זה היה פרק נחמד.
כנראה מי שיבקע מהביצה של אש קיבל זה סובל או גרוקי.
דרך אגב יצא טריילר של דקה שמציג אירועים שיקרו ב5 בפרקים או אפילו יותר הבאים של הסדרה- נראה מסקרן.
Printable View
זה היה פרק נחמד.
כנראה מי שיבקע מהביצה של אש קיבל זה סובל או גרוקי.
דרך אגב יצא טריילר של דקה שמציג אירועים שיקרו ב5 בפרקים או אפילו יותר הבאים של הסדרה- נראה מסקרן.
רגע רגע רגע מה??
אש קיבל ביצה??? מתי זה קרה?? כי סגרתי את הפרק ב to be continued, וזה לא קרה עד אז....
[QUOTE=LordAbizi;1513018]רגע רגע רגע מה??
אש קיבל ביצה??? מתי זה קרה?? כי סגרתי את הפרק ב to be continued, וזה לא קרה עד אז....[/QUOTE]
הראו את זה בפרומו לפרק הבא.
גם פרסמו את זה באיטרנט לפני שבועיים שהוא הולך לקבל ביצת פוקימון.
פרסמו גם ברשת שהפוקימון שהולך לבקוע ממנה הוא אחד מ5 הבאים : התחלתי עשב מדור 8. התחלתי מים של דור 8. מאנצ'לקס.
והשתיים האחרונים נראה לי היו ריולו וטיירוג.
אה אוקיי, אני לא צופה בפרומואים לפרקים הבאים או קורא ספוילרים, אז זה הגיוני שלא ידעתי את זה. (זה בסדר לכתוב על דברים שקורים ב preview לפרק הבא, אז אתה יכול להמשיך להגיב לזה)
[QUOTE=LordAbizi;1513020]אה אוקיי, אני לא צופה בפרומואים לפרקים הבאים או קורא ספוילרים, אז זה הגיוני שלא ידעתי את זה. (זה בסדר לכתוב על דברים שקורים ב preview לפרק הבא, אז אתה יכול להמשיך להגיב לזה)[/QUOTE]
לקרוא ספוילרים אני מבין, אבל למה אתה לא רואה אתה לא רואה את הפרומו לפרק הבא?
האמת היא שבהתחלה שכחתי שזה קיים, כי לא טרחתי לצפות בסיומת, כי השירים לא מעניינים אותי, ככה שפשוט התרגלתי לסגור את הפרק איך שהסיומת התחילה. אבל אולי כדאי לי להתרגל מחדש לדלג לחצי הדקה האחרונה כדי לצפות בזה...
[B]פרק 21[/B]
הקול של המאמן האקראי עם הוולפיקס מזכיר לי את הקול של שוטא מXYZ. האם יש דברים בגו? אה והנה הביצה עליה דיברת, ליאור. מה. מערכת הרבייה של פוקימונים [B]עדיין [/B]לא ידועה היטב??? מה לעזאזל המדענים עושים שם כל היום?? (נותנים פוקימונים לילדים בני 10, זה מה שהם עושים...) והנה הם הולכים לחפש ביצים של פוקימונים... וגו לכד אגזקיוט. אני תוהה מתי הם יטפלו בבעיה של רביפוט... עוד קרב מדורג של אש? המאמן שנגדו אש יילחם הוא מהעיר פיושה. אגב, זה לינק שימושי לצורך תרגום שמות יפניים לשמות נורמליים: [FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif]https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/List_of_cities_and_towns. גם זה יהיה אחד על אחד. אני לא מבין למה אש לכד דרגונייט וגנגר אם הם לא נלחמים אף פעם, ואש משתמש רק בפיקאצ'ו... פיקאצ'ו נגד טאורוס, שנראה לי שהקרניים שלו קצת יותר שרוטות משהן צריכות להיות? האם אש יגיב על זה שהוא יודע מה זה טאורוס כי יש לו 30 כאלה...? אה אוקיי, התייחסו לקרניים כי הפוקדע אמר שזה אומר שזה הבוס. אז זה המנהיג של עדר טאורוסים. לאש לא אכפת - אש לכד עדר שלם! איך LETS FINISH IT אם עוד לא פגעת בו בכלל איך??? ולמה הביצה מגיבה לזה? אני מניח שנקבל הסבר גרוע בעוד 5 דקות. אש הפיל פוקימון של ה TOP 1000 בעולם עם מכת ברק אחת... העולם הזה גרוע, תכלס. והמאמן שהוא נלחם נגדו נעלם. LIKE LEGIT, פשוט נעלם. אה לא, הוא עדיין פה. איזו בחירת מילים מקרית של גו, הא. לול התגובה של פיקאצ'ו לטיפול. וואו, זה נחמד לראות טיפול בפוקימון שאינו להכניס אותו למכונה מתקנת הכל... באנימה האידיאלית שלי לא הייתה מכונת תיקון פוקימונים אוטומטית... וואו איזה בירוקרטיה גרועה יש לעולם הזה. בא עובד סוציאלי ומשאיר אצלה ביצה, והיא פשוט מביאה אותה לאש. העולם הזה דפוק לגמרי. ביצה משינו... מענייין. אולי זה יהיה עוד מקרה של גקוגה אלוהים אבל עם פוקימון אחר. לא נכון, כדי שפוקימון יבקע מביצה צריך לנסוע עם אופניים על דרך הואפניים כשרווח לחוץ במשך כמה דקות :}. לול הסיפור עם ג'יגליפאף ואזוריל. ואיפה גנגר? למה אש לא מראה לו את הביצה..? הממ מסתבר שרביפוט אם כמה שהוא מתפדח מלהיות עם גו, הוא עדיין ישן איתו במיטה. אז זה אומר שעמוק בפנים הוא עדיין מת על גו, אבל יש להם בעיות בתקשורת. זה משהו שנחמד לקלוט. וכבר הביצה בוקעת! ריולו. זה תמיד ריולו. ביצה משינו זה תמיד ריולו, נכון? אז לאש יש ריולו, פוקימון שבמו ידיו מנע ממנו מקום בגמר ליגת אונובה. טוב וכן ריולו זה פוקימון עם יכולות פסודו טלפתיות וכזה הילת קרב, מה שמסביר למה הוא הרגיש את אש בקרב או בולשיט כזה. אני מניח שזה הגיוני. לול ריולו עשה לו קמהמה והרג את אש. לול ריולו מתחרט על ההחלטה שלו ובורח. אני יכול להבין אותך!..אופס, מסתבר שפוליראת' הוא קצת חזק מדי בשביל ריולו שבקע הרגע... היי, ותכלס, את השם ריולו היפנים יהגו פחות או יותר כפי שהם יהגו את השם שלך, ליאור :}. ואם הייתם משתמשים בעוד פוקימונים הייתם יכולים לכסות שטח עוד יותר גדול... JUST SAIYING. איזה HUMILIATION CONGA ריולו חווה... כל פוקימון שיש ביער מכסח אותו... יש לו ATTITUDE PROBLEMS קשות, והוא רק נולד... אני הייתי במקום אש קודם מסביר לריולו שזה לא מנומס לתקל מאחורה את פיקאצ'ו, ובכוונה מספסל את ריולו לעונה הזאת עד שהוא ילמד את הלקח. כאילו שום דבר לא השתנה, אבל עכשיו כשאש מדריך את ריולו לריולו הולך יותר טוב? איך זה הגיוני? טוב, אז פיקאצ'ו דרגונייט גנגר וריולו. כבר לא תהיה שישיית OG כמו שחשבתי.
אוקיי, פרק מעניין. אש לאט לאט מתקרב לTOP1000, אז זה טוב, ופוקימון חדש, שצריך לגרום לו להיות קצת יותר שפוי. בואו נראה מה מסתיר הפרק הבא:
[/FONT][SPOILER]
מגיעים לליטרול בהוון ומחפשים ביוטיפליי. נראה שגו יפתור את הבעיות שלו עם רביפוט בפרק הזה. תזכורת ידידותית: בפוקימון, ב-80% מהפרקים שקוראים להם "FAREWELL [POKEMON NAME]" לא באמת נפרדים מהפוקימון הזה בפרק. בטח אם הוא פוקימון ראשי...
[/SPOILER]
טוב זה היה פרק נחמד.
טעיתי בניחוש שלי אבל לא נורא ריולו זה אחלה פוקימון.
מקווה שאש יפתח אותו למגה לוקאריו.
הקורונה הגיע גם לפוקימון.
משבוע הבא אין פרקים חדשים, יהיו שידורים חוזרים של פרקים.
וואו, זה מבאס. ביוגיהו הם עדיין עובדים כרגיל בינתיים. טוב, בואו נצפה בפרק האחרון לזמן הקרוב:
[b]פרק 22[/b]
שניהם גרועים בלצייר. באופן הולם גו מקריא את שם הפרק כי זה יותר יעסוק בו כנראה?
מישירו - לפי הלינק שפרסמתי בפרק הקודם זאת העיר ליטרוט, בעצם כמו שכתבתי בתקציר של הפרק. טוב, היה כאן איזשהו משחק מילים ביפנית שפספסתי כנראה. לולולולול אש-ביוטיפליי. מדהים. לא סתם הtrait של זיגזגון במשחקים זה pickup חיחי. הא, והפעם רביפוט במיטה לבד, ולא כמו עם גו בפרק הקודם. זה מעיד על הידרדרות ביחסים (מה שהיה די ברור..) איזו שאלה טיפשית של אש. הוא ראה סילקון מתפתח לביוטיפליי בעיניו שלו. הנה היחסים מתפוצצים. איזו עצה חסרת תועלת של מוכרת התפוחים לולולול. אז רביפוט של גו רוצה להיות רקדן? שיצטרף לסרנה...? מה זה הקרב גנגסטרים השכונתי הזה... A dance off..? הם ממש משחקים על כל הtropes של נערים בגיל ההתגברות בתרבות פופולרית לול. וואו איזה רעיון מטומטם ומגוחך. טוב זה לא באמת עוזר אם גו ואש עוזרים להם... כשהם יילכו, הלאודרד יחזרו וינצחו... טוב, הלאודרד הפסידו כי הוויזמרים בצד של לומברה. וואו זה ממש סרט של גיל ההתבגרות הפרק הזה זה כל כך מגוחך. אני שם 10 אגורות על זה שרביפוט מגיע בריצה. טוב, הפסדתי 10 אגורות. הוא הגיע בהליכה. אז הפסדתי רק 5 אגורות..?
וכן, לעתים רחוקות מאוד כששם הפרק הוא "להתראות של של פוקימון ראשי" באמת נפרדים ממנו...
חבל שהפרק הבא לא יהיה בקרוב, כי הוא דווקא נראה מאוד מציאותי - שמים המון פוקימונים ביחד ומקווים שהם יסתדרו, אבל אין שום סיבה שזה יהיה המצב...
בשעה טובה, האנימה חוזרת ב7.6 יום ראשון הקרוב.
תודה על העדכון! עכשיו גם שygos יחזרו!..
[QUOTE=LordAbizi;1513156]תודה על העדכון! עכשיו גם שygos יחזרו!..[/QUOTE]
הוכרז שגם יוגי הו חוזר החודש.
לא זוכר אם זה השבוע או שבוע הבא.
ואנחנו חוזרים!!!
[b]פרק 23[/b]
הדבר הראשון שאני חושב כשאני רואה את אש וגו לוחצים ידיים בפתיח זה שהם לא שומרים על ריחוק חברתי. אה כן, בפרק הזה היה אמור להיות משהו עם גולאג שמשתגע, נכון? זה מוזר לראות אקנס חברותי ונהנה, כי אקנס אני תמיד חושב על זה של ג'סי. אה כן, ולאש יש ריולו אובר אגרסיבי. התנין כמעט אכל את אודיש הולי קראפ. אה כן, באמת יש קטע כזה שהמקל של פרפדג' זה איזשהו ירק, או משהו? אני לא זוכר את הפרטים. Gg אש. Wp. מה הבעיה בלעצור את ההתגוששות, פשוט nuke them from orbit עם juman boruto. קצת מוזר לי שסייטר משרה אימה על הידורמה. לפחות קרוקודיל נאמן להצגה... אולי? "המורה, כולם הורגים את כולם". זה משפט אמיתי שנאמר פעם בכיתה שלי בתיכון. אש יודע את טבלת הסוגים ושלוחמה לא אפקטיבי על רוח!!!! זה כמעט מדהים כמו לדעת שחשמל לא משפיע על אדמה!!!!! אוקיי, זה היה קל. כן, כל כך קל להקפיא מים זורמים. אמין. אני לא מבין מה שאר הפוקימונים עושים. חשבתי שגולאג ודרגוייט מחזיקים את העצים שלא ייסחפו. אבל אם המים הוקפאו, מה זה הסכנה כבר? מה שאר הפוקימונים עושים...? אמיןןןןן האפקט של דסטוקס מבטל את זה של גולאג... כן, ברור שהפוקימון שהיה על כרטיס אמצע הפרק הוא הגנב.
נראה שהפרק הבא עוסק בצוות רוקט... נשמע מעניין.
זה היה אחלה פרק לחזור לשגרה, למרות שזה היה כמעט פרק פילרי.
אהבתי לראות את הדינאמיקה החברתית בין הפוקימונים הרבים של גו.