-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331035]
[B]דארן~[/B]
"אהה זה בסדר, כבר כמה ילדים אחרים כבר העירו אותי מוקדם יותר" הוא אומר בקור ומכניס אותך לביתו. הוא מוביל אותך דרך מבוך של ספרים ומפות המבלגנים את כל החדר הרחב. אתה מבחין בעשרות מפות ושירטוטים של פוקימונים אגדיים, מפות עתיקות ומספר פוקדורים זרוקים פה ושם, וכמובן גם הכביסה המלוכלכת מפוזרת בכל פינה של החדר. אחרי המבוך המסריח אתה נכנס למשרדו של הפרופסור המסודר בצורה מופלאה בניגוד לחדר השני. "טוב, באמת מבין האחרונים אז נשאר לי רק הפוקימון הזה" הוא אומר וזורק לך פוקדור אדום וחדש. "אני מקווה שאתם תסדרו" הוא מוסיף בחיוך ואז פותח את אחת מהמגירות ומגיש לך גם חמישה פוקדורים ופוקידע הכי משוכללת שיש כיום "היא עושה כמעט הכל" הוא מוסיף וקורץ אליך. אתה מכניס את הדברים לתיק והפרופסור מלווה אותך לדלת "אם אתה נתקע בבעיה כזו או אחרת אתה מוזמן להתקשר אליי. המספר שלי רשום בפוקידע" הוא מוסיף בחיוך וסוגר אחריו את הדלת, משאיר אותך מחוץ לביתו.
[/QUOTE]
"תודה...!" אני קורא בחוזקה אל הדלת הסגורה, מנסה שאולי בכל זאת ישמע את תודתי.
'אוקיי... עכשיו אני מוכן לצאת...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן וממש את כיסיי לראות שהכל עליי. לאחר מכן, אני מחפש את היציאה מהעיר ההתחלתית, על מנת להתחיל את המסע פיזית, ולהתקדם לכיוון העיר הבאה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1330838]המשכים ראשונים ^^
[U]אוסטין-[/U]
"תמיד היית כזה" אומר הפרופסור בקוצר רוח ופותח את דלת ביתו לרווחה ורומז לך להיכנס. אתה נכנס לחדר גדול ומבולגן במיוחד המלא במפות ותרשימים של פוקימונים שאף פעם לא ראית. "מכאן" הוא אומר ומוביל אותך לחדר נוסף ומוציא טופס קטן ועליו רשום שמך "כן אתה מאלה" הוא אומר ומחזיר את הדף למקום ושולף מהמגירה פוקדור אדום ונקי "אני חושב שזה יהיה ציוות נחמד" הוא אומר ומביא לך את הפוקדור. אתה לוקח את הפוקדור ובא לפנות לדרכך "רק רגע!" הוא קורא ורץ אחריך "אלה גם בשבילך. יש פה חמישה פוקדורים, ופוקידע משוכללת במיוחד! חוץ מזה שזו הפוקידע הכי חדישה כיום, היא גם טלפון, מאתרת חפצים ויש בתוכה מפה!" הוא אומר בגאווה ונוצרת אצלך המחשבה שהוא עזר בבנייתה.
"בכל מקרה בהצלחה בדרך! אם תצטרך משהו הטלפון שלי גם רשום שם" הוא אומר ונותן לך ללכת לדרכך.
[/quote]
שיהיה ברור סבא זה רק כינוי ידידותי שאני נותן לו...
------------
"חח תודה רבה סבאל'ה" אומר לו בחיוך רחב ונרגש ואתן לו חיבוק קטן. אצא החוצה מהמעבדה.
אפתח את הפוקדע ואחפש אפשרות של מפה... משם אמשיך בעיקבותיה אל הדרך.
תוך כדי שאני הולך אקפיץ קלות בידי את הפוקדור שהביא לי, חושב לעצמי איזה פוקימון זה ולא עומד בציפייה...
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1330806]
[SIZE="1"][COLOR="Purple"][B][U]התחלה:[/U][/B]
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אני רוצה לקבל ציוד למסע, פרוספור. ופוכדור גם לאלקיד" אני אומר לו ומצביע אל עבר אלקיד שצועד לידי.
-
[B]מיילין~[/B]
אתה מתקרבת בעדינות לעברו של ווארמפל והוא מביא לך ולפיצ'ו תותים בשמחה ומתיישב ממש לידך וממשיך לאכול תות עצום בגודלו. פיצ'ו מתחיל גם הוא להעמיס בפיו תותים ענקיים והוא בולע אותם מבלי ללעוס אותם.
את מכניסה תות אחד לפה והוא אחד מהתותים הכי טעימים שטעמת אי פעם בחיים! וככה שלושתיכם ממשיכים לבלוס את התותים עד שאתם נשכבים לאחור מפוצצים ועייפים מדי כדי לזוז.
[B]פלינט~[/B]
אתה מתחיל ללכת יחד עם צ'ימיצ'אר לצידך, הולך בגאווה אתם הולכים דרך השביל וכעבור חצי שעה אתם מגיעים לחורשה ענקית עדיין נחושים למצוא קרב ואכן אחרי מספר צעדים בחורשה אתם נתקלים בפוקימון הראשון שלכם במסע. זה פוקימון קטן וכתום ועל גבו צומחות שתי פטריות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/85/Spr_5b_046.png[/IMG]. אתה מכוון עליו את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא פרס- פוקימון הפטריה.
[B]דארן~[/B]
אתה עושה בדיקות אחרונות של כל הציוד שלך ואז יוצא לדרך. כעבור עשרים דקות אתה יוצא מהעיר לשביל ארוך מוקף בשדות פרחים. אתה מבחין שהמשך הדרך מתפתלת לתוך חורשה וממש מאחורי החורשה אתה מבחין בגבעה גבוהה. אתה ממשיך ללכת ואחרי כעשר דקות אתה מבחין בפוקימון אדום וקטן מעופף בקרבת מקום. אתה שולף את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא ליידבה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/6c/Spr_5b_165_f.png[/IMG]) פוקימון חמישת הכוכבים.
[B]תומאס~[/B]
"אה חיכיתי לך" אומר הפרופסור בקצרה ומושיט לך, מבלי להכניס אותך לביתו, שקית. "יש שם שישה פוקדורים אחת לאלקיד שלך ועוד חמישה לדרך וגם פוקידע" הוא אומר בקצרה "עכשיו מצטער אני בדרך לפתור תגלית חשובה!" הוא אומר וטורק אחריו את הדלת משאיר אותך בחוץ, יחד עם אלקיד.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331057][B]
[B]פלינט~[/B]
אתה מתחיל ללכת יחד עם צ'ימיצ'אר לצידך, הולך בגאווה אתם הולכים דרך השביל וכעבור חצי שעה אתם מגיעים לחורשה ענקית עדיין נחושים למצוא קרב ואכן אחרי מספר צעדים בחורשה אתם נתקלים בפוקימון הראשון שלכם במסע. זה פוקימון קטן וכתום ועל גבו צומחות שתי פטריות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/85/Spr_5b_046.png[/IMG]. אתה מכוון עליו את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא פרס- פוקימון הפטריה.
[/QUOTE]
"נהדר!" אקרא בשמחה ואסמן לצ'ימ'צאר להתכונן לקרב, "צ'ימצ'אר תשתמש במיקוד אנרגיה,תנסה למקד את הדיוק שלך לפרס וברגע הנכון תשחרר צרור של גחלת עליו!" אדריך את צ'ימצ'אר
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331057][B]מיילין~[/B]
אתה מתקרבת בעדינות לעברו של ווארמפל והוא מביא לך ולפיצ'ו תותים בשמחה ומתיישב ממש לידך וממשיך לאכול תות עצום בגודלו. פיצ'ו מתחיל גם הוא להעמיס בפיו תותים ענקיים והוא בולע אותם מבלי ללעוס אותם.
את מכניסה תות אחד לפה והוא אחד מהתותים הכי טעימים שטעמת אי פעם בחיים! וככה שלושתיכם ממשיכים לבלוס את התותים עד שאתם נשכבים לאחור מפוצצים ועייפים מדי כדי לזוז.
''ואוו אני לא יכולה לזוז!'' אומר לפיצ'ו ווורמפל בחיוך ואתחיל לצחוק.
לאחר שננוח מעט אפנה אל וורמפל ואומר ''תודה רבה שנתת לנו לאכול מהתותים וומפל הם היו טעימים מאוד אולי אפפילו מידי'' אצחק מעט ואמשיך ''אני טל, אני מאמנת פוקימונים וזה פיצ'ו השותף שלי'' אלטף את פיצ'ו בחיבה ''וורמפל רוצה להצטרף אלינו?'' אשאל בחיוך ותקווה
-
[b]פלינט~[/b]
צ'ימיצ'אר מהנהן ועוצם את עיניו ומתחיל לזהור בכחול בהיר ואז הוא מרים את ידיו ושולח משם כדורים קטנים של אש העפים במהירות לעברו של פרס,אשר אינו היה מוכן למתקפה והוא נפגע קשה.
צ'ימיצ'אר קופץ מאושר ומחייך לעברך. אתה מרים מבט ורואה את הפטריות שעל גבו של פרס מתחילות לרטוט והן מפזרות לאוויר אבקה כתומה אשר עפה לעברו של צ'ימיצ'אר ומשתקת אותו.
פרס השתמש בנבגי הלם, ומיד אחר כך הוא יוצא עם אחד מטלפיו עם מתקפת שריטה.
[b]מיילין~[/b]
ווארמפל מחייך באושר ומהנהן בראשו וזוחל, בקושי רב, קצת רחוק ממך ונעמד מול פיצ'ו מוכן לקרב.
-
[b]מיילין~[/b]
ווארמפל מחייך באושר ומהנהן בראשו וזוחל, בקושי רב, קצת רחוק ממך ונעמד מול פיצ'ו מוכן לקרב.[/QUOTE]
''פיצ'ו הקסמה ואז צוות כפול, לאחר מכן תשתמש בהצלפת זנב!'' אומר לפיצ'ו, אחשוב במוחי 'וורמפל יהיה מבולבל עקב ההקסמה ואז ייפגע כמה וכמה פעמים מהצלפת הזנב שבצוות הכפול, הוא יתעלף מר בקצב הזה'
אביט בפיצ'ו תוקף ואצעק ''פיצ'ו וורמפל בהצלחה לכולם!''
-
[quote=Ritsuka Kun;1330806]טוב למרות שאמרתי שיהיו רק חמישה החלטתי להוסיף עוד שניים!
אז הרשומים הם!!
תופים....!!!!
[spoiler]
ttrrtte- הרקע טוב רק בעיה קטנה שהאחות הייתה כבר מאמנת והיא נעלמת לפני המכון השמיני~
The Sir- אהבתי את הסבר למה שזה לא קשור לרקע. אבל כל השאר נהדר!
Amitlv- אמרתי לך שתצליח לכתוב משהו יותר טוב :) והבטחתי מתנה קטנה שעליה אני אדבר איתך בפרטי.
The Flopy- איך אפשר לומר לך לא? רק תוסיף מה אתה רוצה תגים או סרטים~
NivX10- מעולה!
Sharpedo- מעולה!
The Charmander- רשום :P (חסר לך רק לבחור תגים או סרטים ומראה~)
[/spoiler]
לכל אלה שלא נרשמו~ מצטער זו באמת הייתה החלטה קשה! אבל אם בהמשך יתפנה אתם תקבלו ממני הודעה.
בכ"מ~ לכל הרשומים המון בהצלחה!
[SIZE=1][COLOR=Purple][B][U]התחלה:[/U][/B]
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה[/COLOR][/SIZE][/quote]
"סליחה שאני מפריע, אני פשוט יוצא למסע ואני צריך פוקימון התחלתי בבקשה" אומר לו בנימוס.
-
[b]מיילין~[/b]
את יודעת שהצלפת זנב זה רק מוריד הגנה ולא באמת פוגע, נכון? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו מסיט את מבטו אלייך ומחייך וגם ווארמפל מרכין את ראשו כאות תודה ושניהם מתחילים. פיצ'ו מתחיל בהקסמה, ושולח עשרות ללבות קטנים לעברו של ווארמפל הנדבק בהם. פיצ'ו יוצא במהירות עם צוות כפל ועד מהרה כל האיזור מלא בפיצ'ו המקיפים את ווארמפל המסכן, אשר לא מוותר ומשתמש ביריעת חוט לכל עבר ויוצר סביבו כיפה המגינה עליו מהצלפת הזנב של פיצ'ו. את נרתעת ולפתע הכיפה נהפכת לסגולה.
פיצ'ו מסתכל עליך מפותע מהסס לתקוף.
[B]סם~[/B]
"חיכיתי לך" אומר הפרופסור ופותח את דלתו. אתה נכנס לחדר מבולגן ברמות אחרות. לא נראה שמישהו ניקה שם כבר כמה חודשים טובים. הפרופסור מבחין בצד עיניו שאתה מודהם מהזוהמה שבחדר והוא מסתובב "אני בדרך לפתור תעלומה חשובה מאוד. בגלל זה כל הבלאגן" הוא אומר ומחייך בנבוכות "וגם כי אשתי עזבה אותי לפני שנתיים, אז אין לי מי שינקה אחרי" הוא מוסיף וצוחק. אתה מרגיש באי נוחות קלה בזמן שהוא ממשיך להוביל אותך למשרדו, המסודר למשעי "טוב אתה האחרון שהגעת, לכן נשאר לי רק הפוקימון הזה" הוא אומר ומושיט לך פוקדור אדום ומעט מכוסה אבק. אתה לוקח את הפוקדור ומחזיק בו חזק "ובכן, לפני שאתה יוצא יש עוד מספר דברים שאני מחויב להביא לך לפני שתצא" הוא מלמל ופותח מגירה ארוכה ומוציא משם חמישה פוקדורים אדומים וריקים ופוקידע משוכללת במיוחד.
"כל מה שאתה צריך למסע. הפוקידע הזאת מלאה בפונקציות. תחקור אותה ותוכל לגלות המון דברים חדשים עליה" הוא אומר בחיוך ומלווה אותך לדלת.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331057][
[B]דארן~[/B]
אתה עושה בדיקות אחרונות של כל הציוד שלך ואז יוצא לדרך. כעבור עשרים דקות אתה יוצא מהעיר לשביל ארוך מוקף בשדות פרחים. אתה מבחין שהמשך הדרך מתפתלת לתוך חורשה וממש מאחורי החורשה אתה מבחין בגבעה גבוהה. אתה ממשיך ללכת ואחרי כעשר דקות אתה מבחין בפוקימון אדום וקטן מעופף בקרבת מקום. אתה שולף את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא ליידבה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/6c/Spr_5b_165_f.png[/IMG]) פוקימון חמישת הכוכבים.
[/QUOTE]
'אוקיי... הגיע הזמן לבדוק את הפוקימון הראשון שלי...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ומוציא את הפוקדור החדש שקיבלתי מהפרופסור.
"צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור באוויר, מחכה לראות מי הוא הפוקימון המסתורי שקיבלתי מהפרופסור על מנת להלחם בליידבה הפראי.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331035][B]ניל~[/B]
קלפה קופצת הצידה, אבל סידוט עדיין לא שיחרר את המתקפה. הוא רק אוגר כוח. קלפה משתמשת בהקסמה ושולחת עשרות לבבות לעברו של סידוט אשר נראה מאושר לפתע ובעיניו מופיעות לבבות קטנות כשהוא מסתכל על קלפה, הרצה אליו באלגנטיות ומשתמשת עליו בחבטה ומעיפה אותו הצידה.
סידוט ממש לזהור באדום, והפעם האור נהיה חזק יותר!
[/QUOTE]
"זה לא נראה טוב" אומר "קלפה תחכי שהוא יתקרב אליך, תקפצי הצידה ואז תשתמשי בחבטה תוך כדי שימוש בתנופה שלו "
-
[B]דארן~[/B]
אתה זורק את הפוקדור שלך לאוויר ומתוכו יוצא גוש שחור ומרחף ועם מה שנראה כמו מסכת גולגולת דבוקה לפניו. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון שקיבלת הוא דאסקול ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/a7/Spr_5b_355.png[/IMG]) פוקימון תפילת האשכבה (את זה לא ידעתי ם: )דאסקול מרחף באוויר ומתחיל לצחוק בצחוק מטורף למראך ואז נשפך מצחוק מהמראה של ליידבה המרחפת לה לידכם.
[B]ניל~[/B]
קלפה מחכה כמה שניות ואז יוצאת במהירות עם חבטה חזקה ופוגעת בפרצופו של סידוט המוטח אחורה, בחזרה על העץ. אבל סידוט לא מתייאש ומשחרר את מתקפת הדגירה שלו, היוצאת בצורת קרן של אור אדום ממנו והיא פוגעת בחוזקה בקלפה ומעיפה אותה אחורנית.
שני הפוקימונים נראים מותשים למדי.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331093]
[B]ניל~[/B]
קלפה מחכה כמה שניות ואז יוצאת במהירות עם חבטה חזקה ופוגעת בפרצופו של סידוט המוטח אחורה, בחזרה על העץ. אבל סידוט לא מתייאש ומשחרר את מתקפת הדגירה שלו, היוצאת בצורת קרן של אור אדום ממנו והיא פוגעת בחוזקה בקלפה ומעיפה אותה אחורנית.
שני הפוקימונים נראים מותשים למדי.[/QUOTE]
דגירה זה לא מתקפה פיזית ?
---------------------------
"קלפה עוד ניסיון אחרון תשתמשי בחבטה "אומר ביאוש.
-
[quote=Ritsuka Kun;1331075]
[B]סם~[/B]
"חיכיתי לך" אומר הפרופסור ופותח את דלתו. אתה נכנס לחדר מבולגן ברמות אחרות. לא נראה שמישהו ניקה שם כבר כמה חודשים טובים. הפרופסור מבחין בצד עיניו שאתה מודהם מהזוהמה שבחדר והוא מסתובב "אני בדרך לפתור תעלומה חשובה מאוד. בגלל זה כל הבלאגן" הוא אומר ומחייך בנבוכות "וגם כי אשתי עזבה אותי לפני שנתיים, אז אין לי מי שינקה אחרי" הוא מוסיף וצוחק. אתה מרגיש באי נוחות קלה בזמן שהוא ממשיך להוביל אותך למשרדו, המסודר למשעי "טוב אתה האחרון שהגעת, לכן נשאר לי רק הפוקימון הזה" הוא אומר ומושיט לך פוקדור אדום ומעט מכוסה אבק. אתה לוקח את הפוקדור ומחזיק בו חזק "ובכן, לפני שאתה יוצא יש עוד מספר דברים שאני מחויב להביא לך לפני שתצא" הוא מלמל ופותח מגירה ארוכה ומוציא משם חמישה פוקדורים אדומים וריקים ופוקידע משוכללת במיוחד.
"כל מה שאתה צריך למסע. הפוקידע הזאת מלאה בפונקציות. תחקור אותה ותוכל לגלות המון דברים חדשים עליה" הוא אומר בחיוך ומלווה אותך לדלת.[/quote]
"תודה רבה פרוספור" אומר לו בזמן שאצא בזריזות מביתו המבולגן ואכניס את חמשת הפוכדורים והפוקידע לכיס המכנס שלי, לאחר מכן אלך כ30 מטרים ואז אעצור ואלחץ על הכפסור שמרכז הפוכדור בזמן שאומר "צא".