-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480347][B][U][COLOR="#0000FF"]
[B][U][COLOR="#A52A2A"]נדב[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#A52A2A"]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קצת מובך מהמעמד, אבל אומר לברנדון שאתה מסכים להיבדק. ברנדון אומר "מצוין" ומסמן לאקסגיוטור להתחיל. אתה מרגיש בתודעה נוספת בתוך המוח שלך, כנראה של אקסגיוטור. זה מרגיש כאילו אגוז קוקוס שיכור מחטט לך בזיכרונות. הוא עובר על כל זיכרונות חייך במהירות, יוצא ממוחך ואומר "אקסג!". ברנדון אומר "אני מבין. ברוך הבא לצוות אג'נטרה!" האנשים מריעים כמעט בהיסטריה. ברנדון מסמן בידו ואדם במדי הסוואה מגיש לו ארגז בצעים ירוק וחום בהיר. הוא אומר: "זה ארגז הפתיחה שלך. יש בו את כל מה שאתה צריך כסוכן מתחיל: מדים רשמיים, שישמשו לך רק לטקסים רשמיים, תורנויות דלפק ועוד, סיכת סוכן" הוא אומר כשהוא מצמיד לדש החולצה שלך סיכה קטנה בצורת עץ עם כנפיים. הסיכה עשויה מארד ממורק ונראית מרהיבה. "סיכה זו היא כרטיס הכניסה שלך למתחמי אג'נטרה: בסיסים, חדרים, מעבדות ועוד. כמובן שכסוכן טירון יש מקומות שלא תוכל לגשת אליהם, אז ככל שתתקדם בדרגות, תקבל סיכות סוכן חדשות ויחד איתם גישה לאזורים נוספים. בנוסף, בחבילה יש לך 5 כדוריות סקאנטאנק לשימוש חד פעמי, שברגע שתשבור אותן ייצרו ריח מסריח מאוד שיוצר מתמצית מושק של סקאנטאנק. יש לך גם 5 תרסיסי שינה שירדימו אדם או פוקימון לכחצי שעה, לשימוש חד פעמי, ותרסיס ניסיוני שאמור להרחיק ממך פוקימונים פראיים, שיש לך ממנו כרגע רק אחד. בנוסף, יש לך טלפון חכם לתקשורת עם מספרי טלפון חשובים מובנים בתוכו, ולוח משימות, עוד מכשיר דיגיטלי שדרכו תקבל את המשימות שלך. בנוסף יש לך חמישה כדורי אג'נטרה, אותם כדורים מיוחדים שבהם קיבלת את פוקימוניך. פוקימונים שנתפסים בכדור הזה יוצרים איתך קשר עמוק, ויהיו נאמנים וקשורים אליך כמו פוקימון שמסתובב איתך שנים. את כל אלה תוכל להכניס בתוך הנרתיק המכני המיוחד הזה. פנים הנרתיק מחובר לכיס חלל על-מרחבי שמאפשר לך לשמור בו כמות כמעט בלתי מוגבלת של חפצים, ועדיין יהיה בנרתיק מקום והוא לא ישקול יותר מכמה מאות גרמים. את הנרתיק אתה יכול להכניס לתרמיל או לחבר לחגורה ולשים אותה על מותניך. יש בדוכני ההתרעננות בבסיסים חגורות פוקימונים וכד'. כל חפץ שייאזל לך תוכל לקנות או לקבל, תלוי בחפץ, בדוכני ההתרעננות או בחנויות הסוכן. לסיום, החפץ הזה" הוא אומר ומגיש לך חפץ מקומר לבן עם מכסה עגול כחול. "זהו משגר המאך. חפץ מדהים שפיתחנו במעבדה הראשית, שמאפשר לך להשתגר לכל מקום בעולם הפוקימון בכמה לחיצות כפתור. יש בתוך הארגז מדריך עם הסבר, והוא ילמד אותך איך להשתמש בו. לסיום, בסיס המבצעים שלך, שבו תגור, תישן, תאכל וממנו תצא למשימות, ממוקם בעיר הומילאו שבצפון מזרח יונובה. המשגר ייקח אותך לשם. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב, מלווה במחיאות כפיים סוערות.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'טוב, אז רשמית אני חבר באג'נטרה' חשבתי לעצמי. אעבור שוב על החפצים בזריזות ואשתגר להומילאו.
-
[B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
*סורי שלא הגבתי מוקדם יותר היום, היה לי עמוס קצת. מקווה לחזור לשגרה של הודעות מהבוקר - צהריים מחר
*שימו לב שמכיוון שאתם סוכנים/חיילים ולכן אתם אמורים להיות חזקים ומיומנים, אני לא מהסס לעשות לכם יריבים די מאתגרים (חוץ מהקרב הראשון שהקלתי עליכם), ויכול להיות שפוקימונים שלכם יתעלפו לא מעט פעמים בדרך. לא קרה כלום, רק לכו למרכז פוקימונים או משהו ונסו את הקרב שוב (אלא אם כן זה נגד הצוות היריב, אז הלך עליכם)
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שואל את באלטוי אם הוא בסדר, והוא נוקש במקצב הרגיל שלו, מה שמרגיע אותך. אתה אמר לו מה לעשות. הוא שולח טבעת אנרגיה מוחית לעבר קורפיש, ואז קובר אותו בתוך הרבה מאוד אבנים. המאמן אומר:" קורפיש, מבט!" וקורפיש שולח מבט לא נוח לעבר באלטוי, גורם לו להרגיש לא נינוח וחושף את ההגנות שלו. "קורפיש, הגנה!" הוא אומר וקורפיש מקיף את עצמו בבועת הגנה ירוקה
מה תעשה?
באלטוי - 6/10 (הגנות פיסיות מוחלשות קצת)[/COLOR]
[B][U][COLOR="#800080"]ג'אזל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#800080"]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את פותחת את המפה בטלפון כדי לראות כיצד להגיע לחדר תדרוך a12 בקומת חיילים 7-. את רואה ומגלה שכרגע את בקומה 1-. המכשיר שוב מצייר מסלול ואת עוקבת אחריו. את חושבת למה היא מתנצלת, כי זה לא אשמתה, ותוהה מה המשימה שלך אמורה להיות. כשאת מגיעה לחדר, את רואה את עצמך עם עוד כעשרים סוכנים, כולם נראים מבולבלים כמוך. אל הפודיום ליד המסך מולכם מגיע קולרס. הוא אומר :"שלום לכם, מגויסים חדשים!" כולם מוחאים לו כפיים. "לאחר שהתקבלתם, אני מניח שאתם תשמחו לדעת היכן אתם ישנים". הוא מצביע על חמישה ואומר" אתם ישנים בבסיס הזה. תיתנו לאפליקציה לסרוק את הטלאי שלכם, היא תוביל אתכם לחדר. חמישתכם" הוא אומר ומצביע על עוד חמישה. "אתם לנים בבסיס באזור אגם הזעם. תחפשו קצת ותמצאו אותו. כשתגיעו, תעשו כמו שאמרתי לחמישה הקודמים. חמישתכם" הוא אומר ומצביע על עוד חמישה שאת לא בהם. "אתם לנים בבסיס בחורבות אלף, במרכז ג'וטו. תגיעו לשם ותחפשו את דרככם קצת, בסוף תמצאו את הבסיס. וחמישתכם" הוא אומר ומצביע עליך ועל ארבעה שהתיישבו לידך "אתם תישנו בבסיס בהר סילבר, בקצה המזרחי של ג'וטו. הדרך היחידה שלכם להגיע לשם היא לטייל לבלקת'ורן, משם למערה האפלה, משם לדרך 31, משם לעיירה צ'ריגרוב, משם לניו בארק, שם תיזהרו במיוחד, זאת עירו של פרופסור אלם, משם תגיעו איכשהו לגדה השנייה של מפלי טוג'ו, ומשם תמשיכו צפונה ובגשר דרך הניצחון מערבה. אני יודע שזה טיפה רחוק אבל הדרך תחשל אתכם. כמובן שאת המשימה הזו תבצעו על תלבושת אזרחית, כדי לא להיתפס. כדאי לכם לחפש פוקימוני מים ומעופף: מים כדי לשחות ולשוט במעלה המפלים, ומעופף כדי להתנייד ברחבי ג'וטו לאחר שתגיעו למקומות שונים. בקשר למתקפות: תעופה אתם יכולים ללמוד באי סיאנווד, שם יש אדם עם דיסק המתקפה לתעופה, שחייה אתם יכולים ללמוד בעיר אקרוטיק, שם, שוב, יש אדם עם דיסק המתקפות לשחייה, ועליית מפלים, אומרים שבמעבר הקרח יש אדם המחזיק בדיסק המתקפה. כמובן שתצטרכו למצוא קודם פוקימון מים, או לגנוב את הדיסק. כרצונכם. כמובן שאם אתם גונבים את הדיסק, יהיה עליכם לעשות זאת בזהירות, ולסייע לחבריכם שרוצים גם להגיע לבסיסם בלימוד עליית מפלים. בהצלחה" הוא אומר והולך. את רואה את הארבעה סביבך לחוצים, והם מורידים לטלפון את מפת ג'וטו, כדי לנווט בקלילות. הצצה קלה מגלה לך שאת הרשיון ליישום מפת ג'וטו מקבלים דרך קניית פוקגיר. את שמה לב שצץ לך יישום חדש בטלפון, דפדפן אינטרנט.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#A52A2A"]*תבחר התחלתי כפרס על היותך רשום שלישי
*מזל טוב! פתחת את עמ' 5 ועקב כך זכית באחד מהקופים מדור 5. תבחר אחד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב לעצמך שאתה חבר רשמי בצוות אג'נטרה. אתה עובר מהר על החפצים, לוקח את הארגז איתך ופותח אותו כדי להוציא את ההוראות למשגר. אתה קורא את ההוראות: 'שלום ותודה שבחרתם להשתמש במשגר המאך מבית אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ.
כדי להשתמש במשגר:
1. קחו את המשגר
2. פתחו את המכסה הכחול
3. השתמשו בגלגלת כדי לכוון את המפה כך שהמקום אליו תרצו להגיע יהיה במרכז הכוונת הכחולה על המסך
4. סגרו את המכסה
5. לחצו על הכפתור בחלק האחורי
מקווים שתהנו מהשימוש במשגר
*בכל בעיה נא להגיע לבניייני אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ, מערב ראסטבורו, הואן*'
אתה מכוון את הומילאו שבצפון מזרח יונובה במפה שלך, ומשתגר לשם במהירות. אתה מוצא את עצמך בעיר על שפת הים, שרובה בנויה על גשרי עץ המחברים בין הגדות. אתה נוחת ליד מכון הפוקימונים של מארלון, את שמו אתה רואה בשלט בכניסה. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480427][B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
*סורי שלא הגבתי מוקדם יותר היום, היה לי עמוס קצת. מקווה לחזור לשגרה של הודעות מהבוקר - צהריים מחר
*שימו לב שמכיוון שאתם סוכנים/חיילים ולכן אתם אמורים להיות חזקים ומיומנים, אני לא מהסס לעשות לכם יריבים די מאתגרים (חוץ מהקרב הראשון שהקלתי עליכם), ויכול להיות שפוקימונים שלכם יתעלפו לא מעט פעמים בדרך. לא קרה כלום, רק לכו למרכז פוקימונים או משהו ונסו את הקרב שוב (אלא אם כן זה נגד הצוות היריב, אז הלך עליכם)
[COLOR="#0000FF"]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שואל את באלטוי אם הוא בסדר, והוא נוקש במקצב הרגיל שלו, מה שמרגיע אותך. אתה אמר לו מה לעשות. הוא שולח טבעת אנרגיה מוחית לעבר קורפיש, ואז קובר אותו בתוך הרבה מאוד אבנים. המאמן אומר:" קורפיש, מבט!" וקורפיש שולח מבט לא נוח לעבר באלטוי, גורם לו להרגיש לא נינוח וחושף את ההגנות שלו. "קורפיש, הגנה!" הוא אומר וקורפיש מקיף את עצמו בבועת הגנה ירוקה
מה תעשה?
באלטוי - 6/10 (הגנות פיסיות מוחלשות קצת)[/COLOR]
את פותחת את המפה בטלפון כדי לראות כיצד להגיע לחדר תדרוך a12 בקומת חיילים 7-. את רואה ומגלה שכרגע את בקומה 1-. המכשיר שוב מצייר מסלול ואת עוקבת אחריו. את חושבת למה היא מתנצלת, כי זה לא אשמתה, ותוהה מה המשימה שלך אמורה להיות. כשאת מגיעה לחדר, את רואה את עצמך עם עוד כעשרים סוכנים, כולם נראים מבולבלים כמוך. אל הפודיום ליד המסך מולכם מגיע קולרס. הוא אומר :"שלום לכם, מגויסים חדשים!" כולם מוחאים לו כפיים. "לאחר שהתקבלתם, אני מניח שאתם תשמחו לדעת היכן אתם ישנים". הוא מצביע על חמישה ואומר" אתם ישנים בבסיס הזה. תיתנו לאפליקציה לסרוק את הטלאי שלכם, היא תוביל אתכם לחדר. חמישתכם" הוא אומר ומצביע על עוד חמישה. "אתם לנים בבסיס באזור אגם הזעם. תחפשו קצת ותמצאו אותו. כשתגיעו, תעשו כמו שאמרתי לחמישה הקודמים. חמישתכם" הוא אומר ומצביע על עוד חמישה שאת לא בהם. "אתם לנים בבסיס בחורבות אלף, במרכז ג'וטו. תגיעו לשם ותחפשו את דרככם קצת, בסוף תמצאו את הבסיס. וחמישתכם" הוא אומר ומצביע עליך ועל ארבעה שהתיישבו לידך "אתם תישנו בבסיס בהר סילבר, בקצה המזרחי של ג'וטו. הדרך היחידה שלכם להגיע לשם היא לטייל לבלקת'ורן, משם למערה האפלה, משם לדרך 31, משם לעיירה צ'ריגרוב, משם לניו בארק, שם תיזהרו במיוחד, זאת עירו של פרופסור אלם, משם תגיעו איכשהו לגדה השנייה של מפלי טוג'ו, ומשם תמשיכו צפונה ובגשר דרך הניצחון מערבה. אני יודע שזה טיפה רחוק אבל הדרך תחשל אתכם. כמובן שאת המשימה הזו תבצעו על תלבושת אזרחית, כדי לא להיתפס. כדאי לכם לחפש פוקימוני מים ומעופף: מים כדי לשחות ולשוט במעלה המפלים, ומעופף כדי להתנייד ברחבי ג'וטו לאחר שתגיעו למקומות שונים. בקשר למתקפות: תעופה אתם יכולים ללמוד באי סיאנווד, שם יש אדם עם דיסק המתקפה לתעופה, שחייה אתם יכולים ללמוד בעיר אקרוטיק, שם, שוב, יש אדם עם דיסק המתקפות לשחייה, ועליית מפלים, אומרים שבמעבר הקרח יש אדם המחזיק בדיסק המתקפה. כמובן שתצטרכו למצוא קודם פוקימון מים, או לגנוב את הדיסק. כרצונכם. כמובן שאם אתם גונבים את הדיסק, יהיה עליכם לעשות זאת בזהירות, ולסייע לחבריכם שרוצים גם להגיע לבסיסם בלימוד עליית מפלים. בהצלחה" הוא אומר והולך. את רואה את הארבעה סביבך לחוצים, והם מורידים לטלפון את מפת ג'וטו, כדי לנווט בקלילות. הצצה קלה מגלה לך שאת הרשיון ליישום מפת ג'וטו מקבלים דרך קניית פוקגיר. את שמה לב שצץ לך יישום חדש בטלפון, דפדפן אינטרנט.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#A52A2A"]*תבחר התחלתי כפרס על היותך רשום שלישי
*מזל טוב! פתחת את עמ' 5 ועקב כך זכית באחד מהקופים מדור 5. תבחר אחד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב לעצמך שאתה חבר רשמי בצוות אג'נטרה. אתה עובר מהר על החפצים, לוקח את הארגז איתך ופותח אותו כדי להוציא את ההוראות למשגר. אתה קורא את ההוראות: 'שלום ותודה שבחרתם להשתמש במשגר המאך מבית אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ.
כדי להשתמש במשגר:
1. קחו את המשגר
2. פתחו את המכסה הכחול
3. השתמשו בגלגלת כדי לכוון את המפה כך שהמקום אליו תרצו להגיע יהיה במרכז הכוונת הכחולה על המסך
4. סגרו את המכסה
5. לחצו על הכפתור בחלק האחורי
מקווים שתהנו מהשימוש במשגר
*בכל בעיה נא להגיע לבניייני אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ, מערב ראסטבורו, הואן*'
אתה מכוון את הומילאו שבצפון מזרח יונובה במפה שלך, ומשתגר לשם במהירות. אתה מוצא את עצמך בעיר על שפת הים, שרובה בנויה על גשרי עץ המחברים בין הגדות. אתה נוחת ליד מכון הפוקימונים של מארלון, את שמו אתה רואה בשלט בכניסה. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי באלטוי, אני רוצה שתנסי טקטיקה חדשה, תשתמשי בסחרור מהיר ובזמן הסחרור תשתמשי בסטירות בוץ וכך תצרי סביבך מערבולת בוץ קטנה."
-
[COLOR="#0000FF"]*בלבלת אותי, בהתחלה הוא בן, עכשיו הוא בת?? הוא בכלל חסר מין...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לבאלטוי מה לעשות. הוא מסתחרר במהירות ויורה סטירות בוץ, שמפספסות את קורפיש בגלל בועת ההגנה, אך בסוף מעלימות אותה, לאחר, מכן, תוך כדי סחרור, הוא מייצר סטירות בוץ, אך הפעם אוגר אותן סביבו עם כוח על חושי, ורק אז שולח אותם לעבר קורפיש, פוגע בו חזק. האיש אומר :"קורפיש, מכה כפולה!" וקורפיש מזנק לעבר באלטוי, חובט בו פעמיים. *מזל טוב! באלטוי למד [B]סחרור בוץ מוחי[/B]!!!*
מה תעשה?
באלטוי - 2/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480427]
[B][U][COLOR=#800080]ג'אזל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#800080]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
[COLOR=#800080]אני מחפשת גרסה חינמית\פרוצה של מפת ג'וטו דרך האינטרנט, במידה ואני לא מוצא אני מחפשת תמונות של המפה.
לאחר החיפושים אני חוזרת לחדר ההלבשה בעזרת המפה של הבסיס בטלפון וחוזרת חזרה ללבוש אזרחי, ברגע שאני מסיימת אני יוצאת מהבסיס בעזרת המפה ומחליטה ללכת לכיוון העיר אקרוטיק.
'כדאי שתחילה אשיג את הדיסק עבור מתקפת השחייה' אני חושבת לעצמי ויוצאת לדרך.[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480443][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*בלבלת אותי, בהתחלה הוא בן, עכשיו הוא בת?? הוא בכלל חסר מין...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לבאלטוי מה לעשות. הוא מסתחרר במהירות ויורה סטירות בוץ, שמפספסות את קורפיש בגלל בועת ההגנה, אך בסוף מעלימות אותה, לאחר, מכן, תוך כדי סחרור, הוא מייצר סטירות בוץ, אך הפעם אוגר אותן סביבו עם כוח על חושי, ורק אז שולח אותם לעבר קורפיש, פוגע בו חזק. האיש אומר :"קורפיש, מכה כפולה!" וקורפיש מזנק לעבר באלטוי, חובט בו פעמיים. *מזל טוב! באלטוי למד [B]סחרור בוץ מוחי[/B]!!!*
מה תעשה?
באלטוי - 2/10[/COLOR][/QUOTE]
חחחחח בגלל שהוא חסר מין אני לא יודע איך לפנות אליו..
----------------
"כל הכבוד באלטוי, עוד טיפה ואנחנו עושים את זה! תשתמשי בהתקפה החדשה הזאת שוב!"
-
*כולכם מתחילים ללא כסף בכלל. תרצו כסף: תצטרכו להרוויח אותו בדרך כזו או אחרת
*כמו במשחקים, ניצחון בקרבות פוקימונים נותן לך כסף. הפסד ייקח ממך כסף. אם תפסיד כשאין לך כסף, לא יידרש תשלום. קרבות נגד צוות רמפא"ג או צוות אג'נטרה (בין צוותים או בתוך הצוות) לא מזכים בכסף.
את מחפשת גרסה חינמית או פרוצה של המפה דרך האינטרנט. את מסנה להוריד אך הטלפון מתריע על פרצת אבטחה ומכבה את ההורדה. את מחפשת תמונות של המפה במקום, ורואה שבדלפק יש מפות מתקפלות של מחוז ג'וטו. את פורסת אחת והיא נראית כך: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/4/46/HGSS_Johto.jpg/250px-HGSS_Johto.jpg[/IMG]. את מחפשת בנוסף מפה שקצת יותר מבליטה את הערים, ומוצאת כרטיס קרטון בגודל כף היד שלך בערך: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/04/Johto.png[/IMG]. לאחר מציאת המפה את הולכת חזרה לחדר ההלבשה ומחליפה לאזרחי. את מחליטה ללכת לכיוון העיר אקרוטיק בשביל דיסק השחייה. את מוצאת את דרכך עם האפליקציה של הבסיס אל היציאה, ועוברת דרך מעבר, שבקצהו השני מערת קרח קפואה. את מטיילת קצת במערה, ואז מוצאת אדם מבוגר ומלא, שעל חגורתו מספר דיסקים כחולים. "מפל מים! לימוד מפל מים! לימוד בחינם, קניית דיסק ב50 פ"ד!". האדמם ניגש אליך. "מפל מים! לימוד מפל מים חינם! אין לך איתך פוקימון שיכול ללמוד? קני ב50 פ"ד! אין לך 50 פ"ד? נצחי בקרב ותחזרי!"
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*אז תפנה אליו כזכר נראלי
מיקום - גשר נאגט - דרך 24
כסף - 147 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לבאלטוי להשתמש באותה מתקפה ממקדם. הוא מסתחרר במהירות ויורה סביבו בוץ, לאחר מכן אוגר בוץ סביבו עם אנרגית המוח, יוצר מערבולת ומשחרר אותה על קורפיש, מעלף אותו. האיש אומר לך:"כל הכבוד! ניצחת אותי! קח את הפרס הזה ותמשיך למאמן הבא" הוא אומר ומביא לך ליד ערימה של שטרות ומטבעות בסכום מצטבר של 147 פ"ד. יש לך אפשרות ללכת לרפא את הפוקימונים שלך לפני שאתה ממשיך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480471][B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
*כולכם מתחילים ללא כסף בכלל. תרצו כסף: תצטרכו להרוויח אותו בדרך כזו או אחרת
*כמו במשחקים, ניצחון בקרבות פוקימונים נותן לך כסף. הפסד ייקח ממך כסף. אם תפסיד כשאין לך כסף, לא יידרש תשלום. קרבות נגד צוות רמפא"ג או צוות אג'נטרה (בין צוותים או בתוך הצוות) לא מזכים בכסף.
את מחפשת גרסה חינמית או פרוצה של המפה דרך האינטרנט. את מסנה להוריד אך הטלפון מתריע על פרצת אבטחה ומכבה את ההורדה. את מחפשת תמונות של המפה במקום, ורואה שבדלפק יש מפות מתקפלות של מחוז ג'וטו. את פורסת אחת והיא נראית כך: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/4/46/HGSS_Johto.jpg/250px-HGSS_Johto.jpg[/IMG]. את מחפשת בנוסף מפה שקצת יותר מבליטה את הערים, ומוצאת כרטיס קרטון בגודל כף היד שלך בערך: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/04/Johto.png[/IMG]. לאחר מציאת המפה את הולכת חזרה לחדר ההלבשה ומחליפה לאזרחי. את מחליטה ללכת לכיוון העיר אקרוטיק בשביל דיסק השחייה. את מוצאת את דרכך עם האפליקציה של הבסיס אל היציאה, ועוברת דרך מעבר, שבקצהו השני מערת קרח קפואה. את מטיילת קצת במערה, ואז מוצאת אדם מבוגר ומלא, שעל חגורתו מספר דיסקים כחולים. "מפל מים! לימוד מפל מים! לימוד בחינם, קניית דיסק ב50 פ"ד!". האדמם ניגש אליך. "מפל מים! לימוד מפל מים חינם! אין לך איתך פוקימון שיכול ללמוד? קני ב50 פ"ד! אין לך 50 פ"ד? נצחי בקרב ותחזרי!"
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*אז תפנה אליו כזכר נראלי
מיקום - גשר נאגט - דרך 24
כסף - 147 פ"ד
אתה אומר לבאלטוי להשתמש באותה מתקפה ממקדם. הוא מסתחרר במהירות ויורה סביבו בוץ, לאחר מכן אוגר בוץ סביבו עם אנרגית המוח, יוצר מערבולת ומשחרר אותה על קורפיש, מעלף אותו. האיש אומר לך:"כל הכבוד! ניצחת אותי! קח את הפרס הזה ותמשיך למאמן הבא" הוא אומר ומביא לך ליד ערימה של שטרות ומטבעות בסכום מצטבר של 147 פ"ד. יש לך אפשרות ללכת לרפא את הפוקימונים שלך לפני שאתה ממשיך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אלך לרפא את באלטוי ולאחר מכן אתקדם איתו ועם טוטודייל לכיוון המאמן/ת הבא/ה.
-
[COLOR="#0000FF"]מיקום : גשר נאגט - דרך 24
כסף : 247 פ"ד
אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים כדי לרפא את באלטוי. אתה נכנס למבנה עם הגג האדום, ולאחר מכן, כשאתה מגיע אל דלפקה של האחות ג'וי, היא שואלת אותך למעשיך ואתה עונה לה. היא אומרת: "אה, הם. הבחורים האלה עומדים שם כבר ימים וחוסמים את הדרך צפונה. עד היום עוד לא היה אדם מספיק חזק או אם מספיק סבלנות כדי לסיים את האתגר שלהם ולהעיף אותם מכאן. משום מה יש לי תחושה שיש לך סיכוי. קח, זה עליי" היא אומרת ומביאה לך 1,000 פ"ד. "תשתמש בזה כדי לקנות במרכול שיקויי החזרת חיים שונים, כדי שתוכל לנצח אותם מהר יותר". אתה מסיים ויוצא, קופץ אל המרכול ורוכש 3 שיקויים בסיסיים ב900 פ"ד, מה שמשאיר לך 100 פ"ד לעצמך. אתה חוזר אל הגשר וממשיך ללכת עד המאמן השני. אתה מסכים לאתגר שלו והוא אומר:" אם כך, בוא נתחיל! סניזל, צא!" ומהפוקדור יוצא יצור דמוי אנוש שחור עם טפרים לבנים, נוצות זנב אדומות ונוצת ראש אדומה: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/215.png[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480524][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]מיקום : גשר נאגט - דרך 24
כסף : 247 פ"ד
אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים כדי לרפא את באלטוי. אתה נכנס למבנה עם הגג האדום, ולאחר מכן, כשאתה מגיע אל דלפקה של האחות ג'וי, היא שואלת אותך למעשיך ואתה עונה לה. היא אומרת: "אה, הם. הבחורים האלה עומדים שם כבר ימים וחוסמים את הדרך צפונה. עד היום עוד לא היה אדם מספיק חזק או אם מספיק סבלנות כדי לסיים את האתגר שלהם ולהעיף אותם מכאן. משום מה יש לי תחושה שיש לך סיכוי. קח, זה עליי" היא אומרת ומביאה לך 1,000 פ"ד. "תשתמש בזה כדי לקנות במרכול שיקויי החזרת חיים שונים, כדי שתוכל לנצח אותם מהר יותר". אתה מסיים ויוצא, קופץ אל המרכול ורוכש 3 שיקויים בסיסיים ב900 פ"ד, מה שמשאיר לך 100 פ"ד לעצמך. אתה חוזר אל הגשר וממשיך ללכת עד המאמן השני. אתה מסכים לאתגר שלו והוא אומר:" אם כך, בוא נתחיל! סניזל, צא!" ומהפוקדור יוצא יצור דמוי אנוש שחור עם טפרים לבנים, נוצות זנב אדומות ונוצת ראש אדומה: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/215.png[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"הממ סניזל, פוקימון מעניין והוא גם מהמחוז שלי" אחשוב לעצמי.
"קדימה טוטודייל תורך תנעצי בסניזל מבט ולאחר מכן תשתמשי בזעם!" אורה עלייה.
-
*אתם יכולים להחליף פוקימונים באמצע קרב (אם זה לא היה ברור)
[COLOR="#0000FF"]*מקום : גשר נאגט - דרך 24
*כסף : 247 פ"ד
אתה מוציא את טוטודייל ואומר לה שזה תורה להילחם. אתה אומר לה מה לעשות. טוטודייל נועצת מבט נוקב בסניזל, אך נראה כי המבט לא משפיע עליו. לאחר מכן היא שורטת את סניזל. נראה שזעמה התגבר. המאמן שמולך אומר:" סניזל, זריזות!". סניזל מתרוצץ במהירות מצד לצד. נראה שכעת הוא יתקוף הרבהי ותר מהר מטוטודייל וכאילו הוא יוכל להתחמק מחלק ממתקפותיה
מה תעשה?
טוטודייל - 10/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480374][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*יש אפליקציה בטלפון לפוקדקס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה סורק את קורפיש עם אפליקציית הפוקדקס בטלפון החכם שלך. הטלפון מתחיל להגיד ברצף, כשעל המסך מתנגנת תמונה מסתובבת של קורפיש וציור שמראה שהוא סוג מים. הטלפון אומר: "מס' 196, קורפיש, הפוקימון הבריון. קורפיש תופס טרף עם הטפרים החדים שלו. אין לו העדפות כשזה נוגע לאוכל - הוא יאכל הכל. לפוקימון הזה אין שום בעיה לחיות במים מזוהמים". אתה סורק את הזירה. אתה עומד על גשר ממצופה בזהב טהור, שמצדו השמאלי נהר ומצדו הימני שביל עם שלוליות. אתה מוציא את באלטוי ואומר לו להשתמש בסחרור מהיר. באלטוי מסתחרר במהירות לעבר קורפיש ופוגע בו. האיש אומר :"קורפיש, קרן בועות!". קורפיש שולח זרם בועות עוצמתיות לעבר באלטוי, פוגע בו קשה עקב היותו סוג אדמה. היריב שלך מגניב חיוך.
מה תעשה?
באלטוי - 6/1[/COLOR]0
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מקווה שתאהב מה שיצא, הגרלתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מביט בפוקדורים במבט לא בטוח ומחילט לזרוק אותם. מהפוקדורים יוצאים מין יצור כוכב קטן ורוד עם בלורית ושתי פינות חומות, ויצור מושלג קטן עם זקיפי קרח על ראשו: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/712.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/173.png[/IMG]
ברנדון מחייך ואומר: פנסייג', צ'רובי, צאו!" ומהפוקדורים שלו יוצאים דובדבן קטן עם רגליים ופרצוף, וקוף צהבהב עם חלקים ירוקים בגופו ומין צמח דמוי ברוקולי על ראשו: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/511.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/420.png[/IMG]
ברנדון אומר:" צ'רובי, יד עוזרת לפנסייג'! פנסייג', שריטות זעם (Fury Swipes) על קלפה!" צ'רובי שולח קצת ארנגיה לפנסייג', ופנסייג' שורט בחוזקה את קלפה 4 פעמים, גורם לו נזק רב.
מה תעשה?
קלפה - 4/10
ברגמייט - 10/10[/COLOR][/QUOTE]
"קלפה השתמשי בשירה!" אקרא לפוקימונית הורודה "ופרגמייט נשיכה! על פאנסייג!"
-
[COLOR="#FF0000"]*קלפה זכר, ברגמייט נקבה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. קלפה שר בקולו הערב שיר ערש (...), שנודד לו לעבר צ'רובי וגורם לו להירדם. ברגמייט מזנקת לעבר פנסייג', נושכת אותו בחוזקה וגורמת לו נזק. האיש אומר:" פנסייג', שריטות זעם (Fury Swipes) על ברגמייט!". פנסייג' ניגש לעבר ברגמייט ושורט אותה פעמיים, גורם לה מעט נזק
מה תעשה?
קלפה - 4/10
ברגמייט - 6/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480542][B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*קלפה זכר, ברגמייט נקבה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. קלפה שר בקולו הערב שיר ערש (...), שנודד לו לעבר צ'רובי וגורם לו להירדם. ברגמייט מזנקת לעבר פנסייג', נושכת אותו בחוזקה וגורמת לו נזק. האיש אומר:" פנסייג', שריטות זעם (Fury Swipes) על ברגמייט!". פנסייג' ניגש לעבר ברגמייט ושורט אותה פעמיים, גורם לה מעט נזק
מה תעשה?
קלפה - 4/10
ברגמייט - 6/10[/COLOR][/QUOTE]
אני אמור לדעת לדעת את הכמות חיים שלהם?
~
"קלפה! מהר שירה לעבר פאנסייג׳ (זה אמור היה להשפיע על שניהם לא? או שזה רק על אחד מהפוקימונים?) ואז במהירות תשתמש בנשיקה מתוקה! ברגמייט נשיכה! היישר לעבר פאנסייג׳!
אם שניהם נרדמו המשיכו לתקוף חזיתית בנשיקות מתוקות ונשיכות!"
-
[COLOR="#FF0000"]*לא הוא פוגע רק באחד
*נשיקה מתוקה לא עושה נזק הוא מבלבל. אל תדאג עוד שנייה תהיה לו עוד מתקפה חוץ מלהיות Supporter
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. קלפה שר בקולו הערב לעבר פנסייג' וגורם גם לו להירדם. מיד לאחר מכן הוא ניגש לפנסייג', מנשק אותו בלחיו, ועושה את אותה פעולה עם צ'רובי. למרות שהם ישנים, שניהם נראים מסוחררים כאילו הם מבולבלים. מיד לאחר מכן ברגמייט מזנקת לעבר פנסייג', נושכת אותו בחוזקה. באותו רגע קלפה שולח כדור זוהר לעבר ברגמייט, ונראה שברגע הנשיכה, הוא מעתיק את היכולת הזו ואז הכדור הזוהר נפתח על קלפה. *מזל טוב! קלפה למד [B]חקיין[/B] (Copycat) ובאופן זמני [B]נשיכה[/B] (Bite)!!!* האיש נראה לחוץ. קלפה וברגמייט נושכים את צ'רובי ופנסייג' בחוזקה עד ששניהם מתעלפים. האיש, שנראה המום לחלוטין, אומר :"פנסייג', צ'רובי, חזרו! אקסגיוטור, צא!" ומהפוקדור יוצא עץ קוקוס ענקי עם שלושה ראשים ורגליים: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/103.png[/IMG]. "אקסגיוטור, תשתמש בריפוי (Heal) על ברגמייט וקלפה!". ברגמייט וקלפה מתרפאים לחלוטין *קלפה שכח איך להשתמש ב[B]נשיכה[/B]* "מתקפת הריפוי היא מתקפה מיוחדת שמרפאת לחלוטין את פוקימוניך, כולל האפקטים של חקיין. עכשיו, לעניינים היותר חשובים. מזל טוב! עברת את מבחן הקבלה לצוות אג'נטרה בזמן מרהיב! אחד הסיומים המהירים ביותר שהיו לנו, אם לא המהיר ביותר, בניצחון ששילב אסטרטגיה ומזל. כל הכבוד לך! אני ברנדון גרינליף, יליד סאנישור שבסינו, המייסד והראש המכהן של צוות אג'נטרה. כדי לסיים בטקס הקבלה יהיה עליך להשתגר ייחד איתי למקום נוסף. סמן לי כשתהיה מוכן ונשתגר הלאה".
מה תעשה?[/COLOR]