-
[QUOTE=Pooh;1330072][b]
[B]דניאל:[/B]
אתה עושה את חותמות הידיים הנדרשות במהירות רבה ומיד משחרר להביור לוהט ורב עוצמה לעבר השינובי שקופץ לכיוונך. לאחר שהלהביור מתפוגג, אתה מביט ישר ולא רואה שום דבר, אף זכר לשינובי. לפתע אתה שומע צחקוק מרושע משמאלך, אתה מביט בזריזות ורואה את השינובי מכפר הגשם הנסתר בריא ושלם מצחקק ברשעות. הוא מרים את ידו וכיוון פיו, ונראה שבתוך פיו הוא אוגר כמות גדולה של צ'אקרה, "שחרור מים: חצוצרת מים!" אומר השינובי היריב ולפתע מוציא מפיו דרך ידו זרנוק מים חזק וגדול לכיוונך.
[/QUOTE]
'אוי לא!' אחשוב בראשי ובמהירות אשתמש בטכניקת שינוי צורה ואנסה להתחמק מן הטכניקה של שינובי הגשם בכך שאשים עץ במקומי.
אם אצליח להתחמק בעזרת טכניקת שינוי צורה אנחת על הקרקע מול העץ שעומד שם השינובי.
'זה היה ממש קרוב, אני ממש חייב להתחיל להיזהר ולהיות רציני' אחשוב בראשי בזמן שאני מתנשף בכבדות.
אסתובב אל השינובי 'הוא מהיר, הוא הצליח להתחמק מן הלהביור שלי כאילו שהוא לא היה שם' אחשוב ואעלה זיכרון של לפני שנייה.
"אתה" אגיד באדישות, "אתה לא היית צריך לעשות את זה" אוסיף. אחבר את ידיי כך ששרוולי חליפת הבושקו יסתירו את ידי (כמו סיני XD). בתוך השרוולים אקח 2 שוריקנים ואחבר להם חוטים דקים ולבנים. את החוטים אחבר לאצבעות ידיי.
מבלי שישים לב אוציא את השוריקנים ואזרוק אותם במהירות אל השינובי "תפוס את זה!" אצעק לו ואם השוריקנים הצליחו לעצור אותו אשחרר ברק שיחשמל אותו.
אם לא אחתוך את החוטים מאצבעות ידיי שלא יעכבו אותי ואעשה חותמות ידיים "שחרור אש: כדורי אש מפחידים" אגיד בזמן ששוב הפה שלי מתנפח ואירה את הכדורים בדייקנות אל השינובי.
-
[quote=Pooh;1329766]
[B]רומה:[/B]
אתה מציג את עצמך בפני אייס, והוא מחייך את חיוכו הציני והרגיל עם הסיגר בפיו. אתה לובש את המעיל של הבושוקו שקיבלת ממנו, והוא יושב עליך בול. אתה מרגיש חמימות בתוך המעיל, אבל עם זאת משב רוח קל מהחלק הפתוח והתחתון של המעיל.
אתה שואל את אייס לגבי היעד שלכם, והוא מיד מחטט בכיס הפנימי של המעיל, ומוציא ממנה מגילה סגורה. אייס זורק אליך את המגילה ואתה תופס, "תפתח אותה." אומר אייס, ואתה פותח את המגילה, ובפנים אתה רואה את מפת העולם:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/WorldMapR1.png[/IMG]
"אוקיי, אז הסימון הבודד זה איפה שאנחנו נמצאים, ליד איזו מערה שכוחת אל באי של כפר הערפל, ועלינו להגיע לכפר הכוכבים הנסתר (Hoshigakure)..." הוא אומר ואתה מרים את ראשך מהמפה אליו, ואתה רואה שהוא התחיל לשחק ולערבב חבילת קלפים שבידיו, "כמו שראית, הכפר נמצא בצד השני של המפה, אז אתה יודע ליצור כלי תעופה?" שואל אייס.[/quote]
אם באלך מפה יותר טובה אתה יכול להישתמש בזאת שאני משתמש בה במ"ת שלי, רשום שם את שמות של כל הארצות הקטנות שמסביב לארצות הגדולות. יהיה לך יותר נוח ככה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא" אענה לו.
-
[quote=Pooh;1330072]
[B]גיל:[/B]
ספק לגבי האלסטיות של המעיל, אתה לובש אותו ומרים בפנים מעט חמימות, אך מלמטה משב רוח קל שדווקא די מרענן אותך. "מה עכשיו?" אתה שואל אותו ברוגע, והוא מביט בך עם עיניו הבוהקות, "איך קוראים לך?" הוא שואל בקולו העדין.[/quote]
"שמי שיי מאסאי" אני אומר בקול רשמי ומשעמם (זה הולך ביחד =S). "ג'ונין לשעבר מקונוהא, וכולי וכולי" אני אומר לו ומוסיף בשאלה "ואתה?"
-
[QUOTE=Pooh;1330072][b]מתן:[/b]
אתה והכפיל מצליחים להתחמק מהטכניקה של השינובי מכפר האבן הנסתר.
אתה מורה לכפיל שלך להתחיל לרוץ סביב השינובי, וכך הוא עושה, אך בגלל שריון האבן שעליו, הוא לא מצליח לרוץ כל כך מהר. השינובי רואה זאת וישר זורק עליו קונאי, והכפיל נעלם. למרות זאת, אתה מנצל את המצב שהשינובי עסוק, אתה קופץ גבוה וצולל מלמעלה לכיוון השינובי. אתה מצליח לתקוע את הקונאי שלך בכתפו של השינובי, ומיד חיוך קטן עולה על פניך, אך לפתע השינובי נהפך לבוץ שנשפך על הקרקע, אתה מבין שזה היה כפיל.
"אהההה!!!" אתה שומע לפתע מימינך, אתה רואה את היריב שלך קופץ לכיוונך עם קונאי מוכן לדקירה מכוונת לפניך, כשלפתע, "שחרור מים: אגרוף כריש!" אתה שומע צעקה משמאלך, ומיד את דאיסטסו כחול העור קופץ לכיוון היריב שלך, אתה רואה שאגרופו הימני של דאיסטסו נהפך למין כריש והוא מיד מחדיר אותו לתוך בטנו של יריבך. מעוצמת הטכניקה של דאיסטסו, השינובי עף לאחור ומתרסק על הקרקע בכאב.
דאיסטסו נעמד לידך, ומיד עורו הכחול חוזר למצבו הרגיל, "טירון..." אומר בזלזול דאיסטסו ומתחיל ללכת לכיוון שאליו הלכתם כל הזמן, אל כפר האבן הנסתר, וכעת אתה רואה גם את שני יריביו של דאיסטסו על הקרקע חסרי הכרה ואולי אף חסרי חיים, "אתה בא?"
[/QUOTE]
אני רץ לדאיסטסו , "איך חיסלת אותם כל כך מהר?" אשאל אותו , 'פעם הבאה אני לא אשתמש בעור אבן.' אחשוב לעצמי תוך כדי הליכה לכפר האבן הנסתר , "רגע עם נישאר עם המעילים אז יזהו אותנו ." אומר .
-
[b]דניאל:[/b]
אתה מנסה להשתמש בטכניקת שינוי צורה ולהתחמק מהטכניקה של השינובי, אך אתה אינך מספיק ונפגע מזרנוק המים ששחרר לכיוונך. המים פוגעים בך ומעיפים אותך מהעץ אל הקרקע. אתה מרגיש כאבים קלים בכל גופך, אך לא דבר שימנע ממך להפסיק להלחם.
אתה מחבר את ידיך ומסתיר אותם בעזרת המעיל שלך. אתה מכין בתוכם זוג שוריקנים ומחבר אליהם חוטים שאותם אתה מחבר לידיך. אתה זורק אותם במהירות לכיוון השינובי היריב, "מה.." פולט בפליאה השינובי, הוא קופץ הצידה, מהראשון הוא מצליח להתחמק, אך השני נתקע בזרועו והוא צורח בכאב כאשר מתוך זרועו נשפך דם. מיד, אתה מנצל את המצב ומשתמש בטכניקת הברק המזדחל, ומיד מחשמל את השינובי הפצוע. השינובי נופל מהעץ והשוריקן משתחרר מידו. למרות כאבו הרב, השינובי קם על רגליו, ומגחך, "אני מבין שאנחנו נכנסים לקרב רציני... אין בעיה!" השינובי מתחיל את דבריו בלחש, ואז מרים את קולו, "שחרור מים: חיית מים!" צועק השינובי מכפר הגשם הנסתר, ולפתע משחרר מפיו זרנוק מים כלפי מעלה, המים לפתע מסתדרים בצורה משונה שמזכירה לך מין חיית פרא, דומה מעט לפנתר. הפנתר עשוי המים מתקרב אליך בשאגה מאיימת.
[b]רומה:[/b]
זה בסדר... חח
-----
אייס נאנח בייאוש, "הוו... הכל אני צריך לעשות פה..." נאנח אייס, ומחטט בכיסיו הקדמיים של מעיל הבושוקו שלו ומוציא בנוסף לחבילה שמחזיק כבר, חבילת קלפים נוספת. אייס מרים את שתי ידיו מעלה בעודו אוחז בחבילות. לפתע, מתוך חבילות הקלפים יוצאים מאות, אולי אלפי קלפים, שמתחילים לעוף באוויר לכיוון איזור אחד. נדהם, אתה רואה איך במשך כמה שניות הקלפים מתחילים להסתדר בצורה מדהימה, כשלבסוף אלפי הקלפים הסתדרו בצורה של ציפור עצומה עשויה מקלפים שחורים ואדומים.
"אתה בא?" שואל אייס ומחייך חיוך קטן. אייס קופץ לגובה ומתיישב על גבה של הציפור עשויית קלפי המשחק.
[b]גיל:[/b]
"סאנסו מארושו..." עונה סאנסו באידושותו הרגילה.
"אתה יודע ליצור כלי תעופה או תחבורה כלשהו?" שואל סאנסו בעדינות, והוא מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמערה, ואתה יוצא אחריו מהמערה, אל האוויר הפתוח והרוח הקרירה והנעימה.
[b]מתן:[/b]
אתה שואל דאיסטסו כיצד הוא חיסל את האויבים בכזו מהירות, והוא משיב בשתיקה, ומסדר שוב את שיערו כך שיסתיר את עינו הימנית והמוזרה. לאחר החלטתך להפחית את השימוש בטכניקת עור האבן, והורדת השריון מעורך, אתה סוגר את השער הראשון ומתאושש מהקרב.
אתה ממשיך ללכת אחרי דאיסטסו לכיוון כפר האבן הנסתר. אתה מציין בפניו שיזהו אתכם כשאתם לובשים את מעילים הבושוקו עליכם, ודאיסטסו מגחך, "בדיוק." הוא אומר וממשיך ללכת. אתה מחייך חיוך קטן והולך אחריו.
לאחר עוד כ-20 דקות של הליכה, אתה מרגיש לפתע רעד מוזר בבטן, אתה ישר מזהה שזהו רעב, וקצת קשה לך להתעלם ממנו.
-
[quote=Pooh;1331104][B]גיל:[/B]
"סאנסו מארושו..." עונה סאנסו באידושותו הרגילה.
"אתה יודע ליצור כלי תעופה או תחבורה כלשהו?" שואל סאנסו בעדינות, והוא מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמערה, ואתה יוצא אחריו מהמערה, אל האוויר הפתוח והרוח הקרירה והנעימה.
[/quote]
"ובכן, כן. אני יודע ליצור כלי תעופה, וגם תחבורה. אבל כל עוד אם אתה לא חסין לאש, אני חושש שעדיף שלא תנסה לעלות עליהם. זה עלול להיגמר... לא טוב." אני אומר בחיוך ספק מסוכן ספק מתבדח.
-
[b]גיל:[/b]
סאנסו אינו מגיב לבדיחתך, פניו נשארות אדישות וסגורות לחלוטין.
"טוב, אז אני אייצר תחבורה..." אומר סאנסו ופותח במספר סימני ידיים, אתה מבין שהוא מכין ג'וטסו מסויים, "שחרור קרח: עמוד קרח." אומר בקולו השקט ונוגע עם כף ידו בקרקע. לפתע, מתוך האדמה יוצא גוש קרח עצום, בערך בגודל של בניין ממוצע, ואתה מביט בקרח בפה פעור. אתה מביט בסאנסו, ורואה שהוא מוציא משרוולו קונאי שחור וחד. לפתע, סאנסו זורק במהירות את הקונאי על גוש הקרח, חוד הקונאי נתקע בו, ומיד עושה את סימן היד בצורת כלב, "טכניקת אומנות הקרח." מוסיף סאנסו, ומיד כל גוש הקרח הענק נסדק לגמרי לחתיכות קטנות.
חתיכות הקרח הקטנות מעמוד הקרח שסאנסו זימן נופלות במהירות על הקרקע, עד שלבסוף נשאר במקום שעמד עמוד הקרח פסל ענק של ציפור עשוייה מקרח, "אני מקווה שקצת קור לא מפריע לך..." אומר סאנסו ומגחך, וזו הפעם הראשונה שאתה רואה טיפת רגש אצל סאנסו. סאנסו קופץ במהירות על גבה של הציפור, ואתה נשאר עומד עם פה פעור מהטכניקות המיוחדות של סאנסו, "קדימה, קפוץ."
-
[quote=Pooh;1331104]
[B]רומה:[/B]
זה בסדר... חח
-----
אייס נאנח בייאוש, "הוו... הכל אני צריך לעשות פה..." נאנח אייס, ומחטט בכיסיו הקדמיים של מעיל הבושוקו שלו ומוציא בנוסף לחבילה שמחזיק כבר, חבילת קלפים נוספת. אייס מרים את שתי ידיו מעלה בעודו אוחז בחבילות. לפתע, מתוך חבילות הקלפים יוצאים מאות, אולי אלפי קלפים, שמתחילים לעוף באוויר לכיוון איזור אחד. נדהם, אתה רואה איך במשך כמה שניות הקלפים מתחילים להסתדר בצורה מדהימה, כשלבסוף אלפי הקלפים הסתדרו בצורה של ציפור עצומה עשויה מקלפים שחורים ואדומים.
"אתה בא?" שואל אייס ומחייך חיוך קטן. אייס קופץ לגובה ומתיישב על גבה של הציפור עשויית קלפי המשחק.[/quote]
אשתמש בטכניקת היבהוב גוף כדי לעלות על גב ציפור הקלפים.
-
[quote=Pooh;1331235][B]גיל:[/B]
סאנסו אינו מגיב לבדיחתך, פניו נשארות אדישות וסגורות לחלוטין.
"טוב, אז אני אייצר תחבורה..." אומר סאנסו ופותח במספר סימני ידיים, אתה מבין שהוא מכין ג'וטסו מסויים, "שחרור קרח: עמוד קרח." אומר בקולו השקט ונוגע עם כף ידו בקרקע. לפתע, מתוך האדמה יוצא גוש קרח עצום, בערך בגודל של בניין ממוצע, ואתה מביט בקרח בפה פעור. אתה מביט בסאנסו, ורואה שהוא מוציא משרוולו קונאי שחור וחד. לפתע, סאנסו זורק במהירות את הקונאי על גוש הקרח, חוד הקונאי נתקע בו, ומיד עושה את סימן היד בצורת כלב, "טכניקת אומנות הקרח." מוסיף סאנסו, ומיד כל גוש הקרח הענק נסדק לגמרי לחתיכות קטנות.
חתיכות הקרח הקטנות מעמוד הקרח שסאנסו זימן נופלות במהירות על הקרקע, עד שלבסוף נשאר במקום שעמד עמוד הקרח פסל ענק של ציפור עשוייה מקרח, "אני מקווה שקצת קור לא מפריע לך..." אומר סאנסו ומגחך, וזו הפעם הראשונה שאתה רואה טיפת רגש אצל סאנסו. סאנסו קופץ במהירות על גבה של הציפור, ואתה נשאר עומד עם פה פעור מהטכניקות המיוחדות של סאנסו, "קדימה, קפוץ."[/quote]
"יכולות יצירה ושליטה בקרח, יפה מאוד. לא הייתי מצפה לפחות." אני ממלמל לעצמי בהערכה בעודי עולה על ציפור הקרח. "אז, אכפת לך אם אשאל מהו היעד שלנו?" אני אשאל כבדרך אגב.
-
[QUOTE=Pooh;1331104][b]דניאל:[/b]
אתה מנסה להשתמש בטכניקת שינוי צורה ולהתחמק מהטכניקה של השינובי, אך אתה אינך מספיק ונפגע מזרנוק המים ששחרר לכיוונך. המים פוגעים בך ומעיפים אותך מהעץ אל הקרקע. אתה מרגיש כאבים קלים בכל גופך, אך לא דבר שימנע ממך להפסיק להלחם.
אתה מחבר את ידיך ומסתיר אותם בעזרת המעיל שלך. אתה מכין בתוכם זוג שוריקנים ומחבר אליהם חוטים שאותם אתה מחבר לידיך. אתה זורק אותם במהירות לכיוון השינובי היריב, "מה.." פולט בפליאה השינובי, הוא קופץ הצידה, מהראשון הוא מצליח להתחמק, אך השני נתקע בזרועו והוא צורח בכאב כאשר מתוך זרועו נשפך דם. מיד, אתה מנצל את המצב ומשתמש בטכניקת הברק המזדחל, ומיד מחשמל את השינובי הפצוע. השינובי נופל מהעץ והשוריקן משתחרר מידו. למרות כאבו הרב, השינובי קם על רגליו, ומגחך, "אני מבין שאנחנו נכנסים לקרב רציני... אין בעיה!" השינובי מתחיל את דבריו בלחש, ואז מרים את קולו, "שחרור מים: חיית מים!" צועק השינובי מכפר הגשם הנסתר, ולפתע משחרר מפיו זרנוק מים כלפי מעלה, המים לפתע מסתדרים בצורה משונה שמזכירה לך מין חיית פרא, דומה מעט לפנתר. הפנתר עשוי המים מתקרב אליך בשאגה מאיימת.
[/QUOTE]
"את זה גם אני יודע !" אצעק בזלזול אל עבר השינובי. וארכז צ'אקרה בגופי "שחרור ברק!: חיית פרא" אצעק ואשחרר את הצ'אקרה שאגרתי בתוכי אל צורת חיה שתסתער על החיה שנוצרה על ידי השינובי מאמגאקורה. "זה לא נגמר" אצעק אליו. ובזמן ששני החיות ילחמו ארוץ אל השינובי עם הקונאי מונף ואסתער עליו.
-
[QUOTE=Pooh;1331104][b]
[b]מתן:[/b]
אתה שואל דאיסטסו כיצד הוא חיסל את האויבים בכזו מהירות, והוא משיב בשתיקה, ומסדר שוב את שיערו כך שיסתיר את עינו הימנית והמוזרה. לאחר החלטתך להפחית את השימוש בטכניקת עור האבן, והורדת השריון מעורך, אתה סוגר את השער הראשון ומתאושש מהקרב.
אתה ממשיך ללכת אחרי דאיסטסו לכיוון כפר האבן הנסתר. אתה מציין בפניו שיזהו אתכם כשאתם לובשים את מעילים הבושוקו עליכם, ודאיסטסו מגחך, "בדיוק." הוא אומר וממשיך ללכת. אתה מחייך חיוך קטן והולך אחריו.
לאחר עוד כ-20 דקות של הליכה, אתה מרגיש לפתע רעד מוזר בבטן, אתה ישר מזהה שזהו רעב, וקצת קשה לך להתעלם ממנו.[/QUOTE]
"דאיסטסו , יש לך משהו לאכול?" אשאל נבוך , 'אז הוא רוצה קרבות אה.' אחשוב לעצמי , ' אני מעדיף שזה יהיה יותר מהיר.' אחשוב ואחכה לתגובתו .
-
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]תקשיבו בשבוע האחרון הייתי צריך ללמוד הרבה, אבל עכשיו יש לי שבוע פנוי לגמרי אז אני אשתדל להגיב הרבה[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[b]רומה:[/b]
אתה משתמש בטכניקת הבהוב הגוף, ועולה בזריזות על גבה של הציפור עשויית הקלפים, ואייס מגחך כרגיל, "קדימה." פוקד אייס, והציפור המשונה מתחילה לנופף בכנפיה ובמהירות עולה לאוויר ומתחילה לעוף, לכיוון המטרה שלכם.
לאחר כחצי שעה של תעופה על גבה של הציפור שאייס יצר, אייס מסתובב אליך, "שחכתי להגיד לך משהו," הוא אומר, מחטט בכיסו הפנימי של המעיל ומגיש לך תמונה:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/ShozaburoUkiyo.png[/IMG]
"זה היעד האמיתי שלנו," הוא מוסיף ומגחך, "שוזאבורו יוקיו..." הוא אומר ואז חוטף את התמונה מידיך.
עוברת עוד חצי שעה של תעופה משעממת, רובה בשקט, "מאיזה כפר אתה?" לפתע שואל אייס.
[B]גיל:[/B]
אתה עולה על גבה של הציפור עשויית הקרח, ומיד אתה מרגיש צמרמרות מהקור החזק.
אתה שואל את סאנסו לגבי היעד שלכם, תוך כדי שהציפור מתחילה לנופף בכנפי הקרח שלה, וממריאה לשמים. סאנסו מחטט בתוך מעיל הבושוקו שלו, ומוציא מתוכו מגילה. סאנסו פותח את המגילה ונותן לך אותה, אתה רואה שזו מפת העולם:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/WorldMapG1.png[/IMG]
"הסימון הראשון בגיר זה איפה שהיינו כרגע, במקום לא ידוע במדינת האש," מסביר בקולו השקט סאנסו, "היעד שלנו זה הסימון הכפול, כפר הענן שנמצא במדינת הברק. שם נמצא ההוסוטו." סאנסו אומר ומקפל את המגילה חזרה לתוך כיסו.
במהירות רבה אתה אוגר את צ'אקרת אלמנט הברק בתוך גופך, ואז משחרר חיית פרא דומה קצת לנמר או יגואר, עשויית ברק בצבע צהבהב, לעבר פנתר עשוי המים ששלח לכיוונך השינובי היריב. שתי חיות הפרא מתנגשות זו בזו ופיצוץ קטן נוצר ואחריו מיד עשן אפור וסמיך.
לאחר שהעשן מתפזר, אתה רואה מולך עדיין את השינובי מכפר הגשם הנסתר. אתה שולף את אחד הקונאים שלך, ומסתער מיד על היריב. אתה מניף את הקונאי פעמיים לשני כיוונים שונים, אך השינובי מצליח לחמוק משתי המכות שלך, ומיד בועט בחוזקה בבטנך. אתה עף לאחור ומתגלגל על אחד מענפי העצים האחרים. לפתע אתה רואה את השינובי מסתער עליך שוב עם קונאי משלו, והוא כבר מאוד קרוב אליך.
[B]מתן:[/B]
נבוך, אתה שואל את דאיסטסו לגבי מעט מזון שיוכל לתת כדי להרגיע את הרעב שמתפשט בבטנך. דאיסטסו מהנהן, מחטט בכיס המעיל הפנימי, וזורק לך חתיכת לחם גדולה וזהובה, "קדימה תאכל במהירות..." ממלמל דאיסטסו, ומביט סביב בינתיים, אתה מבחין שוב בעינו האדומה ומתחתיה הכתם הקטן בצבע כחול, וזה שוב מעורר את סקרנותך.
-
[QUOTE=Pooh;1332366]
במהירות רבה אתה אוגר את צ'אקרת אלמנט הברק בתוך גופך, ואז משחרר חיית פרא דומה קצת לנמר או יגואר, עשויית ברק בצבע צהבהב, לעבר פנתר עשוי המים ששלח לכיוונך השינובי היריב. שתי חיות הפרא מתנגשות זו בזו ופיצוץ קטן נוצר ואחריו מיד עשן אפור וסמיך.
לאחר שהעשן מתפזר, אתה רואה מולך עדיין את השינובי מכפר הגשם הנסתר. אתה שולף את אחד הקונאים שלך, ומסתער מיד על היריב. אתה מניף את הקונאי פעמיים לשני כיוונים שונים, אך השינובי מצליח לחמוק משתי המכות שלך, ומיד בועט בחוזקה בבטנך. אתה עף לאחור ומתגלגל על אחד מענפי העצים האחרים. לפתע אתה רואה את השינובי מסתער עליך שוב עם קונאי משלו, והוא כבר מאוד קרוב אליך.[/QUOTE]
במהירות רבה אנסה להתגלגל באדמה בכדיי שהנינג'ה לא תפגע בי. וכשהשינובי יפול לרצפה, אם בכלל.
אשתמש בטכניקת ברק מזדחל ואטיח את ידי בחוזקה באדמה תוך כדי שאני שוכב על האדמה ואעביר ברק בכדי לחשמל את השינובי.
לאחר מכן במהירות אקום ואתפוס מרחק.
-
[b]דניאל:[/b]
אתה מתגלגל הצידה, והנינג'ה מחטיאה אותך, אבל אתה שכחת שאתה לא נמצא על האדמה, אלא אחד מענפי העץ, ואתה נופל מהענף אל הקרקע. אתה נוחת וחוץ מכמה מכות יבשות, אתה לא מרגיש כאב רציני, אך בכל זאת אתה מרגיש מזל שהשינובי לא פגע בך עם הקונאי שלו.
אתה קם על רגליך, ורואה שהשינובי עדיין על הענף, ולכן אתה לא מצליח להשתמש בטכניקת הברק המזדחל שלך.
לפתע, השינובי מכפר הגשם הנסתר זורק לכיוונך זוג שוריקנים שחורים וחדים.
-
[quote=Pooh;1332366][B]גיל:[/B]
אתה עולה על גבה של הציפור עשויית הקרח, ומיד אתה מרגיש צמרמרות מהקור החזק.
אתה שואל את סאנסו לגבי היעד שלכם, תוך כדי שהציפור מתחילה לנופף בכנפי הקרח שלה, וממריאה לשמים. סאנסו מחטט בתוך מעיל הבושוקו שלו, ומוציא מתוכו מגילה. סאנסו פותח את המגילה ונותן לך אותה, אתה רואה שזו מפת העולם:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/WorldMapG1.png[/IMG]
"הסימון הראשון בגיר זה איפה שהיינו כרגע, במקום לא ידוע במדינת האש," מסביר בקולו השקט סאנסו, "היעד שלנו זה הסימון הכפול, כפר הענן שנמצא במדינת הברק. שם נמצא ההוסוטו." סאנסו אומר ומקפל את המגילה חזרה לתוך כיסו.
[/quote]
"יש לך אולי קצת פרטים על ההוסטו הזה?" אני שואל במבט מרוכז במפה "שם? גיל? מין? סגנון לחימה? אני פשוט די שונא הפתעות." אני אומר כאשר את המילים האחרונות במשפט אני אומר בתיאוב בזמן שאני נזכר בכל ההפתעות הכי גרועות שקרו לי.