-
[QUOTE=Ilan;1348397]החיסרון בלהיות שחקן תחרותי אני תמיד מסתכל על הטבע...
איזה באסה היה לי גרואוליט' חיסל מכון אבל חבל לי להמשיך לאמן אותו כי הוא יהיה חלשכי יש לו טבע שמוריד התקפה! וכן טבע הכי משפיע.. ורואים את ההבדלים אפילו In Game
זה משפיע יותר מev[/QUOTE]
וואו אתה אפס
מי מסתכל על טבע IN GAME תגיד לי
-
[QUOTE=F|upy;1348399]וואו אתה אפס
מי מסתכל על טבע IN GAME תגיד לי[/QUOTE]
תראה אני משתמש בFLAME WHEEL וזה עושה הרבה פחות נזק מEMBER.. יש לו התקפות שוות 70 כל אחת אבל FLAME WHEEL אמור להיות יותר חזק אבל זה יותר חלש... לא אכפת לי כל עוד זה טבע לא מזיק כמו נייטרלי או אחד עם ההגנות אבל כשזה פוגע בהתקפה המועדפת אז זה מציק לי..
וניצחתי את המכון השלישי!
-
[QUOTE=NapTime;1348316]פתחתי את המשחק[/QUOTE]
נתת לי רעיון קטן למ"ת שלי על אוואטר.
[QUOTE=מלך השטיחים;1348386]לא היה לי חשק ממש ואחרי שלוש ביסים נהיה לי מלוח מדי בפה, בדרך כלל אין מלח בכמות כזו אז קצת הפריע..
זה סרט אחלה, זה מצחיק ומפגר, והוא מדבר עברית (;[/QUOTE]
אני ראיתי אותו גם,אחלה סרט.
-
-
[QUOTE=Salamander;1348407]ליאון,באיזה פרק אתה?[/QUOTE]
133,[COLOR="Yellow"]קאקשי כבר מת[/COLOR] אבל ידעתי מהתחלת שיפודן שזה מה שיקרה כנראה(הבנתי את זה מזמן)
-
עומר מה זה סלמנדר?
זהנשמע כמו קיצור מעוות לסלמנדרה Xd
-
אתה יודע שזה שכתבת את זה בצהוב עדיין זה קריא?
היית צריך לכתוב בלבן
-
WTF!!!! הוא לא מת בפרק [B]133 [/B]הוא [COLOR=yellow][COLOR=white]מת רק בקרב שלו נגד זאבוזה שהתעורר לחיים בפרק 268 או משהו כזה[/COLOR] [/COLOR]
אלון,זה כינוי של מישהו מפיירי טייל וגם משהו שקשור לדיג'ימון
טל,את רואה נארוטו? :oing: באיזה ממלכה את כבר?ואם את מגיעה לממלכה בשם טררה,אל תילחמי נגדם,הם יצטרפו אליך אוטומטית בשלב מסוים.
-
לא אני לא אני חושבת שזאת הסדרה הכי גרועה בעולם D:
אבל למי שכן רואהxddd
-
'הסדרה הכי גרועה בעולם' אמרה זאתי שרואה פוקימון...
וגם,זה ספוילר לא נכון Xd ואלה מי שהוא יעשה להם ספוילר איתי שלקראת סוף נארוטו פארט 1 ולמגל שפרש שלא עבר את פרק 20 אם אני לא טועה.
-
פוקימון זה איכותי D:
נארוטו זה )&_*&(^)^&*(^() D:
-
עומר,תפסת אותי. אני ידעתי ממזמן שהוא ימות בגלל שראיתי פעם ספוילר בטעות ואז חיפשתי כבר הזדמנות לפרק שבו הוא ימות,חשבתי שהוא מת למען האמת. או: חשבתי שהוא מת למען הא-מת.
עריכה:יש לי המון עבודה בשבת בחופש הגדול,מה יותר מבאס מזה? וזה עבודה של אתר.
-
פוקימון זה לילדים קטנים!בפוקימון אין כזה דבר שדמות [COLOR=white][COLOR=black]נמחצת מתחת לסלע[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black]בשביל להציל את החברים שלה כמו שקרה ל[/COLOR][COLOR=white]אוביטו אוצ'יאה [/COLOR][COLOR=black]אין כזה דבר שדמות מחסלת את כל המשפחה שלה כמו ש[/COLOR][COLOR=white]איטצ'י חיסל את שבט אוצי'אה [/COLOR][COLOR=black]בפוקימון הדבר הכי "רע" שיש שם זה צוות רוקט+הצוות השני שפועל במחוז,זה כאילו הרשע בסדרה הזאת,הרשע בנארוטו זה פאקינג רוצחים סדרתיים![/COLOR]
-
[QUOTE=Salamander;1348417]פוקימון זה לילדים קטנים!בפוקימון אין כזה דבר שדמות [COLOR=white][COLOR=black]נמחצת מתחת לסלע[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black]בשביל להציל את החברים שלה כמו שקרה ל[/COLOR][COLOR=white]אוביטו אוצ'יאה [/COLOR][COLOR=black]אין כזה דבר שדמות מחסלת את כל המשפחה שלה כמו ש[/COLOR][COLOR=white]איטצ'י חיסל את שבט אוצי'אה [/COLOR][COLOR=black]בפוקימון הדבר הכי "רע" שיש שם זה צוות רוקט+הצוות השני שפועל במחוז,זה כאילו הרשע בסדרה הזאת,הרשע בנארוטו זה פאקינג רוצחים סדרתיים![/COLOR][/QUOTE]
אתה באמת צריך להסביר למה נארוטו יותר טוב? פוקימון זה לילדים ולנערים שהתרגלו לזה מכשהיו ילדים.
-
הנה הבדלים בין הקרבות בפוקימון [אם אפשר לקרוא לזה קרבות] לבין אלה שבנארוטו
הקרב בנארוטו [קרב הנינג'ות האמיתי הראשון באנימה,בסביבות פרקים 16-22]
זאבוזה VS קאקאשי
[YOUTUBE]zksey9bREVY[/YOUTUBE]
הקרב בפוקימון
אש VS גרי בליגת ג'וטו
[YOUTUBE]wT0KvJYYXTs[/YOUTUBE]