-
[COLOR=#0000ff][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]~~~
"סינדקוויל, תשתמש בגחלת ותוך כדי תסתובב במקום ככה שהגחלת תעוף לכל הכיוונים ותגע בשניהם. אחרי זה תשתמש במסך עשן ותעשה את אותו הדבר עם הגחלת" את פוקדת על סינדקוויל. הגחלת מצליחה לפגוע בשני הסנטרטים שנדחקים אחורה. בשל סחרחורת שסינדקוויל קיבל שניהם מצליחים לשרוט אותו למרות הפגיעה הלא פשוטה בהם. סינדקוויל לא מוותר ומוסיף לסחרחורת של עצמו אבל הפעם כל האזור סמיך בשל מסך העשן הכבד של סינדקוויל. מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#ff0000][RIGHT][B]מייק-[/B]
"לא שידוע לי, לא הבחנתי במשהו מוזר בדרך לפה. חוץ מזה, הגענו למקום כל כך סבוך שאני בעצמי הפסקתי לעקוב אחריי." אתה אומר ומנסה להצחיק אותה, היא רק מחייכת קלות. "את מוכנה להציג את עצמך סוף סוף? את הרי זורקת משפטים לאוויר על אבי ועכשיו על זה שאת הכרת אותי בגיל 10 למרות שזה מוזר כי בגיל 10 הייתי בבית... רגע, את טיפלת בי כשהייתי חולה?! בגיל 10 הייתי בבית חולים ורק בגיל 11 השתחררתי בחזרה ללימודים בבית ספר, ואת לבושה כמו אחות, זאת אומרת שאני צודק?" אתה שואל אותה בנימה מופתעת ולא מאמינה. הבחורה מניחה את התיק שלה ווינאזור מתקרבת לצד הבחורה ואילו בלבזור חוזר לחיקך. "מאיפה להתחיל..מייק. אני אהיה ישירה" הבחורה מתחילה. "אני נציגה של הממשלה. אנחנו נבחרנו לבחור נערים שיוכלו לעזור לנו להביס את הצוותים ששוב משתלטים לאט לאט על מקומות ואזרחים חפים מפשע בעיר שלנו. לשאלתך כן, אני טיפלתי בך. קוראים לי ג'קלין ואני דוקטורית בהתמחות לפרופסור, מתמחה במחלות פוקימונים. אתה נבחרת. ואתה צריך לשמור על סודיות המשימה הזאת באופן מוחלט. צוות רוקט לא כמו שהיה פעם והוא חזק יותר מאי פעם. הוא רוקם תוכנית מסוכנת עם שאר הצוותים מהמחוזות. יש עוד כמוך אבל הם נמצאים במחוזות האחרים של העולם שלנו. אני רשמית קצינת המבחן שלך. אני כאן לכל שאלה. אני האמא והאבא שלך במסע הזה. לא תמיד אהיה זמינה, אבל אני מבטיחה לחזור אליך ככל שאוכל. הבנת הכל עד עכשיו? אפשר להמשיך?" ג'קלין שואלת אותך בקול רציני וברור. קולה הנינוח משדר עוצמה וביטחון. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499324][COLOR=#0000ff][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]~~~
"סינדקוויל, תשתמש בגחלת ותוך כדי תסתובב במקום ככה שהגחלת תעוף לכל הכיוונים ותגע בשניהם. אחרי זה תשתמש במסך עשן ותעשה את אותו הדבר עם הגחלת" את פוקדת על סינדקוויל. הגחלת מצליחה לפגוע בשני הסנטרטים שנדחקים אחורה. בשל סחרחורת שסינדקוויל קיבל שניהם מצליחים לשרוט אותו למרות הפגיעה הלא פשוטה בהם. סינדקוויל לא מוותר ומוסיף לסחרחורת של עצמו אבל הפעם כל האזור סמיך בשל מסך העשן הכבד של סינדקוויל. מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
"לא שידוע לי, לא הבחנתי במשהו מוזר בדרך לפה. חוץ מזה, הגענו למקום כל כך סבוך שאני בעצמי הפסקתי לעקוב אחריי." אתה אומר ומנסה להצחיק אותה, היא רק מחייכת קלות. "את מוכנה להציג את עצמך סוף סוף? את הרי זורקת משפטים לאוויר על אבי ועכשיו על זה שאת הכרת אותי בגיל 10 למרות שזה מוזר כי בגיל 10 הייתי בבית... רגע, את טיפלת בי כשהייתי חולה?! בגיל 10 הייתי בבית חולים ורק בגיל 11 השתחררתי בחזרה ללימודים בבית ספר, ואת לבושה כמו אחות, זאת אומרת שאני צודק?" אתה שואל אותה בנימה מופתעת ולא מאמינה. הבחורה מניחה את התיק שלה ווינאזור מתקרבת לצד הבחורה ואילו בלבזור חוזר לחיקך. "מאיפה להתחיל..מייק. אני אהיה ישירה" הבחורה מתחילה. "אני נציגה של הממשלה. אנחנו נבחרנו לבחור נערים שיוכלו לעזור לנו להביס את הצוותים ששוב משתלטים לאט לאט על מקומות ואזרחים חפים מפשע בעיר שלנו. לשאלתך כן, אני טיפלתי בך. קוראים לי ג'קלין ואני דוקטורית בהתמחות לפרופסור, מתמחה במחלות פוקימונים. אתה נבחרת. ואתה צריך לשמור על סודיות המשימה הזאת באופן מוחלט. צוות רוקט לא כמו שהיה פעם והוא חזק יותר מאי פעם. הוא רוקם תוכנית מסוכנת עם שאר הצוותים מהמחוזות. יש עוד כמוך אבל הם נמצאים במחוזות האחרים של העולם שלנו. אני רשמית קצינת המבחן שלך. אני כאן לכל שאלה. אני האמא והאבא שלך במסע הזה. לא תמיד אהיה זמינה, אבל אני מבטיחה לחזור אליך ככל שאוכל. הבנת הכל עד עכשיו? אפשר להמשיך?" ג'קלין שואלת אותך בקול רציני וברור. קולה הנינוח משדר עוצמה וביטחון. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
"כן... תמשיכי" אבקש ממנה. "ההורים שלי יודעים מכל הסיפור הזה? אני הנציג היחיד במחוז הזה? למה חברתם דווקא אותי? מה זאת אומרת קצינת מבחן?" אזרוק שאלות לעברה בתקווה לקבל תשובות.
-
[QUOTE=Sharpedo;1499324][COLOR=#0000ff][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]~~~
אופס לא ראיתי שהגבת חח
~~
סינדקוויל, תנצל את העשן ותתגנב בשקט אל עבר הסנטרט הראשון שאתה מוצא, ותשתמש בבלימה עליו! אחרי זה, תשתמש בגחלת שוב לכיוונים שמהם אתה שומע את הסנטרטים זזים!" הורה לסינדקוויל. 'אולי מסך עשן לא הייתה האופצייה הכי טובה..' אחשוב במוחי, בוחנת את הזירה.
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"כן... תמשיכי" אתה משיב לג'קלין ושואל אותה את מגוון השאלות שלך. "ראשית. ההורים שלך לא יודעים שום דבר. ועדיף שזה יישאר ככה. אי אפשר לדעת מה יקרה עם הסודות שתיחשף אליהם. אתה היחיד בכל קנטו כן. דווקא אתה נבחרת כי היכולות הקוגנטיביות והפיזיות שלך נבחרו לטובות ביותר, בנוסף למבחן אישיות ואינטילגנציה מורחב מאוד. תפקידי כקצינת מבחן זה להעביר לך את כל המשימות שאנחנו נעשה חלק ביחד וחלק לחוד. עליי לעזור לך ולשמור עליך בריא ושלם, לעזור לך במשימות שלך ואתה כאן לספר לי על כל מה שמתרחש. בנוסף להכל יהיו לך אימוני לחימה שימשיכו את מה שלמדת לפני המסע. ושם תצטרך להילחם בי. מצטערת על המכות, חשבתי שתילחם כבר עכשיו" ג'קלין מסיימת להסביר ומוציאה מהתיק השחור שלה ספרון שחור ועט שחור. "זה היומן שלך. אתה תרשום פה דיווח על כל משהו חשוד שתראה, מידע על האימונים והשיעורים שאעביר לך ובמיוחד על המשימות שלנו. עליך להמשיך להתקדם לערים הבאות. כי יש לנו מבצע מאוד נרחב ששנינו נצא אליו (האיוונט) הוא קשור בניסויים. אתה רושם?" ג'קלין מביטה בך בעיניים בוחנות. מחכה לתשובתך. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]גרייס-[/B]
"סינדקוויל, תנצל את העשן ותתגנב בשקט אל עבר הסנטרט הראשון שאתה מוצא, ותשתמש בבלימה עליו! אחרי זה, תשתמש בגחלת שוב לכיוונים שמהם אתה שומע את הסנטרטים זזים!" את מורה לסינדקוויל וחושבת שמסך העשן לא הייתה האופציה הטובה ביותר. ראייתו בעשן מצוינת ולכן סינדקוויל מוצא את הסנטרט ובולם אותו בחוזקה ומעלף אותו. לאחר מספר גחלות ובלימות מעלף את השני. "סינדקוויל!" סינדקוויל קורא ואש בוערת פורצת מגבו, את מבינה שהוא מרוצה מעצמו. מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR]
-
[/color][/right][color=#0000cd][right][b]גרייס-[/b]
"סינדקוויל, תנצל את העשן ותתגנב בשקט אל עבר הסנטרט הראשון שאתה מוצא, ותשתמש בבלימה עליו! אחרי זה, תשתמש בגחלת שוב לכיוונים שמהם אתה שומע את הסנטרטים זזים!" את מורה לסינדקוויל וחושבת שמסך העשן לא הייתה האופציה הטובה ביותר. ראייתו בעשן מצוינת ולכן סינדקוויל מוצא את הסנטרט ובולם אותו בחוזקה ומעלף אותו. לאחר מספר גחלות ובלימות מעלף את השני. "סינדקוויל!" סינדקוויל קורא ואש בוערת פורצת מגבו, את מבינה שהוא מרוצה מעצמו. מה תעשי?[/right][/color][/quote]
"כל הכבוד סינדקוויל!" אצעק לו בהתלהבות וארוץ לחבק אותו, נזהרת לו לגעת באש בגב שלו. לאחר מכן, אשלוף פוקדור מהתיק שלי ואזרוק אותו על אחד הסנטרטים בתקווה שהוא יילכד. לאחר מכן, ארים את הפוקדור וארים שוב את סינדקויל כדי שנוכל להמשיך במסע שלנו. לאחר כשעה אעצור ואוציא את סנטרנט מהפוקדור שלו "היי סנטרנט! אני גרייסי, ואנחנו שותפים עכשיו! מה דעתכם לנוח קצת?" אשאל ואתיישב. אוציא אוכל לכולם ואוכל גם בעצמי.
-
[COLOR=#0000ff][B]גרייס-[/B]
סנטרט?! טוב נו :)
[RIGHT]"כל הכבוד סינדקוויל!" את צועקת בהתלהבות ומחבקת בזהירות את סינדקוויל שהאש מגבו כבר נכבתה. את זורקת פוכדור על הסנטרט לא לפני שסינדקוויל מצביע לך על הסנטרט הראשון שפגשתם, הנחמדה יותר. הפוכדור נזרק ומתנדנד מספר פעמים עד שלבסוף נעצר. תפסת סנטרט! את משחררת את סנטרט החוצה שלא כל כך מבינה מה קורה עד שאת מדברת איתה. "היי סנטרנט! אני גרייסי, ואנחנו שותפים עכשיו! מה דעתכם לנוח קצת?" היא מהנהנת בחיוב ושלושתכם אוכלים בנועם על הדשא הירוק והנעים. סינדקוויל וסנטרט משחקים בתופסת וסנטרט מראה מהירות מרשימה. מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499335][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"כן... תמשיכי" אתה משיב לג'קלין ושואל אותה את מגוון השאלות שלך. "ראשית. ההורים שלך לא יודעים שום דבר. ועדיף שזה יישאר ככה. אי אפשר לדעת מה יקרה עם הסודות שתיחשף אליהם. אתה היחיד בכל קנטו כן. דווקא אתה נבחרת כי היכולות הקוגנטיביות והפיזיות שלך נבחרו לטובות ביותר, בנוסף למבחן אישיות ואינטילגנציה מורחב מאוד. תפקידי כקצינת מבחן זה להעביר לך את כל המשימות שאנחנו נעשה חלק ביחד וחלק לחוד. עליי לעזור לך ולשמור עליך בריא ושלם, לעזור לך במשימות שלך ואתה כאן לספר לי על כל מה שמתרחש. בנוסף להכל יהיו לך אימוני לחימה שימשיכו את מה שלמדת לפני המסע. ושם תצטרך להילחם בי. מצטערת על המכות, חשבתי שתילחם כבר עכשיו" ג'קלין מסיימת להסביר ומוציאה מהתיק השחור שלה ספרון שחור ועט שחור. "זה היומן שלך. אתה תרשום פה דיווח על כל משהו חשוד שתראה, מידע על האימונים והשיעורים שאעביר לך ובמיוחד על המשימות שלנו. עליך להמשיך להתקדם לערים הבאות. כי יש לנו מבצע מאוד נרחב ששנינו נצא אליו (האיוונט) הוא קשור בניסויים. אתה רושם?" ג'קלין מביטה בך בעיניים בוחנות. מחכה לתשובתך. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]גרייס-[/B]
"סינדקוויל, תנצל את העשן ותתגנב בשקט אל עבר הסנטרט הראשון שאתה מוצא, ותשתמש בבלימה עליו! אחרי זה, תשתמש בגחלת שוב לכיוונים שמהם אתה שומע את הסנטרטים זזים!" את מורה לסינדקוויל וחושבת שמסך העשן לא הייתה האופציה הטובה ביותר. ראייתו בעשן מצוינת ולכן סינדקוויל מוצא את הסנטרט ובולם אותו בחוזקה ומעלף אותו. לאחר מספר גחלות ובלימות מעלף את השני. "סינדקוויל!" סינדקוויל קורא ואש בוערת פורצת מגבו, את מבינה שהוא מרוצה מעצמו. מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
"כן כן אני רושם" אצא מההלם ואתחיל לרשום כל פרט שאמרה. "מה אני אמור לעשות עכשיו אז? להתקדם כרגיל לעיר ורידיאן?" אשאל אותה. 'וחשבתי שאצא למסע רגיל...' אתהה לעצמי.
-
[QUOTE=Sharpedo;1499340][COLOR=#0000ff][B]גרייס-[/B]
סנטרט?! טוב נו :)
[RIGHT]"כל הכבוד סינדקוויל!" את צועקת בהתלהבות ומחבקת בזהירות את סינדקוויל שהאש מגבו כבר נכבתה. את זורקת פוכדור על הסנטרט לא לפני שסינדקוויל מצביע לך על הסנטרט הראשון שפגשתם, הנחמדה יותר. הפוכדור נזרק ומתנדנד מספר פעמים עד שלבסוף נעצר. תפסת סנטרט! את משחררת את סנטרט החוצה שלא כל כך מבינה מה קורה עד שאת מדברת איתה. "היי סנטרנט! אני גרייסי, ואנחנו שותפים עכשיו! מה דעתכם לנוח קצת?" היא מהנהנת בחיוב ושלושתכם אוכלים בנועם על הדשא הירוק והנעים. סינדקוויל וסנטרט משחקים בתופסת וסנטרט מראה מהירות מרשימה. מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
אתן להם לשחק עוד כרבע שעה ואז אקרא להם אליי.
"טוב, סינדקוויל לא נמצא בפוקדור-מה דעתך גם להישאר מחוץ לפוקדור?" אשאל את סנטרט. לאחר שהיא תענה אקום ואודיע להם שממשיכים בדרך, אתחיל ללכת ואסרוק את הסביבה שלי תוך כדי.
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"כן כן אני רושם" אתה ממהר לענות בזריזות ולהישמע רציני. "אני צריכה שתגיע כמה שיותר מהר לעיר פיוטר, לעיר המכון הראשון שלך. תקפיד על להתאמן. ותנסה לתפוס פוקימונים. כאלו שיועילו לך. אם יהיו מספיק טובים נוכל לקחת אותם איתנו אבל הסיכויים לכך מאוד קטנים. המשימה נועדה לחשוף בסיס אימוני של צוות רוקט שעל פי מקורות מודיעין סמויים תוכניתו של גיאובני ליצור שיבוטים נוספים כמו מיוטו יצאה לדרך, ויש ברשותם מוטציית פוקימון. פרטים בהמשך" ג'קלין מדקלמת את הטקסט ואתה כותב הכל בריכוז. אתה מהרהר על המסע שלך כשג'קלין מהנהנת לאישור השאלה, "כן. תתקדם ליער ורידיאן ומשם לפיוטר, אולי תספיק לעבור את המכון. בפיוטר נעשה שיעור הגנה עצמית ולימוד כללי. אני בטוחה שבלבזור יעזור לך. הוא ירש את הגנים הטובים של פלאוור" ג'קלין משחררת חיוך ומחזירה את פלאוור לפוכדור לא לפני שהיא מושיטה את אחת הגפנים שלה כדי ללטף את פרצופו של בלבזור. "להתראות מייק. סודיות זה הסוד החשוב ביותר" ג'קלין אומרת שוב ומשחררת פוקימון ציפור גדול ועולה על גבו ועפה מהמקום. אתה אפילו לא מספיק לסרוק אותו. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]גרייס-[/B]
סנטרט עונה באישור. וברבע השעה שהקצבת ההיכרות בין סינדקוויל לסנטרט נעשית כל כך טובה עד שאת כמעט שוכחת שהם בכלל רבו בפעם הראשונה שהתראו. לאחר המנוחה אתם מחליטים להמשיך בדרך. הדרך די קצרה ומלבד שני מאמנים שנלחמים בינהם אין כל כך הרבה. מבלי להרגיש ולהניד אפאף הגעתם לעיר צ'ריגוב. עיר קטנה אך יפה. עם חוף ים. את יכולה להמשיך לדרך 30 ולהתאמן או להישאר קצת בעיר. מה תעשי? [/RIGHT][/COLOR][COLOR=#ff0000][RIGHT][/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499316][COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]"טרטוויג, אתה יכול! תגלגל הצידה מהעץ! השתמש בעלי תער בטווח של 180 מעלות! פגע בכל השדה סביבך, כדי שלא יוכלו להתחמק!" אתה פוקד על טרטוויג. טרטוויג נפגע באופן לא קל אבל ממהר לקום. מניף את ראשו ומשגר מטח עצום של עלים. שני הבידופים לא יכולים להגיב ונפגעים מכל העלים. אחר הבידופים ברח והשני נשאר. טרטוויג לא מוותר ולאחר שספג מהבדיוף עוד מתקפת בלימה הוא תוקף בבלימה משלו וגורם לבידוף השני לברוח. "טרטוויג!" טרטוויג קורא בביטחון. לפתע. בלי שום משהו שיבשר על כך. הבעתו של טרטוויג משתנה, והוא מתחיל לרוץ לכיוון ההפוך מהעיר סאנג'ם. מתרחק ממך. מה תעשה?
[/QUOTE]
אעקוב אחריו באנחה קלה, עד שאקלוט שהכיוון ההפוך מהעיר סנד'גם הוא אגם וריטי, ואז אחייך קלות. 'אולי טרטוויג הזה כבר יודע מה הוא עושה. אני אזכה להתאמן קצת איתו שם' אחשוב וארוץ אחריו, אנסה לתפוס אותו בדרך.
-
[/right][/color][color=#0000cd][right][b]גרייס-[/b]
סנטרט עונה באישור. וברבע השעה שהקצבת ההיכרות בין סינדקוויל לסנטרט נעשית כל כך טובה עד שאת כמעט שוכחת שהם בכלל רבו בפעם הראשונה שהתראו. לאחר המנוחה אתם מחליטים להמשיך בדרך. הדרך די קצרה ומלבד שני מאמנים שנלחמים בינהם אין כל כך הרבה. מבלי להרגיש ולהניד אפאף הגעתם לעיר צ'ריגוב. עיר קטנה אך יפה. עם חוף ים. את יכולה להמשיך לדרך 30 ולהתאמן או להישאר קצת בעיר. מה תעשי? [/right][/color][color=#ff0000][right][/right][/color][/quote]
חח אני עושה עוד דברים תוך כדי, בגלל זה אני לא ישר מגיבה
ולכדתי את סנטרט כי הוא חמווד
כל פוקימון חמוד חייב להיתפס
~~~
"מה דעתכם על להתאמן קצת על חוף הים? אולי נמצא גם פוקימון מים על הדרך" אציע לפוקימונים שלי. דבר ראשון אלך איתם למרכז הפוקימונים ואז ארד אל חוף הים. "אוקיי, סינדקוויל אני רוצה שתנסה להשתמש בגחלת על האוויר, וכל פעם תחזק אותה קצת יותר, תנסה ככה שהגחלים ישתלבו אחד עם השני" אומר לסינדקוויל. "סנטרט, החול פה ממש רך אז קל לחפור בתוכו-תנסה לחפור בעזרת הטפרים שלך בחול, ולצאת ליד סינדקוויל" הורה לו. אצפה בהם מתאמנים ותוך כדי אסרוק את החוף כדי לחפש פוקימונים.
-
[COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
אתה עוקב אחרי טרטוויג הבורח עד לפתח עצים סבוך. אתה עובר לאט ובזהירות עד שאתה מגיע לפתח אגם יפייפה וכחול. "אגם וריאטי" אתה ממלמל לעצמיך. הערפל מעט מכביד על הראייה שלך אבל אתה מצליח לראות פוקימון אחד עומד ליד שפת המים [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/407.gif[/IMG] טרטוויג עומד ליד הפוקימון ומרחרח אותו. הפוקימון מושיט את ידי הפרחים שלו ומוציא מהן אבקה ורדרדה שמשכרת את טרטוויג וגורמת לו להיות חולמני. ולהשתטח על הקרקע. "היי מה אתה-" אתה מתחיל להגיד כשלפתע מרפק חזק מפיל אותך על הקרקע. קיבלת מכה בראש ואתה לא מבין מה התרחש. עד שקול עבה ושקול מאחוריך פונה אליך. "תילחם בי. למדת להילחם בעצמיך לא?" אתה מאוד לחוץ. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
בקטנה הכל טוב :)
[RIGHT]"מה דעתכם על להתאמן קצת על חוף הים? אולי נמצא גם פוקימון מים על הדרך" את מציעה ושני הפוקימונים שלך נענים בחיוב. הליכה קצרצרה מובילה אתכם לחוף הים. המתרחצים הרבים ומספר דייגים הנמצאים במקום מושכים את תשומת הלב שלך. "בלי חכה, לא תוכלי ללכוד שום פוקימון מים. אפילו לא את אלה שמסוגלים לעלות לים. יש יותר מדי אנשים כאן והם מפחדים" דעת הדייג מבאסת אותך אבל את עדיין לא מוותרת על אימון. לאחר חצי שעה של אימונים סינדקוויל שיפר באופן ניכר את הגחלת שלו. היא נהייתה יותר גדולה אך זה גרם לו לעייפות רבה. מנגד סנטרט הבינה את העניין יחסית מהר, וכבר הצליחה ללמוד חפירה! מאמנת שצפתה בך מעוניינת מאוד להילחם בך. "קרב זוגי!" היא מוסיפה. מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499343][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"כן כן אני רושם" אתה ממהר לענות בזריזות ולהישמע רציני. "אני צריכה שתגיע כמה שיותר מהר לעיר פיוטר, לעיר המכון הראשון שלך. תקפיד על להתאמן. ותנסה לתפוס פוקימונים. כאלו שיועילו לך. אם יהיו מספיק טובים נוכל לקחת אותם איתנו אבל הסיכויים לכך מאוד קטנים. המשימה נועדה לחשוף בסיס אימוני של צוות רוקט שעל פי מקורות מודיעין סמויים תוכניתו של גיאובני ליצור שיבוטים נוספים כמו מיוטו יצאה לדרך, ויש ברשותם מוטציית פוקימון. פרטים בהמשך" ג'קלין מדקלמת את הטקסט ואתה כותב הכל בריכוז. אתה מהרהר על המסע שלך כשג'קלין מהנהנת לאישור השאלה, "כן. תתקדם ליער ורידיאן ומשם לפיוטר, אולי תספיק לעבור את המכון. בפיוטר נעשה שיעור הגנה עצמית ולימוד כללי. אני בטוחה שבלבזור יעזור לך. הוא ירש את הגנים הטובים של פלאוור" ג'קלין משחררת חיוך ומחזירה את פלאוור לפוכדור לא לפני שהיא מושיטה את אחת הגפנים שלה כדי ללטף את פרצופו של בלבזור. "להתראות מייק. סודיות זה הסוד החשוב ביותר" ג'קלין אומרת שוב ומשחררת פוקימון ציפור גדול ועולה על גבו ועפה מהמקום. אתה אפילו לא מספיק לסרוק אותו. מה תעשה?
סנטרט עונה באישור. וברבע השעה שהקצבת ההיכרות בין סינדקוויל לסנטרט נעשית כל כך טובה עד שאת כמעט שוכחת שהם בכלל רבו בפעם הראשונה שהתראו. לאחר המנוחה אתם מחליטים להמשיך בדרך. הדרך די קצרה ומלבד שני מאמנים שנלחמים בינהם אין כל כך הרבה. מבלי להרגיש ולהניד אפאף הגעתם לעיר צ'ריגוב. עיר קטנה אך יפה. עם חוף ים. את יכולה להמשיך לדרך 30 ולהתאמן או להישאר קצת בעיר. מה תעשי? [/RIGHT][/COLOR][COLOR=#ff0000][RIGHT][/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
"אז נשארנו שוב רק אתה ואני בלבאזור, מקווה ששמחת לפגוש את אמא שלך." 'וואו איזו משימה, ועוד על מאמן כמוני מתחיל הם בונים.. זה לא הולך להיות פשוט.' "קדימה בלבאזור, בוא נלך לחפש לנו שותפים חדשים לצוות! אבל קודם כל, בוא נצא מהיער הזה." ואנסה להלהיב אותו בקריאה הזו.
-
[color=#0000cd][b]גרייס-[/b]
בקטנה הכל טוב :)
[right]"מה דעתכם על להתאמן קצת על חוף הים? אולי נמצא גם פוקימון מים על הדרך" את מציעה ושני הפוקימונים שלך נענים בחיוב. הליכה קצרצרה מובילה אתכם לחוף הים. המתרחצים הרבים ומספר דייגים הנמצאים במקום מושכים את תשומת הלב שלך. "בלי חכה, לא תוכלי ללכוד שום פוקימון מים. אפילו לא את אלה שמסוגלים לעלות לים. יש יותר מדי אנשים כאן והם מפחדים" דעת הדייג מבאסת אותך אבל את עדיין לא מוותרת על אימון. לאחר חצי שעה של אימונים סינדקוויל שיפר באופן ניכר את הגחלת שלו. היא נהייתה יותר גדולה אך זה גרם לו לעייפות רבה. מנגד סנטרט הבינה את העניין יחסית מהר, וכבר הצליחה ללמוד חפירה! מאמנת שצפתה בך מעוניינת מאוד להילחם בך. "קרב זוגי!" היא מוסיפה. מה תעשי?[/right][/color][/quote]
"כל הכבוד לשניכם!" אחמיא להם. אתחיל לחוש מעט מבויישת שוב לנוכח הנערה שאני לא מכירה. "אממ..א..אני אשמח. א..אני רק מקווה שסינדקוויל לא.. עייף מידי" אומר בגמגום ואביט בסינדקוויל כדי לקבל את אישורו. אם הוא מסכים להילחם אומר "אני גרייסי... נעים להכיר" ואחכה שסינקוויל וסנטרט יתמקמו לקרב.
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-
[/B][RIGHT]"אז נשארנו שוב רק אתה ואני בלבאזור, מקווה ששמחת לפגוש את אמא שלך."אתה אומר לבלבזור שנראה מאושר מאוד. אתם יוצאים מהיער ומגיעים לעיר ורידיאן! יש בפניכם מספר אפשרויות:
-לטייל בעיר
-להמשיך ליער ורידיאן שם יש פוקימונים שונים.
מה תעשה?
את מחמיאה לשניהם והם נראים מסופקים מאוד. הנערה שניגשת אלייך נראית מחויכת ומוציאה כבר את שני הפוקימונים שלה. מסריקה מהירה את יכולה לראות שמדובר ב-[/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/152.gif[/IMG] ו-[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/183.gif[/IMG]. [RIGHT]"אממ..א..אני אשמח. א..אני רק מקווה שסינדקוויל לא.. עייף מידי" את מוסיפה אך סינדקוויל נראה מוכן לאתגר. "אני אליס קלינגסטון. נעים להכיר! צ'רי תשתמשי בגפן מצליפה על סנטרט ומריל קרן בועות על סינדקוויל!" היא מצווה והפוקימונים שלה משגרים את המתקפות שלהם! מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#ff0000][/COLOR]