-
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר
--
[/I]המכשף שליווה אותך פנימה גם מלווה אותך החוצה מן הכישופייה. כשאתה בחוץ, אתה לוקח את אחת הפוקרשתות הריקות, פורש אותן ומקיף בהן את גאז. גאז קצת מופתע כשהקסם פועל, אך לא נראה שהוא נפגע מזה באיזשהי דרך, והקסם מכווץ אותו עד שהפוקרשת נסגרת. כעת גאז הוא אכן פוקימון שלך.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, פלאטיום, בוקר
--[/I]
אתה הולך אחרי המכשף, ומשתדל להביט בצדדים. קשה לראות הרבה בגלל החשיכה. לעתים ליד הנרות יש כל מיני מכשפים שיושבים עם ספרים ועושים משהו, אך אתם חולפים על פניהם במהרה וקשה להבין מה הם בדיוק עושים. לבסוף אתם מגיעים אל חדר בקצה הכישופייה שם יש מכשף אחר בגלימות סגולות, שהוא זקן יותר ואיכשהו מרשים יותר.
"רב מכשפים, ההפרעה ממקודם היה האדם הזה. הוא למעשה רוצה להיות מאמן ובא לקבל את תמיכתך." מסביר המכשף שליווה אותך.
"נסלח לך על הטעות שלך." אומר המכשף הזקן, "כעת, מה תרצה?"
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, בוקר
--
[/I]מגבי מתחיל לרדוף אחרי טימבור, והוא מהיר יותר. כשהוא מסיג את טימבור, הוא נוגח בו ופוגע. טימבור מנצל את הקרבה כדי להפיל את מגבי ארצה. הוא מנסה להמשיך לרוץ אל עבר הקרש שלו, אך מגבי תופס את הרגל שלו לפני שהוא מספיק להתרחק, וגם הוא נופל. טימבור מתחיל להתעייף.
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, פלירנציה, בוקר
--[/I]
"בני, אני רב מכשפים, אינני סוחר במידע. עליך להיות מעט ממוקד יותר. אני אנסה לעזור: האם יש לך פוקימון? זה משהו שאנו יכולים לסייע לך בו." אומר רב המכשפים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485912]
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, בוקר
--
[/I]מגבי מתחיל לרדוף אחרי טימבור, והוא מהיר יותר. כשהוא מסיג את טימבור, הוא נוגח בו ופוגע. טימבור מנצל את הקרבה כדי להפיל את מגבי ארצה. הוא מנסה להמשיך לרוץ אל עבר הקרש שלו, אך מגבי תופס את הרגל שלו לפני שהוא מספיק להתרחק, וגם הוא נופל. טימבור מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
'הטימבור הזה הלך להיות שלי בקרוב!' אחשוב לי בראש ואז אגיד למגבי " שינוי אסטרטגיה, קפוץ על האדמה הכי חזק שלך ונסה להרעיד את האדמה שעליה טימבור עומד, יש מצב שהרעידות יגרמו לו לזעזוע מוח, אחרי זה תפוס תקרס ותן לו מכה בראש שתעלף אותו".
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, בוקר
--
אתה מחליט לשמור על עירנות, ולהישאר על הדרך ולא לסטות לכיוון החוף. אתה מתקדם בשביל הסלול בדרך, כשמספר עצים נמצאים בשוליים, לא הרבה, האזור לא מאוד מיוער. אתה מבחין בתנועה. אתה נדרך ומחפש את המקור שלה. אחרי שאתה ממתין אתה רואה שזה שינקס שרץ מצד אחד של הדרך, חוצה אותה, ואל הצד השני (שלצורך העניין הוא הרחוק יותר מהחוף).
[/QUOTE]
"מעניין" אומר "הוא בטח ברח ממשהו, או מישהו" אחשוב בקול רם "אולי מההפצצות, עדיף לשמור מרחק" אסכם לבסוף ואמשיך בדרך
-
[B]לי[/B]
[I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, בוקר
[/I]לחשוב לפני שמחשבים. למה נראה לך שפוקימון ששוקל 20 קילוגרם יכול לעשות כזה הלם אם הוא יקפוץ על האדמה?
ואם אתה זוכר, אני לא משתמש בביטוי "פוקימון מתעלף".
--
מגבי קופץ במקום... אבל שום דבר לא יצא מזה. טימבור מנצל את חוסר התועלת של הקפיצות של מגבי כדי לקום ולהתקדם לקרש. מגבי מבין שזה חסר תועלת ורץ לעבר הקרש, עוקף את טימבור, ומרים אותה. הוא משתמש בה כדי לחבוט בטימבור. טימבור עוצר את הקרש עם היד שלו, מה שללא ספק מכאיב לו, אך למרות הכאב הוא תופס את הקרש ומושך אותה ממגבי, ומכה איתה בו חזרה.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, בוקר
--[/I]
אתה מחליט להתעלם משינקס, ומתקדם הלאה. אחרי הליכה מסויימת, אתה כבר לא רואה את בארק מאחוריך. בשלב מסויים, בצידי הדרך אתה רואה שלושה קרוגנקים הולכים בטור.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, בוקר
--
אתה מחליט להתעלם משינקס, ומתקדם הלאה. אחרי הליכה מסויימת, אתה כבר לא רואה את בארק מאחוריך. בשלב מסויים, בצידי הדרך אתה רואה שלושה קרוגנקים הולכים בטור[/QUOTE]
"זה קרוגאנק, נראה כמו שילוב של לחימה ורעל" אומר ואפתח את הפוקירשת של ארון "ארון קפוץ על אחד הקרוגאנקים, תנצל את המשקל הכבד שלך כדי לא לתת לו לזוז ואז תנשך אותו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1485922][B]לי[/B]
[/I]לחשוב לפני שמחשבים. למה נראה לך שפוקימון ששוקל 20 קילוגרם יכול לעשות כזה הלם אם הוא יקפוץ על האדמה?
ואם אתה זוכר, אני לא משתמש בביטוי "פוקימון מתעלף".
--
מגבי קופץ במקום... אבל שום דבר לא יצא מזה. טימבור מנצל את חוסר התועלת של הקפיצות של מגבי כדי לקום ולהתקדם לקרש. מגבי מבין שזה חסר תועלת ורץ לעבר הקרש, עוקף את טימבור, ומרים אותה. הוא משתמש בה כדי לחבוט בטימבור. טימבור עוצר את הקרש עם היד שלו, מה שללא ספק מכאיב לו, אך למרות הכאב הוא תופס את הקרש ומושך אותה ממגבי, ומכה איתה בו חזרה.
[/QUOTE]
צודק
-------
אומר למגבי" יאלה דחוף אותו בפעם האחרונה , ונראה לי שזה יספיק לנו ". לאחר שמגבי ידחוף את טימבור אזרוק את אחד הפוקירשת שיש לי בתקווה לתפוס את טימבור.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485912][B]
[B]אלון
--[/I]
אתה הולך אחרי המכשף, ומשתדל להביט בצדדים. קשה לראות הרבה בגלל החשיכה. לעתים ליד הנרות יש כל מיני מכשפים שיושבים עם ספרים ועושים משהו, אך אתם חולפים על פניהם במהרה וקשה להבין מה הם בדיוק עושים. לבסוף אתם מגיעים אל חדר בקצה הכישופייה שם יש מכשף אחר בגלימות סגולות, שהוא זקן יותר ואיכשהו מרשים יותר.
"רב מכשפים, ההפרעה ממקודם היה האדם הזה. הוא למעשה רוצה להיות מאמן ובא לקבל את תמיכתך." מסביר המכשף שליווה אותך.
"נסלח לך על הטעות שלך." אומר המכשף הזקן, "כעת, מה תרצה?".[/QUOTE]
״כאמור, את התמיכה שלך אדוני״ אומר בשקט
״הייתי רוצה לקבל פוקימון משלי, ופוקרשת. זה אפשרי? עליי לעשות משהו על מנת לקבל אותם?״ אשאל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485912][B]
[B]דור
--[/I]
"בני, אני רב מכשפים, אינני סוחר במידע. עליך להיות מעט ממוקד יותר. אני אנסה לעזור: האם יש לך פוקימון? זה משהו שאנו יכולים לסייע לך בו." אומר רב המכשפים.[/QUOTE]
"לא רב המכשפים, אין לי פוקימון" אומר לו, מעט במבוכה.
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'ארלוגם, בוקר
[/I]--
אתה מוציא את ארון מהפוקרשת שלו ומוסר לו את ההוראות. ארון מתחיל לרדוף אחרי השיירה, ותוקף את הקרוגאנק האחרון בשיירה. השניים הראשונים נבהלים ובורחים משם. תחילה ארון מצליח לרתק את קרוגאנק לקרקע עם המשקל שלו, ולנשוך אותו, אך מכיוון שקרוגאנק קצת יותר גדול פיזית מארון, קרוגאנק בסופו של דבר מצליח להזדחל מארון, ולהיעמד לקרב.
[B]לי[/B]
--[/I]
מגבי וטימבור דוחפים זה את זה, ולאחר מכן מגבי מתרחק מטימבור. אתה זורק פוקרשת אל טימבור. הפוקרשת פוגעת בטימבור ונוחתת על ידו. שום דבר לא קורה. טימבור מניף את הקרש שלו ומנפץ את הפוקרשת. אך לא נראה כאילו יש לו יותר מדי כוח ללכת לשום מקום כבר בשלב הזה.
[B]אלון
[/I]--
"אנחנו נוכל לספק לך פוקימון וכמה פוקרשתות. אנחנו עושים את זה מרצון טוב, כך שאינך חייב לנו דבר. האם יש לך רעיון קונקרטי לפוקימון שאתה רוצה?" שואל אותך רב המכשפים.
[B]דור[/B]
[I]יום ראשון, פלירנציה, בוקר
--[/I]
"אז אנחנו יכולים לסייע לך בזה. יש פוקימון קונקרטי שאתה רוצה? אין לנו את כל הפוקימונים ביקום, אבל יש לנו מגוון די רחב." מסביר רב המכשפים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486126][B]
[B]דור[/B]
[I]יום ראשון, פלירנציה, בוקר
--[/I]
"אז אנחנו יכולים לסייע לך בזה. יש פוקימון קונקרטי שאתה רוצה? אין לנו את כל הפוקימונים ביקום, אבל יש לנו מגוון די רחב." מסביר רב המכשפים.[/QUOTE]
"אני לא יודע. סולוסיס, אולי?" אשאל אותו, כשאיזכר באחד הפוקימונים המעטים שאני מכיר את שמו
-
[QUOTE]
לוקאס
יום ראשון, דרך בארק-צ'ארלוגם, בוקר
--
אתה מוציא את ארון מהפוקרשת שלו ומוסר לו את ההוראות. ארון מתחיל לרדוף אחרי השיירה, ותוקף את הקרוגאנק האחרון בשיירה. השניים הראשונים נבהלים ובורחים משם. תחילה ארון מצליח לרתק את קרוגאנק לקרקע עם המשקל שלו, ולנשוך אותו, אך מכיוון שקרוגאנק קצת יותר גדול פיזית מארון, קרוגאנק בסופו של דבר מצליח להזדחל מארון, ולהיעמד לקרב.
[/QUOTE]
"ארון תשמור על עמדתך אם הוא תוקף תנשך אותו באיבר שהוא תוקף אותך איתו" אומר בציפיה למהלך הבא של קרוגאנק
-
[B]דור
--[/I]
"כן, כזה יש לנו. המתן." אומר רב המכשפים, ומתחיל למלמל מילים במהירות. אינך מבין מילה ממה שהוא אומר, אך אתה חשש רטט מסויים באוויר. הרטט מתגבר, וכשרב המכשפים מסיים לדבר, יש הבזק של אור חזק לידו, והרטט חולף. בידיו יש כעת כמה פוקרשתות. "הנה, יש כאן פוקרשת של סולוסיס, ושלוש פוקרשתות נוספות, ריקות. אני מאחל לך דרך צלחה." הוא מושיט לך את החפצים.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, בוקר
--[/I]
ארון נדרך במקומו ומחכה. קרוגאנק מתקרב לארון ומנסה לסטור לו עם אחת מזרועותיו. ארון מצליח לתפוס את הזרוע הזו עם פיו ונושך אותה. קרוגאנק עובר לסטור לארון עם זרועו השנייה, ואת זה לארון קשה לחסום. קרוגאנק פוגע בארון כמה פעמים עד שארון משחרר את קרוגאנק, וקרוגאנק מתרחק מעט מארון.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486126]
[B]לי[/B]
--[/I]
מגבי וטימבור דוחפים זה את זה, ולאחר מכן מגבי מתרחק מטימבור. אתה זורק פוקרשת אל טימבור. הפוקרשת פוגעת בטימבור ונוחתת על ידו. שום דבר לא קורה. טימבור מניף את הקרש שלו ומנפץ את הפוקרשת. אך לא נראה כאילו יש לו יותר מדי כוח ללכת לשום מקום כבר בשלב הזה.
[/QUOTE]
אני ניגש אל טימבור עם חיוך רחב על פניי אתכופף אליו ואומר לו " מה דעתך להצטרף לצוות שלי, אתה ראית עד כמה אני והוא חזקים לא? ". אני אוציא עוד פוקרשת בתקווה שהפעם טימבור יסכים להיכנס אליה מרצונו החופשי.
-
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס-טיום, בוקר
[/I]אני חושב שאתה מפספס איזשהו פרט בנוגע לאיך פוקרשת עובדת... לא אמורים לזרוק פוקרשתות, זה למה הקודמת נכשלה. תקרא שוב את הקטע הזה...
--
טימבור לא כל כך מגיב לשאלה שלך. הוא בוהה בפוקרשת שלך, אבל לא כל כך ברור מההתנהגות שלו מה דעתו עליה. הוא עדיין די מותש.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486143][B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס-טיום, בוקר
[/I]אני חושב שאתה מפספס איזשהו פרט בנוגע לאיך פוקרשת עובדת... לא אמורים לזרוק פוקרשתות, זה למה הקודמת נכשלה. תקרא שוב את הקטע הזה...
--
טימבור לא כל כך מגיב לשאלה שלך. הוא בוהה בפוקרשת שלך, אבל לא כל כך ברור מההתנהגות שלו מה דעתו עליה. הוא עדיין די מותש.[/QUOTE]
עכשיו נראה לי שהבנתי
---------
אני פותח את הפוקרדת שהרגע הוצאתי מן הכיס שלי, מתקדם עוד קצת לעבר טימבוr וכשאני קרוב אליו, אעטוף את כל כולו בפוקרשת ומהר מאוד אסגור ואקווה שהפעם טימבור ילכד כראוי.