-
מליפיאן ~
אתה מסתובב ומנסה לתקשר אך אתה פשוט לא מצליח לראות את הרוח! אוק מגיע לעברך ומבטו נראה שונה. הוא מחליט להמתין כמה שניות ואז הוא שואל אותך למעשיך. בנתיים אתה מבחין בחבריך מתקדמים לעבר חדר המחשבים, שם ידוע לך, מחלקים את הפוקימון ההתחלתי לעורכי דין מתחילים.
-
[QUOTE=The Charmander;1478879]מליפיאן ~
אתה מסתובב ומנסה לתקשר אך אתה פשוט לא מצליח לראות את הרוח! אוק מגיע לעברך ומבטו נראה שונה. הוא מחליט להמתין כמה שניות ואז הוא שואל אותך למעשיך. בנתיים אתה מבחין בחבריך מתקדמים לעבר חדר המחשבים, שם ידוע לך, מחלקים את הפוקימון ההתחלתי לעורכי דין מתחילים.[/QUOTE]
"טוב, נראה שיש סיבה שאתה שואל אותי את השאלה הזו, אז אני לא אסתיר ממך את האמת. רוח נגלתה לפניי לפני רגע וביקשה את עזרתי. בתיק הרפואי שלי אין לי אבחון של מחלת נפש לפי מיטב ידיעתי. אני אשמח להעמיק איתך את הדיון על זה, אבל אני חושב שקודם עליי ללכת לקבל פוקימון התחלתי." אני אומר לו, ואתכונן ללכת, אם כי אני אחכה לתגובה שלו.
-
מליפיאן ~
אוק מחמיר סבר. "מדובר בפוקימון. פוקימון שזקוק לעזרה! אני אתלווה אליך בעודך מקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך."
אתם מגיעים לחדר המחשבים שם מגישים לך מארז בו חתום שמך, אתה ממהר להוציא משם את הפוקדור הכסוף המסורתי שמביאים לעורך דין מוכשר ופותח אותו. פוקימון דמוי סנאי מעופף מביט בך במבט נוצץ. "אמו אמולגה!" הוא קורא באושר.
"נחמד מאוד!" קורא אוק בסיפוק. "אמולגה! בהחלט פוקימון נחמד."
-
[QUOTE=The Charmander;1478887]מליפיאן ~
אוק מחמיר סבר. "מדובר בפוקימון. פוקימון שזקוק לעזרה! אני אתלווה אליך בעודך מקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך."
אתם מגיעים לחדר המחשבים שם מגישים לך מארז בו חתום שמך, אתה ממהר להוציא משם את הפוקדור הכסוף המסורתי שמביאים לעורך דין מוכשר ופותח אותו. פוקימון דמוי סנאי מעופף מביט בך במבט נוצץ. "אמו אמולגה!" הוא קורא באושר.
"נחמד מאוד!" קורא אוק בסיפוק. "אמולגה! בהחלט פוקימון נחמד."[/QUOTE]
אה אגב זה הזכיר לי, לא יודע אם דור 6 זה הקטע שלך, אבל אני מעדיף אם תמעיט מלצרף פוקימונים משם כי אני לא מכיר. כמובן שאם תשים אחד אז אני אקח את ה-20 שניות שאני צריך כדי להיכנס לסרבי ולקבל התרשמות כללית, אבל הייתי מעדיף לא להתעסק איתם בכלל.
--
"אמולגה, מה? לא ראיתי הרבה כאלה במח... במחלקת גנים ונוף, שם אבי עבד. לא חשוב. בכל מקרה, אתה אומר שזה היה פוקימון? אם כך, למה אף אחד אחר לא ראה אותו?"
-
אני מגריל אותם ממחשב מה שיוצא יוצא. אני סומך עליך שתדע לדלות את המידע לכל אחד מהם.
-------
"אני אומר שזה פוקימון כי לפוקימונים יש יכולת להעביר מסר לאדם מסוים שהם מצליחים או בוחרים לתקשר איתם. אני סבור שהרוח התגלתה בפניך בתמות אחרת, אבל זה כלל לא משנה. זה פוקימון. עכשיו בוא נניח לזה. אני רוצה לקחת אותך איתי למעבדה שלי, יש לי שם את הקייס הראשון שלך. מעוניין?"
-
[QUOTE=The Charmander;1478889]אני מגריל אותם ממחשב מה שיוצא יוצא. אני סומך עליך שתדע לדלות את המידע לכל אחד מהם.
-------
"אני אומר שזה פוקימון כי לפוקימונים יש יכולת להעביר מסר לאדם מסוים שהם מצליחים או בוחרים לתקשר איתם. אני סבור שהרוח התגלתה בפניך בתמות אחרת, אבל זה כלל לא משנה. זה פוקימון. עכשיו בוא נניח לזה. אני רוצה לקחת אותך איתי למעבדה שלי, יש לי שם את הקייס הראשון שלך. מעוניין?"[/QUOTE]
fair enough.
--
"אני מוכן לשמוע. אני אשמור לעצמי את הזכות להחליט אחרי שאשמע את הפרטים."
-
אביזי ~
אתה נכנס לג׳יפ המפורס ואוק לוחץ על הגז. לאחר כמה דקות נסיעה הוא חונה במעבדתו שבפאלט. אתם נכנסים למעבדה ושם מחכה לכם גבר בעל קומה גבוה.
"שלום. שמי מקס רוס, אני צריך את עזרתך בדחיפות!" אמר הגבר לאחר שפרופ הציג אותך.
"רואה את המכשיר הזה?" מראה לך את הפוקיגיר. "אני רוצה לתבןע את ׳חברת פוקיגיר׳. המכשיר המוצג בפניך שייך לי. אני המצאתי אותו."
-
[QUOTE=The Charmander;1478801]חברה תסלחו לי שאני מהפלאפון. המחשב בצרות...
ליט ~
"אז אתה חושב שהיא רוצה לפתח את קיובון?" ענה לך אוק בזמן שליטף דיגלט (כנראה) "אני לא חושב שיש דרך לסדוק את הגוגלת של קיובון זה ממש נדיר. ישנן ספיקולציות לגבי זה. האדם המתאים לכך זה פקופ אלם בג׳וטו. אני שולח לך את המספר שלו. אבל אני חייב לציין, קיובון שלא התפתח כל כך הרבה שנים זה לא דבר נדיר, קיובונים לא נוטים לרצות להתפתח, מהסיבה הפשוטה שהם לא מוכנים לכך רשמית, כדאי לך לחקור לכיון הזה. אבל כפי שאמרתי. אלם זה הכתובת."
רובי ~
"אז מה אתה מתכנן לעשות קודם?" שואל אותך המאמן. אתה מקבל ממנו את כל הקייס.
"הגיע הזמן להתחיל לחקור." אומר אוק "האם יש משהו שאתה זקוק לו ממני?"
ארכימדס ~
אתה מתעלם מאוק ולבסוף אתה מביע עניין בדרשה הארוכה של מנהל בית הספר כשלפתע אתה חש כאב ראש חזק. בהבזק מהיר נראה לך שראית רוח רפאים לבושה בשמלה סגולה. "אני... צריכה.... עזרה...." היא עברה דרכך.[/QUOTE]
אני מתקשר אליו(?)
-
ליט ~
"שמע, אני לא מעוניין לדבר איתך. אני לא מסכים!" ענה פרופ אלם בגול מבוהל וניתק לך בפרצוף שניה אחרי שהצגת את עצמך וסיפרת לו על הקייס.
-
[QUOTE=The Charmander;1478831]רובי ~
"אני מבין אותך." מביט בך אוק בעיניים נוצצות. "האמת שכבר חילקתי את רוב הפוקימונים למאמנים מתחילים השבוע, אבל אולי יש לי משהו קטן פה שעשוי לענות על דרישותיך." אומר אוק. הוא יוצא לחדר צדדי וחוזר עם פוקדור ביד.
"פיוטר." אמר לפתע המאמן. "שם התחרות התרחשה, האחות ג׳וי המדוברת היא זאת שכביכול שיחדתי. אולי תלך לשם?"
"משהו נוסף?" שאל אוק.[/QUOTE]
"אהממ אני מניח שלא" אומר לפרופסור "נראה לי אני אגש למקום הארוע" אומר לשניהם
-
רובי ~
אתה יוצא לדרך. השמש קופחת על ראשך ואתה ממהר לעבר העיר פיוטר. אתה יוצא מפאלט למה שנראה כמו מדשאה גבוהה. לפתע אתה מרגיש דקירה חדה על ראשך ופוקימון קטנטן התייצב מולך. זה היה פלטצ׳לינג. הוא קרא בציוץ נחוש.
-
[QUOTE=The Charmander;1478904]ליט ~
"שמע, אני לא מעוניין לדבר איתך. אני לא מסכים!" ענה פרופ אלם בגול מבוהל וניתק לך בפרצוף שניה אחרי שהצגת את עצמך וסיפרת לו על הקייס.[/QUOTE]
אני שומע את זה ומחייך. אני ניגש למרכז הפוקימונים הקרוב, נותן כמה שטרות כסף לאחות ג'וי ומספר לה שעליה לספר לפרופסור אלם שיש לה כעת משבר במרכז והיא צריכה את עזרתו.
-
ליט ~
האחות ג׳וי מביטה בך בהלם. "אני לא מבינה על מה אתה מדבר..."
-
[QUOTE=The Charmander;1478893]אביזי ~
אתה נכנס לג׳יפ המפורס ואוק לוחץ על הגז. לאחר כמה דקות נסיעה הוא חונה במעבדתו שבפאלט. אתם נכנסים למעבדה ושם מחכה לכם גבר בעל קומה גבוה.
"שלום. שמי מקס רוס, אני צריך את עזרתך בדחיפות!" אמר הגבר לאחר שפרופ הציג אותך.
"רואה את המכשיר הזה?" מראה לך את הפוקיגיר. "אני רוצה לתבןע את ׳חברת פוקיגיר׳. המכשיר המוצג בפניך שייך לי. אני המצאתי אותו."[/QUOTE]
"טוב... זה נשמע מעניין." אני אומר ואתחיל לחשוב קצת איך לתקוף את הבעיה "מה יש לך בדיוק כדי לגבות את הטענה שלך? יש לך כל מיני טיוטות, או מסמכים, או מדגימים שייצרת קודם לכן?"
-
אביזי ~
הוא מביט בך כמה שניות ואז עונה במהירות. "לא. אין לי שום הוכחה. אתה מבין? אני הייתי עובד אצלהם. הרעיון הוא שלי אבל הוא הודפס על הניירת שלהם!"