-
[quote][i]Originally posted by Gil_Gil[/i]@Feb 16 2009, 07:23 AM
[b] הציונים הכי ''טובים''
לשון 72
אומנות 90
כל השאר 40 50 60 55
כיתה י' חחח לא ז' כמו החרשנים פה.. [/b][/quote]
בכיתה י' היו לי ציונים הרבה יותר טובים XD אבל לא נורא..חפיף..
רק תחשוב על זה מהבחינה של מה תעשה כשתהיה ב-י"ב(אני התדרדרתי רצח השנה..ב-י"ב)
אומנות לכיתה י' זה נשמע מוזר ס.ס"
-
כן אני יודע .. אני ינסה להשתפר השנה
-
מחר תעודות תגידו בהצלחה!
-
חח לא הלכתי לבית ספר השבוע כי אני ממש עם שפעת וחום , כל הבית ספר קיבל תעודות חוץ ממני.
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Feb 19 2009, 04:37 PM
[b] חח לא הלכתי לבית ספר השבוע כי אני ממש עם שפעת וחום , כל הבית ספר קיבל תעודות חוץ ממני. [/b][/quote]
xD
מסכן
-
ממוצע 97.3 ולכל אלה שיקראו לי חרשן אני לא הכנתי השנה שיעורי בית באף מקצוע, ולא התכוננתי למבחנים (אבל זה לא אומר שהמורים יודעים את זה... :) )
-
XDDDDD
טוב !!!
96 =(
כמעט כמוך ! באיזה כיתה אתה ?
-
[quote][i]Originally posted by charizard kun[/i]@Feb 19 2009, 04:57 PM
[b] XDDDDD
טוב !!!
96 =(
כמעט כמוך ! באיזה כיתה אתה ? [/b][/quote]
הוא נולד ב1996 (לפי הפרופיל שלו).
כלומר הוא כיתה ו'-ז'.
עריכה: אני אומנם שונא את הביטוי הזה אבל- OMG!
זאת הודעת השטן שלי =0
-
[quote][i]Originally posted by charizard kun[/i]@Feb 19 2009, 04:57 PM
[b] XDDDDD
טוב !!!
96 =(
כמעט כמוך ! באיזה כיתה אתה ? [/b][/quote]
ז' ואני כבר בחומר של כיתה ח' במתמטיקה... אני כיתת מופ"ת (והורים שלי מכריחים אותי להישאר שם.... לעזאזל!! <_< ) זה אומר מתחילים תואר ראשון בתחילת י"א.... לעזאזל... אני מקנא בכם :(
-
אני כיתה י"ב..הממוצע שלי 79..
שנה שעברה היה 86 בערך..
איזו ירידה ><"
-
[quote][i]Originally posted by ChImChAr- ChAn~~~~[/i]@Feb 19 2009, 05:48 PM
[b] ז' ואני כבר בחומר של כיתה ח' במתמטיקה... אני כיתת מופ"ת (והורים שלי מכריחים אותי להישאר שם.... לעזאזל!! <_< ) זה אומר מתחילים תואר ראשון בתחילת י"א.... לעזאזל... אני מקנא בכם :( [/b][/quote]
אה אתה לומד כבר בעיות באחוזים?
או שחומר של כתה ח' במעטה.
או שכבר עקפת את הכיתה שלי בחומר(וזה לא יפליא אותי) 0O
-
חח אתם רבים מי יותר חנון??
לא סתם...
הייתי מת להיות חכם כמוכם חח
-
[quote][i]Originally posted by ChImChAr- ChAn~~~~[/i]@Feb 19 2009, 04:47 PM
[b] ממוצע 97.3 ולכל אלה שיקראו לי חרשן אני לא הכנתי השנה שיעורי בית באף מקצוע, ולא התכוננתי למבחנים (אבל זה לא אומר שהמורים יודעים את זה... :) ) [/b][/quote]
חחח אחי רואים שאתה בכיתה ו' אז אל תשחק אותה..
ועומר הרגת אותי חחחח
-
[quote][i]Originally posted by ChImChAr- ChAn~~~~[/i]@Feb 19 2009, 05:48 PM
[b] ז' ואני כבר בחומר של כיתה ח' במתמטיקה... אני כיתת מופ"ת (והורים שלי מכריחים אותי להישאר שם.... לעזאזל!! <_< ) זה אומר מתחילים תואר ראשון בתחילת י"א.... לעזאזל... אני מקנא בכם :( [/b][/quote]
אני בכיתת מחוננים...
אני בכיתה ו' ואני לומד חומר של כיצה ח' בערך והמורה שלי רוצה לתת לנו קצת מהחומר של בגרות :unsure:
-
[quote][i]Originally posted by NoAnswer[/i]@Feb 19 2009, 09:51 PM
[b] אני בכיתת מחוננים...
אני בכיתה ו' ואני לומד חומר של כיצה ח' בערך והמורה שלי רוצה לתת לנו קצת מהחומר של בגרות :unsure: [/b][/quote]
:ס החומר של כיתה ח' די דומה לחלק מהחומר של שאלון 001 במתמטיקה..שלא עשיתי אותו,כי אני 4 יח"ל אבל לימדתי את בת דודה שלי לבגרות הזאת ס.ס"
מה שדומה שם זה ההנדסה הקלה ס.ס" שטחים,היקפים וכל החרטות האלה(למצוא צלע שמסומנת בנעלם ונתונות צלעות אחרות ושטח/היקף..גם זה קל מאוד..)
מה שעוד יש בשאלון 001 זה הסתברות,שזה קל רצח!..פונקציות פשוטות(ישרים) למצוא חיתוך וכל זה..וגם חקירה..שזה אשכרה לשרטט ישר שנתון לך על הגרף...למצוא חיתוך עם צירים למצוא שיפוע למצוא הכל..
ויש גם סדרות חשבוניות(ואולי גם הנדסיות,אני לא בטוח) זה ממש פשוט לשאלון הראשון..בשאלון החמישי זה כבר יותר מורכב..אבל עדיין קל לי P:
בקיצור הכל קל בשאלון הזה..שתגיע לכיתה י' יהיה לך ממש קל במתמטיקה..אני מקווה..