[QUOTE=totodile;1484958]נעלמתי לשבוע לאילת ואתה פתחת הישרדות 2 זה על גבול המעליב.[/QUOTE]
שמע במבט לאחור, אם הייתי פותח את זה שבוע-שבועיים אחרי יכל להיות הרבה יותר טוב ומאתגר
פתחתי את זה כשהתחילו ניצני החזרה
Printable View
[QUOTE=totodile;1484958]נעלמתי לשבוע לאילת ואתה פתחת הישרדות 2 זה על גבול המעליב.[/QUOTE]
שמע במבט לאחור, אם הייתי פותח את זה שבוע-שבועיים אחרי יכל להיות הרבה יותר טוב ומאתגר
פתחתי את זה כשהתחילו ניצני החזרה
[QUOTE=Ultron;1484960]שמע במבט לאחור, אם הייתי פותח את זה שבוע-שבועיים אחרי יכל להיות הרבה יותר טוב ומאתגר
פתחתי את זה כשהתחילו ניצני החזרה[/QUOTE]
עשו עליי מטריקס בגמר של עונה קודמת, רציתי להכנס עם תחושת נקמה.
[QUOTE=totodile;1484962]עשו עליי מטריקס בגמר של עונה קודמת, רציתי להכנס עם תחושת נקמה.[/QUOTE]
תמיד יש צ'אנס לעונה 3
[QUOTE=Ultron;1484964]תמיד יש צ'אנס לעונה 3[/QUOTE]
ונאמר אמן.
שאלום :)
עריכה: מה יורטם שינה תחתימה?! פחח לא מאמין
פקוקי מנשמע
[QUOTE=The Charetard;1484953]תע"ה על הפרסום[/QUOTE]
אין בעיה :)
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1484943]אז אולי תעשה שיהיה אפשר ללחוץ על המילים "נושאים חדשים" וזה יכניס אותך לדף עם רשימה של כל הנושאים החדשים
באמת שזאת הדרך היחידה שהייתי מנווט בפורום וזה מזה מסובך לי בלי זה
כאילו אני מבין שזה לא פרקטי לעשות את זה בשביל בן אדם אחד שמבקש, אבל אני בטוח שיש עוד כמה שחושבים ככה
חוץ מזה שאני בפורום 5 שנים וחצי ברצף, בחיים לא פרשתי או עזבתי או משהו כזה אז אני חושב שמגיע לי :nose_pick:[/QUOTE]
מעבר לידע שלי,
מה שאני כן יכול לעשות זה להוריד 2 שורות מה'הודעות אחרונות' ולהוסיף אותן ל-'נושאים אחרונים'.
[QUOTE=YoRt3m;1484932]אוג 10 לשרותכם[/QUOTE]
[IMG]http://i.imgur.com/iidDAuV.png[/IMG]
כרגיל, ברגע שאני מגיש בקשה לפתיחת משחק, מנהל חת"ם נעלם ולא נשמע יותר ממנו לעולם.
לא סתם אני יודע שאני מתבכיין בלי סיבה ועברו כולה פחות מ-12 שעות מאז הבקשה שלי (רובן בלילה) והוא אדם עסוק.
אבל עדיין. בא לי להתלונן בלי סיבה.
מישהו רוצה לפתור אותי מרקע ולאמץ אותו למ״ת שלו?
מקום שמור למ״ת שאני מכין מובטח [COLOR=#ffffff]אולי, נראה כבר[/COLOR]
חשבתי שנהייתי עיוור צבעים לרגע שהסתכלתי על המשתמש שלי
אביזי לא רוצה לשמוח לאיד אבל לי אישר שניה לפני שהוא הלך אז...
[IMG]http://i405.photobucket.com/albums/pp134/Jerry_Atrick/simpsons-haha.gif[/IMG]
[QUOTE=דניס זה אני;1484995]מישהו רוצה לפתור אותי מרקע ולאמץ אותו למ״ת שלו?
מקום שמור למ״ת שאני מכין מובטח [COLOR=#ffffff]אולי, נראה כבר[/COLOR][/QUOTE]
אולי
נראה כבר.
aw yis
ritsuka kun מחובר. האם זה יום המזל שלי??
[QUOTE=LordAbizi;1485004]aw yis
ritsuka kun מחובר. האם זה יום המזל שלי??[/QUOTE]
ייתכן מאוד