אני חושבת שבכלל הכל יתפתח ואש יהפוך לאבא ויהיו לו ילדים והוא ילמד אותם הכל על פוקימון
Printable View
אני חושבת שבכלל הכל יתפתח ואש יהפוך לאבא ויהיו לו ילדים והוא ילמד אותם הכל על פוקימון
[quote][i]Originally posted by דומינומי[/i]@Mar 27 2009, 09:51 PM
[b] אני חושבת שבכלל הכל יתפתח ואש יהפוך לאבא ויהיו לו ילדים והוא ילמד אותם הכל על פוקימון [/b][/quote]
אני חושב כמוך
[quote][i]Originally posted by דומינומי[/i]@Mar 27 2009, 10:51 PM
[b] אני חושבת שבכלל הכל יתפתח ואש יהפוך לאבא ויהיו לו ילדים והוא ילמד אותם הכל על פוקימון [/b][/quote]
אין סיכוי שזה יקרה וגם אם כן זה יהיה דבילי והכל ידרדר
לפי דעתי, אם אש באמת הבן של ג'ובאני, אז הוא יגלה את זה בפרק האחרון אחרון של פוקימון.
יש לכם פה השערות ממש מופרחות ולא הגיוניות! אולי זה נושא השערות אבל שיהיה הגיוני לא סתם לזרוק השערות ומחשבות...
מה שכתבתי לא הגיוני?!
האמת שהנושא הזה הוא לא רק לדברים שאנחנו חושבים שיקרה אלא גם לדברים שאנחנו מצפים או רוצים שיקרה.
אני חושב שמוריסון(היריב של אש מהואן)ואש יפגשו שוב קצת אחרי המכון האחרון(כמו שהיה בהואן)
[quote][i]Originally posted by SpAMER-MaN[/i]@Apr 3 2009, 09:47 PM
[b] אני חושב שמוריסון(היריב של אש מהואן)ואש יפגשו שוב קצת אחרי המכון האחרון(כמו שהיה בהואן) [/b][/quote]
על מה אתה מדבר? הרי בהואן אש לא פגש אף אחד מהיריבים שהיו לו בג'וטו בין המכון האחרון לליגה.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Apr 3 2009, 10:57 PM
[b] על מה אתה מדבר? הרי בהואן אש לא פגש אף אחד מהיריבים שהיו לו בג'וטו בין המכון האחרון לליגה. [/b][/quote]
בטח שכן,את מוריסוןO.O"
ואני לא מדבר על האריסון,אני מדבר על מוריסון.
זו השערה בגדר הזיה:
צוות רוקט (הראשיים (ג'סי, ג'יימס, מיאו)) הופך לצוות גאלקטיק?
לא ההגיוני נכון?
למרות שפעם צוות גאלקטיק גייס אותם.
אתה לא יכול פשוט לזרוק השערות לאוויר צריך שיהיה בסיס לעניין....
אתה לא יכול להגיד שאש הוא כנראה הבן של ג'יובאני~!
האמת, שדווקא יש (בערך... סוג של...) בסיס לקטע על ג'יובאני ואש, זו שמועה מאוד עתיקה ונפוצה.
לפי דעתי אני חושב שסיום העונה של פוקימון בכללי זה שאש כבר אבא והוא מספר לילדים שלו את הסיפור של המסע שלו וכאילו אנחנו רואים מה קורה לו במסע
אש לא גדל אף פעם ואתה פתאום שם אותו כאבא?!