-
[U]ttrrtte[/U]
פוקס פוער את פיו לרווחה, וכדורי אש קטנטנים יוצאים מפיו ופוגעים בצ'יקקו האמצעי. הצ'יקקו האמצעי עף לאחור, ונופל על הרצפה בחבטה חזקה.
רך לפני שהפוקימון שלך מספיק להמשיך את שרשרת הפעולות שלו, דבר מוזר קורה. שני הצ'יקקוים האחרים קופצים מיד על הרצפה, נוחתים על שני הרגליים הקטנות שלהם במיומנות מפתיעה, ומתחילים לרוץ לכיוונו של פוקס במטרה להתקיף.
נזכרת במה שאמר לך הפוקידע - צ'יקקוים נמצאים בקבוצות על מנת להגן על עצמם. זה לא יהיה קל כמו שחשבת, הבנת.[/QUOTE]
פרשתי למיטה
נאודיל מצליח להשתחרר מהנשיכה של מטרימיט באמצעות ההדף של מתקפת הדחיפה, ופוקימון החרק מועד מספר צעדים לאחור. לפתע, מטרימיט מתחיל לחפור במהירות בור באדמה, ותוך מספר שניות הוא נעלם לחלוטין מפני השטח.
לא היה לך ספק, מטרימיט משתמש במתקפת "חפירה", ועוד מספר שניות הוא יצוץ שוב מעל פני האדמה.
ראייתו של נאודיל חוזרת אט-אט לשגרה. אתה רואה שהעיניים שלו עדיין שורפות ומטושטשות, אבל הוא מצליח לפקוח אותן.
[/quote]
"אוקיי זה טוב מאוד נאודיל!" אגיד לנאודיל בשמחה בגלל שהוא מצליח לפקוח את עיניו "עכשיו כנס לתוך החור באדמה שיצר מטרימיט וברגע שתראה אותו תשתמש בספיגה בכל העוצמה שלך ומיד אחר כך בדחיפה על ידי הכוח שתספוג ממטרימיט הזה!" אגיד לנאודיל בלחץ בגלל שהראייה שלו עדיין חלשה
-
[U]ttrrtte[/U]
שניים מהם רצים אלייך, השלישי שנפל כבר מעולף (;
---
פוקס מתחיל לירות את הגחלת מפיו, והלהבות ניתזות אל כל עבר. אולם הלהבות חלשות מדי כדי להצליח לפגוע בשני הפוקימונים יחד, ורק אחד הצ'יקקוים נפגע באופן רציני. הצ'יקקו השני ממשיך לרוץ אל פוקס, ודוחף אותו להחור בחבטה חזקה. פוקס מוטח בריצפה, ומתגלגל מספר מטרים.
---
לילה טוב (:
[U]Kayoger[/U]
נאודיל מציית לך, וניגש אל החור שנוצר באדמה. הוא מסתכל פנימה, אך אינו מסוגל להיכנס משום שהחור צר מדי. לפתע, פטרץ מטרימיט מתוך האדמה בהבזק אדיר, ופוגע הישר בביטנו של פוקימון העשב. נאודיל עף באוויר, ונוחת על הריצפה מטר שלם מהמקום בו עמד.
הפוקימון שלך נעמד על שני רגליו הרועדות, מנסה כמה שיותר לאמץ את גופו. הוא עוד מסוגל לעמוד, אך לא לאורך זמן. לא היה לך ספק - מטרימיט הוא פוקימון חזק הרבה יותר ממה שהוא נראה.
-
[quote=Balenciaga;1295485]
[U]Kayoger[/U]
נאודיל מציית לך, וניגש אל החור שנוצר באדמה. הוא מסתכל פנימה, אך אינו מסוגל להיכנס משום שהחור צר מדי. לפתע, פטרץ מטרימיט מתוך האדמה בהבזק אדיר, ופוגע הישר בביטנו של פוקימון העשב. נאודיל עף באוויר, ונוחת על הריצפה מטר שלם מהמקום בו עמד.
הפוקימון שלך נעמד על שני רגליו הרועדות, מנסה כמה שיותר לאמץ את גופו. הוא עוד מסוגל לעמוד, אך לא לאורך זמן. לא היה לך ספק - מטרימיט הוא פוקימון חזק הרבה יותר ממה שהוא נראה.[/quote]
תגובה אחרונה לאתמול אני כבר בקושי משאיר את העינים פקוחות ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מטרימיט הזה בהחלט חזק מאוד' אחשוב לעצמי בחשש "נאודיל תתקרב למרימיט ותשתמש במבט חודר כדי לא לאפשר למטרימיט לזוז ואז תשתמש בספיגה כדי לספוג כמה שיותר כוח ומיד אחר כך תשתמש תסיים את הקרב במתקפת דחיפה הכי חזקה שאתה יכול!" אגיד לנאודיל בתחושה שהקרב הזה עומד להיות שלי "קדימה נאודיל אני מאמין בך,לך נצח בקרב הזה!" אזרוק מילות עידון ותמיכה מהצד
-
[U]Kayoger[/U]
נאודיל מתקרב אל מטרימיט, ונועץ בו מבט. עיניו של פוקימון התנין מתחילות לזהור באור בוהק, ומטרימיט משתתק ולא זז. לאחר מכן, כדורי אור ירקרקים יוצאים מגופו של מטרימיט, ונוחתים בגופו של נאודיל, ממלאים את כוחו מחדש. לאחר מספר שניות בהן מטרימיט לא זז ממקומו, נאודיל מתחיל לרוץ אל מטרימיט, ודוחף אותו בעוצמה אדירה. מטרימיט נוחת על הרצפה, עשהוא עדיין משותק לגמרי.
---
לילה טוב (:
-
[quote=Balenciaga;1295300]
[U]NivX10[/U]
וואטובר מביט בך בעיניו הגדולות, וגלגל המים האדום-צהוב סביב גופו השמנמן. הוא נראה תמים למראה, אך ידעת היטב שמאחורי כל פוקימון תמים מסתתר כוח אדיר.
הוא חייך אליך, ונראה היה כי הוא מרוצה מהנוכחות שלך.
לפתע ראית הבזק בעשב הגבוה משמאלך. הדבר האדום שאותו לא זיהית זז במהירות, ונכנס עמוק יותר ויותר אל תוך הדשא.
-----
בעיקרון, יש לך כל מה שאתה צריך. משק שינה, אוכל, אפילו אוהל אם בא לך, זה פחות עקרוני. אתה אפילו יכול להמציא מצידי שאתה מוציא את קופסאות הטונה מהתיק שלך ומתחיל לאכול.
הדברים הבסיסיים שיש להם שימוש זה באמת הפוקידע, הפוקדורים, והחפצים שקשורים לפוקימונים. אתה לא תצטרך לדאוג לעצמך לאוכל (;[/quote]
אוקיי... ופוקידע ופוקדורים ישנם?
--------
אצחקק מעט ואחייך אל וואטובר שלי "אוקיי וואטובר, אז שמי הוא ג'ייסון. יחד נצא למסע ונהפוך לחזקים במיוחד, נעבור ערים מקומות ונופים רבים ונבלה יחד כצוות!" אסביר לו בלהט.
"איך זה נשמע לך חבר קטן?" אוסיף לשאול ואלטף את ראשו הקטן...
לאחר מכן שיצוץ הדבר המשונה אחזיק את ראשי בהתלהבות "מעולה, קצת אקשן, קדימה וואטובר במרץ.. אחריו!"
-
הזוי להגיב בשעה כזאת
[U]NivX10[/U]
יש פוקידע ויש פוקדורים. אם לא ציינתי שהפרופסור נתן, אז זה טעות שלי.
-----
וואטובר מתחיל לרוץ, נכנס אל תוך העשב הגבוה, תר אחרי היצור האדום שזז במהירות. אתה עוקב אחרי הפוקימון שלך, מחפש גם בעיניך את הפוקימון האדום.
לפתע, אתה רואה את הפוקימון ניצב מול עיניך - זה היה פוקימון חרק קטנטן, אותו זיהית כפיפילאר. הפוקימון עמוד מול וואטובר, ונראה שהוא חש באיום הניצב מולו.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/18715472.png[/IMG]
-
[quote=Balenciaga;1295498]הזוי להגיב בשעה כזאת
[U]NivX10[/U]
יש פוקידע ויש פוקדורים. אם לא ציינתי שהפרופסור נתן, אז זה טעות שלי.
-----
וואטובר מתחיל לרוץ, נכנס אל תוך העשב הגבוה, תר אחרי היצור האדום שזז במהירות. אתה עוקב אחרי הפוקימון שלך, מחפש גם בעיניך את הפוקימון האדום.
לפתע, אתה רואה את הפוקימון ניצב מול עיניך - זה היה פוקימון חרק קטנטן, אותו זיהית כפיפילאר. הפוקימון עמוד מול וואטובר, ונראה שהוא חש באיום הניצב מולו.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/18715472.png[/IMG][/quote]
חחחח חזרתי מיציאה וזה היה פתוח עוד מליפני שיצאתי... אז למה לא?
--------
"פיפילאר אהה..." אמלמל בהתעניינות ואראה איזה עוד מידע יכול להשיג לי עליו הפוקדע כמו סוגים וכו'...
"אוקיי וואטובר, הגיע הזמן שאני ואתה נעבוד במבחן עבודת הצוות והאמון ההדדי, קרב פוקימונים. תיהיה חייב לסמוך עליי ויחד ננצח!" אומר לו בנחישות רבה.
אבדוק איזה מתקפות יש לוואטובר באמצעות סריקה קצרה בפוקדע ואורה לו מיד "אוקיי וואטובר התחל במתקפת חבטה!"
-
[U]NivX10[/U]
אתה שולף את הפוקידע, ומכוון אותו אל פוקימון החרק. "פיפילאר - פוקימון תולעת העצים. פיפילארים נוהגים להיות פעילים בעיקר בשעות הלילה, ונדיר לראותם מסתובבים באור יום. רגליהם הקטנות נעות במהירות, ולכן הם זזים מהר במיוחד. כמו רוב פוקימונים התולעת, פיפילאר מתפתח במהירות גדולה יחסית. פיפילאר הוא פוקימון מסוג חרק, אך כשהוא מגיע להתפתחותו האחרונה, הוא מקבל סוג נוסף." מסיים הפוקידע להגיד.
וואטובר נראה נרגש מאוד להילחם לראשונה. הוא מקפצץ בהתלהבות, גלגל הים שלו בידו הימינית. לאחר סקירה קצרה בפוקידע, אתה פוקד עליו להשתמש במתקפת חבטה.
וואטובר מתחיל לרוץ אל פיפילאר, וחובט בו בעוצמה עם גלגל הים. פוקימון החרק מתגלגל גל גבו בחוסר אונים, ומייד מתיישר. הוא מתחיל לנסות לברוח במהירות, רץ עם רגליו הקטנות.
-
[quote=Balenciaga;1295500][U]NivX10[/U]
אתה שולף את הפוקידע, ומכוון אותו אל פוקימון החרק. "פיפילאר - פוקימון תולעת העצים. פיפילארים נוהגים להיות פעילים בעיקר בשעות הלילה, ונדיר לראותם מסתובבים באור יום. רגליהם הקטנות נעות במהירות, ולכן הם זזים מהר במיוחד. כמו רוב פוקימונים התולעת, פיפילאר מתפתח במהירות גדולה יחסית. פיפילאר הוא פוקימון מסוג חרק, אך כשהוא מגיע להתפתחותו האחרונה, הוא מקבל סוג נוסף." מסיים הפוקידע להגיד.
וואטובר נראה נרגש מאוד להילחם לראשונה. הוא מקפצץ בהתלהבות, גלגל הים שלו בידו הימינית. לאחר סקירה קצרה בפוקידע, אתה פוקד עליו להשתמש במתקפת חבטה.
וואטובר מתחיל לרוץ אל פיפילאר, וחובט בו בעוצמה עם גלגל הים. פוקימון החרק מתגלגל גל גבו בחוסר אונים, ומייד מתיישר. הוא מתחיל לנסות לברוח במהירות, רץ עם רגליו הקטנות.[/quote]
'לא רק שלא יברח, ועוד בקרב הראשון!!!' אחשוב לעצמי מעט ממורמר...
"וואטובר אל תניח לו, קדימה אחריו" אפקוד על וואטובר וארוץ יחד עם שניהם כדי לראות לאן רץ פיפילאר...
-
[U]NivX10[/U]
אתה מתחיל לרוץ אחרי פיפילאר, דבר המתגלה כמשימה קשה במיוחד. פיפילאר נכנס אל תוך העשב במהירות, ועוקף סלעים. אתה ממשיך לרוץ אחריו, כשלפתע, אתה רואה לאן הוא ברח - מולך עומים עוד שלושה פיפילארים, מעט קטנים יותר מהפיפילאר אחריו רדפת.
הפיפילארים אמנם לא מאיימים כל אחד בנפרד, אבל להתמודד מול ארבעה פיפילארים בבת אחת זו כבר סכנה אחרת לגמריי, אתה חושב לעצמך.
-
[quote=Balenciaga;1295502][U]NivX10[/U]
אתה מתחיל לרוץ אחרי פיפילאר, דבר המתגלה כמשימה קשה במיוחד. פיפילאר נכנס אל תוך העשב במהירות, ועוקף סלעים. אתה ממשיך לרוץ אחריו, כשלפתע, אתה רואה לאן הוא ברח - מולך עומים עוד שלושה פיפילארים, מעט קטנים יותר מהפיפילאר אחריו רדפת.
הפיפילארים אמנם לא מאיימים כל אחד בנפרד, אבל להתמודד מול ארבעה פיפילארים בבת אחת זו כבר סכנה אחרת לגמריי, אתה חושב לעצמך.[/quote]
"הוהוהו... זה יותר ממה שאנחנו מסוגלים לסאת כרגע..." אומר אל וואטובר ואבקש ממנו בנימה מסויימת להסכים איתי ולהסתלק מן המקום.
ארים את וואטובר ואז אביט לאחור לשנייה ושוב עליהם כך כמה פעמים מהירות.
לאחר מכן ארים את קולי ואומר "אוקיי וואטובר עכשיו, ערפל! ברגע שישתמש בזה אברח מהמקום תוך כדי שאני מחבק אותו בידי.
לאחר שארגיש שיצאנו מכלל סכנה.. אחפש פוקימונים אחרים להתנסות עליהם.. אביט סביב ואנסה להקשיב ולראות היטב לאתר כמה שיותר פוקימונים.
-
[U]NivX10[/U]
וואטובר מפזר ערפל כבד היוצא מפיו, ואתם מתחילים להסתלק מהמקום. אלב ברגע שאתה מסתובב, אתה נתקל בדמות אנושית העומדת מולך.
הנער עמד מולך, מביט בך בעניין. שיערו היה שחור, סבוך, וארוך, והיה אסוף בצמה. על אפו היו משקפי ריאייה עגולות, והוא לבש חולצה מכופתרת לבנה עם ג'ינס בפשוט. "ככה אתה מתכוון להתחמק מקרב מול פוקימון חלש כמו פיפילאר? בכזאת קלות?" הוא שואל אותך בליגלוג.
טוב נראה לי אני הולך לישון... נתראה מחר (:
-
[quote=Balenciaga;1295504][U]NivX10[/U]
וואטובר מפזר ערפל כבד היוצא מפיו, ואתם מתחילים להסתלק מהמקום. אלב ברגע שאתה מסתובב, אתה נתקל בדמות אנושית העומדת מולך.
הנער עמד מולך, מביט בך בעניין. שיערו היה שחור, סבוך, וארוך, והיה אסוף בצמה. על אפו היו משקפי ריאייה עגולות, והוא לבש חולצה מכופתרת לבנה עם ג'ינס בפשוט. "ככה אתה מתכוון להתחמק מקרב מול פוקימון חלש כמו פיפילאר? בכזאת קלות?" הוא שואל אותך בליגלוג.
טוב נראה לי אני הולך לישון... נתראה מחר (:[/quote]
אחשוב לעצמי 'איזו התנסאות יש לבחור הזה...' אך לא אומר דבר על כך.
אתעזר בסובלנות עם מחשבותיי ואומר "האמת שכן, 4 פיפילארים זה טיפה יותר מידי בשביל מאמן צעיר ומתחיל כמוני..."
"אגב שמי ג'ייסון, ואתה?" אוסיף מתוך נימוס
-
[QUOTE=Balenciaga;1295485][U]ttrrtte[/U]
שניים מהם רצים אלייך, השלישי שנפל כבר מעולף (;
---
פוקס מתחיל לירות את הגחלת מפיו, והלהבות ניתזות אל כל עבר. אולם הלהבות חלשות מדי כדי להצליח לפגוע בשני הפוקימונים יחד, ורק אחד הצ'יקקוים נפגע באופן רציני. הצ'יקקו השני ממשיך לרוץ אל פוקס, ודוחף אותו להחור בחבטה חזקה. פוקס מוטח בריצפה, ומתגלגל מספר מטרים.
---
לילה טוב (:
בוקר טוב
___
''קדימה פוקס תקום! אני יודעת שאתה יכול אני מאמינה בך'' אומר לפוקס בעיגוד, ''תשתמש בגחלת על הצ'קוק הבריא, ואז דחיפה עליו, ודחיפה שוב על זה דנפגע מהגחלת קודם'' הורה לפוקס(סורי שזה קצר אני עדיין מנקה קורי שינה מהעיינים)