-
יוחי שואל את השאלה הנכונה, מה לעזאזל קורה פה ולמה אכפת לנו. דייי אפשר בלי גוהא יונה? אפשר לצנזר אותה פשוט? וואו רוביאן אמרה משפט מבלי שגוהא יונה הגיבה, נהדר. דו קרב השוואות פינים בין אסקה ורנרן... ההסבר למפגרים הזה באמת הכרחי...? דו קרב נגד הטלויזיה, vibes של פרק שני של dm... וואו, הגרלה כדי להחליט מי הולך ראשון, זה לא קורה הרבה. בדרך כלל מישהו פשוט מחליט... לול הפורמט הזה נותן להם הצדקה להסביר את היכולות של כל הקלפים שלהם, כי הם מבקישם מהיריב לקרוא את האפקט! זה כל כך מוכר.. זה שהאינטרנט תקוע.. לול אסקה שמה מוזיקת רעש לבן של רעש מכונות. מתאים. Nail חיימ'של'אבאלה. האם the great king of terror זאת גרסה של לוק??? נראה שרנרן התשפרה, אבל היא עדיין לא כל כך טובה. לא הבנתי את הframe האחרון.
אוקיי הnail ו luke אולי מבשרים טובות להמשך אבל אני כאמור חסר כל תקווה לגבי האנימה הזאת. אז נראה.
בפרק הבא:
[spoiler]
מתחילים להתמודד עם ה great king of terror...
[/spoiler]
-
[b]פרק 32
[/b]כמו שניחשת אביזי, המלך זה באמת luke
יאלה טורניר דו קרב!
-
כן, ללכת רחוק לחלל די מכלה את משאבי האנרגיה שלך, ואז קר. זה נכון. חה זה מזכיר לי את ה arc cradle שהתרסק לתוך neo domino city... ובאופן כללי, זה לא טוב כשספינת החלל שלך נסדקת, לא, זה לא טוב. The... Luge.... אוקיי... זה הכל מתפתח בצורה מאוד מקרית ומתוכננת... @.@ לוק נגד רומין על ההתחלה... אוקיי אוקיי.... לthe luge גם יש דיסק דו קרב חדש... עדיין זאת נקודה שלא חזרו אליה... The luge מאוד מודע למה שקורה בדו קרב.. בואו נראה את התור שלו. אפשר כבר די עם ה berserk mode הזה? זה לא מעניין. רוביאן משתמשת בפיראטים??? עכשיו זה מעניין! #פוליטי. The luge הגיע ל-100 חיים ראשון אז הוא ינצח. כל כך צפוי ומשעמם. הנה הcatch phrase של לוק, מאוד דומה. על the copy מצוייר משהו שמאוד דומה ל lukeman. כן, תוצאה צפויה. עכשיו איפה הקאץ'? היא הוקפאה. אוקיי, סוקרנתי קלות.
בפרק הבא:
[spoiler]
מניה נגד לטאה...
[/spoiler]
-
[B]פרק 33
[/B]ג€‹הפרק הזה הכיל יותר מדי מילים קשות.
-
כן, אז רוביאן הוקפאה, וכעת הם מנסים להפשיר אותה. Fair enough. יונה רוצה שידפיסו קלף חדש, לא ברור ממי היא ביקשה את זה. והנה the luge חוזר לסיבוב שני... יש בחור עם ג'קט אדם שהיה חצי בframe כשאסאקה התגאתה בbooster pack שלה ולא ראינו אותו. הוא ליטרלי עומד מאחורי אסאקה ואנחנו לא רואים מי זה. הם עושים את זה הרבה בסדרה הזאת, שמים דמויות באמצע הframe שאיכשהו לא שמים לב אליהן... אוקיי אז יוחי והדינוזאור נהיים גיקים ביחד. ה cleaning fairy lily זה tribute לinjection fairy lily, קלף מאוד ישן. יו אם יודיאס יגיד שוב "איפה שמעתי על the luge פעם" ולא ייתן את התשובה אני מפסיק לצפות בסדרה. לונדון מפריע לnyandestar לחזור... (אם כי אני בכלל לא מבין איך קלפים חדשים באמצע דו קרב יעזרו, זה לא שאפשר להוסיף קלפים לחפישה באמצע דו קרב, נכון? אם כי היו דברים מעולם). אוקיי אז זאת הייתה המטרה של להעלות את הרמה, כי אחרת זה אפקט די חסר תועלת. מאניה הגיעה ראשונה ל-200lp, אז היא תנצח. והנה עוד גרסה של dian keto, מה שמתאים לדמות.. כן, מאניה ניצחה, צפוי. אה, מילת הקסם היא מנגה. כי כנראה כמו the lukeman, אז the luge נוצר במנגה... אה לא, the luge הוא יוצר של מנגה! איזה טוויסט.
סיכום של הפרק: נו טוב.
בפרק הבא:
[spoiler]
ניאנדסטר נגד מאנאבו? זה טיפה מסקרן. רק טיפה.
[/spoiler]
-
פרק 34:
אנשים הופכים לקרח. נכון. אה ניאנדסטר תעשה דברים היום.אבל מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה זה שהמפסיד הופך לקרח רק אחרי ש the luge מראה לו משהו. אם הוא לא מסתכל...? אותה דמות שלא ראינו בפעם הקודמת מופיעה גם כאן, דמות שמאוד מזכירה את יוגה. מה הearthdamar קשור. מבין כולם, דווקא הכלב מופתע מזה שניאנדסטר שינתה צורה. אני חושב שבכל זאת ניאנדסטאר לא באמת בגדה בהם. וכן, היא משתמשת בחתולים שהיו גם בסבנס, חתול לבן כחול עין וכו'. כאילו, בהיעדר דברים כמו synchro וxyz, אין שום יתרון אינהרנטי בלשנות את הרמה של מפלצת, אז אם מאנאבו עושה את זה למפלצות של היריב, הוא בבירור מתכנן משהו. כי זה לא משהו שעוזר אינהרנטית ליריב... Cat force... אה אוקיי, כי סתם להוריד התקפה זה חלש לעומת mirror force, אבל הנה אפקט ההשמדה ההמונית. ניאנדסטאר עוד לא הגיעה ל-100hp אז היא לא תנצח בתור הזה. Fusionnnnn!!! אז זה הקלף החדש. אוקיי אוקיי אוקיי עכשיו זה נהיה מעניין. אוקיי הקרב יסתיים ללא הכרעה, נדמה לי. שיט טעיתי. אז אפילו לצפות בקופסה כשהיא סגורה מפעיל את האפקט אוקיי.
אוקיי זה היה פרק לא רע בכלל! הבעיה היא שאני לא יכול להנות ממנו בלב שלם כי אני יודע שבקרוב יהיה פרק ממש מטומטם... אבל בינתיים אני משתדל.
בפרק הבא:
[spoiler]
לונדון עושה משהו.
[/spoiler]
-
[B]פרק 34
[/B]מי היה מאאמין שפיוז'ן יחזור וזה הקלף המפתח נגד לוג.
-
[B]פרק 35
[/B]אוקיי אז הסדרה מתקדמת לכיוון מעניין, רק שלא תסתיים במשהו מטומטם. לא ברור לי מה זה המלחמת סמכויות הזאת בין גוהא יונה ובין אסאקה בנוגע לייצור הקלפים... טוב, זה שיונה עובדת כל כך קשה כדי לנסות לייצר קלפים ולהחזיר את רוביאן קצת מעלה בעיניי את המניה שלה, אבל היא עדיין די מעצבנת. שוב אנחנו רואים את הדמות הזאת שהיא כמו יוגה. נקבל תשובות בקרוב, אני מקווה. בוצ'י חסר תועלת. אז ניאנדסטאר טסה בחלל כחתולה עד שהיא איכשהו הגיעה לכדור הארץ... סיפור סופרמן קלאסי. ולונדון מת. מה לעזאזל. מה שמקפיא את האנשים זאת טיוטת מנגה כל כך משעממת שכל מי שקורא אותה קופא למוות? זה כל כך מטומטם. אוף. ציפיתי למשהו מטומטם, וזה בערך עונה על הציפיות. אוף.
נקווה שהטוויסט עם יוגה יהיה יותר מעניין.
בפרק הבא:
[SPOILER]
דו קרב של יואמו.
[/SPOILER]
-
הקטע עם התסריט המשעמם מזכיר לי מערכות של מונטי פייטון: שכל מי שקורה את הבדיחה הכי מצחיקה בעולם מת מרוב צחוק.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=FBWr1KtnRcI[/url]
-
[B]פרק 36
[/B]ג€‹פרק "משעמם"
-
אז the providence גם לא ידע מה יש בקופסה, ויש לי הרגשה שהשלושה שהוא מדבר איתם הם הדינוזאורים החברים של יוחי והשאר מהעיר התחתית של החייזרים. אוקיי הם לא. הם יצורים חדשים. הו וואו the providence מרמה... ה catch prhase שלו זה כמו של yugo מ arc v - "קוראים לי יוגו, זה לא fusion" (ביפנית זה אותו הדבר). נראה שלשני הצדדים יש אותה תכנית. הא, מאניה ממש מתרגזת מכמה רע היטי הזה משחק. אוקיי יואמו ניצחה. פתאום משום מקום: זוויג'ו. ואיכשהו the luge נשבר. מה.
כאמור, אני סקרן לראות את הסוף, אבל אני מצפה למשהו מטומטם.
בפרק הבא:
[spoiler]
יוחי נגד זווויג'ו?
[/spoiler]
-
[b]פרק 37
[/b]אז the luge התחרפן, ונראה איך זה ממשיך מפה. הממ מתברר שזוויג'ו עבד די הרבה זמן מאחורי הקלעים בכל הסיפור הזה. אז יוחי ישחק נגד זוויג'ו. וואו לזוויג'ו יש dark hole. וואו, chain של 3 אפקטים, כמה מתוחכם! אגב ה jointech hero מזכיר את ה rush duel robot של סבנס... זוויג'ו לא ירד ל-100 חיים, אז לא מובטח שהוא ינצח בתור הבא... אוקיי לא חשוב, הוא כנראה ינצח. לול זוויג'ו, מה אתה עושה. אוי לא the providence קפא! גם מאניה, מאנאבו ובוצ'י! אוקיי כן הוא ניצח... אוי לא, יוחי יודיאס יואמו קופאים.
זה היה... בסדר.
בפרק הבא:
אני מהמר על זה שyuga יבוא ויציל את כולם.
[spoiler]
לא, נראה ש the luge יתפצל לשניים ואז יקרו דברים מוזרים בטירוף, כצפוי.
[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;1514706][B]פרק 37
[/B]אז the luge התחרפן, ונראה איך זה ממשיך מפה. הממ מתברר שזוויג'ו עבד די הרבה זמן מאחורי הקלעים בכל הסיפור הזה. אז יוחי ישחק נגד זוויג'ו. וואו לזוויג'ו יש dark hole. וואו, chain של 3 אפקטים, כמה מתוחכם! אגב ה jointech hero מזכיר את ה rush duel robot של סבנס... זוויג'ו לא ירד ל-100 חיים, אז לא מובטח שהוא ינצח בתור הבא... אוקיי לא חשוב, הוא כנראה ינצח. לול זוויג'ו, מה אתה עושה. אוי לא the providence קפא! גם מאניה, מאנאבו ובוצ'י! אוקיי כן הוא ניצח... אוי לא, יוחי יודיאס יואמו קופאים.
זה היה... בסדר.
בפרק הבא:
אני מהמר על זה שyuga יבוא ויציל את כולם.
[spoiler]
לא, נראה ש the luge יתפצל לשניים ואז יקרו דברים מוזרים בטירוף, כצפוי.
[/spoiler][/QUOTE]
איך נחשת שיוגה יופיע?
-
[b]פרק 38[/b]
גוהא יונה ממשיכה בredemption arc שלה להיות לא דמות חסרת תועלת. הקרח בוטל מסביב לmain trio. כעת נקבל את הסיבה. לא הבנתי אותה. ואיכשהו גם יונה ואסאקה לא מושפעות מזה. ועכשיו יונה חצי מתה תילחם בthe luge. או שלא, יודיאס ויונה יילחמו ביחד נגד שני the luge??? יודיאס עם קלף חדש. אוקיי בפורמט הזה של דו קרב זוגות, אפשר לתקוף החל מהתור של השני, ולא צריך לחכות לתור רביעי. Fucking pot of greed, הא? Black magician girl אצל יונה??? Wtf. אה, זה קלף אחר. אוקיי. קאיזו??? יוגה, סוף סוף. Roadstar swordsman זה גם משהו בסגנון של קלף די ישן. אבל נראה אחרת לגמרי. ויוגה מזמן את ה sevens road magician, כצפוי.
פרק לא רע.
וכן, זה היה ברור שיוגה יופיע, כי הוא עשה דברים מאחורי הקלעים כבר כמה פרקים, אז הגיוני שעכשיו יהיה הזמן שלו להופיע.
בפרק הבא:
[spoiler]
הסיום של הדו קרב, מן הסתם, אבל השם של הפרק מסקרן...
[/spoiler]
-
[b]פרק 39
[/b]היה אחלה פרק, לא ציפיתי שיוגה בא מעתיד, למרות שם הפרק שאמר את זה.
אז סבסנס זה המשך של go rush ולא ההפך- אהבתי.
מקווה שיוגה יופיע גם בעוד פרקים.