[b]רועי[/b]
בחדר לא קורה כלום. אין בו שום דבר, אבל בחדר ההכשרה נכנסים כל בערך 10 שניות אנשים.
Printable View
[b]רועי[/b]
בחדר לא קורה כלום. אין בו שום דבר, אבל בחדר ההכשרה נכנסים כל בערך 10 שניות אנשים.
[QUOTE=master lion;1313065][b]רועי[/b]
בחדר לא קורה כלום. אין בו שום דבר, אבל בחדר ההכשרה נכנסים כל בערך 10 שניות אנשים.[/QUOTE]
'אין בררה' אחשוב לעצמי 'אני אצטרך לטפס על הבינין ולהגיע לקומות העליונות' אחשוב ואבדוק בתיק עם יש לי ציוד טיפוס, או משהו שיעזור לי. בכל מקרה אתחיל לטפס על הביניין כדי להגיע לחלונות שראיתי קודם
[quote]דן
- כעיקרון לא אמור להיות לך סיגר וכאלה, אבל בגלל שאתה במקום שיש היגיון לזה אז פסדר..
--
"היא תשרוד כל דבר. הייתי מדגים לך אם לא היו פה לקחות ואם לא רציתי מקום כלכלי. הוא בנתיים לוחץ על כפתור שמביא חבית יין ממעל דלת הכניסה, ואתה מתחיל לעשן. "מצטער אדוני, אבל לא מעשנים כאן." הוא מגרש אותך לבחוץ, כאשר אתה רואה 2 אנשים חמושים שעומדים להכנס מהדלת הצדדית[/quote]
כשאני קם אני אנעץ מבט, בבעל המקום ואתקדם לאט לעבר הכניסה כאשר מידי פעם אני העיף מבט לדלת המדוברת.
אני אתקדם לעבר האנשים האילו 'או עכשיו הוא בטח רוצה שאני אומר לו שיש שני אנשים חמושים' אט אט אתקדם עוד צעד וצעד 'אני לא נותר טינה על כך שגורשתי, אבל אני לא יעזור לבעל המקום' אני אנסה להבחין באנשים שעומדים להיכנס.
'אולי הם רוצים לשדוד אותו וזה היה בדיוק זמן לבדוק את הדלת הזו,אולי אפילו אצליח להבין מאיזה חומר היא עשויה ולמכור אותו' אני חושב.
"הי, אתה בעל הבית!" אני אומר ואוסיף בקול חשדני "כמה אתה מוכר את הדלת?" אני אשאל בשביל למשוך זמן.
[b]רועי[/b]
איך אני אוהב להגיד לך את זה.. מזל טוב! אתה מנסה להתחיל לטפס על חלונות, חוץ מזה ששני שומרים רואים אותך אתה נופל! נדמה לך כי רגלך נשברה, ואתה לא יכול לרוץ ^^. כמה נחמד מצד השה"ם שעשה לך מקרה כל כך נחמד.
לקח: יש כניסה ראשית. בשביל מה עשו אותה?
[b]דן[/b]
אתה רואה אותם ובא להיכנס לפנים. "שלא תעז", אחד מהם אומר לך, ומוציא קטאנה. באורך מיטה.
[SIZE="7"][COLOR="Red"]התחרות נגמרה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Black"][B][SIZE="2"]ובכן, אף אחד לא הגיב פה חוץ משני אנשים.. טל ורועי.
טל סיימה את הקטע מהר וביעילות, ובמקום לזרוק אבן על האבנים הרוטטות ולהרוג את הקרקל, עשתה מעשים די טיפשיים (סורי טל..)
רועי ערך מסע ארוך, והלך לעבר השה"ם. דבר שלפי דעתי לא מקורי. אך תגובותיו היו טובות.[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE="5"][COLOR="Green"]והמנצח\ת... הוא... היא... [/COLOR][/SIZE][SPOILER][SIZE="5"][COLOR="red"]טל![/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Blue"][SIZE="3"]כן כן, את זוכה ב-3 ימי ווינר. דרך צלחה.[/SIZE][/COLOR][/SPOILER]
לנעול..
ננעל.
אמנם לא עקבתי כל כך, אבל כל הכבוד לכל המעורבים בתחרות!