-
[QUOTE=Hit Man;1378806]לכל מי שפה, בואו נעשה משהו מעניין. שכל אחד יספר משהו אחד על עצמו. אני לא מרגיש שאני מכיר אף אחד מהדור של היום.[/QUOTE]
עלי אתה יודע הכל כבר
-
2 המשחקים היחידים ששחקתי בסדרת זלדה היו אדירים O:
-
אחר כך אתם מתלוננים שאני כותב את הדמות שלכם בסיפורים שלי אחרת מהמציאות. איך אני אמור לנחש מי אתם אם אתם לא מספרים לי?
-
אני אספר קצת על עצמי: אני שמוליק אני בן 30 מאום אל פאחם אני עוסק באכילת חרא של פרות ויש לי חבר קוראים לו אחמד הוא לא נחמד אבל הכלב שלו עוזר לי באכילת החרא.
האצ'י לא הופך את המנגה לגרועה היא די טובה האמת אחרי כל פרק רק רציתי לדעת מה קורה בפרק הבא.
-
[QUOTE=Pinky;1378809]2 המשחקים היחידים ששחקתי בסדרת זלדה היו אדירים O:[/QUOTE]
לא אוהב, אולי רק אחד
המשחקים האלה מדכאים זקפה
-
שלום שמוליק, לאכול חרא זה משהו שאף פעם לא נעים לעשות.
-
[QUOTE=Amitlv;1378771]מי זה אור?[/QUOTE]
היטמן
-
[QUOTE=Hit Man;1378810]אחר כך אתם מתלוננים שאני כותב את הדמות שלכם בסיפורים שלי אחרת מהמציאות. איך אני אמור לנחש מי אתם אם אתם לא מספרים לי?[/QUOTE]
אולי קודם תספר לנו אתה אליך הווו לורד הסודיות
חח
סתם סתם אתה לא צריך
-
[QUOTE=Ilan;1378811]אני אספר קצת על עצמי: אני שמוליק אני בן 30 מאום אל פאחם אני עוסק באכילת חרא של פרות ויש לי חבר קוראים לו אחמד הוא לא נחמד אבל הכלב שלו עוזר לי באכילת החרא.
האצ'י לא הופך את המנגה לגרועה היא די טובה האמת אחרי כל פרק רק רציתי לדעת מה קורה בפרק הבא.[/QUOTE]
אף אחד לא אמר שזה הופך את המנגה לגרועה, אמרתי שזה הרבה פעמים מיותר ובמקום זה היה אפשר להביא תוכן אחר
אין לי בעיה בכלל אם זה קטעים של אקירהXריון, כי זה בתאכל'ס כל הרומאנס שאני אקבל, כל השאר סתם בצד בודדים
-
[QUOTE=word_ life;1378815]היטמן[/QUOTE]
ממש לא קוראים לו כך
אני יודע איך קוראים לו והוא גם לא רוצה שכל העולם ואישתו ידעו אז תיקרא לו היטמן ולא בשום שם אחר
-
[QUOTE=Hit Man;1378814]שלום שמוליק, לאכול חרא זה משהו שאף פעם לא נעים לעשות.[/QUOTE]
משלמים לי על זה :embarrassed:
כן, נכון יכלו לשים תוכן אחר אבל זה מה שהיוצר החרמן של המנגה החליט.
-
[QUOTE=Panties;1378813]לא אוהב, אולי רק אחד
המשחקים האלה מדכאים זקפה[/QUOTE]
אוקרינה אוף טיים זה אדיר
וtwilight princesses זה המשחק האהוב עליי לווי @:
-
טוב ברצינות, קוראים לי אילן ולא אכפת לי מה תכתוב בסיפור.
-
[QUOTE=Amitlv;1378818]ממש לא קוראים לו כך
אני יודע איך קוראים לו והוא גם לא רוצה שכל העולם ואישתו ידעו אז תיקרא לו היטמן ולא בשום שם אחר[/QUOTE]
אחי זה השם האמיתי שלו אני מכיר אותו לא מהיום אלה כמה שנים טובות
מה זה משנה?גם ככה הוא לא מכיר פה את הדור של היום חחחח:)
-
[QUOTE=word_ life;1378822]אחי זה השם האמיתי שלו אני מכיר אותו לא מהיום אלה כמה שנים טובות
מה זה משנה?גם ככה הוא לא מכיר פה את הדור של היום חחחח:)[/QUOTE]
אני מכיר אותו יותר ממך וגם יותר טוב ממך ויש סיבה לזה שכולם קוראים לו היטמן זה בגלל שהוא לא רוצה שידעו את השם שלו אז אתה יכול להפסיק ליקרוא לו בשם השיקרי הזה? תודה