היוא פוקימון זהיר מאוד אבל כשהו כועס הוא יעמוד על שלו וילחם". לאחר שהפוקדע סיים את אומרת לליף להשתמש בקליע זרעים לכיוון הענף שפידוב יושב עליו, ליף משתמשת בקליע זרעים ופוגעת בדיוק מושלם בענף שעליו ישב פידוב ושוברת אות,פידוב שראה את המתקפה באה התעופף לענף אחר ולא נפגע. ליף משתמשת שוב מהר בקליע זרעים הפעם לעבר הפוקימון ופוגעת בו. לפתע את רואה שפידוב טס בשיא המהירות לעבר ליף ופוגע בה ישירות. ליף נפגעה קשה אך לפתע את רואה שליף מתאוששת ופידוב נחלש. פידוב עדיין לא הובס והוא שוב טס לעבר ליף כשהמקור שלו מכוון אליה
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים וכאשר אתה נכנס אתה נותן את הפוקימונים שלך לאחות ג'וי. כעבור כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים שלך ואומרת "אושווטו פרוליין של מים בריאים ומכנים להמשך המסע שלך" אתה מודה לה ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה נזכר במעבדה לחקר מושרנה ובמכון ומתלבט לאן ללכת
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]אייס-
אתה צריך לקחת את אבק החלומות מגופה של מונה לפני שאתה תופס אותה או אחרי זה לא משנה
--------------------------------
אתה קורא לפטראט מהעץ ומבקש מימנו להשתמש בדחיפה, פטראט מתקרב במהירות אל מונה ופוגע בה. באותו זמן אתה מבקש מהיטוורם להשתמש בטעינת להבה, נראה כאילו היטוורם בוער והוא רץ לעבר מונה ופוגע בה גם הוא.
-מונה מעולפת-
אתה שוקל לזרוק את הפוכדור שלך
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
*מזל טוב על ההתפתחויות בחתימה שלך ופרסמתי פרק חדש תקרא
אזרוק על מונה פוקדור.
[B]במידה והוא נתפס[/B] אוציא אותו ואומר לו "שלום אני המאמן שלך אנחנו נהיה חברים נהדרים" ולאחר מכן אקח את אבק החלום.
[B]במידה והוא לא נתפס [/B] אקח ממנו אבק חלום בזהירות שלא יתעורר ואז אזרוק עליו פוקדור עוד פעם.
בשני המקרים לאחר מה שיקרה אלך לפרופסור.