[QUOTE=itayQT;1494907]מזל שנגמר לי המלווה באוטו, אני מתכנן לנסוע לכינרת לחפש בוויזל.[/QUOTE]
חחחחח same
Printable View
[QUOTE=itayQT;1494907]מזל שנגמר לי המלווה באוטו, אני מתכנן לנסוע לכינרת לחפש בוויזל.[/QUOTE]
חחחחח same
ת'כלס בתור ישראלים אנחנו ברי מזל, יש לנו גם פוקימונים ימים, גם נחלים, גם אגמים, גם יערות, גם שדות, גם מדבריות, גם שלג וגם סביבה עירונית רגילה.
הדבר היחיד שחסר לנו זה הרי געש, אבל חוץ מזה יש לנו הרבה דברים שאין במקומות אחרים בעולם (יש מדינות שאין בהם ים או אין בהם מדבר)
פסדר אז נוסעים לאיטליה בשביל מאגבים
[QUOTE=YoRt3m;1495106]ת'כלס בתור ישראלים אנחנו ברי מזל, יש לנו גם פוקימונים ימים, גם נחלים, גם אגמים, גם יערות, גם שדות, גם מדבריות, גם שלג וגם סביבה עירונית רגילה.
הדבר היחיד שחסר לנו זה הרי געש, אבל חוץ מזה יש לנו הרבה דברים שאין במקומות אחרים בעולם (יש מדינות שאין בהם ים או אין בהם מדבר)[/QUOTE]
תחלס
אבל אני ממש ממש ממש אהבתי את הרעיון שלא כל הפוקימונים הם בהישג יד בשבילך
תארו לכם אתם נוסעים לחול ועל הדרך גם מופתעים מהפוקימונים שיש שם, זה כזה טוב!
הם גם אומרים שהם מתכננים משהו גדול להחלפות, מעניין מה זה יכול להיות
אה כן, ואני מקווה מאוד שזה יעבוד על אייפון 4 ><
[QUOTE=YoRt3m;1495106]ת'כלס בתור ישראלים אנחנו ברי מזל, יש לנו גם פוקימונים ימים, גם נחלים, גם אגמים, גם יערות, גם שדות, גם מדבריות, גם שלג וגם סביבה עירונית רגילה.
הדבר היחיד שחסר לנו זה הרי געש, אבל חוץ מזה יש לנו הרבה דברים שאין במקומות אחרים בעולם (יש מדינות שאין בהם ים או אין בהם מדבר)[/QUOTE]
כל זה בהנחה שישראל תיכלל במדינות שהפוקימון גו יעבוד, הלוואי.
[quote=itayqt;1495122]כל זה בהנחה שישראל תיכלל במדינות שהפוקימון גו יעבוד, הלוואי.[/quote]
*אהמ apk אהמ*
[QUOTE=BurstingBlitz;1495125]*אהמ apk אהמ*[/QUOTE]
*אהמ זה משחק מבוסס מיקום, אם הם לא יפעילו את זה בארץ שום apk לא יהיה שימושי עבורך אהמ*
אבל קשה לי להאמין שזה לא יהיה בארץ.
[QUOTE=YoRt3m;1495126]*אהמ זה משחק מבוסס מיקום, אם הם לא יפעילו את זה בארץ שום apk לא יהיה שימושי עבורך אהמ*
אבל קשה לי להאמין שזה לא יהיה בארץ.[/QUOTE]
אנחנו ישראלים, נמצא פתרון.
ingress של החברה שמפתחת את המשחק (שפועל על אותו עיקרון כמו GO) עובד בארץ, אז אני לא רואה למה שזה לא
[QUOTE=TheHeliolisk;1495140]ingress של החברה שמפתחת את המשחק (שפועל על אותו עיקרון כמו GO) עובד בארץ, אז אני לא רואה למה שזה לא[/QUOTE]
זהו חיפשתי מקור שרושם שהמשחק הקודם עובד בארץ ולא מצאתי אז טוב שאתה אומר
איך יהיה לנו את המעין-פוכדור החיצוני לפלאפון? זה הכרחי בכלל בשביל שלחק, או שאשכרה כל מי שרוצה לשחק יקנה כזה?
[QUOTE=סבא פנחס;1495219]איך יהיה לנו את המעין-פוכדור החיצוני לפלאפון? זה הכרחי בכלל בשביל שלחק, או שאשכרה כל מי שרוצה לשחק יקנה כזה?[/QUOTE]
אני חושב שזה יהיה מעין תוסף שמאפשר לך כל מני אופציות נוספות במשחק, זה לא יהיה הכרחי...
אני קורא כתבות והשערות וכו'
אבל הכי מעצבן אותי שיש היום את הטכנולוגיה ליצור משחק כזה עם מציאות מדומה וזה בטוח לא יקרה.
מה הבעיה לשים משקפיים ולראות את הפוקימונים? למה אני צריך לראות את הפוקימונים המסכנים במסך של הסמארטפון?
גם לזה נגיע.
רק עכשיו הבנתי שהמשחק יכיל רק את 151 הפוקימונים הראשונים מהדור הראשון בתור התחלה. אחר כך אולי יוספו הדור השני וכו'...