-
ACMilaneZi
ההבדל היה עצום, קודם אמרת לה להוביל את הדרך, בעוד שעכשיו אתה בוחר בעצמך את כיוון הדרך.
רגע רגע רגע, כל הכיוונים שלך מבלבלים אותי. קודם כל, אתה גר במערב בעיר נמל עם יציאה לים, אבל עדיין יש עיר שהיא כ-50 ק"מ מערבה ממך... ודבר שני, אתה קבעת להפגש איתה ביציאה המזרחית מן היער, ועכשיו אתה הולך מערבה, שזה אומר שאתה נכנס עכשיו ליער, כן?
--
אתם מתחילים ללכת מערבה, ומתקדמים בלי הרבה בעיות.
"היי, תראה, יש שם שני פיל-סוסים. מה דעתך שנתקוף אותם?" היא אומרת, ומצביעה על שני פיל-סוסים קצת מחוץ לשביל. הפיל-סוסים הם יצורים עם מבנה גוף של סוס, אך ראש של פיל. אין להם שום יכולת מיוחדת, רק יש להזהר מהניבים שלהם.
גלעד
אתה מטיל את פצצת הקסם בזמן שג'וני קוטל את הקוף הנותר, והקרב נסתיים. אתם ממשיכים ללכת, ואתם מוצאים את עצמכם בביזנס צפונית.
"אני צריך ללכת לסיים את המשימה, ולאסוף את הציוד שלי. מתי ואיפה נפגש?" שואל ג'וני.
"זה לא משנה." הוא אומר, "אני אארוב לו ליד העץ, ואתה תמשוך את תשומת הלב שלו?" מציע קאדר.
רומה
אתה צודק, המוח שלי חשב מערבה, אבל הידיים כתבו מזרחה.
--
זהו המקום לציין שיש שלושה כאלו.
כדור הברקים מתפזר ופוגע בצבאים עם ראש החזק, והם מתחילים לנוע לכיוון שלכם. רונלד רץ קדימה, שולף את החרב הדו ידית החדשה שלו, מסתובב וחותך מעט את כולם במכה אחת. אחד הצבאים בועט ברונלד, ובזמן שרונלד נפגע מזה, צבי אחר עוקף אותו ומתחיל לנוע לכיוון שלך.
-
[quote=LordAbizi;1328979]גיל
"זה לא משנה." הוא אומר, "אני אארוב לו ליד העץ, ואתה תמשוך את תשומת הלב שלו?" מציע קאדר.
[/quote]
אני מהנהן בהסכמה לקאדר ומחכה שהוא יתחיל להסתתר ואז אני אתחיל לרוץ ריצה קלה לכיוון בדמות תוך כדי שאני מחזיק בנדן החרב שלי.
-
[quote=LordAbizi;1328979]
רומה
אתה צודק, המוח שלי חשב מערבה, אבל הידיים כתבו מזרחה.
--
זהו המקום לציין שיש שלושה כאלו.
כדור הברקים מתפזר ופוגע בצבאים עם ראש החזק, והם מתחילים לנוע לכיוון שלכם. רונלד רץ קדימה, שולף את החרב הדו ידית החדשה שלו, מסתובב וחותך מעט את כולם במכה אחת. אחד הצבאים בועט ברונלד, ובזמן שרונלד נפגע מזה, צבי אחר עוקף אותו ומתחיל לנוע לכיוון שלך.[/quote]
אתן לו להיתקרב אלי ואז בשנייה האחרונה אזוז הצידה ואז אטיל עליו קסם מכת גוש קרח.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328979]ACMilaneZi
ההבדל היה עצום, קודם אמרת לה להוביל את הדרך, בעוד שעכשיו אתה בוחר בעצמך את כיוון הדרך.
רגע רגע רגע, כל הכיוונים שלך מבלבלים אותי. קודם כל, אתה גר במערב בעיר נמל עם יציאה לים, אבל עדיין יש עיר שהיא כ-50 ק"מ מערבה ממך... ודבר שני, אתה קבעת להפגש איתה ביציאה המזרחית מן היער, ועכשיו אתה הולך מערבה, שזה אומר שאתה נכנס עכשיו ליער, כן?
--
אתם מתחילים ללכת מערבה, ומתקדמים בלי הרבה בעיות.
"היי, תראה, יש שם שני פיל-סוסים. מה דעתך שנתקוף אותם?" היא אומרת, ומצביעה על שני פיל-סוסים קצת מחוץ לשביל. הפיל-סוסים הם יצורים עם מבנה גוף של סוס, אך ראש של פיל. אין להם שום יכולת מיוחדת, רק יש להזהר מהניבים שלהם.
[/QUOTE]
כן
--
"כן זה יכול להיות אימון טוב בשבילך." אגיב בהתגרות
אזרוק סכין על הפיל-סוס הקרוב יותר ואשתמש "בהטלה פיזורית" כדאי לפגוע לו בעיניים.
-
"בסדר. אם זו סכנה, תגיד קרנף. אם זה בטוח, תגיד ארמדיל" אומר לך קאדר, בזמן שהוא פוסע אל מתחת לעץ, ונעלם באורח מסתורי. אתה מתקדם לכיוון הדמות, והדמות רצה לכיוונך. אתה מבחין עם ההתקרבות שזו אישה, עם שיער ג'ינג'י.
"נאבי!" היא צועקת. אתה מקיש שייתכן שזו מלינה רובנסו.
רומה
אתה עושה את כל ההכנות לקסם, הצבי מתקרב, אתה קופץ הצידה ומטיל את הקסם ופוגע בצבי. הוא מצמטרר קצת בגלל הקור, אבל אז זה חולף, והוא ממשיך לנוע לכיוון שלך. בינתיים רונלד קוטל את אחד הצבאים, והשני ממשיך להאבק בו.
ACMilaneZi
הרעיון בהטלה פיזורית היא פגיעה בכמה מטרות רחוקות. אם אתה רוצה לפגוע פעמיים באותה מטרה, תשתמש בהטלה מקבילה.
--
אתה מאחד שני סכינים, משתמש בהטלה פיזורית, ומפרק אותה בסביבת הפיל סוס כדי לפגוע בעיניו, אך מכיוון מה שהסברתי הרגע, אחד הסכינים נע הצידה לכיוון שיח, והשני עף לכיוון הפיל סוס השני ופוגע בצידי גופו. הפיל סוסים מתחילים לדהור לכיוונכם, וקארין יוצאת קדימה עם חרבה ומתחיל להתעמת עם הפיל-סוס הבריא יותר.
-
[quote=LordAbizi;1329328]
רומה
אתה עושה את כל ההכנות לקסם, הצבי מתקרב, אתה קופץ הצידה ומטיל את הקסם ופוגע בצבי. הוא מצמטרר קצת בגלל הקור, אבל אז זה חולף, והוא ממשיך לנוע לכיוון שלך. בינתיים רונלד קוטל את אחד הצבאים, והשני ממשיך להאבק בו.
[/quote]
הפעם אחכה שהוא יגיע אלי ואז אתן לו מכה בראש עם המטה. לאחר מכן אזוז הצידה ואטיל עליו פצצת קסם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1329328]
ACMilaneZi
הרעיון בהטלה פיזורית היא פגיעה בכמה מטרות רחוקות. אם אתה רוצה לפגוע פעמיים באותה מטרה, תשתמש בהטלה מקבילה.
--
אתה מאחד שני סכינים, משתמש בהטלה פיזורית, ומפרק אותה בסביבת הפיל סוס כדי לפגוע בעיניו, אך מכיוון מה שהסברתי הרגע, אחד הסכינים נע הצידה לכיוון שיח, והשני עף לכיוון הפיל סוס השני ופוגע בצידי גופו. הפיל סוסים מתחילים לדהור לכיוונכם, וקארין יוצאת קדימה עם חרבה ומתחיל להתעמת עם הפיל-סוס הבריא יותר.[/QUOTE]
אשתמש בהטלה מקבילה כדאי לפגוע בעיניו של הפיל-סוס,לאחר מכן אשתמש בפסיעה חרישית ואתקוף אותו מלמעלה.
-
[quote=LordAbizi;1329328]גיל
"בסדר. אם זו סכנה, תגיד קרנף. אם זה בטוח, תגיד ארמדיל" אומר לך קאדר, בזמן שהוא פוסע אל מתחת לעץ, ונעלם באורח מסתורי. אתה מתקדם לכיוון הדמות, והדמות רצה לכיוונך. אתה מבחין עם ההתקרבות שזו אישה, עם שיער ג'ינג'י.
"נאבי!" היא צועקת. אתה מקיש שייתכן שזו מלינה רובנסו.
[/quote]
"מלינה?" אני צועק בשאלה, בעודי חש בהתרגשות קלה ומצמצם את עיני כדי לראות יותר בבירור ולהיות בטוח.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328979]גלעד
אתה מטיל את פצצת הקסם בזמן שג'וני קוטל את הקוף הנותר, והקרב נסתיים. אתם ממשיכים ללכת, ואתם מוצאים את עצמכם בביזנס צפונית.
"אני צריך ללכת לסיים את המשימה, ולאסוף את הציוד שלי. מתי ואיפה נפגש?" שואל ג'וני.
[/QUOTE]
"ניפגש ליד [U]ה[/U]עץ, כמו שקבענו, בעוד כשעתיים וחצי. כל אחד יחכה לשני עד שעה במקום המפגש למקרה שמישהו יאחר טיפה."
אני מחפש נשקייה באזור, ישנן מספר נשקיות מוכרות, כמו "שאול ובניו- ציוד מסע ולחימה" או חנות סניף של הרשת "למטייל- אמצעי לחימה ומגוון פטנטים לדרך".
אני מתחיל לבדוק בחנות הרשת "למטייל" אם יש להם פיגיון ארוך, עדיף עם מנגנון מקל על שליפה, אם אין משהו מיוחד, אני בודק בחנות הפרטית במרחק רחוב אחד. שתי החנויות נמצאות באזור הנפחיות והבורסקאים.
(תוכל לעצור את התגובה הבאה אחרי ההשוואה בין שתי החנויות)
-
רומה
אתה ממתין לצבי עם ראש החזיר שמתקרב אליך. הוא מגיע אליך ואתה נותן לו מכה עם המטה בזמן שהוא בועט בצלעות שלך מה שקצת כואב. אתה לא מאבד את העשתונות וקופץ הצידה, מתעלם מהכאב, נכנס לריכוז ומטיל פצצת קסם שפוגעת בצבי והוא נראה חלש מאוד. רונלד בינתיים קוטל גם את הצבי האחרון. הצבי האחרון מסתובב ומחליט לסגת.
ACMilaneZi
המהלך השני לא היה חד משמעי. היה חיוני לפרט עוד כדי שאני בדיוק מה אתה מנסה לעשות. לכן התעלמתי ממנו.
--
אתה מטיל שני סכינים לכיוון הפיל-סוס, אך הוא מבחין בתנועה שלהם, מזנק הצידה, והסכינים ננעצים בצלעותיו. הפיל-סוס מגיע אליך, מתרומם על רגליו האחריות ובועט בך. קארין בינתיים נאבקת עם הפיל-סוס השני.
עם ההתקרבות שלה נהיה יותר ויותר ברור שזו היא.
"כן!" היא אומרת, לבסוף כשהיא מגיעה אליך, היא מתנשפת, "סוף סוף השגתי אותך! מצטערת על החץ, אבל רק ככה הייתי יכולה לגרום לך לעצור... דרך אגב, חשבתי שהיית עם עוד מישהו?"
גלעד
אויש למה לסבך אותי עם 2 חנויות נשק שונות אם מבחינתי אין הבדל ביניהן...?? ולא נראה לי שהיו "רשתות" של חנויות בתקופה כזאתי... אז לכן אני אנהג בפשטות, ואני פשוט שיש חנות אחת. (אתה יכול לראות בזה כאילו התעלמתי מהחנות שההצעה שלה גרועה יותר)
--
אתה מגלה שאין פגיונות שנמכרים עם המנגנון הזה, והפיגיון הפשוט עולה 6 מטבעות ארד. בעל העסק אומר לך גם שהוא יכול לנסות להכין מנגנון שכזה, אבל זה יעלה 3 מטבעות ארד נוספים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1330407]גלעד
אויש למה לסבך אותי עם 2 חנויות נשק שונות אם מבחינתי אין הבדל ביניהן...?? ולא נראה לי שהיו "רשתות" של חנויות בתקופה כזאתי... אז לכן אני אנהג בפשטות, ואני פשוט שיש חנות אחת. (אתה יכול לראות בזה כאילו התעלמתי מהחנות שההצעה שלה גרועה יותר)
--
אתה מגלה שאין פגיונות שנמכרים עם המנגנון הזה, והפיגיון הפשוט עולה 6 מטבעות ארד. בעל העסק אומר לך גם שהוא יכול לנסות להכין מנגנון שכזה, אבל זה יעלה 3 מטבעות ארד נוספים.[/QUOTE]
נסלח לך על זה :)
~~~~~~~~~~~~
אני בוחן את מלאי הכסף שלי ומחליט ששליפה מהירה של הפיגיון שווה את שלוש מטבעות הארד, לכן אני מסכים לתשלום הנוסף.
כשאני יוצא מהחנות אני מחליט לאבטח את הציוד שלי (פיגיון, מטה וארנק) בעזרת "קסם שימור מצב", שדואג לזה שאם מישהו שהוא לא אני ינסה לגעת בחפצים שלי בלי רשותי, הוא יחטוף זרם חשמלי-כאילו מחשמל סטטי טעון, בעוצמה מספיק חזקה כדי שהרפלקס יחזיר לו את היד בחזרה בצורה בולטת והוא לא ינסה שוב לגנוב את החפצים (אלא אם הוא ממש נואש).
-
[quote=LordAbizi;1330407]גיל
עם ההתקרבות שלה נהיה יותר ויותר ברור שזו היא.
"כן!" היא אומרת, לבסוף כשהיא מגיעה אליך, היא מתנשפת, "סוף סוף השגתי אותך! מצטערת על החץ, אבל רק ככה הייתי יכולה לגרום לך לעצור... דרך אגב, חשבתי שהיית עם עוד מישהו?"
[/quote]
"אני סולח בנוגע לחץ... ו... כן... היה איתי עוד מישהו. זה פשוט, ש, אני ו[B]ארמדיל[/B]", כשאני אומר בקול רם ובהדגשה את המילה האחרונה, "בדרך כלל חושדים כאשר חץ פוגע מטר לידנו. אבל זה בסדר, אמרתי כבר שאני סולח. אז למה רצית לגרום לנו לעצור? רצית להגיד לנו משהו?" אני מוסיף בשאלה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1330407]
ACMilaneZi
המהלך השני לא היה חד משמעי. היה חיוני לפרט עוד כדי שאני בדיוק מה אתה מנסה לעשות. לכן התעלמתי ממנו.
--
אתה מטיל שני סכינים לכיוון הפיל-סוס, אך הוא מבחין בתנועה שלהם, מזנק הצידה, והסכינים ננעצים בצלעותיו. הפיל-סוס מגיע אליך, מתרומם על רגליו האחריות ובועט בך. קארין בינתיים נאבקת עם הפיל-סוס השני.
[/QUOTE]
אשתמש בפסיעה חרישית ואזרוק עליו סכינים בעזרת הטלה מקבילית באקראיות למקומות חיוניים בגוף.
וכאשר אני אראה שהוא נחלש אתפס למקום גבוה ואקפוץ עליו כאשר אני זורק עליו סכינים.
-
[quote=LordAbizi;1330407]רומה
אתה ממתין לצבי עם ראש החזיר שמתקרב אליך. הוא מגיע אליך ואתה נותן לו מכה עם המטה בזמן שהוא בועט בצלעות שלך מה שקצת כואב. אתה לא מאבד את העשתונות וקופץ הצידה, מתעלם מהכאב, נכנס לריכוז ומטיל פצצת קסם שפוגעת בצבי והוא נראה חלש מאוד. רונלד בינתיים קוטל גם את הצבי האחרון. הצבי האחרון מסתובב ומחליט לסגת.
[/quote]
למה הקסמים שלי כל כך חלשים?
~~~~~~~~~~~~~~~~
"עבודה טובה, אבל אנחנו צריכים לעבוד על אסטרטגיית הלחימה שלנו" אומר לרונלד.
-
גלעד
אוקיי, אז עכשיו יהיה זמן טוב להסביר לי מה זה בדיוק המנגנון הזה שחיפשת...
--
אולי לא הדגשתי את הנקודה הזו מספיק, אבל קסמי שימור מצב זה עניין כל כך מסובך שאפילו לא טרחתי להבהיר [B]לעצמי[/B] עד הסוף מה זה בדיוק אומר. וכפי שהסברתי בקטע הזה ביכולות, פשוט נסכים שאין דבר כזה "קסם שימור מצב" אלא אם אני מציין שזהו מצב שבו יש קסם שימור מצב.
לכן, הניסיון שלך עלה בתוהו.
אחרי שאתה אומר ארמדיל, מן הסביבה של העץ מופיע שוב קאדר, באופן די פתאומי (כלומר לא ראית אותו מופיע בהדרגה, אלא רגע אחד הוא פשוט הופיע), והוא מתחיל לנוע בדממה חרישית כמוות לכיוונכם.
"קאדר..." היא ממלמלת ברגע שהיא רואה אותה, וההתרגשות שאולי הייתה בפנים שלה קודם לכן נמוגה לפתע. "אז כן, אני הייתי בדרכי לראהנדם כדי לבקר אותך, אך בדיוק פספסתי אותך. אז התחלתי לרוץ אחריכם כדי להשיג אתכם, אבל הייתם רחוקים מדי, אז הבנתי שהדרך היחידה שלי לתפוס אתכם זה באמצעות חץ..." היא מסבירה. "אז לאן אתם הולכים?"
ACMilaneZi
טוב, הרעיון הוא שאי אפשר לתקוף במהלך פסיעה חרישית, אם כי רשמתי שאי אפשר ליצור מגע במהלך פסיעה חרישית. אז לכן עכשיו אתה תצליח לזרוק סכינים מפסיעה חרישית, אבל במהלך הבא תדע שזה בלתי אפשרי.
--
אתה פוסע אל הצללים ומתחבא שם, ואז זורק סכינים אל הפיל סוס. הפיל סוס מבחין בקושי בסכינים ומתחמק מפגיעה קטלנית, אך עדיין הסכינים ננעצים בו. הפיל סוס מאט את הדהירה שלו, ונראה שאין בו כח רב. נראה שגם קארין קרובה ללהכניע את הפיל-סוס שלה.
רומה
כי השתמשת בקסמים שיש לך בהם רמת שליטה מועטת. לכן הם חלשים.
--
"כן זה כנראה יועיל." הוא אומר, "אז חוץ מזה שאני מחזיק אותם כמה שאני יכול כדי שתוכל לתקוף אותם בינתיים, אילו עוד רעיונות יש לך?"