אם כך נראה שהמתמודד ה10 הוא מקס. מקס מרשימת הבאנים הרגילה של Ygo מותר כל מה שאין ברשימה בעמוד 2 פה, תסתכל.
[B]אנשים עוד 3 ימים! לבנות, להתאמן, לעשות סייד, לעשות צוותים ולהכריז עליהם כי כרגע אני ומור היחידים ונהיה הצוות המנצח אואומטית![/B]
Printable View
אם כך נראה שהמתמודד ה10 הוא מקס. מקס מרשימת הבאנים הרגילה של Ygo מותר כל מה שאין ברשימה בעמוד 2 פה, תסתכל.
[B]אנשים עוד 3 ימים! לבנות, להתאמן, לעשות סייד, לעשות צוותים ולהכריז עליהם כי כרגע אני ומור היחידים ונהיה הצוות המנצח אואומטית![/B]
[QUOTE=X-Drake;1339465]אם כך נראה שהמתמודד ה10 הוא מקס. מקס מרשימת הבאנים הרגילה של Ygo מותר כל מה שאין ברשימה בעמוד 2 פה, תסתכל.
[B]אנשים עוד 3 ימים! לבנות, להתאמן, לעשות סייד, לעשות צוותים ולהכריז עליהם כי כרגע אני ומור היחידים ונהיה הצוות המנצח אואומטית![/B][/QUOTE]
למה שיהיה צוותים? אתה הרי אמרת מה יהיה.
2 בתים של 5, ואז כולם נלחמים ו2 האנשים שמנצחים בבית שלהם עולים.
הצוותים אומרים רק שלא תפגוש תחבר צוות באותו הבית ושתוכל לזכות בתואר הצוות הכי טוב, זה הכל, אבל זה כן משהו Xd אלה לא צוותים שמשחקיםיחד
אביב יש מצב אתה מאחר קצת תהתחלה של הטורניר אין לי מושג אם אני אספיק למה אתמול רק חזרתי נרדמתי מוקדם קמתי לפני כמה שעות כבר גיבשתי רעיונות יש קצת קלפים ואני מקווה שאני אספיק בוא לפרטי ואני ידבר איתך על זה
אני בפניימיה אז אין לי כל כך הזדמנות לבנות כי האינטרנט שיש לי בקושי זז רק ב20 אני חוזר הביתה יש מצב טיפה לאחר את זה ?
ומה יהיה מה20?
נזכרתי בקלף.שאני חושב בשיא הרצינות שאסור שהיה מותר לטורניר
Butterfly dagger elma
הקלף שבור מידי
אף אחד לא ישבור תראש להבין למה הוא שבור כולל אני Xd
טוב שיהיה אם אתה בטוח שישתמשו בו. תגיד טמפל אוף דה קינגס שבור?
אסור שימוש:
דארק הול
רייגקי
הרפיס פדר דסטר
כל מפלצות הקאוס
Cyber Jar
Fiber Jar
Tribe-infecting Virus
Yata-garasu
Change Of Heart
Onfiscationsnatch Steal
דליקנט דו!
The Forceful Sentry
Crush Card Virus
Last Turn
Ring Of Destruction
רויאל אופרשן
Time Seal
טראפ דאסטשוט
באטרפליי דאגר אלמה
טסוקיומי
קלפים חדשים שמותר רק בעותק 1! :
Fissure
Smashing Ground
[QUOTE=X-Drake;1339549]אף אחד לא ישבור תראש להבין למה הוא שבור כולל אני Xd[/QUOTE]
רויאל מגיקל ליברארי זה שכל 3 קסמים אתה שולף בזירה
גירלפיד הזה שכל אקוויפ שאתה שם עליו מושמד בזירה
באטרפליי דאגר אלמה ביד
אקסודיה בדק
=
ניצחון מגעיל
חברים נא לסיים הכל, להסתכל על באן ליסט שבעמוד זה שוב, ביום ראשון\שבת בערב יחל הטורניר!
[אלא אם המון יתעקשו להתחיל בשבת כי יש להם זמן]
עדיפות לשבת בערב..
יאללה שמישהו יציע לי להיות איתו בצוות :-)
אביב, מותר להשתמש בכל קלף מהעונות הראשונות חוץ מאלו שבבאן ליסט? ודניאל,אני איתך
ברור, ההגבלות הן לבאן שלי + 15 בוסטרים של יוגיהו שהראתי וסטרטרים יוגי קאיבה וג'ואי.
תכינו לוגו באתר שהראתי בסרטון הדרת צוות 1 ותמציאו שם ותהיו הצוות הרשמי היחיד חוץ ממני ומור[לא חובה לוגו]
אייל תפנה את ה"פ שלך והנה הלוגו כאילו שאני חשבתי עליו ואני רוצה שאתה אייל תעזור להחליט.(אני לא עושה את זה לבד)
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/206f4adf65e9301ba6122f645c2fab9e.gif[/IMG][/URL]
חברי הקבוצה: דניאל, אייל.