[quote=peterpan;1439490]אעלק אלון הדבר הכי טוב שקרה לפורום הזה בחופשת הקיץ.. פחחחה![/quote]
בטוח שלא אתה...ממורמר שכמוך
Printable View
[quote=peterpan;1439490]אעלק אלון הדבר הכי טוב שקרה לפורום הזה בחופשת הקיץ.. פחחחה![/quote]
בטוח שלא אתה...ממורמר שכמוך
[quote=divilon~;1439487]וווא משה אתה חי
לוקאס וליאור תצטרפו לתגובות הבונות, ראיתם איך זה עוזר? >:
כנראה.
כאילו לא משהו רציני, רק שמאז שאני ודור ביקרנו:
-איתי מחק ללוקאס חתימה ועכשיו הוא כעוס
-אני ודור הפצנו מגיפת "אחוות התגובות הבונות"
-הפרחנו את צמ"ח
-ליאון קלט שהוא לא כלכך מתאים לניהול..
-רותם יקלוט שהוא עושה טעויות.
וזהו.[/quote]
אני לא הולך לפרוש מצמ"ח אם זה מה שכולם מנסים לאמר לי
[quote=lordabizi;1439485]אבל ברגע שתנסה לעשות את זה צפויה לך הפתעה: לורד אביזי הוא השם של אבא שלי שאני השאלתי והתחבאתי מאחוריו. אם תתקוף את לורד אביזי, אני אוותר בלי פגע ואני תמיד אוכל לגנוב זהות של מישהו אחר. אחרי הכל, אני מחליף שמות וצורות.[/quote]
אז אתה פחדן הלא כן? מתחבא מאחורי שם אביך? איך תוכל לשוב בבושת פנים אל עמך במאדים לאחר שהובסת על ידי בני ארץ! ישלכו אותך אל גוב התמנונים! ושם המתמטיקה שאתה כה אוהב לא תוכל לעזור לך, תאכל...
מעולם לא אמרתי שאני לא פחדן.
ואם לא הבנת, כל הדיבור על כך שאני ממאדים, הוא חלק מההסוואה שאני נוקט בה כשאני מחקה את אבא שלי. ברגע שהסיפור הזה ייעלם אני אבחר סיפור כיסוי אחר ואשחק אותו.
לרדוף אחרי יהא כמו מרדף אחר הרוח.
[quote=lordabizi;1439495]מעולם לא אמרתי שאני לא פחדן.
ואם לא הבנת, כל הדיבור על כך שאני ממאדים, הוא חלק מההסוואה שאני נוקט בה כשאני מחקה את אבא שלי. ברגע שהסיפור הזה ייעלם אני אבחר סיפור כיסוי אחר ואשחק אותו.
לרדוף אחרי יהא כמו מרדף אחר הרוח.[/quote]
את זה עוד נראה
מת על החתימה שלך לוקאס!
בוא נראה? גרמנו לצמ"ח להיות עם די... 6+ אשכולות?
גרמנו לנו"ד ל30 עמודים בערך להיגמר בשלושה ימים, דבר שדי קשה לפורום החמוד שלך לעשות בעצמו, לא?
אני מודה שאני לא הדבר הכי טוב, אבל אין ספק שזה עזר, אז תפסיק עם הזלזול שלך ולך תעשה משהו עם עצמך.
[quote=fluffy beard;1439491]בטוח שלא אתה...ממורמר שכמוך[/quote]
וואו, ממורמר זה כלכך ה- מילה לאדם.
אני לא רואה את עצמי, גר בקליפורניה עם אישה וילדים, עובד, בן 24, וגולד בפורום של מקסימום בני 17.... וגם זה בקושי, סתכל מה הולך פה.
אבל זו דעתי, מה לעשות... כמו שדעתו של אדם שליאון ממש לא מקצועי בפייקים והם נראים זוועה, זו דעתו הוא יכול לומר. או דעתו של אלכס שהפורום מאבד את זה, או דעתך שאיתי צריך לרדת מניהול.
[quote=joltik;1439492]אני לא הולך לפרוש מצמ"ח אם זה מה שכולם מנסים לאמר לי[/quote]
מעולם לא אמרתי את זה...
הדבר היחיד שאני יכול לומר לך בוודאות: תפרוש מניהול, אבל תמשיך לעשות פעילויות עד שתשתפר, או שתנסה לפחות להשתתף בהן.
אתה טוב, לא מספיק.
ליאון מה הרעיון שלך למ"ת?
[quote=amitlv;1439509]ליאון מה הרעיון שלך למ"ת?[/quote]
עמית התגובה שלך, אתה כלכך עומד לקבל עליה באן.. או אזהרה.. או לפחות לרדת מניהול.
תחזור לחור שממנו באתי, וואלה? זה לא מה שכולם חושבים
עדיף פה בלעדיי? חחחחחחח
אני לא אמרתי שלום ולא להתראות לפורום וחזרתי על ארבע אחרי שבועיים כי התבכיינתי להיטמן שצוחקים עלי, נכון? אז שמור את השטויות וניבולי הפה שלך לעצמך..
כי אפילו לא דיברתי אליך באשכול ההוא.. ואם זה ימשיך ככה זה יגיע למצב שלא הייתי משתין לכיוון שלך
אדם אתה כבר קראת את הרקע?
ואיפה בכלל עומר rk?!
לילה טוב אנשים.
[quote=divilon~;1439510]עמית התגובה שלך, אתה כלכך עומד לקבל עליה באן.. או אזהרה.. או לפחות לרדת מניהול.
תחזור לחור שממנו באתי, וואלה? זה לא מה שכולם חושבים
עדיף פה בלעדיי? חחחחחחח
אני לא אמרתי שלום ולא להתראות לפורום וחזרתי על ארבע אחרי שבועיים כי התבכיינתי להיטמן שצוחקים עלי, נכון? אז שמור את השטויות וניבולי הפה שלך לעצמך..
כי אפילו לא דיברתי אליך באשכול ההוא.. ואם זה ימשיך ככה זה יגיע למצב שלא הייתי משתין לכיוון שלך[/quote]
אלון עזוב אנחנו יודעים שיותר טוב איתך.... נהיה פה קצת יותר כיף שאילן ואתה חזרתם
ואתה הרבה אבל הרבה יותר טוב מאיתי מאחד עד עשר הרמה של איתי כפקח היא 10-
איזה כיף זה שמנהלים יכולים להקפיץ כמה שהם רוצים אבל כשאנחנו עושים את זה זה לא בסדר(ראו-ליאון ועמית2)
[quote=armorboy;1439532]איזה כיף זה שמנהלים יכולים להקפיץ כמה שהם רוצים אבל כשאנחנו עושים את זה זה לא בסדר(ראו-ליאון ועמית2)[/quote]
נכון... מה לעשות הפורום נדפק...
מועד ב' באנגלית.
מישהו ניגש למועד ב' באנגלית פה?
אני נגש לc בא לי ציון טוב ביחידה הזאת.