[QUOTE=evelynn;1407260]למה אתם חייבים לדבר על אנימות שאני לא מבין בהן בשיט?[/QUOTE]
למה?
Printable View
[QUOTE=evelynn;1407260]למה אתם חייבים לדבר על אנימות שאני לא מבין בהן בשיט?[/QUOTE]
למה?
מי דיבר על אנימות
לטאשה יש רק יד אחת מעכשיו :o
יד אחת עדיין מספיקה בשביל לאונן )):
היא תחזור למקום הטבעי שלה בסופו של דבר
אה אוקיי. חשבתי שהוא ישאר עם יד אחת עד סוף המנגה..
אגב ראיתי שהווליום האחרון פורסם במרץ.. יקח זמן עד שיגיעו פרקים חדשים.. אני כבר בחצי (פרק 45)
[QUOTE=Ilan;1407268]אה אוקיי. חשבתי שהוא ישאר עם יד אחת עד סוף המנגה..
אגב ראיתי שהווליום האחרון פורסם במרץ.. יקח זמן עד שיגיעו פרקים חדשים.. אני כבר בחצי (פרק 45)[/QUOTE]
כן, הם מתרגמים כל פעם שיוצא ווליום ומאז שהגדילו את כמות הפרקים בכל ווליום (ויחד עם זאת, הורידו את מספר העמודים של כל פרק בפני עצמו) לוקח יותר זמן לאסוף חומר לווליום שלם, וגם כשיש מספיק פרקים אתה יודע איך זה, לוקח עוד זמן להוציא את הווליום באמת..
אה.. כן ראיתי הורידו ל20 עמודים בכל פרק.. אבל מאז מרץ זה המון זמן.. כבר עברו 7 חודשים..
[QUOTE=Ilan;1407270]אה.. כן ראיתי הורידו ל20 עמודים בכל פרק.. אבל מאז מרץ זה המון זמן.. כבר עברו 7 חודשים..[/QUOTE]
WH זאת מנגה חודשית
בוויליום יש בדרך כלל בין 5-10 ווליומים ):
תעשה תחשבון לבד
[QUOTE=Halloween;1407271]WH זאת מנגה חודשית
בוויליום יש בדרך כלל בין 5-10 ווליומים.
תעשה תחשבון לבד[/QUOTE]
אה היא עוד חודשית..
טוב אז עד ינואר אמור לצאת עוד ווליום אם כך..
יא קקי מה אתה מתקן את עצמך לפני שאני מספיק לצטט )))))))):
[QUOTE=Tasha Godspell;1407273]יא קקי מה אתה מתקן את עצמך לפני שאני מספיק לצטט )))))))):[/QUOTE]
בשבילך אני אחזיר ):
דרך אגב בזמן הקרוב אמור לצאת ווליום 14 ~
הוא כבר פורסם בקוריאה ~
[QUOTE=Halloween;1407271]WH זאת מנגה חודשית
בוויליום יש בדרך כלל בין 5-10 ווליומים.
תעשה תחשבון לבד[/QUOTE]
כל ווליום הוא 5-10 ווליומים?! איזה פלוט טוויסט מטורף ):
כי אם 1=בין 5 ל10, זה אומר שווליום יכול להיות מינימום 5 ווליומים, וכל ווליום שם =בין 5 ל10, וזה אומר שזה 25 ווליומים במינימום, ואם כל 25 ווליומים הם בין 10 ל5 ווליומים, אז תכפיל גם את זה בחמש וכו' וכו'
יוצא שכל ווליום הוא בעצם אינסוף ווליומים אעאע )))):
[QUOTE=Flupy;1407275]כל ווליום הוא 5-10 ווליומים?! איזה פלוט טוויסט מטורף ):
כי אם 1=בין 5 ל10, זה אומר שווליום יכול להיות מינימום 5 ווליומים, וכל ווליום שם =בין 5 ל10, וזה אומר שזה 25 ווליומים במינימום, ואם כל 25 ווליומים הם בין 10 ל5 ווליומים, אז תכפיל גם את זה בחמש וכו' וכו'
יוצא שכל ווליום הוא בעצם אינסוף ווליומים אעאע )))):[/QUOTE]
בדיוק !!!!!
[QUOTE=Flupy;1407275]כל ווליום הוא 5-10 ווליומים?! איזה פלוט טוויסט מטורף ):
יוצא שכל ווליום הוא בעצם אינסוף ווליומים אעאע )))):[/QUOTE]
^THIS