-
[quote=lordabizi;1451503]טוב, אם להסתכל על הטפסים האחרים שקיבלתי אין בכלל ספק שאתה רשום. נכון העדפתי שהנרשם הרביעי ילך לג'וטרמו אבל it is what it is ואם אני אעכב שחקנים במשחק הזה עוד הם יהרגו אותי.
[b]עדיין ניתן להרשם, אבל אין מקום יותר בקוטור.[/b]
נתחיל אפוא:
[center][size=7][u]ה[color=navy]ת[/color][color=sienna]ח[/color][color=indigo]ל[/color][color=red]ה[/color][/u][/size][/center]
כולם:
אתם מתעוררים בבתיכם / במקום שבו אתם גרים, כשעה לאחר הזריחה. אתם שומעים את הקולות מהעיר שמעידים על כך שהעיר מתחילה להכנס לפעילות היומית שלי. נניח שעשיתם את כל מה שרציתם לעשות בטרם אתם יוצאים מהבית.
שימו לב, העיר בה אתם מתחילים היא עיר שאתם מכירים היטב ולכן לא צריך לנווט בה כפי שכתבתי בהודעה השלישית. אף על פי כן, מאחר ואני כן רוצה לוודא שהבנתם את הקטע הזה נכון, תתייחסו לקטע בהודעה השלישית ותגידו בהסתמך על מה שאני כותב שם איך אתם מגיעים למקום כלשהו בעיר.[/quote]
סליחה שלא הגבתי. לא הרגשתי טוב וגם הייתי אצל משפחה ולא היה לי זמן להגיב
רונאלד
בסדר גמור. שיניתי בדף הרשום.
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום, בוקר.
בעניין מינים לפוקימון: כל עוד זה לא פוקימון ממין מוגדר, אין לי באמת סיבה שיהיה לו מין מסויים, אז זה בסדר שתקבע לו מין כפי שעשית כרגע. אני לא מבטיח כל כך להיות עקבי עם זה, כי לפעמים גם אם פוקימון הוא זכר לפי מין אני אתייחס אליו כנקבה או ההפך.
--
אתה מוציא את צ'יקוריטה מהפוקרשת. צ'יקוריטה מתחילה לרוץ לכיוון אייפום. מאחר ואייפום היה עסוק ב-??? הוא שם לב לכך שצ'יקוריטה היא איום עבורו רק כשכבר היה מאוחר מדי והוא נפגע ישירות מההתקפה. מיותר לציין שהקרב מתבצע בצד הדרך ולא על השביל.[/quote]
אין בעיה.
- - - - -
"עבודה טובה צ'יקוריטה!" אני אומר על מנת לשמור על המורל שלה גבוהה.
"עכשיו צ'יקוריטה רוצי מסביב לאייפום, תנסי לשמור על עמדה הגנתית במידה והוא תוקף אותך תנגחי בו עם ראשך!" אומר לצ'יקוריטה.
-
סוף סוף יש התועררות במחוז ג'וטרמו!! עכשיו צריך רק להמציא עוד שני שחקנים לשם....
נועם
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום, בוקר.
אני בהחלט מזמין אותך לקרוא את ההערה השנייה נראה לי בהערות של המשחק. היא תתן מענה מספק לכל השאלות בנושא.
--
אתה מן הסתם יורד מהשביל בשביל הקרב (כדי לא לחסום את התנועה וכו') ומוציא את צ'ארמנדר מהפוקרשת. אתה מורה לו להשתמש בגחלת אך צ'ארמנדר לא מבין את מהות ההוראה.
יאשה
אוקיי, בוא נקווה שכעת תוכל להגיב יותר.
בארק, בוקר.
בנוגע לתחביר של הניווט בסדר. אולי הייתי נמנע מלהשתמש בתארים ("בהתרגשות", "שלט יחסית גדול") אבל לא כזה אכפת לי.
--
ללא קושי רב אתה מנווט ברחובות העיר בארק המוכרת, ובמהרה אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה של בארק, מבנה אבן גדול שיש עליו דגל של שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני - סמל הכישוף.
רונאלד
דרך פלאטיום-ורידיוס-אנטום בוקר.
--
אייפום כעת דרוך ומצפה להתקפה של צ'יקוריטה. צ'יקוריטה רצה אליו ומתכוונת לנגוח בו. אייפום מסתובב במהירות ומפנה את הזנב שלו לכיוון צ'יקוריטה ופוגע בה (צ'יקוריטה לא ציפתה להתקפה כזו), אך חרף הפגיעה היא ממשיכה בהתקפה ונוגחת בגב של איפום (שהיה בדיוק מופנה אליה).
-
[quote=lordabizi;1453852]נועם
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום, בוקר.
אני בהחלט מזמין אותך לקרוא את ההערה השנייה נראה לי בהערות של המשחק. היא תתן מענה מספק לכל השאלות בנושא.
--
אתה מן הסתם יורד מהשביל בשביל הקרב (כדי לא לחסום את התנועה וכו') ומוציא את צ'ארמנדר מהפוקרשת. אתה מורה לו להשתמש בגחלת אך צ'ארמנדר לא מבין את מהות ההוראה. [/quote]
"אוקיי נעבוד על זה אחר-כך" אני אומר לצ'רמנדר"כעת תקוף את נידורן בעזרת האש שבזנב שלך"
-
[quote=lordabizi;1453852
יאשה
אוקיי, בוא נקווה שכעת תוכל להגיב יותר.
בארק, בוקר.
בנוגע לתחביר של הניווט בסדר. אולי הייתי נמנע מלהשתמש בתארים ("בהתרגשות", "שלט יחסית גדול") אבל לא כזה אכפת לי.
--
ללא קושי רב אתה מנווט ברחובות העיר בארק המוכרת, ובמהרה אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה של בארק, מבנה אבן גדול שיש עליו דגל של שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני - סמל הכישוף.
[/quote]
'מקום גדול, מעניין מה יש בפנים' אחשוב לעצמי אחרי שאגיע לכניסה לכישופיה. 'אוליי אנסה לדפוק?' אחשוב לעצמי ואדפוק על דלת כלשהי (במקרה ויש).
-
[quote=lordabizi;1453852]
רונאלד
דרך פלאטיום-ורידיוס-אנטום בוקר.
--
אייפום כעת דרוך ומצפה להתקפה של צ'יקוריטה. צ'יקוריטה רצה אליו ומתכוונת לנגוח בו. אייפום מסתובב במהירות ומפנה את הזנב שלו לכיוון צ'יקוריטה ופוגע בה (צ'יקוריטה לא ציפתה להתקפה כזו), אך חרף הפגיעה היא ממשיכה בהתקפה ונוגחת בגב של איפום (שהיה בדיוק מופנה אליה).[/quote]
"כל הכבוד צ'יקוריטה עכשיו תמשיכי לתקוף, תרוצי ותשתמשי בתנופה ברגע שאת לפניו תסתובבי ותפגעי בו בעזרת הגוף שלך קדימה!" אומר בניסיון להמריץ את צ'יקוריטה.
-
[quote]יונתן
פלאטיום בוקר.
למה אתה מניח שיהיו לו פנים מבולבלות? כלומר הפנים שלו קצת יהיו מבולבלות כי זו הפעם הראשונה מזה זמן מה שהזיזו אותו מהמקום שלו... אבל עדיין.
--
אתה יוצא מהכישופייה ופותח את הלהב של הפוקרשת ופורש אותה, ואז ממנה יוצא מאצ'ופ שמתרחב לגודל הטבעי שלו. המאצ'ופ אכן מבולבל מעט מהסיבה שהסברתי דלעיל, והוא מקשיב להסבר לך. מאחר ופוקימונים הם לא בני אדם אין שום סיבה שתהיה מסוגל להבין את שפת הגוף שלו, או כל שפה אחרת שלו. אבל הוא נראה רגוע.
[/quote]
אחזיר את מאצופ לתוך הפוקירשת,וכעת אחפש מקום בו אוכל לאמן את מאצופ-וגם מי יודע? אולי לתפוס את הפוקימון הראשון שלי.
-
נועם
לא בטוח שהבנתי אתה מהלך. אני מפרש אותו באופן הבא: אתה רוצה שצ'ארמנדר ייגש אל נידורן יפנה אליו את הגב שלו ואז יטה לכיוונו את הזנב כדי לשרוף אותו.
--
צ'ארמנדר מתקרב לנידורן שבינתיים לא חושד כל כך בשום דבר וממשיך לעסוק ב-???. צ'ארמנדר מסתובב, ומטיח את הזנב שלו בנידורן. נידורן המופתע מתוך רפלקס בועט ממנו את צ'ארמנדר ומזנק אחורה, אך האש הותירה נזק.
יאשה
בארק, בוקר.
--
אתה דופק על הדלת כמה פעמים וממתין. את הדלת פותח מכשף בגלימות ירוקות שאתה מזהה שאלו הבגדים של מכשף ג'וטרמי.
"במה אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
רונאלד
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום בוקר.
לא בטוח שהבנתי למה הכוונה. אני אפרש את המהלך בצורה הבאה: צ'יקוריטה רצה לכיוון נידורן עד שהיא תעבור אותו, לאחר מכן תסתובב ותתקוף אותו מאחור.
--
צ'יקוריטה מתחילה לרוץ לכיוון איפום. איפום מתגלגל הצידה כדי להתחמק מההתקפה שלה, אלא שבמילא צ'יקוריטה לא התכוונה לתקוף כעת. צ'יקוריטה מסתובבת ופוגעת שוב פעם בגב של איפום שלא כל כך ראה את זה מגיע, אך לאחר שנפגע איפום מסתובב ונותן מכה עם ידו לצ'יקוריטה.
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
אם אתה מחפש משהו תגיד במדוייק מה אתה מחפש. אם אתה הולך לאנשהו תגדיר במדוייק לאן אתה הולך. אל תגרום לי לנחש בשבילך מה אתה עושה.
-
[quote=lordabizi;1454016]נועם
לא בטוח שהבנתי אתה מהלך. אני מפרש אותו באופן הבא: אתה רוצה שצ'ארמנדר ייגש אל נידורן יפנה אליו את הגב שלו ואז יטה לכיוונו את הזנב כדי לשרוף אותו.
--
צ'ארמנדר מתקרב לנידורן שבינתיים לא חושד כל כך בשום דבר וממשיך לעסוק ב-???. צ'ארמנדר מסתובב, ומטיח את הזנב שלו בנידורן. נידורן המופתע מתוך רפלקס בועט ממנו את צ'ארמנדר ומזנק אחורה, אך האש הותירה נזק.[/quote]
כן זאת הייתה הכוונה של המהלך
---------
"יופי צ'רמנדר כל הכבוד" אני אומר לו "עכשיו תחכה שנידורן יתקוף אותך ושהוא ינסה תתחמק ותתקוף אותו שוב עם האש שבזנב שלך"
-
[quote=lordabizi;1454016]
רונאלד
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום בוקר.
לא בטוח שהבנתי למה הכוונה. אני אפרש את המהלך בצורה הבאה: צ'יקוריטה רצה לכיוון נידורן עד שהיא תעבור אותו, לאחר מכן תסתובב ותתקוף אותו מאחור.
--
צ'יקוריטה מתחילה לרוץ לכיוון איפום. איפום מתגלגל הצידה כדי להתחמק מההתקפה שלה, אלא שבמילא צ'יקוריטה לא התכוונה לתקוף כעת. צ'יקוריטה מסתובבת ופוגעת שוב פעם בגב של איפום שלא כל כך ראה את זה מגיע, אך לאחר שנפגע איפום מסתובב ונותן מכה עם ידו לצ'יקוריטה.
[/quote]
אכן כך
- - - -
"צ'יקוריטה תנשכי את ידו של איפום ותגררי אותו אליך, כשהוא קרוב מספיק תנגחי בראשו אחרי זה תסתובבי במהירות ותני לו את הבעיטה האחורית הכי חזקה שאת מסוגלת עם שני רגלייך, קדימה את יכולה!" אומר לצ'יקוריטה.
-
[quote]
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
אם אתה מחפש משהו תגיד במדוייק מה אתה מחפש. אם אתה הולך לאנשהו תגדיר במדוייק לאן אתה הולך. אל תגרום לי לנחש בשבילך מה אתה עושה.[/quote]
במפה לא כתוב שמות של דרכים אז אין לי מה לעשות אלא רק לנחש
-
[quote=lordabizi;1454016]
יאשה
בארק, בוקר.
--
אתה דופק על הדלת כמה פעמים וממתין. את הדלת פותח מכשף בגלימות ירוקות שאתה מזהה שאלו הבגדים של מכשף ג'וטרמי.
"במה אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
[/quote]
"בוקר טוב, אדוני" אומר למכשף. "שמי הרליוס, באתי כדי לקבל את הפוקימון שלי למסע. האוכל לקבל אותו?" אשאל ואחכה לתגובתו.
-
נועם
--
צ'ארמנדר עומד ומחכה לנידורן. נידורן מתחיל לרוץ לכיוון צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מנסה לברוח מנידורן ברגע האחרון אך הוא מעריך את הזמן לא נכון ויוצא שהוא עדיין נפגע קצת מנידורן. צ'ארמנדר לאחר מכן מכוון מכה עם הזנב שלו על נידורן. ונידורן, בזמן שהוא נפגע, קופץ על צ'ארמנדר ומפיל אותו ארצה. הם עדיין קרובים.
רונאלד
אגב בנוגע לתמיהה שלך בנו"ד בנוגע לקרב של אינו וסאקורה - נכון זה אולי קצת תמוה שסאקורה הצליחה להשתחרר מהשינטנשן, אבל אולי זה בא לאזן את הדבר התמוה שאפשר לאינו ללכוד את סאקורה באמצעות השיער שלה...
אני מבין שאתה מנצל את זה שהם קרובים. אוקיי, אבל תזכור שאיפשהו כתבתי שאני מניח באופן סמוי שאחרי מה שאני מתאר בתגובה הם מתרחקים מעט.
--
צ'יקוריטה מספיקה לתפוס את היד של איפום עם הפה שלו, ומנסה למשוך אותו ולנגוח בו. איפום מספיק להביא את הזנב שלו ולחסום איתו את הראש של צ'יקוריטה. שני הפוקימונים נתקעים בעמדה הזו קצת, אך כל הזמן הזה צ'יקוריטה נושכת את היד שלו. איפום מתאמץ אך מצליח לשבור את המבוא הסתום הזה ומשתחרר. איפום מחזיק את ידו הפגועה. בינתיים צ'יקוריטה רצה אל מאחורי איפום שעסוק ביד שלו. צ'יקוריטה בועטת באיפום. איפום נפגע, אך לפני שצ'יקוריטה מספיקה להחזיר את הרגליים שלה הוא תופס אותן, וזורק הצידה את צ'יקוריטה. נראה שאיפום מתחיל להתעייף.
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
אין שמות לדרכים אבל עדיין אפשר לתאר על איזו דרך מדובר. "הדרך המחברת את עיר א עם עיר ב". או שאתה סתם יכול ללכת שאתה "הולך לעיר ב" ואז אני אבין שאתה עושה את זה באמצעות "הדרך המחברת את עיר א עם עיר ב". אל תמציא קשיים איפה שאין אותם. במשחק שלי יש מספיק קשיים אמיתיים.
יאשה
בארק, בוקר.
--
"כן. רב המכשפים אלבוס יוכל לענות על הצורך הזה. הכנס, בוא איתי. לך אחריי ואל תשים את דעתך על מה שקורה מסביב." אומר לך המכשף הג'וטרמי, ומתכוון להוביל את הדרך.
-
[quote=lordabizi;1454140]
יאשה
בארק, בוקר.
--
"כן. רב המכשפים אלבוס יוכל לענות על הצורך הזה. הכנס, בוא איתי. לך אחריי ואל תשים את דעתך על מה שקורה מסביב." אומר לך המכשף הג'וטרמי, ומתכוון להוביל את הדרך.[/quote]
"תודה רבה" אומר לו ואפנה ללכת אחריו תוך כדי ניסיון לצפות במשהו קטן שאני אעבור לידו בתקווה שאיזה שהיא פיסת מידע תעזור לי העתיד. כאשר נגיע למכשף אלבוס אציג את עצמי ואת בקשתי.
-
[quote=lordabizi;1454140]נועם
--
צ'ארמנדר עומד ומחכה לנידורן. נידורן מתחיל לרוץ לכיוון צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מנסה לברוח מנידורן ברגע האחרון אך הוא מעריך את הזמן לא נכון ויוצא שהוא עדיין נפגע קצת מנידורן. צ'ארמנדר לאחר מכן מכוון מכה עם הזנב שלו על נידורן. ונידורן, בזמן שהוא נפגע, קופץ על צ'ארמנדר ומפיל אותו ארצה. הם עדיין קרובים.[/quote]
"צ'רמנדר תקוף את נידורן עם אגרוף"