אני צריך שם לכפר החדש שאני עושה.
עריכה לא משנה .
Printable View
אני צריך שם לכפר החדש שאני עושה.
עריכה לא משנה .
[QUOTE=Death The Kid;1322805]אני פה,עד כמה שאני יודע אין עוד הורדות חדשות[/QUOTE]
התכוונתי לנואש
הדו קרב של גלפנד ואננד התחיל לפני כמעט שעתיים. אננד יצא לבן. אני אמנם צופה בstream של המשחק עם פרשנות, אבל זה לא אומר שאני מבין כל כך משהו...
איזה קטע אני עדיין רוח...
[quote=LordAbizi;1322811]הדו קרב של גלפנד ואננד התחיל לפני כמעט שעתיים. אננד יצא לבן. אני אמנם צופה בstream של המשחק עם פרשנות, אבל זה לא אומר שאני מבין כל כך משהו...[/quote]
תסגור את משחק הפוקימון שלי בבקשה. ותצפה לקבל משחק נארוטו מושקע במיוחד בשבוע הקרוב.
איזה באסה,יש לי לוסטים ב-dn :(
תנו לי רעיונות לתפקידים שצ'ונינין יכול לבצע ?
מפקדי חוליות של גנינים [כמו ששיקמארו היה המפקד של נג'י,נארוטו,קיבה וצ'וג'י בסאגה של פור סאונד]
חברים השקעתי מאוד מאוד
מגיעות לי תגובות בחצי הגמר השני !!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49728[/url]
[quote=Death The Kid;1322834]מפקדי חוליות של גנינים [כמו ששיקמארו היה המפקד של נג'י,נארוטו,קיבה וצ'וג'י בסאגה של פור סאונד][/quote]
רשמתי את זה ותודה על העזרה ((:
זה הולך להיות בכפר חדש שאתה יוצר,אתה בוחר את הכפר של השחקנים או שהשחקנים עצמם יכולים לבחור?
המשחק אננד - גלפנד נגמר בתיקו. מחר המשחק השני!
הלכתי לראות שני פרקים של שיפודן
[u][b]משחקי הרעב[/b][/u]
חברים זה הולך להיות המשחק הכי גדול שהיה בפורום אי פעם אך כדי שהוא יהיה ככה אני צריך שתירשמו
בצורה מעוותת כלשהי,עד שלב בשיפודן,נארוטו וגאררה היו סוג של אחים
למי שלא הבין,לגאררה עד אמצע-סוף הארכ הראשון בשיפודן היה לו את וון-טייל בתוכו,לנארוטו יש את ניין-טייל,כל תשעת הזנבות הם אחים [נכון?],אז אפשר להגיד שהם היו אחים לא?