[quote=סת' קינגלר;1335544]ראשון!!!
עריכה:
תפסתי את זה כי אף אחד אחר לא.[/quote]
דווקא הפותח ראשון ואני שני...
Printable View
[quote=סת' קינגלר;1335544]ראשון!!!
עריכה:
תפסתי את זה כי אף אחד אחר לא.[/quote]
דווקא הפותח ראשון ואני שני...
[QUOTE=עולה אושאוט;1335540]:punch: דווקא יש לי אחלה חיים RAGE ומי מכין מ״ת?[/QUOTE]
מואה
[QUOTE=Tobi...;1335546]מואה[/QUOTE]
על מה ?
[quote=עולה אושאוט;1335547]על מה ?[/quote]
אוואטר
[QUOTE=Tobi...;1335548]אוואטר[/QUOTE]
אני לא משתתף :D
[QUOTE=Tobi...;1335548]אוואטר[/QUOTE]
1]קודם אתה מכין מ"ת על דיג'ימון,אח"כ מ"ת על שינזו ואח"כ מ"ת על אוואטר?תחליט אחי.
2]אני מבין שאתה שכחת ששאלתי אותך שאלה על נארוטו.מכאן שאתה לא יודע את התשובה.מכאן שאתה לא רואה נארוטו.
[QUOTE=Lambo;1335551]1].
2]אני מבין שאתה שכחת ששאלתי אותך שאלה על נארוטו.מכאן שאתה לא יודע את התשובה.מכאן שאתה לא רואה נארוטו.[/QUOTE]
הוא אמר שהוא מודה בזה שהוא לא רואה נארוטו עוד בנוד הקודם...
למבולבלים,אני ויתרתי על שני המ"תים שאמרתי ועכשו אני עם אוואטר,אביזי אומר שהפעם אפשר באמת לתקן את הבעיות. ועמית,אני הפסקתי לפני המון זמן,אתה יודע מה זה המון?
עריכה:
עומר,אני הפסקתי לראות מזמן
[QUOTE=Tobi...;1335554]למבולבלים,אני ויתרתי על שני המ"תים שאמרתי ועכשו אני עם אוואטר,אביזי אומר שהפעם אפשר באמת לתקן את הבעיות. ועמית,אני הפסקתי לפני המון זמן,אתה יודע מה זה המון?[/QUOTE]
אז למה התחלת עכשיו לשים אוואטר של טובי, שהוא במפתיע מנארוטו, ודברים של האקטסוקי בחתימה שלך ששנים אני מבקש ממך להוריד אותם?כי אתה חורש בנארוטופדיה על נארוטו ואתה אומר ש"ראית לפני הרבה זמן" אבל בעצם אתה לא ראית בכלל.
you got narutoed b*tch!
[QUOTE=Lambo;1335556]אז למה התחלת עכשיו לשים אוואטר של טובי, שהוא במפתיע מנארוטו, ודברים של האקטסוקי בחתימה שלך ששנים אני מבקש ממך להוריד אותם?כי אתה חורש בנארוטופדיה על נארוטו ואתה אומר ש"ראית לפני הרבה זמן" אבל בעצם אתה לא ראית בכלל.
you got narutoed b*tch![/QUOTE]
אני ראיתי,אבל תמיד זכרתי את הדמות טובי וזהו. הבנת!?
[QUOTE=Tobi...;1335557]אני ראיתי,אבל תמיד זכרתי את הדמות טובי וזהו. הבנת!?[/QUOTE]
אני עדיין לא מאמין לך.
מי שראה נארוטו לא יכול להפסיק.
אם ראית, למה הפסקת?
[QUOTE=Lambo;1335556]
you got narutoed b*tch![/QUOTE]
לא יפה לקלל :punch:
[QUOTE=Lambo;1335558]אני עדיין לא מאמין לך.
מי שראה נארוטו לא יכול להפסיק.
אם ראית, למה הפסקת?[/QUOTE]
הפסקתי בגלל שאז היו לי מבחנים שהחשבתי לקשים ואז כבר לא היה לי חשק לראות נארוטו כי אני לא זוכר. אז נשאלת השאלה:נראה לך שאני צריך לחזור לראות נארוטו!?
[QUOTE=Tobi...;1335560]הפסקתי בגלל שאז היו לי מבחנים שהחשבתי לקשים ואז כבר לא היה לי חשק לראות נארוטו כי אני לא זוכר. אז נשאלת השאלה:נראה לך שאני צריך לחזור לראות נארוטו!?[/QUOTE]
אם נראלי שאתה צריך לחזור....
[SIZE="5"]כן!!!!![/SIZE]
[QUOTE=Lambo;1335563]אם נראלי שאתה צריך לחזור....
[SIZE="5"]כן!!!!![/SIZE][/QUOTE]
אז פתרנו את זה סוף סוף? ומה הפרק העדכני?