-
אביזי:
אתה מתלבש במהרה ומיד יוצא לעבר הקבלה. לאחר בירור קצר עם האנשים מסביב אתה מצליח להגיע לחדר האימונים,כמו שכבר הורגלת אליו גם כאן ישנה דלת ענקית.'היכנס' נשמע אותו הקול אשר קרא לך לחדר, בפנים אתה מגלה את אותו הבוחן עם מסכת הארנב ומאחריו עומדים שלושה אנשים שאתה עדיין לא מצליח לזהות. "אתה יודע למה התכנסנו פה היום ?" שואל הארנב.
שקד:
אתה קם במהרה ומתחיל לרוץ לעבר האדם הגדול במהירות שלא החשבת שתגיע אליה, לרגע עוברת בראשך המחשבה להודות לג'וליט אבל... אתה עומד מאחורי הענק אשר עדיין לא שם לב עליך ומניף בחוזקה את חרבך לעבר רגליו אשר כתוצאה מזה נופל בחוזקה על גבו. לאחר מכה חזקה לבטנו הענק מאבד את ההכרה. בינתיים ניק הספיק לאלף את שני האנשים הנותרים.
-
[quote=Flupy;1418162]אביזי:
אתה מתלבש במהרה ומיד יוצא לעבר הקבלה. לאחר בירור קצר עם האנשים מסביב אתה מצליח להגיע לחדר האימונים,כמו שכבר הורגלת אליו גם כאן ישנה דלת ענקית.'היכנס' נשמע אותו הקול אשר קרא לך לחדר, בפנים אתה מגלה את אותו הבוחן עם מסכת הארנב ומאחריו עומדים שלושה אנשים שאתה עדיין לא מצליח לזהות. "אתה יודע למה התכנסנו פה היום ?" שואל הארנב.
[/quote]
"אני סבור שכן, אבל אני נהנה כשמסבירים לי דברים, אז תגיד בכל מקרה." אומר, ובזמן ההסבר שלו אם הוא אומר משהו בסגנון "להתאמן" אני אהנהן בצורה של "כך חשבתי."
-
[QUOTE=Flupy;1418162]שקד:
אתה קם במהרה ומתחיל לרוץ לעבר האדם הגדול במהירות שלא החשבת שתגיע אליה, לרגע עוברת בראשך המחשבה להודות לג'וליט אבל... אתה עומד מאחורי הענק אשר עדיין לא שם לב עליך ומניף בחוזקה את חרבך לעבר רגליו אשר כתוצאה מזה נופל בחוזקה על גבו. לאחר מכה חזקה לבטנו הענק מאבד את ההכרה. בינתיים ניק הספיק לאלף את שני האנשים הנותרים.[/QUOTE]
"עכשיו כשנפטרנו מאלה, איפה האחרון..?" אני מסדר את הבגדים שלי ושואל את ניק, מחפש את האויב האחרון באיזור.
-
אביזי:
"אתה פה בשביל להצטרף ליחידה, אחר כך אתם מתחילים את האימון הראשון שלכם." אומר הארנב.
"יש שאלות ?" מוסיף הארנב.
שקד:
אתה מסדר את המדים שלך ומיד לאחר מכן סורק את האזור ביסודיות. כמה דקות מאוחר יותר אתה שומע את ניק צועק:"מצאתי!" ושניה מאוחר יותר אתם מוצאים את עצמכם באותו החדר הרחב שממנו הגעתם, ליד רגלכם נמצאים חמשת האנשים שנלחמתם בהם.
-
[quote=Flupy;1418176]אביזי:
"אתה פה בשביל להצטרף ליחידה, אחר כך אתם מתחילים את האימון הראשון שלכם." אומר הארנב.
"יש שאלות ?" מוסיף הארנב.
[/quote]
"כן, לא יודע כמה זה רלוונטי, מה אני עושה עם הצמיד שניתן לי?" אשאל, וברגע שאשאל אבין כמה טפשית השאלה הזו נשמעת. מה כבר אפשר לעשות עם צמיד חוץ מלענוד אותו...
-
[QUOTE=Flupy;1418176]שקד:
אתה מסדר את המדים שלך ומיד לאחר מכן סורק את האזור ביסודיות. כמה דקות מאוחר יותר אתה שומע את ניק צועק:"מצאתי!" ושניה מאוחר יותר אתם מוצאים את עצמכם באותו החדר הרחב שממנו הגעתם, ליד רגלכם נמצאים חמשת האנשים שנלחמתם בהם.[/QUOTE]
'אה? זה היה די מהיר..' אני חושב ומפקס את עצמי, מגיע למצב שהתודעה שלי מוכנה לקבל שהכל נגמר.
אני מבטל את היכולת שלי ומחכה לסקסי שיגיע, אני צריך ממתק לעיניים ברגע הזה.
-
אביזי :
אם אתה תוהה המבנה של התגובה הזאת זה אותו המבנה לתגובה של שקד Xp
----
"הא? עדיין לא ענדת אותו ?טוב מאוחר מידי. בינתיים תשמור אותו אחריי האימון תענוד"אומר הארנב.
""טוב נמשיך, ריצארד, מליפאן, שאו וכריס מהיום אתם יחידה אחת. אתם תתאמנו ביחד תילחמו ביחד ותצאו למשימות ביחד. בכל יחידה יש ארבעה תפקידים: הראשון הוא הלוחם תפקידו הוא להגן על שאר היחידה ובאותו הזמן להזיק כמה שיותר לאויב, ביחידה הזאת התפקיד שייך למליפאן.
התפקיד השני הוא הסקאוט תפקידו הוא לאסוף כמה שיותר מידע על האויב לפני הקרב ובמשך הקרב לעזור כמה שיותר ל'לוחם', שאו זה אתה.
התפקיד השלישי הוא הקוסם תפקידו הוא לתת את המכה האחרונה ולעשות כמה שיותר נזק, התפקיד שייך לריצ'ארד.
התפקיד הרביעי והאחרון הסופורט מטרתו היא לעזור לכם' לחזק אותכם או להחליש את האויב, כריס.
בנוסף כנהוג בטריפיס האדם בעל הדירוג הגבוה ביותר הוא המנהיג של היחידה. במקרה הזה שאו זה אתה. שאלות ?" אמר הארנב.
שקד:
כפי שחשבת הארנב הסקסי מגיע מהתקרה ובאלגנטיות של ארנב צבאי (כן כן השתמשתי בזה שוב ): ) נוחת על הרצפה בצורה נקייה.
"מעולה, זה היה מהיר משציפיתי. עכשיו לאחר הקרב הגיע הזמן שאני אסביר לכם מהו הדירוג שכל אחד ממכם קיבל. בטריפיס החזק שורד, החזק שולט וכו'. על מנת לעקוב אחרי האידיאולוגיה הזאת החלטנו לבצע טבלת דירוג מהחלש לחזק. רובכם כרגע נמצאים באלפים, אל תדאגו אתם אמורים לטפס בקלות במעלה הסולם. איך אתם עושים את זה ?ישנם שלושה דרכים. בקרב קבוצתי כמו שעשיתם עכשיו, בדו-קרב או דרך משימות שהניקוד בהם יתחלק בינכם. לאחר שאתם מנצחים חבר טריפיס בקרב קבוצתי או בדו-קרב אתם מגיעים להתלבטות או להחליף איתו דירוג או לקחת חפץ השייך לו, כמובן רק חפץ שהיה עליו במהלך הקרב. אם תסתכלו על הצמיד שלכם אתם תראו שבמקום המספר שבדרך כלל מופיע שם נמצא מספר אחר ולידו חפץ. על מנת לבחור במספר תלחצו על הכפתור הקרוב ביותר לתמונה ובשביל החפץ בכפתור הרחוק ביותר. שאלות ?"אומר הארנב.
בינתיים אתה שם לב למספר 1000 מופיע על כף ידך ולידו אותה החרב שהייתה לענק שעילפת.
-
[QUOTE=Flupy;1418187]שקד:
כפי שחשבת הארנב הסקסי מגיע מהתקרה ובאלגנטיות של ארנב צבאי (כן כן השתמשתי בזה שוב ): ) נוחת על הרצפה בצורה נקייה.
"מעולה, זה היה מהיר משציפיתי. עכשיו לאחר הקרב הגיע הזמן שאני אסביר לכם מהו הדירוג שכל אחד ממכם קיבל. בטריפיס החזק שורד, החזק שולט וכו'. על מנת לעקוב אחרי האידיאולוגיה הזאת החלטנו לבצע טבלת דירוג מהחלש לחזק. רובכם כרגע נמצאים באלפים, אל תדאגו אתם אמורים לטפס בקלות במעלה הסולם. איך אתם עושים את זה ?ישנם שלושה דרכים. בקרב קבוצתי כמו שעשיתם עכשיו, בדו-קרב או דרך משימות שהניקוד בהם יתחלק בינכם. לאחר שאתם מנצחים חבר טריפיס בקרב קבוצתי או בדו-קרב אתם מגיעים להתלבטות או להחליף איתו דירוג או לקחת חפץ השייך לו, כמובן רק חפץ שהיה עליו במהלך הקרב. אם תסתכלו על הצמיד שלכם אתם תראו שבמקום המספר שבדרך כלל מופיע שם נמצא מספר אחר ולידו חפץ. על מנת לבחור במספר תלחצו על הכפתור הקרוב ביותר לתמונה ובשביל החפץ בכפתור הרחוק ביותר. שאלות ?"אומר הארנב.
בינתיים אתה שם לב למספר 1000 מופיע על כף ידך ולידו אותה החרב שהייתה לענק שעילפת.[/QUOTE]
'כדאי שאני אקח את החרב כרגע' אני חושב ולוחץ על הכפתור הרחוק מהתמונה.
"יש לי שאלה קטנה, יש משהו שאנחנו אמורים לעשות כרגע, או שזהו זה?" אני פונה בנימוס וכבוד אל האליל שלי.
-
שקד:
אתה לוחץ על הכפתור הרחוק מהתמונה ומיד מולך מופיעה חרב ארוכה ועבה ( ): ) בקצה הניצב נמצאת גולגולת בעלת אבני חן אדומות במקום עיניים.
"עד למחר בבוקר אתם חופשיים לעשות מה שאתם רוצים"אומר האליל שלך.
-
[QUOTE=Flupy;1418201]שקד:
אתה לוחץ על הכפתור הרחוק מהתמונה ומיד מולך מופיעה חרב ארוכה ועבה ( ): ) בקצה הניצב נמצאת גולגולת בעלת אבני חן אדומות במקום עיניים.
"עד למחר בבוקר אתם חופשיים לעשות מה שאתם רוצים"אומר האליל שלך.[/QUOTE]
"תודה" אני אומר לאליל בתגובה לשחרור.
אני מניח את החרב על הגב שלי ועושה את הדרך החוצה ולאחר מכן אל החדר שלי לנוח, אלא אם כן מישהו יועיל בטובו לעצור אותי.
-
שקד:
אתה מרים את החרב ומופתע לגלות שהיא הרבה יותר קלה ממה שחשבת. אתה מניח את נדן החרב על גבך, ומיד יוצא לעבר חדרך בדרך אתה שם לב לכל מיני חנויות שונות. לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר.
-
[QUOTE=Flupy;1418252]שקד:
אתה מרים את החרב ומופתע לגלות שהיא הרבה יותר קלה ממה שחשבת. אתה מניח את נדן החרב על גבך, ומיד יוצא לעבר חדרך בדרך אתה שם לב לכל מיני חנויות שונות. לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר.[/QUOTE]
'עכשיו כשאני חושב על זה, אני לא ממש עייף..' אני חושב ונעצר מול הדלת בלי להכנס פנימה.
אני נזכר בחנויות שעברתי לידן ואחרי התלבטות נפשית קשה אני מחליט לחזור לשם לבדוק את המוצרים ומחיריהם.
אני אבכה מפנים כשאני אבין שאין לי כסף לכלום.
-
[quote=Flupy;1418187]אביזי :
אם אתה תוהה המבנה של התגובה הזאת זה אותו המבנה לתגובה של שקד Xp
----
"הא? עדיין לא ענדת אותו ?טוב מאוחר מידי. בינתיים תשמור אותו אחריי האימון תענוד"אומר הארנב.
""טוב נמשיך, ריצארד, מליפאן, שאו וכריס מהיום אתם יחידה אחת. אתם תתאמנו ביחד תילחמו ביחד ותצאו למשימות ביחד. בכל יחידה יש ארבעה תפקידים: הראשון הוא הלוחם תפקידו הוא להגן על שאר היחידה ובאותו הזמן להזיק כמה שיותר לאויב, ביחידה הזאת התפקיד שייך למליפאן.
התפקיד השני הוא הסקאוט תפקידו הוא לאסוף כמה שיותר מידע על האויב לפני הקרב ובמשך הקרב לעזור כמה שיותר ל'לוחם', שאו זה אתה.
התפקיד השלישי הוא הקוסם תפקידו הוא לתת את המכה האחרונה ולעשות כמה שיותר נזק, התפקיד שייך לריצ'ארד.
התפקיד הרביעי והאחרון הסופורט מטרתו היא לעזור לכם' לחזק אותכם או להחליש את האויב, כריס.
בנוסף כנהוג בטריפיס האדם בעל הדירוג הגבוה ביותר הוא המנהיג של היחידה. במקרה הזה שאו זה אתה. שאלות ?" אמר הארנב.
[/quote]
בעוד שאני לא אכחיש שאני קורא מדי פעם את התגובות שלו, אין לי מושג כל כך על מה אתה מדבר...
--
בזמן שהוא יסביר לי את התפקיד שלי אחשוב על כך שאף על פי שזה התפקיד הכי בעייתי כי תמיד מי שהולך קדימה מת ראשון, מבין הארבע האלו זה התפקיד שמתאים ליכולות שלי במידה המרבית, ואתנחם בכך.
"לא." אומר.
-
אביזי :
אם לומר את האמת הדמות שלך היא סוג של All Rounder אבל ~
-----------------
"מעולה, נמשיך. בשניות הקרובות אני אעלם מהחדר ואתם תחלו את האימון הראשון שלכם ."אומר הארנב ותוך שניות ספורות הוא נעלם.
'בעוד כדקה החדר יהפוך למדבר. מטרתכם היא לנצח בקרב יחידה אחרת מהארגון, בזמן שנותר לכם אני ממליץ שתכירו אחד את השני' נשמע קולו של הארנב בראשך.
שקד:
לאחר עוד הליכה קצרה הגעת לאזור החנויות, במבט מקרוב שמת לב שרוב החנויות הן מסעדות. נכנסת לחנות רנדומלית והתיישבת במקום פנוי. לאחר המתנה קצרה מלצרית נגשת אליך :"מה תרצה להזמין ?".
-
[QUOTE=Flupy;1418314]שקד:
לאחר עוד הליכה קצרה הגעת לאזור החנויות, במבט מקרוב שמת לב שרוב החנויות הן מסעדות. נכנסת לחנות רנדומלית והתיישבת במקום פנוי. לאחר המתנה קצרה מלצרית נגשת אליך :"מה תרצה להזמין ?".[/QUOTE]
בעוד שאני חושב שהשאלה של המלצרית קשה כי הרי לא קיבלתי תפריט, אני מתלבט בין המנות האהובות עליי.
לא לוקח הרבה זמן ואני עונה לה "פירה ושניצל" ( ): ).
בסוף הארוחה המדהימה אני משלם עם המטבע שלי ויוצא משם, אני מתחיל להסתובב באיזור בחיפוש אחר משהו שיעביר לי את הזמן.