-
[b]ג׳ואי -[/b]
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם וואייט וכריס. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות פיקאצ׳ו ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳כריס׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה וואייט שכנראה מצא את דרכו לחדר שלו. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
[b]אביזי -[/b]
אתה מחליט לאשר את ההצתוותות ואתם ניגשים לדפני להודיע לה כי החלטתם להיות ביחד. אתה מוכן להשבע שדפני קראה מתוך הטופס את השם ויולט אך מחליט שלא לתת לכך מדי חשיבות. אתם מקבלים מפתחות לדירה שלכם, על מחזיק המפתחות חקוקה תמונה של ספוינק.
"אז אנחנו צוות... ספוינק?" שאלה היקארי באכזבה. "למה לא פוקימון מתוק כמו קלפה או טוגפי? הו נו, מה זה משנה, אני עייפה מדי להתלונן."
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם היקארי ושון. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות ספוינק ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר שון וחלץ את מגפיו הכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳שון׳. "אני מניחה שללכת לישון עכשיו זה לא רעיון רע בכלל." מאשרת היקארי. "אבל בבוקר אנחנו נצטרך להרוויח כסף כדי למלא את הדירה קצת." נשמע קולה מתרחק
אתה שומע עוד דלת נסגרת, שכנראה שהיקארי מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
[b]אלון -[/b]
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם איקון וסול. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות בלבאזור ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אוי ואבוי איזה צרה." אמרה סול בעצב והתיישבה על הספה בכבדות. "הדירה ממש ריקה, אנחנו צריכים לקנות המון דברים.הנה הלך הכסף שלנו."
"כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." אמר איקון. הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳איקון׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו סול שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת. "לילה טוב אלון." מודיעה לך סול.
אתה ממהר ללכת לישון ואתה מכוון את השעון, ועד מהרה נרדם.
בוקר. אתה ממהר לקפוץ מהמיטה למשמע השעון ואתה מזדרז להתארגן. אתה שומע מבעד לדלת חדרך כי איקון וסול כבר ערים.
אתה יוצא לאחר שהתלבשת ורואה כי איקון מסדר את הראסטות שלו וסול שתתה תה צמחים שהשיגה באופן מסתורי. בסלון שכבה לה סקיטי על הספה השחורה.
-
[QUOTE=The Charmander;1492623]
[B]אביזי -[/B]
אתה מחליט לאשר את ההצתוותות ואתם ניגשים לדפני להודיע לה כי החלטתם להיות ביחד. אתה מוכן להשבע שדפני קראה מתוך הטופס את השם ויולט אך מחליט שלא לתת לכך מדי חשיבות. אתם מקבלים מפתחות לדירה שלכם, על מחזיק המפתחות חקוקה תמונה של ספוינק.
"אז אנחנו צוות... ספוינק?" שאלה היקארי באכזבה. "למה לא פוקימון מתוק כמו קלפה או טוגפי? הו נו, מה זה משנה, אני עייפה מדי להתלונן."
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם היקארי ושון. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות ספוינק ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר שון וחלץ את מגפיו הכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳שון׳. "אני מניחה שללכת לישון עכשיו זה לא רעיון רע בכלל." מאשרת היקארי. "אבל בבוקר אנחנו נצטרך להרוויח כסף כדי למלא את הדירה קצת." נשמע קולה מתרחק
אתה שומע עוד דלת נסגרת, שכנראה שהיקארי מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
.[/QUOTE]
'ספויינק , אה? טוב היה יכול להיות יותר גרוע' אני אחשוב לעצמי ואז אהרהר בזה שהשמות שלנו מצאו את עצמם על הדלתות כבר כשהגענו שזה ממש מוזר, אבל אולי לא כל כך בהינתן הטכנולוגיה. לאחר מכן אני שוב אזכר בעניין המוזר הזה עם השם שלה שהוא גם היקארי וגם ויולט בו זמנית, ואחליט שזה מצריך מעקב טוב יותר. אז אני אבין שאני עייף מדי בשביל כל הזבל הזה, ואלך לישון, ואשים שעון מעורר על 0614.
-
[QUOTE=The Charmander;1492623][B]ג׳ואי -[/B]
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם וואייט וכריס. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות פיקאצ׳ו ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳כריס׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה וואייט שכנראה מצא את דרכו לחדר שלו. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.[/QUOTE]
השעה מאוחרת, ולכן אכנס לחדר השלישי ואלך לישון. אשוטט במפקדה כבר מחר.
-
[B]אביזי -[/B]
אתה מכוון את שעון המעורר ועד מהרה אתה נרדם. קשה להאמין עד כמה מעייף היה אתמול, אחרי הכל היית באותו מקום כל הערב. לוקח לך זמן לגלות היכן אתה נמצא אך עד מהרה אתה נזכר ומתארגן. אתה יוצא מהחדר ומגלה את היקארי יושבת על הרצפה ועושה מדיטציה בזמן ששון פשוט צפה בה בצורה מטרידה למדי.
"אחי, בוא הנה מהר!" הוא מסמל לך ואתה ניגש אליו מיד "אחי צדקת, הבוקר היא החליטה שקוראים לה ויולט והיא מכחישה כל קשה בינה לבין השם היקארי. "פריקית אמיתית אחי! זה פגז!"
בזמן שהוא מלחשש לך היקארי מביטה בך ואומרת "בוקר טוב!" מביטה בך ומחכה לתשובה.
ג׳ואי -
אתה מחליט ללכת לחדר שלך, על דלתו רשום ג׳ואי באותיות זית. אתה נכנס פנימה וזורק את עצמך על המיטה ופשוט נרדם.
בוקר.
אתה מתעורר לקול שירה מצמררת. אתה ממהר לצאת מהחדר ומגלה שכריס עובד על יכולות השירה שלו. בסריקה מהירה אתה רואה שהשירותים תפוסים. וואייט נמצא שם והריח חוגג.
-
[QUOTE=The Charmander;1492626]
ג׳ואי -
אתה מחליט ללכת לחדר שלך, על דלתו רשום ג׳ואי באותיות זית. אתה נכנס פנימה וזורק את עצמך על המיטה ופשוט נרדם.
בוקר.
אתה מתעורר לקול שירה מצמררת. אתה ממהר לצאת מהחדר ומגלה שכריס עובד על יכולות השירה שלו. בסריקה מהירה אתה רואה שהשירותים תפוסים. וואייט נמצא שם והריח חוגג.[/QUOTE]
אז למה היה רשום לו איקון על הדלת ם.ם
--
״סעמק״ אמלמל ״איזה כיף״
אתלבש ואצא מהחדר להסתובב, מתרחק מהתענוג שהאוזניים והאף שלי חוו בבוקר
-
[QUOTE=The Charmander;1492626][B]אביזי -[/B]
אתה מכוון את שעון המעורר ועד מהרה אתה נרדם. קשה להאמין עד כמה מעייף היה אתמול, אחרי הכל היית באותו מקום כל הערב. לוקח לך זמן לגלות היכן אתה נמצא אך עד מהרה אתה נזכר ומתארגן. אתה יוצא מהחדר ומגלה את היקארי יושבת על הרצפה ועושה מדיטציה בזמן ששון פשוט צפה בה בצורה מטרידה למדי.
"אחי, בוא הנה מהר!" הוא מסמל לך ואתה ניגש אליו מיד "אחי צדקת, הבוקר היא החליטה שקוראים לה ויולט והיא מכחישה כל קשה בינה לבין השם היקארי. "פריקית אמיתית אחי! זה פגז!"
בזמן שהוא מלחשש לך היקארי מביטה בך ואומרת "בוקר טוב!" מביטה בך ומחכה לתשובה.
[/QUOTE]
פיצלתי את התגובה שלי לשניים, בהתאם למהות של "המזון המתחדש" שכתוב שיש בדף הרשומים.
--
"בואנוס דיוס." אענה להם, ואחליט לעת עתה להתעלם מהמוזרות בשמות. אני פשוט אנסה לאסוף מספיק תצפיות כדי לנסות להסיק לבד מה העניין. (ו/או לקרוא את התשובה בדף הראשי..., אבל בוא נניח שאני לא יודע את זה עדיין) "טוב כדאי יהיה ללכת לבדוק אילו משימות אנחנו יכולים ללכת לעשות, אבל לפני זה אני מניח שיהיה כדאי אם נאכל משהו."
אם יש את המזון המתחדש:
אני אוציא את המזון המתחדש ואוכל קצת ממנו.
אם אין את המזון המתחדש:
" פה אין שום דבר, אז אולי יש משהו למטה. למישהו יש רעיון טוב יותר?"
-
[QUOTE=The Charmander;1492608][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -[/B]
[COLOR=#b22222][B]טיילר -[/B]
"אני אשמח להצתוות אליך. אבל אם לא אכפת לך אני כבר הסכמתי לעוד מישהו שכנראה גם מחפש צלע שלישית ברגע זה, בוא ונספר לו עליך?"
אתם חוצים את האולם ורואים בחור ובחורה מתקרבים לעברכם.
"סטיב, מצאתי מישהי מתאימה!" קרא בחור גבוה יחסית, שרירי למראה שמן הסתם שמר על כושר גופני גבוה. הוא סידר את השיער שלו בקוצים בלונדיניים מסודרים ולבש גופייה לגופו. הנערה איתו היתה נמוכת קומה ומבויישת.
"אבל מייקל, גם אני מצאתי מישהו מתאים, טיילר פה, התחברנו נורא ואני הייתי רוצה שיהיה איתנו. מה נעשה?" שאל סטיב והביט בך.
"זה דווקא די פשוט." אמר מייקל, "תילחמו בניכם, זה שינצח יצטרף לצוות שלנו. מה דעתך טיילר?"
[/COLOR]
?"[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"קרב?" אני שואל, "כן!" אני אומר בנחרצות. "זה נשמע מעולה". אני לוקח מספר צעדים אחורה, ואומר לעצמי "אני חייב לעשות את זה, חייב לנצח את הקרב הראשון כאן"
-
[QUOTE]טי ג׳יי -
אתה ממהר להציג את עצמך בפני הבחור הנמוך והוא מסתובב ולוחץ את ידך. "הולה צ׳יקו, אני שמח על ההצעה. אני דרגה מעליכם אך בדיוק עזבתי את הצוות שלי ואני מחפש צוות חדש. זאת ממש הצעה שעוזרת לי מואחיטו אז תודה גראסיאס. אני חושב שיש לנו צוות חדש, אז כדאי שתאסוף את המפתחות לדירה שלנו! דפני מחזיקה בהן."
אתה ממהר לעבר דפני שמביאה לך מפתחות ועליהן מחזיק מפתחות עם סמל ברור של צ׳ימצ׳אר. "אז זה השם של הצוות שלנו? מויל ביאן!" קרא הבחור הספרדי באושר רב. "למה שלא נלך לדירה לישון, מחר נוכל לקחת משימה חדשה."
[/QUOTE]
"צוות צ'ימצ'אר? נשמע מעולה!" אומר בשמחה ואתקרב לדפני ולבחור השני. "נזכרתי שלא שאלתי עדיין לשמך," אומר לבחור ואתקדם איתו ועם דפני לדירה.
-
[QUOTE=The Charmander;1492608][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][B]
[COLOR=#ff3399][B]פטריק -[/B]
"אני צריכה עוד חבר או חברה בצוות. אולי הבחורה הנמוך שמה?" אומרת לך פלורנס וממהרת להציע את הצעתה לבחורה נמוכת קומה שנראית נסערת למדי. אתה מתקרב לעברן והן משוחחות בחיוך, היא מוכנה להצטרף לצוות. "מה דעתך?" שואלת פלורנס. "מטריד אותך שיש לך שני בנות בקבוצה הזה?"[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
זה עומד להיות מעניין
~~~~~~~~~~~~~
"לא, אני אסתדר" אומר לה. 'אולי לא האופציה הראשונה שלי, אבל אני בטוח שיהיה אפשר להפיק מזה תועלת'. "ועכשיו, כשיש לנו צוות, מה צריך לעשות?" אשאל את פלורנס. 'אוח, אני שונא להרגיש חסר אונים! זה פשוט כל כך לא מתאים לי! דבר ראשון על הבוקר אני אגלה את כל מה שאני צריך לדעת ואפילו יותר'.
-
[QUOTE=The Charmander;1492608][FONT=tahoma][COLOR=#4b0082]
[/COLOR]
[COLOR=#0066cc][B]תומאס -[/B]
"למה שנעשה שטויות?" שאל אנדי בבילבול והיקארי נתנה לו כף שטות. היא התיישבה מולו והחל לקשקש איתו ולצחוק בקול בזמן שאתה הלכת להצהיר על כך שיש לך צוות. דפני מביאה לך £90 ומפתחות לדירה עם מחזיק מפתחות שעליו מצוייר סקווירטל. אתה מסיק מכך שזהו שם הצוות שלכם, כי דפני אמרה שככה אתם נקראים מהיום, אתה ממהר לצוות שלך ואנדי הצהיר כי מאוחר ועליו ללכת לישון מיד. "אני מסכימה לך לישון," אמרה זואי "אבל מחר על הבוקר הולכים לבחור משימה, ברור?[/COLOR][COLOR=#ff3399][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"מקובל" אני אומר לזואי ולאנדי "קדימה, בואו נלך. אני מת לראות איזו דירה הם נתנו לנו כאן" אני מוסיף ולוקח את כל החפצים שלי. אחרי שאנחנו מגיעים לדירה אני בוחר חדר לעצמי כמה שיותר קרוב למקלחת ולשירותים, לכל מקרה ;}. אני גם מחלק בנינו את הכסף שלא יתלוננו "אז אנחנו צוות סקווירטל, אה?" אני אומר להם בחיוך ומביט בפוכדור שלו. אני מחליט להוציא אותו החוצה על מנת להכיר אותו יותר טוב.
-
[QUOTE=The Charmander;1492623][b]ג׳ואי -[/b]
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם וואייט וכריס. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות פיקאצ׳ו ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳כריס׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה וואייט שכנראה מצא את דרכו לחדר שלו. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
[b]אביזי -[/b]
[b]אלון -[/b]
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם איקון וסול. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות בלבאזור ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אוי ואבוי איזה צרה." אמרה סול בעצב והתיישבה על הספה בכבדות. "הדירה ממש ריקה, אנחנו צריכים לקנות המון דברים.הנה הלך הכסף שלנו."
"כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." אמר איקון. הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳איקון׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו סול שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת. "לילה טוב אלון." מודיעה לך סול.
אתה ממהר ללכת לישון ואתה מכוון את השעון, ועד מהרה נרדם.
בוקר. אתה ממהר לקפוץ מהמיטה למשמע השעון ואתה מזדרז להתארגן. אתה שומע מבעד לדלת חדרך כי איקון וסול כבר ערים.
אתה יוצא לאחר שהתלבשת ורואה כי איקון מסדר את הראסטות שלו וסול שתתה תה צמחים שהשיגה באופן מסתורי. בסלון שכבה לה סקיטי על הספה השחורה.[/QUOTE]
"שלום לך קטנצ׳יק״ אומר ואגרד מאחורי ראשו של סקיטי. ״אז מה נשמע חברה? מוכנים ליום מלא הרפתקאות?״ אשאל אותם ואחפש בתיק או בדירה דבר מה לאכול. במידה ואין אציע להם לרדת למטה.
--
יש עליי את הפוקימון או לאאאא?
-
חברים, לשאלתכם החוזרת אומר: כן. יש לכם את הפוקימון שלכם איתכם כבר. אני אעדכן את המתקפות שלהם בתוך הפרופיל שלכם כבר היום, בנתיים אני אכתוב את זה בהמשכונים כשתרצו להילחם אם בכלל. כרגע אתם צריכים להתרכז בבחירת משימה. כולכם מלבד איתי כמובן שכרגע עוד נלחם על הצוות שלו.
ג׳ואי -
למי כתוב איקון על הדלת? חח
-
אתה מוצא לנכון לשוטט ברחבי הקומה השניה ורואה כי מרבית החדרים סגורים מלבד חדרי הניקוי. מהקולות אתה מסיק שאנשים פשוט מתעוררים ותארגנים ליום של פעילות. אתה עומד להניח שאין הרבה מה לעשות בקומה הזאת שלפתע אתה יוצא מהאיזור של הדרגה שלך ונכנס לאיזור שאתה לא מכיר. אתה מבחין בדלת שנשכחה פתוחה, שאר הדלתות היו נעולות. עצם העובדה שהיה שקט העיד שאין שם איש.
על הדלת היה חרוט פידג׳יוט. אתה מביט מסביב ורואה שאיש לא יבחין בך כרגע אם תתגנב פנימה...
אביזי -
אתה מחליט להתעסק עם דברים חשובים יותר כמו לארוז אוכל למשימה הראשונה ולאכול ארוחת בוקר. אתה באמת מבחין בחבילה גדולה ליד הדלת שעליה כתוב שבסוף השבוע צריך לשלם לצרכניה £75 לשבוע. אתה רואה שקיבלת לחם ביצים בשר חלב וכל מה שתצטרך למחייה. יש שם מספיק לשלושה אנשים. יש שם גם אוכל לפוקימונים. אתה מבחין בזובאט מעופף בדירה שלכם בעוד פיפלאפ קטן שכב בשעמום על הספה ואכל אוכל הציועד לפוקימונים. מסתבר שויולט הביאה לו הבוקר על אף שהיקארי כבר הביאה לו מוקדם יותר, אז הוא פשוט זכה למנה כפולה.
"תגיד, אין לך איזה פוקימון להאכיל?" שאלה אותך ויולט בקול מעט תקיף אך עדיין חייכה. אתה נזכר בפיצ׳ו שהיה רעב מאד והוא ניגש לאכול. שלושה גרגירי מזון לפוקימוני חשמל הספיקו לו לצנוח על גבו ולישון.
"ויולט?" שאל שון בפיזור נפש, הוא היה יחף. "איפה שמת את המגפיים שלי אתמול בלילה?"
"אני לא נגעתי במגפיים המפחידות האלו שלך שון. זה בטח היה אביזי..."
"היא משוגעת." מסמל לך שון באצבע סביב הרקה. "אני מוכן להשבע שלקחת את המגפים אתמול בלילה כשעוד קראת לעצמך היקארי.
~באם~
"מה קרה?" שאל שון ורץ לעבר המטבחון. ויולט הפילה כנראה כוס בטעות. "זה היה בטעות, אני כזאת כלמזית!" ענתה בפיזור והרימה את שברי הזכוכיות.
טיילר -
אתה מחליט להיענות לאתגר, אתם יוצאים אל מחוץ לאולם רק כדי לגלות שהגשם משתולל בטירוף. הבחורה הנמוכה מחייכת לעברך ומחליטה לפשוט מעליה את השמלה האלגנטית, חושפת גוף בכושר מלא, בבגד ים כאילו היה זה שלהי אוגוסט. "לי אין בעיה להילחם בגשם הזה." אמרה בפשטות. [url]https://youtu.be/EJQlWjlmsJA[/url]
מייקל מסתכל עליך לראות מה דעתך בעניין, התילחם מולה בגשם? היא מוציאה פוקדור ומנשקת אותו, שולחת אותו לאויר וקוראה, "מיאו, בוא לעזרתי!" פוקימון חתולי נעמד על ידה, מוכן לקרב.
השעון שלך מתחיל לבהוק ומראה לך את מתקפותיו של של גיבל [אעדכן כשאהיה מול מחשב]: זעם דרקון, נשיכה, סופת חול ונגיחת ברזל.
טי ג׳יי -
אתם עולים במדרגות לקומה השנייה יחד עם והבחור הקטן צוחק לו. "קוראים לי צ׳יקו אמיגו, אנחנו אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות צ׳ימצ׳אר ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "ככה זה תמיד, אנחנו צריכים לקבל משלוח מחר בבוקר ולשלם עליו 75 לירות.יש בפנים כל מה שצריך וזה מסובסד לגילדה. אני איצור איתם קשר הלילה בשבילנו." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳צ׳יקו׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו ספרינג שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
פטריק -
אתם מחליטים להצתוות. פלורנס מציגה בפניך את לולה (אצרף אותה לדף הדמויות הערב בלי נדר.) בחורה נמוכה עם שיער כחול שמשום מה היתה רטובה לחלוטין. אתם מתקרבים לעבר דפני ומודיעים כי אתם צוות. אתם מקבלים מפתחות לדירה שלכם ועל מלזיק המפתחות חרוטה דמותה של באנירי.
"צוות באנירי! סה מאניפיק!" קוראת פלורנס בהתרגשות.
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם פלורנס ולולה. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמורה להיות באנירי ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אתה מצהיר ומתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זזה לישון בחדר שלי."
אומרת לולה. היא קמה ונכנסת לחדר שעל דלתה היה כתוב באותיות זהב ׳לולה׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה פלורנס שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
תומאס -
נרגש, אתה מוציא את סקווירטל. הוא מחבק אותך בהתלהבות והשעון שלך מספק לך מידע אודותיו. הוא יודע דחיפה, בועות נענוע זנב וקרן קרח.
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם זואי ואנדי. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות סקווירטל ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר אנדי והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳אנדי׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו זואי שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת סקווירטל מפהק בכבדות.
אלון -
אתה מחפש דבר מה לאכול ורואה להפתעתך שהדירה מלאה בכל טוב. "הגיע משלוח של אוכל לבני אדם ופוקימונים. ארזתי לכולנו אוכל לדרך." אמרה סול. "אגב עלינו לשלם 75 לירות על זה פעם בשבוע. אם נחלק את זה בנינו זה לא יהיה כל כך גרוע. הסתכלתי אגב על לוח המשימות וראיתי הרבה משימות מעניינות. מה דעתכם ללכת לשם יחד?" אמר סול, כולה מאורגנת לצאת, עדיין לובשת בגדים מסורתיים של סין.
-
[QUOTE=The Charmander;1492738]חברים, לשאלתכם החוזרת אומר: כן. יש לכם את הפוקימון שלכם איתכם כבר. אני אעדכן את המתקפות שלהם בתוך הפרופיל שלכם כבר היום, בנתיים אני אכתוב את זה בהמשכונים כשתרצו להילחם אם בכלל. כרגע אתם צריכים להתרכז בבחירת משימה. כולכם מלבד איתי כמובן שכרגע עוד נלחם על הצוות שלו.
אלון -
אתה מחפש דבר מה לאכול ורואה להפתעתך שהדירה מלאה בכל טוב. "הגיע משלוח של אוכל לבני אדם ופוקימונים. ארזתי לכולנו אוכל לדרך." אמרה סול. "אגב עלינו לשלם 75 לירות על זה פעם בשבוע. אם נחלק את זה בנינו זה לא יהיה כל כך גרוע. הסתכלתי אגב על לוח המשימות וראיתי הרבה משימות מעניינות. מה דעתכם ללכת לשם יחד?" אמר סול, כולה מאורגנת לצאת, עדיין לובשת בגדים מסורתיים של סין.[/QUOTE]
״כן כמובן״ אומר, תוך כדי שאני מחפש את הפוכדור בכיסי. ״צא!״ אקרא לשותפי, ואחייך לעברו. ״בוקר טוב! מה שלומך צ׳ספין?״ אשאך אותו בדרכי ללוח
-
[QUOTE=The Charmander;1492738]חברים, לשאלתכם החוזרת אומר: כן. יש לכם את הפוקימון שלכם איתכם כבר. אני אעדכן את המתקפות שלהם בתוך הפרופיל שלכם כבר היום, בנתיים אני אכתוב את זה בהמשכונים כשתרצו להילחם אם בכלל. כרגע אתם צריכים להתרכז בבחירת משימה. כולכם מלבד איתי כמובן שכרגע עוד נלחם על הצוות שלו.
ג׳ואי -
למי כתוב איקון על הדלת? חח
-
אתה מוצא לנכון לשוטט ברחבי הקומה השניה ורואה כי מרבית החדרים סגורים מלבד חדרי הניקוי. מהקולות אתה מסיק שאנשים פשוט מתעוררים ותארגנים ליום של פעילות. אתה עומד להניח שאין הרבה מה לעשות בקומה הזאת שלפתע אתה יוצא מהאיזור של הדרגה שלך ונכנס לאיזור שאתה לא מכיר. אתה מבחין בדלת שנשכחה פתוחה, שאר הדלתות היו נעולות. עצם העובדה שהיה שקט העיד שאין שם איש.
על הדלת היה חרוט פידג׳יוט. אתה מביט מסביב ורואה שאיש לא יבחין בך כרגע אם תתגנב פנימה...
[/QUOTE]
כריס נראלי
לא אמרת שתוסיף אנשים?
התכוונת אלי או אל איתיqt?
--
אפתח את הדלת ׳יאי, סוף סוף אפשר להסתובב׳
׳רחוק מהנודניקים׳ אביט פנימה בזהירות, פותח את הדלת לאט לאט כדי שלא תרעיד במקרה ומישהו בחדר.
אסגור את הדלת בשקט אחריי ואביט מה יש בחדר
-
[QUOTE=The Charmander;1492738]
אביזי -
אתה מחליט להתעסק עם דברים חשובים יותר כמו לארוז אוכל למשימה הראשונה ולאכול ארוחת בוקר. אתה באמת מבחין בחבילה גדולה ליד הדלת שעליה כתוב שבסוף השבוע צריך לשלם לצרכניה £75 לשבוע. אתה רואה שקיבלת לחם ביצים בשר חלב וכל מה שתצטרך למחייה. יש שם מספיק לשלושה אנשים. יש שם גם אוכל לפוקימונים. אתה מבחין בזובאט מעופף בדירה שלכם בעוד פיפלאפ קטן שכב בשעמום על הספה ואכל אוכל הציועד לפוקימונים. מסתבר שויולט הביאה לו הבוקר על אף שהיקארי כבר הביאה לו מוקדם יותר, אז הוא פשוט זכה למנה כפולה.
"תגיד, אין לך איזה פוקימון להאכיל?" שאלה אותך ויולט בקול מעט תקיף אך עדיין חייכה. אתה נזכר בפיצ׳ו שהיה רעב מאד והוא ניגש לאכול. שלושה גרגירי מזון לפוקימוני חשמל הספיקו לו לצנוח על גבו ולישון.
"ויולט?" שאל שון בפיזור נפש, הוא היה יחף. "איפה שמת את המגפיים שלי אתמול בלילה?"
"אני לא נגעתי במגפיים המפחידות האלו שלך שון. זה בטח היה אביזי..."
"היא משוגעת." מסמל לך שון באצבע סביב הרקה. "אני מוכן להשבע שלקחת את המגפים אתמול בלילה כשעוד קראת לעצמך היקארי.
~באם~
"מה קרה?" שאל שון ורץ לעבר המטבחון. ויולט הפילה כנראה כוס בטעות. "זה היה בטעות, אני כזאת כלמזית!" ענתה בפיזור והרימה את שברי הזכוכיות.
[/QUOTE]
אני אקח את שון לרגע הצידה.
"כן, אני מסכים איתך שיש פה בעיה. אבל כל עוד זה רק קצת לא נוח אז בוא נתעלם מזה. אם זה יהפוך לבעיה רצינית נצטרך איכשהו להתייחס לזה, אבל בינתיים בוא נסבול את זה." אציע לו. ואז אפנה אליה. "נו לא נורא. תאספי את זה ובואו נהיה כבר מוכנים ללכת לבדוק אילו משימות יש. אנחנו כבר בחוב של 75 פונטים."